Gal turite skanu bananu pyrago recepta ?
Marmuriniai keksiukai, priešpaskutinis - keksiukai su aguonomis ir bananais
irisu ir kukuruzu tortas. Visad tobulas desertas
Suskilę sausainiai
Prasete bananio pyrago. Yra nuostabus Sonatinos apverstas bananinis pyragas, begalinio skanumo Tik curaus dekite du kart maziau nei recepte, nes jau nuo bananu pakanka saldumo
http://www.sonatinos...nu-pyragas.html
http://www.sonatinos...nu-pyragas.html
Šiandien kepiau bandeles su cinamonu ir apliejau šokoladine glazūra
QUOTE(burokėlis @ 2013 06 16, 12:01)
paskenduolis, tiksliau sausainiai iš paskenduolio tešlos. baisiausiai skanūs.
o gal galima receptą?
receptą radau supermamoj:
Paskenduolis
600 g sviesto
6 kiaušiniai
1 pakelis mielių
cukraus ir miltų
Sviestą išsukti su kiaušiniais, kad kaip mano močiutė sako "sukibtų gabalais"
Nes jinai į išplaktus kiaušinius sviestą po truputį dėdavo. Aš tai paprasčiau darau,
išsuku sviestą, o tada po vieną sudedu kiaušinius r man gaunasi daugmaž vienalytė masė. Į sviesto kiaušinių masę sudedam mieles ištrintas su 2 šaukštais cukraus. Beriam miltus ir suminkom tešlą, ji turi būti virtinukų tešlos kietumo. Suminkytą tešlą įmetam į gilų indą pripiltą kambario temperatūros vandens. Aš tam reikalui naudoju kibirą. Ir paliekm tešlą vandeny pakol ji iškils. Tada iškočiojam maždaug piršto storumo lakštą ir supjaustom juostelėm. Labai svarbu, tešlą kočioti ne ant miltais, bet cukrum pabarstyto paviršiaus. Kepti vidutinio karštumo orkaitėj.
Paskenduolis
600 g sviesto
6 kiaušiniai
1 pakelis mielių
cukraus ir miltų
Sviestą išsukti su kiaušiniais, kad kaip mano močiutė sako "sukibtų gabalais"
Nes jinai į išplaktus kiaušinius sviestą po truputį dėdavo. Aš tai paprasčiau darau,
išsuku sviestą, o tada po vieną sudedu kiaušinius r man gaunasi daugmaž vienalytė masė. Į sviesto kiaušinių masę sudedam mieles ištrintas su 2 šaukštais cukraus. Beriam miltus ir suminkom tešlą, ji turi būti virtinukų tešlos kietumo. Suminkytą tešlą įmetam į gilų indą pripiltą kambario temperatūros vandens. Aš tam reikalui naudoju kibirą. Ir paliekm tešlą vandeny pakol ji iškils. Tada iškočiojam maždaug piršto storumo lakštą ir supjaustom juostelėm. Labai svarbu, tešlą kočioti ne ant miltais, bet cukrum pabarstyto paviršiaus. Kepti vidutinio karštumo orkaitėj.