QUOTE(Erszebeth @ 2015 01 24, 16:06)
Tokia visai tinkama būtų, bet ji juk artimesnė deep, nei soft. Kokiu pagrindu šituos lietuviškus tamsius tipažus vadinti tamsiais softais, o ne paminkštintais deep'ais?
Nes jie artimesni žiemai, o ne vasarai.
Dėl taviškio aš negarantuoju, man atrodo, kad tavo fotikas nustatytas kaitrinių lempų režimu, užtatai gyvai viską nušaltina ir numurzina... Kaip sakiau vieni gaunas deepai, kiti softai, o tatai pasimato tik su tomis ryškiomis tamsiomis deep spalvomis kaip tamsi ale elektrinė žalia (pamenu seniau tarybiniais laikais bais madinga buvo) ar tokio pat ryškumo bordinė, jų netempia softai. O su avižinėm sunku, labai lengvai galim nugrybaut į vasarų ar pavasarių.
QUOTE(Hiver @ 2015 01 24, 18:12)
Klausiau, bet gal pro akis praslydo tai dar paklausiu.
nesinori kad liktu klaustuku.
Clear winter
, nepažįstu nei vienos Cool... nebenaudosiu tokio trumpinio
QUOTE(prek @ 2015 01 24, 23:02)
Kad vainikas visai warm spring? О brait spring ir nėra itin šiltas tipas, jis man atrodo kontaktuoja su žiema? Kartais lendu į BS paletę, kaip ir neužmuša. Pvz BS siūloma gana šalta rožinė - ciklameninė, kitos spalvos irgi ne iš pačių šilčiausių.
Tai filtras gi ant visos foto uždėtas, bet vis vien vainikas iš BSp mano monitoriuje
, nekalbant apie tikrą vainiką. Juk tai yra pagal laiką bright spring metų laikas, žinia tuo remiantis ir suskirstė tuos tipus. BSp pats šalčiausias iš pavasarių, nes žiema šaltesnė už vasarą, ale vis vien visos BSp spalvos šiltos ir neutralios, šaltų ten nėra. Aišku BSp gali sau leist užsidėt ir šaltas spalvas, bet jos visgi bus šo to ni to. Mute labai norėjo į žiemas migruot, ir nesigavo, o ji labai labai ribinė, iš pirmo žvilksnio pagalvot kad žiema labai lengva.
QUOTE(Noa @ 2015 01 24, 23:47)
Aš savo diedui perku labai spakainiai be jokios bėdos. Imi ką nors mazgotės spalvų, ir tiek
Katra jau ten mazgotė geriau, o katra blogiau - nesigilinu, nupirkta ir lai nešioja
Tai taip - imi mazgotės spalvų ir gerai. Juoba tos vyrams drapiruotės tą ir įrodo. Tarkim maniškis kad ir kažkokis tai ruduo, nieko rudo nenešioja. Tai gaunas pilka tamsi tamsi mėlyna truputi tokia, ar truputi tokia - bais skirtumas, ar kokia nublukus juoda - koks skirtumas koks jis ten ruduo.
beja dėl tos markerinės žalios... ten ne tik bluzkė salotinė, ten prie bluzkės dar ir kelnės salotinės buvo, ir derinyje basankės feličitavos su skrybėle feličitava, nus kurortui gerai, o po miesta kažkaip va nepanoro vaikščiot... net vasarą iki pajūrio pėdint. Mest gaila, tai va sumąstė prastumt
. Bet kurorte tai liuks atrodė, fotkėse ypač, ne dešimt, o dvidešimt metų jaunesnė.