Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

Geriau paburkit, kas mano mažoji? Diedo bala nematė, su juo man kaip ir aišku, o jos vienintelės visiškai neatrenku. Ar ji kažkas iš softų, ar iš lightų, ar iš warmų? Linkstu lyg ir prie SA, bet tos mergaitiškos rožinės, ir visai neblankios, tinka. Nuotraukose su darželio grupe, sakyčiau, kaip trintuku nutrintais bruožais atrodo, tai gal visgi softas? Galvoju, kas pirmiausiai į akis krenta, kai pasižiūri - atrodo, viena aišku, kad tipas šiltas. Pagal tai išeitų, kad warmas g.gif Kaip jums atrodo?

user posted image

user posted image

Akys bendrai - "žalios", šiaip turi žaliai pilkos ir rudos:

user posted image
Atsakyti
Man visai dera šitos spalvos:
http://www.pinterest...72015833479121/
Nors būtų gerai pamatyt su įvairiais skudurėliais.

QUOTE(Erszebeth @ 2015 01 25, 16:08)
Geriau paburkit, kas mano mažoji?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo prek: 25 sausio 2015 - 21:26
QUOTE(prek @ 2015 01 25, 21:24)

Variantas drinks_cheers.gif Jos sesė yra WA, bet sesė tamsesnė, ir nuo vaikystės buvo tamsesnė. Akys abiejų gana panašios, mažosios gal šiltesnės, pas vyresniąją rudų dryžių akyse nesu įžiūrėjusi. Oda, lyginant su mano (spring), abiejų šiek tiek muted (aksominė) atrodo.
Atsakyti
Soft autumn paletės spalvos kiek kitu kampu:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image

Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bytte: 26 sausio 2015 - 10:11
Soft Autumn spalvų pavadinimai:
user posted image
Soft autumn hues: caramel and camel
user posted image
Atsakyti
soft Autumn vyrams:
user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
ir įdedu toned (suprask rudens paletė+balta, arba??? pavasaris, nes pagal munselli pavasaris kaip ir spalvos ir baltos mišinys, kita vertus ruduo yra spalvos ir juodos mišinys, tai įmaišius baltos gautusi šviesiai pilka, tai kaip ir soft light) autumn paletę, kuri mano nustebimui labai tokia ne bliedna:
user posted image
Soft Autumn Light Men

ir dar kart TONED (kaip jums tie light men pavyzdžiai, gal arčiau visgi toned?):
user posted image
Atsakyti
Aš vat į Erszebeth mergaitę žiūriu ir atvirai pasakius, be variantų. Kažkaip man vaikai visi visada atrodo pavasariai arba žiemos, aš ant vaikų to "murzinumo" nematau. Jei, tarkim, labai ryžas vaikutis, tai jis man visada atrodo warm spring, o ne warm autumn.

Aišku, jei be variantų, tada prie neutralumo, bet tikriausiai šilta - abu tėvai šilti, tai iš kur ji bus kokia, tarkim, vasara? Nu tai jei šilta prie neutralumo, tai pasirinkimas ir 4 variantų, nes warmai atkrenta. Bet jei koks diedukas buvo vasara, kaip mano mergikės atveju - o jos atveju abu tėvai light spring biggrin.gif - tada aš pasimetus biggrin.gif

Ar warmas, nežinau, nes tada kodėl rožinė tinka? O kita vertus, vaikams viskas tinka gal biggrin.gif Užaugs - nebetiks. Gal... biggrin.gif

Gal galvočiau, kad soft autumn, bet čia jau iš tos serijos, kad visus, kurie neaišku kas, grūdi į softus ir ramu biggrin.gif Čia kaip aš per dailę - jei tik nežinau, kas paveikslo autorius, sakau - Manet biggrin.gif Ir žiū, dauguma atvejų netgi teisingai būna lotuliukas.gif Aišku gal dar ir dėl to, kad neraiškiai ištarius, galima prisimesti, kad sakei Monet biggrin.gif
Va ir su softais taip biggrin.gif
Atsakyti
user posted image

Va ir Dramatic Classic pagal Kibbe softinis variantas... gražu wub.gif
user posted image
Atsakyti
O ko jūs čia tą softą plūstas? Yra vargo spalvas surinkti, betgi surinkus - labai gražu gaunasi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2015 01 26, 12:15)
Aš vat į Erszebeth mergaitę žiūriu ir atvirai pasakius, be variantų. Kažkaip man vaikai visi visada atrodo pavasariai arba žiemos, aš ant vaikų to "murzinumo" nematau. Jei, tarkim, labai ryžas vaikutis, tai jis man visada atrodo warm spring, o ne warm autumn.

Matyt mažai ryžų matei biggrin.gif
Erszebeth mergaitė man irgi be variantų biggrin.gif . Ta rausva nors ir negadina, bet iš spalvinio koteksto kaip ir iškrenta...
Papildyta:
QUOTE(Noa @ 2015 01 26, 12:23)
O ko jūs čia tą softą plūstas? Yra vargo spalvas surinkti, betgi surinkus - labai gražu gaunasi biggrin.gif

Aš sklaidau mitą, kad bais bloga SA paletė biggrin.gif , nes visi labai verkia, jai tenka ją rinktis. Man tai labai ji prie dūšios.
Atsakyti