Kepiau pyragą su braškėmis pagal šį Neringos receptą
http://www_neringa-b...iu-pyragas.html
Šeštadienį kepiau keksiukus su obuoliais o priešpaskutinis kepinys - bandelės su varške
RAW torčiukas iš anakardžių varškės ir šviežių braškių- praeitą penktadienį
Dabar kepa avokadų pyragas su aguonomis
Dabar kepa avokadų pyragas su aguonomis
Joninėms kepiau Tartą Sniegelis. Labai patiko net nesitikėjau, kad iš tokių paprastų produktų taip greitai pagaminamas toks skanumynas.
QUOTE(irmulia @ 2012 06 28, 16:32)
Šiandien ryte kepti
niekaip nerandu receptuko.. gal pasufleruotumėt, kur ieškot?
QUOTE(saintlina @ 2012 06 28, 18:37)
niekaip nerandu receptuko.. gal pasufleruotumėt, kur ieškot?
Šiandien patalpinsiu savo bloge ir į saldžių receptų su nuotraukomis temą
Vakar gaminau ir kai noriu ko nors saldaus, darau tokią nesąmonę: susmulkinu sausainių (man užtenka pusės pakelio, galima kad ir pačių pigiausių - Optimos), sumaišau juos su susmulkinta chalva (kiekis - pagal kiekvieno skonį), viską užpilu kondensuotu pienu, išmaišau ir valgau. Nuodėminga, bet laaabai skanu Šito gardėsio daug suvalgyti neina todėl, kad jis labai saldus, bet man, kaip saldumynų maniakei, čia pats tas
wau...koks idomus saldumynas iseina. itariu, ir man patiktu.
QUOTE(TuteSun @ 2012 07 30, 16:12)
wau...koks idomus saldumynas iseina. itariu, ir man patiktu.
Taip, jeigu esate smaližė, tikrai patiktų
QUOTE(Emmukas @ 2012 07 17, 13:02)
Vakar gaminau ir kai noriu ko nors saldaus, darau tokią nesąmonę: susmulkinu sausainių (man užtenka pusės pakelio, galima kad ir pačių pigiausių - Optimos), sumaišau juos su susmulkinta chalva (kiekis - pagal kiekvieno skonį), viską užpilu kondensuotu pienu, išmaišau ir valgau. Nuodėminga, bet laaabai skanu Šito gardėsio daug suvalgyti neina todėl, kad jis labai saldus, bet man, kaip saldumynų maniakei, čia pats tas
Derinys tikrai idomus. Mano tetis kazkada darydavo torta ir butent pertipimas buvo chalva, kondensuotas pienas, riesutai ir dar kazkas. Dieviskas skonis buvo
QUOTE(Emmukas @ 2012 07 17, 14:02)
Galima kondensuota pakeisti grietine,buvo kadaise toks receptas saldžių temoje