Įkraunama...
Įkraunama...

Veido priežiūros aparatai

QUOTE(Salomeja @ 2016 02 28, 17:58)
nusipirkau kinišką analogą iš alieexpress, skirtumo nepastebėjau. Kaina daug mažesnė nesigavo, tik tiek, kad be problemų pats pirkimas.

Panos.. supraskit esmini skirtuma tarp Clarisonic aparatu ir visu kitu.. TIK clarisonic veikia pagal sonic sisema ir NESISUKA.. visi kiti sukas ir taip zaloja oda.. jei nori sveitiklio efekto, tai naudokit visa kita.. bet tam aparatas nebutinas.. o jei norit isvalyt is vidaus.. poras ir t.t tai naudokit Clarisonic. Jis patentuotas 40 patentu, todel kad ir kas ka sako, t.y patentuotas isradimas ir tokiu pat kaip jis daugiau but negali.. gali but panasus ar pan, bet tokiu principu veikiantys ne.. 4u.gif Skirtuma pastebesit, kai po ilgesnio naudojimo nueis virsutinis odos sluoksnis, tada ne tik pastebesit, bet ir pajausit.. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amberr.: 22 kovo 2016 - 10:22
QUOTE(amberr. @ 2016 03 22, 11:21)
Panos.. supraskit esmini skirtuma tarp Clarisonic aparatu ir  visu kitu.. TIK clarisonic veikia pagal sonic sisema ir NESISUKA.. visi kiti sukas ir taip zaloja oda..

Sirius Sonic irgi nesisuka
Atsakyti
Naudoju Sirius SkinSonica jau trecias menuo. Siaip mano oda gan normali buvo, kada ne kada koks spuogelis iskildavo, paraudimas.. tai turbut kazkokio WOW efekto ir nepastebejau. tiesiog vakare nusiprausus veido oda su siuo aparatu oda palieka svari ir svelni, ko nebudavo valant su vatos diskeliais. Na ir nebenaudoju jokiu veido pylingu.

O daugiau net nezinau ko galima tiketis, rauksleliu juk turbut nesumazins? biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
O as isigyjau apsneketa cia foreo Luna https://www.foreo.com/luna-2 tai likau labai patenkinta, va menesi koki naudoju jau, bet poros akivaizdziai sumazejo...
Atsakyti
QUOTE(Gabre* @ 2016 03 22, 12:26)
Naudoju Sirius SkinSonica jau trecias menuo. Siaip mano oda gan normali buvo, kada ne kada koks spuogelis iskildavo, paraudimas.. tai turbut kazkokio WOW efekto ir nepastebejau. tiesiog vakare nusiprausus veido oda su siuo aparatu oda palieka svari ir svelni, ko nebudavo valant su vatos diskeliais. Na ir nebenaudoju jokiu veido pylingu.

O daugiau net nezinau ko galima tiketis, rauksleliu juk turbut nesumazins? biggrin.gif  biggrin.gif

As irgi turiu Sirius. Esu labai patenkinta, oda nuvaloma labai gerai, tuo paciu yra ir nupilinguojama bei padaromas mikromasazas. Jeigu dar internete moterys pasiziuretu kokie yra limfodrenaziniai judesiai veidui, ta puikiai galetu atlikti su veido aparateliu. Mano oda po prausimo ne tik yra svari, bet tapo zymiai svelnesne ir skaistesne. Pacia svelniausia galvute naudoju 3-4 kartus per savaite. Jautriaodems pakaktu ir reciau.
Atsakyti
Turiu Clarisonicą nuo birželio, tai jau greitai metai. Naudoju vieną kartą dienoje (veidui - vakare, kad nuvalytų makiažą, o krūtinės zonai - ryte). Kadangi buvau padariusi poros mėnesių pertrauką iš tingėjimo ir aparato nenaudojau, vėl pradėjus su juo praustis matau, kad rezultatas vis tik yra: oda tikrai švaresnė, lygesnė, daug gražiau pasidengia makiažo pagrindas.
Eisiu pirkti švelnios galvutės dabar, žiūrėsiu skirtumą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(amberr. @ 2016 03 22, 10:21)
Panos.. supraskit esmini skirtuma tarp Clarisonic aparatu ir  visu kitu.. TIK clarisonic veikia pagal sonic sisema ir NESISUKA.. visi kiti sukas ir taip zaloja oda.. jei nori sveitiklio efekto, tai naudokit visa kita.. bet tam aparatas nebutinas.. o jei norit isvalyt is vidaus.. poras ir t.t tai naudokit Clarisonic. Jis patentuotas 40 patentu, todel kad ir kas ka sako, t.y patentuotas isradimas ir tokiu pat kaip jis daugiau but negali.. gali but panasus ar pan, bet tokiu principu veikiantys ne..  4u.gif Skirtuma pastebesit, kai po ilgesnio naudojimo nueis virsutinis odos sluoksnis, tada ne tik pastebesit, bet ir pajausit..  4u.gif  4u.gif

Na šiuo atveju mes kalbame apie nesisukantį aparatą Sirius, o žinutėje, kurią cituojate aš kalbu apie šepetėlius tam aparatui, kuriuos pirkau aliexpress už panašią kainą, nes originalius nusipirkt per problematiška.
Atsakyti
QUOTE(amberr. @ 2016 03 22, 10:21)
Panos.. supraskit esmini skirtuma tarp Clarisonic aparatu ir  visu kitu.. TIK clarisonic veikia pagal sonic sisema ir NESISUKA.. visi kiti sukas ir taip zaloja oda.. jei nori sveitiklio efekto, tai naudokit visa kita.. bet tam aparatas nebutinas.. o jei norit isvalyt is vidaus.. poras ir t.t tai naudokit Clarisonic. Jis patentuotas 40 patentu, todel kad ir kas ka sako, t.y patentuotas isradimas ir tokiu pat kaip jis daugiau but negali.. gali but panasus ar pan, bet tokiu principu veikiantys ne..  4u.gif Skirtuma pastebesit, kai po ilgesnio naudojimo nueis virsutinis odos sluoksnis, tada ne tik pastebesit, bet ir pajausit..  4u.gif  4u.gif

pirmiausia isigijau Philips, po to gavau dovanu Clarisonic. pastarasis visai nepatinka, guli pora kart panaudotas ir nepamegtas. man asmeniskai jo galvute per didele, nepatogu prieit virs nosies snerviu ir siaip man jis visai nepatinka lyginant su Philips. drauge turi pigu analoga Clarisonic-nieko jis nesiskiria nuo tikrojo, bandziau.
Atsakyti
merginos, kurios naudojate Sirius veido aparata, kur perkate galvutes? pati aparata pirkau ju puslapyje, bet siuntimo kaina brangense nei pacios galvutes. tikrai neapsimoka pirkti. kur jus perkate?
Atsakyti
Rio Sonicleanse šepetėliai irgi nesisuka, jie tiesiog švelniai juda..user posted image Kiekviena išbando savo produktą ir atranda savo odai geriausia smile.gif O odai išvalyti nebūtina naudoti vien šepetėlių, pasirinkimas platus Odos grožiui
Atsakyti
QUOTE(klementyna @ 2016 03 27, 20:59)
merginos, kurios naudojate Sirius veido aparata, kur perkate galvutes? pati aparata pirkau ju puslapyje, bet siuntimo kaina brangense nei pacios galvutes. tikrai neapsimoka pirkti. kur jus perkate?

Pirkau amazon per tarpininke
Atsakyti
QUOTE(Gabre* @ 2016 03 29, 16:02)
Pirkau amazon per tarpininke

Isduosit tarpininke?
Atsakyti