Įkraunama...
Įkraunama...

Paskutinis kepinys, gaminys

[quote=pašnekutė,2012 01 22, 15:40]
Citrininis keksas rolleyes.gif
Keksas labai grazus.Bet draugelis,ko gero,visa sutarsytu,nepaliktu seimininkei...
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2012 01 23, 17:15)
vakar kepiau šiuos:

http://irri-style.bl...spasakytas.html
paaaaaaaaaaasaka  thumbup.gif  ypač šilti essen.gif

Tikrai verti pagyrimu sie keksiukai, tiesiog tirpstantys burnoje ypac pirmaja diena smile.gif
Atsakyti
Panos HELPPPP help.gif help.gif help.gif
pirmą kartą kepu mielines bandeles, tešla jau iškilo, bet ji man limpa prie rankų, tai kaip padaryt bandeles? ar ta tešla ir turi limpt prie rankų?
Atsakyti
QUOTE(pinkrose @ 2012 01 25, 19:56)
Panos HELPPPP help.gif  help.gif  help.gif
pirmą kartą kepu mielines bandeles, tešla jau iškilo, bet ji man limpa prie rankų, tai kaip padaryt bandeles? ar ta tešla ir turi limpt prie rankų?

Turbut per mazai miltu idejote. As tai pasitepu rankas aliejumi jeigu tesla limpa, o jeigu taip neiseis tada pabarstykite kociojimo pavirsiu miltais truputi ir paskui pasidarysite norimos formos bandeles smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tresor @ 2012 01 25, 19:07)
Turbut per mazai miltu idejote. As tai pasitepu rankas aliejumi jeigu tesla limpa, o jeigu taip neiseis tada pabarstykite kociojimo pavirsiu miltais truputi ir paskui pasidarysite norimos formos bandeles smile.gif

ačiū 4u.gif 4u.gif jūs išgelbėjot mane clap.gif yahoo.gif good.gif aciuks.gif
Atsakyti
Tradicinis tinginys.
Atsakyti
Teddy keksiukai 4u.gif
Atsakyti
mielines bandeles 4u.gif
Atsakyti
"Protingi" pyragaiciai. Mielines bandeles su cinamonu.
Atsakyti
sveikos kepejeles,
o as siand kepiau toki obuoliu pyrageli:
1 stikl. miltu,
1 stikl. cukraus (deciau dabar maziau)
1 stikl manu kruopu
obuoliai
sviestas is saldytuvo

Visus sausus produktus sumaisiau ir dejau ant kepimo popieriaus formoje sluoksniais, sausas misinys, tarkuoti obuoliai, sviesto gabaliukai ir tt, kol uzteko ingridientu. Ant virsaus sviestuko gabaliuku. Kepiau ilgiau nei 40min 180 laipsniu orkaiteje.
sakyciau visai neblogai gavosi, nes vyras suslave akimirksniu.... mirksiukas.gif
gaila ledu prie sio pyrago neturejau, butu is vis fantastika thumbup.gif
Atsakyti
Medaus tortas pagal Cypsiuko receptą. Pirmąkart kepiau ir gerai gavosi, negalvojau, kad taip paprasta, bet labai skanu smile.gif
Atsakyti
Dabar kepa varškės pyragas su spanguolėmis smile.gif
Atsakyti