Geriau paburkit, kas mano mažoji? Diedo bala nematė, su juo man kaip ir aišku, o jos vienintelės visiškai neatrenku. Ar ji kažkas iš softų, ar iš lightų, ar iš warmų? Linkstu lyg ir prie SA, bet tos mergaitiškos rožinės, ir visai neblankios, tinka. Nuotraukose su darželio grupe, sakyčiau, kaip trintuku nutrintais bruožais atrodo, tai gal visgi softas? Galvoju, kas pirmiausiai į akis krenta, kai pasižiūri - atrodo, viena aišku, kad tipas šiltas. Pagal tai išeitų, kad warmas Kaip jums atrodo?
Akys bendrai - "žalios", šiaip turi žaliai pilkos ir rudos:
Man visai dera šitos spalvos:
http://www.pinterest...72015833479121/
Nors būtų gerai pamatyt su įvairiais skudurėliais.
http://www.pinterest...72015833479121/
Nors būtų gerai pamatyt su įvairiais skudurėliais.
QUOTE(Erszebeth @ 2015 01 25, 16:08)
Geriau paburkit, kas mano mažoji?
QUOTE(prek @ 2015 01 25, 21:24)
Variantas Jos sesė yra WA, bet sesė tamsesnė, ir nuo vaikystės buvo tamsesnė. Akys abiejų gana panašios, mažosios gal šiltesnės, pas vyresniąją rudų dryžių akyse nesu įžiūrėjusi. Oda, lyginant su mano (spring), abiejų šiek tiek muted (aksominė) atrodo.
Soft autumn paletės spalvos kiek kitu kampu:
Soft Autumn spalvų pavadinimai:
Soft autumn hues: caramel and camel
Soft autumn hues: caramel and camel
soft Autumn vyrams:
ir įdedu toned (suprask rudens paletė+balta, arba??? pavasaris, nes pagal munselli pavasaris kaip ir spalvos ir baltos mišinys, kita vertus ruduo yra spalvos ir juodos mišinys, tai įmaišius baltos gautusi šviesiai pilka, tai kaip ir soft light) autumn paletę, kuri mano nustebimui labai tokia ne bliedna:
Soft Autumn Light Men
ir dar kart TONED (kaip jums tie light men pavyzdžiai, gal arčiau visgi toned?):
Soft Autumn Light Men
ir dar kart TONED (kaip jums tie light men pavyzdžiai, gal arčiau visgi toned?):
Aš vat į Erszebeth mergaitę žiūriu ir atvirai pasakius, be variantų. Kažkaip man vaikai visi visada atrodo pavasariai arba žiemos, aš ant vaikų to "murzinumo" nematau. Jei, tarkim, labai ryžas vaikutis, tai jis man visada atrodo warm spring, o ne warm autumn.
Aišku, jei be variantų, tada prie neutralumo, bet tikriausiai šilta - abu tėvai šilti, tai iš kur ji bus kokia, tarkim, vasara? Nu tai jei šilta prie neutralumo, tai pasirinkimas ir 4 variantų, nes warmai atkrenta. Bet jei koks diedukas buvo vasara, kaip mano mergikės atveju - o jos atveju abu tėvai light spring - tada aš pasimetus
Ar warmas, nežinau, nes tada kodėl rožinė tinka? O kita vertus, vaikams viskas tinka gal Užaugs - nebetiks. Gal...
Gal galvočiau, kad soft autumn, bet čia jau iš tos serijos, kad visus, kurie neaišku kas, grūdi į softus ir ramu Čia kaip aš per dailę - jei tik nežinau, kas paveikslo autorius, sakau - Manet Ir žiū, dauguma atvejų netgi teisingai būna Aišku gal dar ir dėl to, kad neraiškiai ištarius, galima prisimesti, kad sakei Monet
Va ir su softais taip
Aišku, jei be variantų, tada prie neutralumo, bet tikriausiai šilta - abu tėvai šilti, tai iš kur ji bus kokia, tarkim, vasara? Nu tai jei šilta prie neutralumo, tai pasirinkimas ir 4 variantų, nes warmai atkrenta. Bet jei koks diedukas buvo vasara, kaip mano mergikės atveju - o jos atveju abu tėvai light spring - tada aš pasimetus
Ar warmas, nežinau, nes tada kodėl rožinė tinka? O kita vertus, vaikams viskas tinka gal Užaugs - nebetiks. Gal...
Gal galvočiau, kad soft autumn, bet čia jau iš tos serijos, kad visus, kurie neaišku kas, grūdi į softus ir ramu Čia kaip aš per dailę - jei tik nežinau, kas paveikslo autorius, sakau - Manet Ir žiū, dauguma atvejų netgi teisingai būna Aišku gal dar ir dėl to, kad neraiškiai ištarius, galima prisimesti, kad sakei Monet
Va ir su softais taip
Va ir Dramatic Classic pagal Kibbe softinis variantas... gražu
O ko jūs čia tą softą plūstas? Yra vargo spalvas surinkti, betgi surinkus - labai gražu gaunasi
QUOTE(Noa @ 2015 01 26, 12:15)
Aš vat į Erszebeth mergaitę žiūriu ir atvirai pasakius, be variantų. Kažkaip man vaikai visi visada atrodo pavasariai arba žiemos, aš ant vaikų to "murzinumo" nematau. Jei, tarkim, labai ryžas vaikutis, tai jis man visada atrodo warm spring, o ne warm autumn.
Matyt mažai ryžų matei
Erszebeth mergaitė man irgi be variantų . Ta rausva nors ir negadina, bet iš spalvinio koteksto kaip ir iškrenta...
Papildyta:
QUOTE(Noa @ 2015 01 26, 12:23)
O ko jūs čia tą softą plūstas? Yra vargo spalvas surinkti, betgi surinkus - labai gražu gaunasi
Aš sklaidau mitą, kad bais bloga SA paletė , nes visi labai verkia, jai tenka ją rinktis. Man tai labai ji prie dūšios.