Įkraunama...
Įkraunama...

Veido priežiūros aparatai

Šiandien gausiu savo Clarisonic Mia 2 aparačiukui kašmyrinę galvutę. Labai labai laukiu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Raselepagegiai @ 2015 11 27, 14:11)
Šiandien gausiu savo Clarisonic Mia 2 aparačiukui kašmyrinę galvutę. Labai labai laukiu  bigsmile.gif

Uzsakinejot kazkur? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(-Chloe- @ 2015 11 28, 15:46)
Uzsakinejot kazkur? smile.gif

Iš sephora.com kai buvo 20 proc. nuolaida. Naudojau du vakarus, tai daug geriau nei su normaliai odai skirta galvute. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Jovita 35 @ 2015 11 18, 04:49)
Mergaites gal kas naudojate sita aparaciuka? smile.gif

https://www.douglas....rodermabrasion/

user posted image

Mane irgi domina wub.gif
Atsakyti
Sveikos,
gavau dovanu SILK'N SONIC CLEAN PLUS ir noriu suzinoti, ar jo galutes keiciamos i kitokio tipo galvutes? ar yra tik vieno tipo galvute- sereliai? Nes skaiciau, kad su siuo aparatu galima ne tik valyti ir masazuoti oda, bet ir tepti krema ir masazuoti. Del to man klausimas ir kyla, ar yra skirtingu galvuciu.
Aciu uz atsakyma wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Raselepagegiai @ 2015 11 29, 18:42)
Mane irgi domina  wub.gif

Gausiu dovanu is senelio salcio bigsmile.gif lotuliukas.gif ,galesiu uzsukti papasakoti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Raselepagegiai @ 2015 11 29, 17:17)
Iš sephora.com kai buvo 20 proc. nuolaida. Naudojau du vakarus, tai daug geriau nei su normaliai odai skirta galvute.  blush2.gif

o jautriai odai galvute bandet (delicate)? man delicate ir normal galvutes labai skiriasi, idomu kaip kasmyrine butu palyginus su delicate smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dominica @ 2015 12 02, 09:49)
o jautriai odai galvute bandet (delicate)? man delicate ir normal galvutes labai skiriasi, idomu kaip kasmyrine butu palyginus su delicate smile.gif

Aš iįgi apie kašmyrinę galvojau, bet buvo išpirkta. Gal tu išbandyk, papasakosi biggrin.gif
Atsakyti
o kokia prie aparato buna prideta? Sensitive ar delicate?
Atsakyti
Jautriai odai nebandžiau galvutės, bet kašmyrinė tokia labai labai minkšta ir švelniai valo. Nepatinka tik viena: kad prausiklis taip suputoja, kad visas aparatas šlapias būna ir nėra tokio "gurgždančio" švaros pojūčio. Stengiuosi kad vanduo nepatektų į aparatą, nes po kurio laiko gali pradėti rūdyti. Tai saugau. O prie Kristianoje pirkto aparato buvo normaliai odai galvutė. Bet užsienio tinklapiuose mačiau, kad yra ir jautriai odai ar net kelios galvutės.
Atsakyti
QUOTE(Jovita 35 @ 2015 11 18, 02:49)
Mergaites gal kas naudojate sita aparaciuka? smile.gif

https://www.douglas....rodermabrasion/

user posted image

man tai įdomu iš kokios medžiagos ta galvutė ir per kiek procedūrų nudyla g.gif
Atsakyti
noriu nusipirkti Sirius Skinsonic, taciau pasimeciau, kur isigyti...
Galvojau siustis per tarpininke is siriusbeauty.com, TACIAU ten kaina 49 dol. plius siuntimas i visa kita, o stai amazon.com radau tik 19 dol..
http://www.amazon.co...words=skinsonic
gal cia ne originalas....? g.gif ir kazina ar siuncia lt, ar ir per tarpininke reikia..

labai lauksiu atsakymu 4u.gif
Atsakyti