QUOTE(ruta_zalia @ 2015 02 03, 17:21)
Pritarciau Senai pazystamai, konstrukcine dalis nebutina, bet architekturine dalis yra projekto pagrindas. toliau vandentiekio/kanalizacijos projektas (Kauno vandenys dare), Lesto tech.salygos ir projektas (architektas padare, nors siai dienai el.skydine stovi kitoje vietoje, penktadieni VEI inspektorius tikrino, sake viskas OK). Kaimynu pritarimai miesto teritorije reikalingi jeigu neislaikote 3 m. atstumo nuo sklypo ribos. Cia mano mama ikliuvusi, nes gerais laikais nesusitvarke namo dokumentu, o dabar pasikeite reikalavimai.
Toliau del pastoges, kai darem matavimus del nebaigtos statybos registravimo, tai matavo tik realu namo plota, kuris aisku tuo metu buvo didesnis, nes nebuvo vidiniu pertvaru. Niekas apie jokias pastoges nekalbejo, nors net ir kopecios i virsu lipti buvo padetos.
Ruta, tai jusu projekte , kaip suprantu, irgi pastoge negyvenoma?ar projekte jos isvis nera?
tai matavo tik 1 auksta?o ka tiksliai?grindu plota?langus matavo?O kaip matuoja namo auksti?lauke?
Papildyta:
QUOTE(kristinka_2010 @ 2015 02 03, 19:57)
Uzeikite ar paskambinkite i savo seniunija ir jums pasakys.
Tik butinai paklauskite kiek registruotu, o ne gyvenanciu.. Mano atveju skaiciai skyresi, vienu buvo apie 3000, kitu virs 4000..
tai ziuri kiek registruotu?
iseina kad ir jusu atveju maziau 4 tuks. tai viskas ok.
Apskritai kas gali zinoti kiek zmoniu gyvena neoficialiai?
tuose paciuose soduose TIEK zmoniu taip gyvena......man atrodo, neimanoma paskaiciuoti......
Papildyta:
QUOTE(sena pažįstama @ 2015 02 03, 20:18)
Absoliuciai nieko. Projekte nera nurodyta, kad gyvenama, nera kol kas jokiu laiptu i pastoge, tai nei klause, nei domejosi. Siaip labai lengvai viska praejau, sesers nama, bet jis virs 200kv, krate kaip turi buti
O man sutapo cm, buvo visi projektai, tai tik pasivaiksciojo, pasigrozejo apylinkemis, nusifotografavo ir isvaziavo.
Kaimynu sutikimu, itariu, man reikejo del to, kad Kulturos paveldo zona uzkabinu.
geras, ir as taip noriu))
Va tik idomu, ar vis gi neprisikabins prie musu jei vyras pats autocad`e nubraizys projekta? Sake ir pats sugebes:/
Juk galima ir paciam padaryti, tik idomu ar yra tokiu zmoniu, kurie pridavineja nama be architekto projekto?
Siaip, taip mums net patogiau, nes statybu pabaigoje galima viska koreguoti pagal esama situacija.......bet naisku kaip i toki projekta ziures matininkas?ar jam nesvarbu?
Tikriausiai cia nera zmoniu, kas pats braize projekta?