Įkraunama...
Įkraunama...

Veido priežiūros aparatai

Sveikos, šiandien užmačiau, naują aparačiuką "Philips" visapure advanced vadinasi, sudomino labai nes yra trys skirtingi antgaliai, vienas skirtas visam veido masažui, kitas paakių zonai, na o trečias veido valymui. Žodžiu trys viename. Tiesa, pirkti jo kaip supratau LT dar nėra, bet gal kuri siutetės ir esate išbandžiusios ? smile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Sveikos, o is kur siunciates mia galvutes pakeitimui? Siaip raso, kad reikia keisti kas 3 men. bet yra skirtumas, ar naudosi kasdien 2 k ar 1, arba kas antra diena. Reciau naudojant manau galima pratesti galvutes naudojima 4-5 men. Kaip manot?
Atsakyti
QUOTE(-Chloe- @ 2015 09 26, 12:27)
Sveikos, o is kur siunciates mia galvutes pakeitimui? Siaip raso, kad reikia keisti kas 3 men. bet yra skirtumas, ar naudosi kasdien 2 k ar 1, arba kas antra diena. Reciau naudojant manau galima pratesti galvutes naudojima 4-5 men. Kaip manot?

man atrodo, tai priklauso ne tiek nuo naudojimosi daznio, kiek nuo mikrobu visokiu isiveisimo bei dauginimosi rolleyes.gif
Atsakyti
Mikrobus isdezinfekuoju ir keiciu kas puse metu. Naudoju max 1 karta dienoj, buna savaiciu kai isvis stovi nejudinamas aparatas smile.gif
Atsakyti
Naudoju savo Clarisonic Mia 2 kiekvieną vakarą ir esu patenkinta: oda švelnesnė, švaresnė, nesudirginta, tik reikia jau stipresnio drėkinamojo kremo, nes mano Bioderma jau per silpnas, bet jau ir taip reikia sunkesnio kremo, nes ruduo. Naudoju veidui prausiklį, kurį gavau su aparatu. Kol kas patenkinta 4u.gif
Atsakyti
Labukas, aš irgi iš pradžių buvau patenkinta, naudojausi Clarisonic Mia2 kas antrą d. kartu su PMD personal microderm aparatu kartą per sav., bet uždraudė man juos naudot jau antra kosmetologė... Turiu spuoguotą odą, su akne, tai pritaikė naują planą ir jokių aparatukų namie neleido naudotis. Sakė mano odą jie tik dehidratuoja ir išsausina, reikia derint mokėt su priežiūra gerai. Bet tikiu, kad merginoms su sveika oda galima ir tik į naudą Clarisonic smile.gif

QUOTE(Raselepagegiai @ 2015 10 16, 09:02)
Naudoju savo Clarisonic Mia 2 kiekvieną vakarą ir esu patenkinta: oda švelnesnė, švaresnė, nesudirginta, tik reikia jau stipresnio drėkinamojo kremo, nes mano Bioderma jau per silpnas, bet jau ir taip reikia sunkesnio kremo, nes ruduo. Naudoju veidui prausiklį, kurį gavau su aparatu. Kol kas patenkinta  4u.gif

Atsakyti
Sveiki smile.gif
Naudoju Clarisonic Mia 2 jau du mėnesius smile.gif
Bent jau man labai padėjo. Labai gerai išvalo veidą nuo makiažo. Taip pat nebesimato taip inkštirų, kaip anksčiau, jų žymiai sumažėjo. Atsiranda vienas kitas spuogelis kartą per savaitę, palyginus, kaip buvo anksčiau, rezultatas puikus! smile.gif Pasinaudojus Clarisonic pasitepu veidą "Treclinac" (receptinis vaistas), tai irgi labai pagerino odos būklę. biggrin.gif Ir veido oda tapo švelnesnė ir lygesnė nei buvo prieš tai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gretute10 @ 2015 11 12, 20:18)
Sveiki smile.gif
Naudoju Clarisonic Mia 2 jau du mėnesius smile.gif
Bent jau man labai padėjo. Labai gerai išvalo veidą nuo makiažo. Taip pat nebesimato taip inkštirų, kaip anksčiau, jų žymiai sumažėjo. Atsiranda vienas kitas spuogelis kartą per savaitę, palyginus, kaip buvo anksčiau, rezultatas puikus! smile.gif Pasinaudojus Clarisonic pasitepu veidą "Treclinac" (receptinis vaistas), tai irgi labai pagerino odos būklę.  biggrin.gif Ir veido oda tapo švelnesnė ir lygesnė nei buvo prieš tai smile.gif

kaip daznai naudojat? smile.gif
Atsakyti
Man nuo sito aparato labai sudirgo oda:(
QUOTE(- Gabrielė. @ 2015 09 22, 14:35)
Sveikos, šiandien užmačiau, naują aparačiuką "Philips" visapure advanced vadinasi, sudomino labai nes yra trys skirtingi antgaliai, vienas skirtas visam veido masažui, kitas paakių zonai, na o trečias veido valymui. Žodžiu trys viename. Tiesa,  pirkti jo kaip supratau LT dar nėra, bet gal kuri siutetės ir esate išbandžiusios ? smile.gif

user posted image
user posted image

Atsakyti
Mergaites gal kas naudojate sita aparaciuka? smile.gif

https://www.douglas....rodermabrasion/

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jovita 35: 18 lapkričio 2015 - 02:50
QUOTE(mamutelaite @ 2015 11 17, 22:54)
Man nuo sito aparato labai sudirgo oda:(

Gal per dažnai naudojot arba jūsų odai labiau tiktų švelnesnė galvutė?
Atsakyti
QUOTE(-Chloe- @ 2015 11 12, 22:12)
kaip daznai naudojat? smile.gif

Kiekvieną dieną. Kartais dukart. smile.gif
Atsakyti