Įkraunama...
Įkraunama...

Paskutinis kepinys, gaminys

Oi aš niekad nesu kepus savo orkaitėje saldumynų, bet parduotuvėje užtikau gatavą keksą kurį tik iškept reikia. tai neteisingai temperatūrą nutaisiau visas susvilo ir galiausiai dar pūslę ant piršto užsitaisiau. Išvada: nesinaudojau-pabandžiau-nesinaudosiu ir toliau lotuliukas.gif
Atsakyti
Velykoms iškepiau Izaurą pagal Glacee receptą. Jau ir paragaut spėjom - thumbup.gif
Atsakyti
Velykoms kepiau mielinį pyragą Bitutę.Radau čia forume tą receptą su tais juokingais gramais,ir nutariau pamėginti,kadangi anksčiau kuinarijose tą pyragą pardavinėdavo ir jis man būdavo labai skanus.Kepiau iš pusantros porcijos,tai gavosi didžiosios tortinės dydžio.Ir tas glaistas pasigamino žymiai greičiau nei parašyta,ir tas pyragas kažkaip jau labai greit iškepė,turint galvoj jo dydį.Tikrai labai skanus gavos,tikras velykinis pyragas.Dariau dar ir garsųjį Marsą,bet rytojui jau nelabai daug ko ir liko,nes receptai iš tikro puikūs tongue.gif
Atsakyti
Kepiau Velykom "Vyšnią girtuoklę" pagal Glacee, ir mėgstamą lenkišką medaus tortą. Liko jau nedaug... ax.gif
Atsakyti
Šiandien kepiau sausainius su persikais ir keksiukus su persikais (pagal Sonatiną) smile.gif Pastaruoju metu man viskas, kas su persikais, nerealiai skanu lotuliukas.gif
Atsakyti
Dabar valgau varskes apkepa su razinomis. Niam niam niam, tik gal kiek saldokas tongue.gif Vakar velai vakare kepiau, tai per nakti orkaiteje gulejo...
Atsakyti
pries pora dienu kepiau obuoliu pyraga
Atsakyti
My Webpagehttp://s187.photobucket.com/albums/x302/sausine/Aš sūnaus gimtadieniui dariau aguoninio biskvito tortą su karameliniu kremu-tas su ąžuolo lapais.Valgiusieji gyrė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sausine @ 2007 08 16, 13:43)
My Webpagehttp://s187.photobucket.com/albums/x302/sausine/Aš sūnaus gimtadieniui dariau aguoninio biskvito tortą su karameliniu kremu-tas su ąžuolo lapais.Valgiusieji gyrė smile.gif

Gal galetum parasyti recepta pagal kuri gaminai torta smile.gif , kaip tik ieskau skanaus aguoninio torto recepto, panasaus i patiekiama"pomodoro" restorane... wub.gif
Atsakyti
Aguoninis biskvitas

150 g aguonų,
225 g cukraus,
8 kiaušiniai,
75 g saldžiųjų migdolų,
2 šaukštai pyrago džiūvėsėlių,
1 šaukštas krakmolo,
1 šaukštas sviesto,
cinamono.

Va,biskvitą dariau remdamasi šiuo receptu,bet su nemažai pakeitimų.kadangi aguonų pakelyje jų buvo 200 g,tai atitinkamai keičiau proporcijas.Riešutus keičiau kakava,vietoj cinamono dėjau vanilę.Vietoj džiuvėsių (neturėjau) dėjau miltus.Ir kadangi kiaušiniai buvo dideli,tai ėmiau tik 6.Bet čia jau galima improvizuoti pagal situaciją.Kremą radau rusiškame forume.Ėmiau indelį RUDUDU,250 ml plakamos grietinėlės ir dar apie 250-300 ml 30% grietinės.Problema buvo su grietinėlės ir grietinės plakimu ,nes ir atšaldyta tokio šilumoj plakasi sunkiai ,o standiklio namie nebeturėjau,tai jau paskui šaldžiau patį kremą.Tiesa,į kremą pyliau citrinos sulčių-pagal skonį.Nors tortas nebuvo pernelyg saldus-man dargi to saldumo daugiua norėjos.Sulaisčiau arbata su romo esencija,apibarsčiau graikiškais riešutais,dariau Glacee šokoladinę juostą ir šokoladinius lapus.Jei bandysi daryt-sėkmės! 4u.gif
Atsakyti
o as kepiau medaus torta savo sunaus 15 gimtadieniui blush2.gif
Papildyta:
norejau ikelti savo torto nuotraukyte,bet nepavyko blink.gif Kas galit pasakyti kodel g.gif
Atsakyti
paskutinis saldus gaminys buvo tai Sonatinos varškės tinginys, labai skanu thumbup.gif Rekomenduoju
Atsakyti