Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

Na nežinau. Aš praktiškai susiduriu su tuo dalyku - MB nekenčia vaikščioti po drabužių parduotuves, dėl to dažniausiai rūbus pirkti ir spalvas rinkti, net nematant "modelio" šalia, tenka man. Taip, jo akys pilkai žalios, taigi, yra tos pilkos, vadinasi, pagal tavo versiją, jis negali būti deep, tiktai soft. Tačiau!!! Netinka jam šviesios murzinos soft spalvos, jokio sezono metu. Tik iš bėdos, bet iš bėdos išvis bet ką galima apsirengti. O su deep spalvomis - kitas reikalas. Anksčiau rizikuodavau nešti jam visokias smėlines, vildamasi, kad gal tiks - dabar jau net nebebandau po tiek nepataikymų, su jomis atrodo kaip nesiskutęs ir nesiprausęs. Išvada - praktinė patirtis rodo, jog pilka spalva gali būti ir pas deep.
Papildyta:
QUOTE(bytte @ 2015 01 24, 15:01)
ir visgi radau  TONED (soft deep arba kitaip tamsiai pilkos spalvos colorito) autumn paletę  clap.gif:
user posted image

Tokia visai tinkama būtų, bet ji juk artimesnė deep, nei soft. Kokiu pagrindu šituos lietuviškus tamsius tipažus vadinti tamsiais softais, o ne paminkštintais deep'ais?
Atsakyti
QUOTE(Hiver @ 2015 01 22, 11:53)
Mano ziniomis, jei jos nera klaidingos, deep winter geriau tinka juoda nei balta, clear winter geriau tinka balta negu juoda, o true winter geriausiai tinka derinys juoda/balta negu kiekviena is ju atskirai. Ar as grybauju?

QUOTE(bytte @ 2015 01 22, 16:21)
Iš savo patirties... DW gali sau varyt juodai nuo galvos iki kojų apsirengusi ir graži bus, o CW - gal šiaip sau. Bet CW su juoda/balta gražiai atrodo. Dėl baltos nežinau.

QUOTE(Hiver @ 2015 01 22, 20:58)
CW - cia cool winter, ar clear winter? blush2.gif

Klausiau, bet gal pro akis praslydo tai dar paklausiu. 4u.gif nesinori kad liktu klaustuku.

QUOTE(Erszebeth @ 2015 01 24, 13:32)
O man kaip tik atrodo neteisinga lietuviškus tipažus, kurie visada bus kažkiek bent minimaliai pilki, sprausti į softus, nepaisant, kad tinkamiausios jų spalvos yra deep paletėje, tačiau pirštu pabaksnojant į italus, ispanus ar kokius turkus.

Siaip is esmes sutinku, tik man atrodo vis vien vyrauja taip vadinamas "tautinis bruozas" kad atitinkamas procentas zmoniu dazniau patenka i ta ar kita tipa. Beje, paskaicius musu dalyviu sarasa mitas kad Lietuvoje vyrauja vasaros tipas nelabai pasiteisina. bigsmile.gif O va ziemu mazuma. O Italijoj gal ju butu dauguma. smile.gif
As kai bandau nusprest kokios spalvos zmogui tiktu , jeigu jis nepateikia saves su drabuziais o tik veido nuotrauka, daznai bandau isivaizduot kokia spalva noreciau ji aprengt. Kokia parinkciau raudona, zalia, violetine... Ir paskui galvoju is kokios paletes sios spalvos butu. Kartais visai neblogai suveikia. ax.gif
Atsakyti
Kad vainikas visai warm spring? О brait spring ir nėra itin šiltas tipas, jis man atrodo kontaktuoja su žiema? Kartais lendu į BS paletę, kaip ir neužmuša. Pvz BS siūloma gana šalta rožinė - ciklameninė, kitos spalvos irgi ne iš pačių šilčiausių.
QUOTE(bytte @ 2015 01 24, 12:52)
Aš kažkkį tokį panašų filtrą mėgstu dėt, tai gaunasi šiltesni ir ryškesni. Tai kažkaip gali būt kad visai šalta mergikė... ypač foto iš serijos "Karšta pavasario diena" matau kad lapeliai tokie jau BSpringiniai, ir priešingai nei prek mano akimis mergaitė iš to paveikslo "iškrenta" pagal šiltumą/ryškumą... tai gal visgi vasara.

Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2015 01 24, 16:01)
DA stebėtinai ištempia savo paletės tamsias šešėliu pavidalu ir neatrodo nei kaip pamuštom akim, nei perspaudusios su makiažu.

Tai viena iš priežasčių, dėl kurių aš abejoju, ar Inc darkas biggrin.gif Pamenat, kai ji pirko tokią ryškią šešėlių paletę, ir paskui pardavinėjo, nes pasirodė per ryški? Betgi ta paletė tikrai ryški visiems, išskyrus darkus biggrin.gif

QUOTE(Erszebeth @ 2015 01 24, 16:06)
Na nežinau. Aš praktiškai susiduriu su tuo dalyku - MB nekenčia vaikščioti po drabužių parduotuves, dėl to dažniausiai rūbus pirkti ir spalvas rinkti, net nematant "modelio" šalia, tenka man.

O tai ar jis pas tave jautrus spalvoms? Juk jis diedas. Nesuk tu sau galvos, daugiau ten ar mažiau tinka, labai čia reikia diedui tobulo grožio būti. Diedui svarbu, kad nemurzinas, nesmirda ir nešalta biggrin.gif
Aš savo diedui perku labai spakainiai be jokios bėdos. Imi ką nors mazgotės spalvų, ir tiek biggrin.gif Katra jau ten mazgotė geriau, o katra blogiau - nesigilinu, nupirkta ir lai nešioja irnesakyk.gif

Va kai pats kartą nusipirko slidinėjimo striukę kiaušinio trynio geltonos (light summer), vo tada jau buvo įspūdingas atrodymas biggrin.gif Bet ir tą nešiojo biggrin.gif Ai nu, jam gerai, labai ten kam ant kalno rūpi tas jo grožis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2015 01 24, 22:47)
Tai viena iš priežasčių, dėl kurių aš abejoju, ar Inc darkas biggrin.gif Pamenat, kai ji pirko tokią ryškią šešėlių paletę, ir paskui pardavinėjo, nes pasirodė per ryški? Betgi ta paletė tikrai ryški visiems, išskyrus darkus biggrin.gif

Kad pirko tai kazka uzfiksavau o kad pardavinejo nepamenu. biggrin.gif O kaip ji atrode?
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2015 01 24, 22:47)
Diedui svarbu, kad nemurzinas, nesmirda ir nešalta biggrin.gif
Aš savo diedui perku labai spakainiai be jokios bėdos. Imi ką nors mazgotės spalvų, ir tiek biggrin.gif Katra jau ten mazgotė geriau, o katra blogiau - nesigilinu, nupirkta ir lai nešioja irnesakyk.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif

Beje, pameni tą testą, kur spalvas eilės tvarka sustumdyti reikėjo? Taigi mano diedas 100 proc. teisingai sustumdė, net už mane, jau tiek besidominčią spalvomis, geriau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erszebeth: 24 sausio 2015 - 23:30
QUOTE(Hiver @ 2015 01 24, 21:08)
Kad pirko tai kazka uzfiksavau o kad pardavinejo nepamenu.  biggrin.gif  O kaip ji atrode?

Aš iš inc vienus šešėlius perpirkau, bet kad jie nėr labai ryškūs. Tai čia gal ne apie šituos kalbat
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tynka: 24 sausio 2015 - 23:50
QUOTE(Hiver @ 2015 01 25, 00:08)
Kad pirko tai kazka uzfiksavau o kad pardavinejo nepamenu.  biggrin.gif  O kaip ji atrode?

Kažkokia lyg tokia ar panaši: http://www.urbandeca...k...=14&cgid=12

Oi ne ne, regis, šita gal: http://www.temptalia...photos-swatches

QUOTE(Erszebeth @ 2015 01 25, 00:28)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  thumbup.gif

Beje, pameni tą testą, kur spalvas eilės tvarka sustumdyti reikėjo? Taigi mano diedas 100 proc. teisingai sustumdė, net už mane, jau tiek besidominčią spalvomis, geriau  biggrin.gif

Tai kad jis gerai spalvas stumdo, dar visai nereiškia, kad jam rūpi, ar jo akių spalva gerai šaliko pabrėžta lotuliukas.gif Gal jam, kaip mano vyresnėliui (kuris irgi idealiai jas sustumdė), tas visiškai nerūpi lotuliukas.gif Jis spalvas mato labai gerai, bet rengiasi, kaip ten kažkur buvo parašyta, tuo principu, kur atidarai spintą, kas iškrito, tuo apsirengei lotuliukas.gif

QUOTE(Tynka @ 2015 01 25, 00:39)
Aš iš inc vienus šešėlius perpirkau, bet kad jie nėr labai ryškūs. Tai čia gal ne apie šituos kalbat

Urban decay, tokie su violetinėm, teal buvo. Turėtų būti labai kokybiški.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 24 sausio 2015 - 23:56
Realesnės spalvos My Webpage
Atsakyti
Kažkokie dvigubi standartai. Susidaro įspūdis, kad, norint patekti į vienus tipus, reikia iki visiškų smulkmenų atitikti visus iki vieno standartus, ten kad nebūtum lašiuką per pilkas ar lašiuką per šviesus, nesvarbu, jog visa paletė (ar beveik visa, nes nebūna, kad spalvos tiktų visiškai vienodu lygiu) tau tinka. Vis tiek tu esi "neišlaikęs testo" į DA, BS ar dar kokį. O į kai kuriuos kitus tipus - prašom, eik be jokios atrankos, net jeigu paletė tau netinka. Į SSu ar į SA. Kad į juos pakliūtum, jau nereikia išlaikyti tam tikro privalomo šviesumo ar "drumstumo" lygio, paims net su DA palete.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erszebeth: 25 sausio 2015 - 11:25
QUOTE(Erszebeth @ 2015 01 24, 16:06)
Tokia visai tinkama būtų, bet ji juk artimesnė deep, nei soft. Kokiu pagrindu šituos lietuviškus tamsius tipažus vadinti tamsiais softais, o ne paminkštintais deep'ais?

Nes jie artimesni žiemai, o ne vasarai.
Dėl taviškio aš negarantuoju, man atrodo, kad tavo fotikas nustatytas kaitrinių lempų režimu, užtatai gyvai viską nušaltina ir numurzina... Kaip sakiau vieni gaunas deepai, kiti softai, o tatai pasimato tik su tomis ryškiomis tamsiomis deep spalvomis kaip tamsi ale elektrinė žalia (pamenu seniau tarybiniais laikais bais madinga buvo) ar tokio pat ryškumo bordinė, jų netempia softai. O su avižinėm sunku, labai lengvai galim nugrybaut į vasarų ar pavasarių.
user posted image

QUOTE(Hiver @ 2015 01 24, 18:12)
Klausiau, bet gal pro akis praslydo tai dar paklausiu. 4u.gif nesinori kad liktu klaustuku.

Clear winter blush2.gif , nepažįstu nei vienos Cool... nebenaudosiu tokio trumpinio blush2.gif

QUOTE(prek @ 2015 01 24, 23:02)
Kad vainikas visai warm spring? О brait spring ir nėra itin šiltas tipas, jis man atrodo kontaktuoja su žiema? Kartais lendu į BS paletę, kaip ir neužmuša. Pvz BS siūloma gana šalta rožinė - ciklameninė, kitos spalvos irgi ne iš pačių šilčiausių.

Tai filtras gi ant visos foto uždėtas, bet vis vien vainikas iš BSp mano monitoriuje smile.gif, nekalbant apie tikrą vainiką. Juk tai yra pagal laiką bright spring metų laikas, žinia tuo remiantis ir suskirstė tuos tipus. BSp pats šalčiausias iš pavasarių, nes žiema šaltesnė už vasarą, ale vis vien visos BSp spalvos šiltos ir neutralios, šaltų ten nėra. Aišku BSp gali sau leist užsidėt ir šaltas spalvas, bet jos visgi bus šo to ni to. Mute labai norėjo į žiemas migruot, ir nesigavo, o ji labai labai ribinė, iš pirmo žvilksnio pagalvot kad žiema labai lengva.

QUOTE(Noa @ 2015 01 24, 23:47)

Tai taip - imi mazgotės spalvų ir gerai. Juoba tos vyrams drapiruotės tą ir įrodo. Tarkim maniškis kad ir kažkokis tai ruduo, nieko rudo nenešioja. Tai gaunas pilka tamsi tamsi mėlyna truputi tokia, ar truputi tokia - bais skirtumas, ar kokia nublukus juoda - koks skirtumas koks jis ten ruduo.

beja dėl tos markerinės žalios... ten ne tik bluzkė salotinė, ten prie bluzkės dar ir kelnės salotinės buvo, ir derinyje basankės feličitavos su skrybėle feličitava, nus kurortui gerai, o po miesta kažkaip va nepanoro vaikščiot... net vasarą iki pajūrio pėdint. Mest gaila, tai va sumąstė prastumt biggrin.gif . Bet kurorte tai liuks atrodė, fotkėse ypač, ne dešimt, o dvidešimt metų jaunesnė.
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2015 01 25, 12:24)
Kažkokie dvigubi standartai. Susidaro įspūdis, kad, norint patekti į vienus tipus, reikia iki visiškų smulkmenų atitikti visus iki vieno standartus, ten kad nebūtum lašiuką per pilkas ar lašiuką per šviesus, nesvarbu, jog visa paletė (ar beveik visa, nes nebūna, kad spalvos tiktų visiškai vienodu lygiu) tau tinka. Vis tiek tu esi "neišlaikęs testo" į DA, BS ar dar kokį. O į kai kuriuos kitus tipus - prašom, eik be jokios atrankos, net jeigu paletė tau netinka. Į SSu ar į SA. Kad į juos pakliūtum, jau nereikia išlaikyti tam tikro privalomo šviesumo ar "drumstumo" lygio, paims net su DA palete.

Tai matai, čia kaip į darbą. Kur visi nori, ten dideli reikalavimai, o kur niekas nenori, ten visus jama biggrin.gif Taip ir į čia - visi į braitus darkus, o kas bus laitai ir softai? biggrin.gif Reikia gi sąrašą pradžioj daugmaž užpildyt žmoniškai lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 25 sausio 2015 - 13:55