Įkraunama...
Įkraunama...

Paskutinis kepinys, gaminys

Gal turite skanu bananu pyrago recepta ? 4u.gif
Atsakyti
Marmuriniai keksiukai, priešpaskutinis - keksiukai su aguonomis ir bananais 4u.gif
Atsakyti
sonatinos morenginis vyniotinis - nepatiko.
Atsakyti
Plikyti pyrageliai su grietineles kremu smile.gif
Atsakyti
irisu ir kukuruzu tortas. Visad tobulas desertas thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sonatinos morkų tortas su migdolais. Na tortu vadinti per skambu, bet visai nieko, tik kitą kartą netepčiau varškės.
Atsakyti
Suskilę sausainiai
Atsakyti
Prasete bananio pyrago. Yra nuostabus Sonatinos apverstas bananinis pyragas, begalinio skanumo wink.gif Tik curaus dekite du kart maziau nei recepte, nes jau nuo bananu pakanka saldumo wink.gif

http://www.sonatinos...nu-pyragas.html
Atsakyti
Šiandien kepiau bandeles su cinamonu ir apliejau šokoladine glazūra essen.gif
Atsakyti
paskenduolis, tiksliau sausainiai iš paskenduolio tešlos. baisiausiai skanūs.
Atsakyti
QUOTE(burokėlis @ 2013 06 16, 12:01)
paskenduolis, tiksliau sausainiai iš paskenduolio tešlos. baisiausiai skanūs.

o gal galima receptą? 4u.gif
Atsakyti
receptą radau supermamoj:

Paskenduolis

600 g sviesto
6 kiaušiniai
1 pakelis mielių
cukraus ir miltų

Sviestą išsukti su kiaušiniais, kad kaip mano močiutė sako "sukibtų gabalais"
Nes jinai į išplaktus kiaušinius sviestą po truputį dėdavo. Aš tai paprasčiau darau,
išsuku sviestą, o tada po vieną sudedu kiaušinius r man gaunasi daugmaž vienalytė masė. Į sviesto kiaušinių masę sudedam mieles ištrintas su 2 šaukštais cukraus. Beriam miltus ir suminkom tešlą, ji turi būti virtinukų tešlos kietumo. Suminkytą tešlą įmetam į gilų indą pripiltą kambario temperatūros vandens. Aš tam reikalui naudoju kibirą. Ir paliekm tešlą vandeny pakol ji iškils. Tada iškočiojam maždaug piršto storumo lakštą ir supjaustom juostelėm. Labai svarbu, tešlą kočioti ne ant miltais, bet cukrum pabarstyto paviršiaus. Kepti vidutinio karštumo orkaitėj.
Atsakyti