Pasiryzau pagaminti vakar supermamose isgirtus varskinius kejsiukus, taoi net nepastebejau kaip puoliau kept is antros normos viska labai jau skanus,tik as dariau su idarais
O čia mūsų paskutinis kepinys.
--------------------
--------------------
! | Nuotrauka pašalinta dėl perdidelio formato. Dėkite nedidesnes nei 500- 640 pixelių nuotraukas. |
moderatorė irmulia
šiandien - migdolų šokoladinis pyragas ( be baltų miltų ir gyvulinių riebalų) tiesiog puikus su natūraliu jogurtu
QUOTE(irmulia @ 2012 09 26, 12:43)
šiandien - migdolų šokoladinis pyragas ( be baltų miltų ir gyvulinių riebalų) tiesiog puikus su natūraliu jogurtu
Gal pasidalintumėt receptu?
Varskes apkepas tiek patiko, kad dvi savaites is eiles kepuosi
QUOTE(cushy @ 2012 09 26, 19:03)
Gal pasidalintumėt receptu?
jau suvalgytas ir kažkur nugrūdau receptą artimiausiu metu paieškosiu ir įmesiu
o šiandien jau sirpsta ką tik iškeptas moliūgų/migdolų pyragas su karamelizuotu medaus sluoksneliu ir trupintais migdolų riešutais - ragausim rytoj
na o as katik baigiau kepti ta senai bekepta pyraga-meduoli su uogiene.nes saldutuve visokiu likuciu uogienes buvo uzsilike.Bet gavosi labai skanus,matyt pasiilgau to paprastumo.
Obuoliu pyragas su kondensuotu pienu jau orkaiteje
vakarienei dus varskes keksas.labai graziai atrodo,o skoni vertinsim veliau.