Ar bandėte kas nors Foreo Luna šitą?
QUOTE(Blueta @ 2015 12 14, 18:49)
Ar bandėte kas nors šitą?
maždaug pusmetį (nuo liepos) naudoju šį.
tiesa pirkau iš Foreo
Youtubėj pilna atsiliepimų apie šį prietaisą. kadangi mano oda riebi ir linkusi spuoguotis net nesvarsčiau pirkti nieko, kas turi nailoninius šerelius, nes juose labai greitai prisikaupia visokių bjaurasčių ir užteršia odą, todėl juos reikia pakankamai dažnai keisti. taip pat šiurpas ima nuo minties apie smailius ir aštrius šerelius, besiliečiančius prie odos... toj pačioj yuotubėj pilna atsiliepimų apie tai, kad tokie prietaisai pernelyg šiurkštūs ir sujautrina odą, ypač žiemą, kai ir taip problematiška odos priežiūra.
o šis silikoninis daikčiukas man labai tinka ir patinka - po truputį valosi probleminės sritys (pvz., nosis ir smakras, kur būdavo pilna juodų taškiukų, niekas kitas jų neįveikdavo: jokios kaukės ar veido valymo procedūros ir pan.), o dabar pastebiu kaip jie šviesėja. oda švelnesnė pasidarė jau po poros prausimų. funkcijos prieš senėjimą neišbandžiau - neaktualu dar.
labai patogu, kad veidą reikia paskirstyti į tris zonas, pats aparatas duoda ženklą, kai jau laikas pereiti prie kitos zonos, maždaug po 20 sekundžių kiekvienai zonai.
kas dar labai patiko - nusipirkusi pakroviau ir daugiau kol kas nereikėjo, o naudoju kiekvieną dieną, kartais dukart dienoj.
tiesa, su aparatu negalima naudoti jokių šveitiklių, molio ar silikono pagrindu, su grūdėtomis dalelėmis, tik paprastą prausiklį, nes gali sugadinti aparatą.
QUOTE(Gemma @ 2015 12 15, 09:23)
maždaug pusmetį
kas turi nailoninius šerelius, nes juose labai greitai prisikaupia visokių bjaurasčių ir užteršia odą, todėl juos reikia pakankamai dažnai keisti. taip pat šiurpas ima nuo minties apie smailius ir aštrius šerelius, besiliečiančius prie odos... toj pačioj yuotubėj pilna atsiliepimų apie tai, kad tokie prietaisai pernelyg
kas turi nailoninius šerelius, nes juose labai greitai prisikaupia visokių bjaurasčių ir užteršia odą, todėl juos reikia pakankamai dažnai keisti. taip pat šiurpas ima nuo minties apie smailius ir aštrius šerelius, besiliečiančius prie odos... toj pačioj yuotubėj pilna atsiliepimų apie tai, kad tokie prietaisai pernelyg
Dėkoju už tokį išsamų atsakymą. Gavau aš jį dovanų praeitą savaitę, tai įdomu atsiliepimai.
Su šereliais, tai apie tokį šnekat?
Man tai patiko clarissonic'as, naudojau jį iki šiol.
QUOTE(Blueta @ 2015 12 15, 09:44)
Dėkoju už tokį išsamų atsakymą. Gavau aš jį dovanų praeitą savaitę, tai įdomu atsiliepimai.
neatidaro man nuorodos, bet kai pradėjau domėtis veido prausimosi aparatais, rinkausi tarp clarisonic ir foreo. youtubėj ir Vloguose žiūrėjau tik šių dviejų aparatų palyginimus, didžioji dauguma pasisakė už foreo, tai pagrinde ir nulėmė mano pasirinkimą.
QUOTE(Gemma @ 2015 12 15, 13:45)
neatidaro man nuorodos, bet kai pradėjau domėtis veido prausimosi aparatais, rinkausi tarp clarisonic ir foreo. youtubėj ir Vloguose žiūrėjau tik šių dviejų aparatų palyginimus, didžioji dauguma pasisakė už foreo, tai pagrinde ir nulėmė mano pasirinkimą.
Tai tikiu, kad rinkoj vis atsiranda modernesnių,naujesnių ,dirba gi tuo klausimu. Čia kaip su telefonų modeliais.
Kai įsigijau clarissonic'ą ( prieš kokius 5 metus), tai Foreo turbūt dar net nebuvo rinkoj.
Kartais pienelį, prausimosi putas, įvairiai. Baigiu vieną priemonę, perku kitą, tai nebūtinai tą pačią renkuosi.
Gal kuri domėjosi Foreo Luna ir Foreo Luna mini palyginimais?
QUOTE(dominica @ 2015 10 01, 22:34)
Mikrobus isdezinfekuoju ir keiciu kas puse metu. Naudoju max 1 karta dienoj, buna savaiciu kai isvis stovi nejudinamas aparatas
Ką naudojat dezinfekcijai?
o šis silikoninis daikčiukas man labai tinka ir patinka - po truputį valosi probleminės sritys (pvz., nosis ir smakras, kur būdavo pilna juodų taškiukų, niekas kitas jų neįveikdavo: jokios kaukės ar veido valymo procedūros ir pan.), o dabar pastebiu kaip jie šviesėja. oda švelnesnė pasidarė jau po poros prausimų. funkcijos prieš senėjimą neišbandžiau - neaktualu dar.
Sveiki
Netyčia apsilankiau šioje temoje ir susidomėjau - pagal jūsų aprašymą tai šiuo aparatuku galima pagražinti odą (mane domintų ir funkcija prieš senėjimą)
Mano oda taip pat probleminė - valydavau su glikolio rūgšties prausikliu. Labai idomu ar galima būtų naudoti šį prausiklį su šiuo aparačiuku?
Ir kokia kaina gavosi jums atsisiųsti? Ne tinklapyje rodo 169.
QUOTE(Raselepagegiai @ 2015 12 17, 22:18)
Ką naudojat dezinfekcijai?
cutasept purskiama
sveikos,
kur perkat Sirius Sonic antgalius? Per pati SiriusBeauty nenoriu siust, man neatsiunte aparato, laukiau 4 menesius kol galu gale pareikalavau aparata issiusti draugui US, o jis man siunte per kurjeri, kazkaip nerimti pasirode, ignorino mano laiskus. Maciau yra Amazonej uz 9,5 eur su , bet siuntimas dar 8 su kapeikom eur, tai viso beveik 18eur.
kur perkat Sirius Sonic antgalius? Per pati SiriusBeauty nenoriu siust, man neatsiunte aparato, laukiau 4 menesius kol galu gale pareikalavau aparata issiusti draugui US, o jis man siunte per kurjeri, kazkaip nerimti pasirode, ignorino mano laiskus. Maciau yra Amazonej uz 9,5 eur su , bet siuntimas dar 8 su kapeikom eur, tai viso beveik 18eur.