Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

http://ievosurbanfot...ario-diena.html

Šitoj foto į cool summer panaši, o kitose atrodo šiltesnė... Kažkiek panaši į mano mažesniąją, kurios tipo taip pat nežinau, mėtausi tarp light spring ir soft autumn g.gif

Mama warm niekaip nebus, pernelyg stipriai tas "gilumas" išreikštas. Šalia anūkės warm pastačius labai skiriasi vaizdas, o šalia mano vyro - beveik identiškas.

Kita foto, bendras vaizdas:

user posted image

Plaukai nedažyti. Čia irgi oda šviesesnė, nei visada būdavo jaunystėje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erszebeth: 23 sausio 2015 - 13:39
QUOTE(Noa @ 2015 01 23, 12:55)
O negalima apie tuos raštus aiškiau? Nes toj schemoj tai aš suprantu lygiai nulį biggrin.gif

Oi papildžiau prie shemos, bet tikriausiai ne tą mygtuką nuspaudžiau kad nebėra, ojė ablomas.

Tai va... pagal Kibbe visi tipai skirstosi pagal silueto linijas. Kur dėjau raštų drapiruotes, kaip suprantu, tam testavimui skirti.
shema su pavadinimais:
user posted image
šitoje shemoje formos
user posted image

kaip suprantu Noa, kadangi visur ovali, tai Clasic... nors aukštos tik Dramatic minimos, nors o bet tačiau Clasic saveika su Romantic derinys (atseit pailgumas/ilgumas iš Dramatic, o apvalumas iš Romantic) ir yra Clasik... dar mini kad dinamic - ryškus, ekspresyvus, romantik - švelnus pasyvus... kad Clasik per vidurį (pvz greys kelly), galim slinkt labiau link ekspresijos (vadinasi daugiau kampų) arba link romanticos (apvalesnis variantas).
Tai va... bet kaip ten tuos kampus rast neįsivaizduoju. Aš nors ir feiso ovalaus, bet nežinau, man visos tokios tikros Clasic pusiausvyros, gražios, pas mane kažkokia vis vien disproporcija (šikna dai didesnė, nei viršus)
Atsakyti
QUOTE(Hiver @ 2015 01 23, 14:34)
Pirma mintis buvo kad softukas. Man panasu i soft autumn. ax.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif , labai charmoningai rudeniniame peizaže ir spalvose žiūrisi
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2015 01 23, 14:35)
Šitoj foto į cool summer panaši, o kitose atrodo šiltesnė... Kažkiek panaši į mano mažesniąją, kurios tipo taip pat nežinau, mėtausi tarp light spring ir soft autumn  g.gif

Mama warm niekaip nebus, pernelyg stipriai tas "gilumas" išreikštas. Šalia anūkės warm pastačius labai skiriasi vaizdas, o šalia mano vyro - beveik identiškas.

Vienu žodžiu... A tep, a tep softas biggrin.gif Tik man regis, kad natūroj ji gal šaltesnė, čia vis motka fotografė su filtrais biggrin.gif mano jau kai akis pripratus, tai aš nebematau biggrin.gif

Ai nu jo, absoliut pardon dėl mamos. Ne WA. Ji kažkaip šaltesnė šitoj foto.

Bet žinai, WSp įtart norisi biggrin.gif Man ji šviesesnė už tavo vyrą atrodo, viskuo. Jinai man kontrasto kaip tu pati... Ir šilta, bet tas šiltumas ne taip "naglai" išreikštas, kaip pas rudenius. Nu tai kaip pas tave biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 23 sausio 2015 - 14:24
QUOTE(Noa @ 2015 01 23, 14:24)
Vienu žodžiu... A tep, a tep softas biggrin.gif Tik man regis, kad natūroj ji gal šaltesnė, čia vis motka fotografė su filtrais biggrin.gif mano jau kai akis pripratus, tai aš nebematau biggrin.gif
Ai nu jo, absoliut pardon dėl mamos. Ne WA. Ji kažkaip šaltesnė šitoj foto.

Bet žinai, WSp įtart norisi biggrin.gif Man ji šviesesnė už tavo vyrą atrodo, viskuo. Jinai man kontrasto kaip tu pati... Ir šilta, bet tas šiltumas ne taip "naglai" išreikštas, kaip pas rudenius. Nu tai kaip pas tave biggrin.gif

Dėl šiltumo išreikštumo "kaip pas mane" visai pritarčiau blush2.gif Kitaip tariant, tipas šiltas, tai matosi, bet šiltumas nėra pati pagrindinė charakteristika, taip? biggrin.gif

Su mano vyru jie vienodai spalviškai atrodo, ji ne šviesesnė. Kaip sūnus su mama, sakau, net kai kurie kaimynai galvodavo (studentų bendrabutyje kai mums padėdavo gimus dukrai), kokia nuostabi mano anyta smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erszebeth: 23 sausio 2015 - 14:38
QUOTE(Erszebeth @ 2015 01 23, 15:36)
Dėl šiltumo išreikštumo "kaip pas mane" visai pritarčiau  blush2.gif Kitaip tariant, tipas šiltas, tai matosi, bet šiltumas nėra pati pagrindinė charakteristika, taip?  biggrin.gif

Kažkaiptai taiptai taip biggrin.gif Šiltas, bet kadangi ta šiluma sueina į vieną undertoną, ir akių, ir plaukų, tai akis automatiškai jį visą nuima, ir matosi žmogus sau visai toks neutralus biggrin.gif Va, prie kitų pastačius, gal tada matytųsi geriau biggrin.gif
Man atrodo, jei jus po vieną įdėt į fotožopą kokioj neutralioj aplinkoj ir uždėt "auto color", tai kompas suprastų, kad foto per daug nušiltinta ir padarytų jus mėlynas biggrin.gif

Nu krienas su jais, neišmanau rudenų, gyvai geriau matyt mastau.gif Aš apie savo mergikę vis viena galvoju, kad gal daugiau vasara, o ne ruduo. Bet taip išeina iš logikos biggrin.gif Į mano vyresnėlį panaši ji man biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 23 sausio 2015 - 14:47
QUOTE(Noa @ 2015 01 23, 14:44)
Aš apie savo mergikę vis viena galvoju, kad gal daugiau vasara, o ne ruduo. Bet taip išeina iš logikos biggrin.gif Į mano vyresnėlį panaši ji man biggrin.gif

Man irgi atrodytų SS. Toje vienoje fotsesijoje, kur įdėjau nuorodą, tai jau 100procentinė vasara pasimatė, net apie cool pagalvojau. SA tokio efekto nesigautų, manau.

Mano mažoji jokioje nuotraukoje neatrodo kaip vasara. Nors gal ji ir ne SA, niekaip neatskiriu.
Atsakyti
Man va irgi mano mažiukė vasarinė:
http://ievosurbanfot.../.../Violetinė

http://ievosurbanfot...u-bijunais.html

Tik irgi galvoju, soft ar cool. O apie rudenį net nepagalvojau, bet gal ir dėl to, kad man ruduo nepatinka kaip sezonas biggrin.gif Bet dabar galvoju, nu pusė bieso jau ir tas ruduo... A nu ko iš to softo norėt, antribinis daikc biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 23 sausio 2015 - 15:06
Šita labai patiko. Mergaitė vėsesnė, nei vainikas, tačiau vainiko spalvos su ja nesipeša.
Jei nuotrauka neperdirbta - gana vaiski oda. Bright spring?

QUOTE(Noa @ 2015 01 23, 14:29)

Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2015 01 23, 15:44)
Aš apie savo mergikę vis viena galvoju, kad gal daugiau vasara, o ne ruduo.

Aš kažkkį tokį panašų filtrą mėgstu dėt, tai gaunasi šiltesni ir ryškesni. Tai kažkaip gali būt kad visai šalta mergikė... ypač foto iš serijos "Karšta pavasario diena" matau kad lapeliai tokie jau BSpringiniai, ir priešingai nei prek mano akimis mergaitė iš to paveikslo "iškrenta" pagal šiltumą/ryškumą... tai gal visgi vasara. O va kokia, tai Hiver gal reiktų klaust g.gif , kaip ten su ta soft ir cool palete, nes pas ją ta dilema, ibo nėr ji visai super šalta, bet per švari softui, kažkaip taip.

A dėl rudenių 12 tipų aš laikausi tokios nuomonės: jai plaukuose ar kur kitur yra pilkumas, nesvarbu kiek ten oda/plaukai tamsūs - softas, ibo deepai labai tokie ryškūs (nepamirškim kad jiems artima paletė BSp), ne tik gilūs, jai artimi žiemai, ir pilkumos pas juos nėr. Beja man visai nieko jie su juoda, mano pastebėjimu, jų plaukai kaip tik įgauną spalvą prie juodos, nes kitu atveju atrodo kaip juodi, o šalia juodos matosi kad šilti tamsūs kaštoniniai. O kad paletė skirta šviesiems softams, tai tokia gal ir problemėlė gaunas. Reikia bent 16-likos tipų rudeniui (BFAS tai dvigubai daugiau šiltų tipažu išvis turi). Aš tokių ne deepinių, ne softinių neutralių rudenių šalia irgi nemažai turiu, kai įdega , tai tikrai deep paletė labiau tinkama, o va viduržiemį jau nebetempia daugelio DA paletės spalvų. Bet ta išblukus SA paletė ... avižinė košė ne jiems.
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2015 01 24, 11:52)

A dėl rudenių 12 tipų aš laikausi tokios nuomonės: jai plaukuose ar kur kitur yra pilkumas, nesvarbu kiek ten oda/plaukai tamsūs - softas, ibo deepai labai tokie ryškūs (nepamirškim kad jiems artima paletė BSp), ne tik gilūs, jai artimi žiemai, ir pilkumos pas juos nėr. Beja man visai nieko jie su juoda, mano pastebėjimu, jų plaukai kaip tik įgauną spalvą prie juodos, nes kitu atveju atrodo kaip juodi, o šalia juodos matosi kad šilti tamsūs kaštoniniai. O kad paletė skirta šviesiems softams, tai tokia gal ir problemėlė gaunas. Reikia bent 16-likos tipų rudeniui (BFAS tai dvigubai daugiau šiltų tipažu išvis turi). Aš tokių ne deepinių, ne softinių neutralių rudenių šalia irgi nemažai turiu, kai įdega , tai tikrai deep paletė labiau tinkama, o va viduržiemį jau nebetempia daugelio DA paletės spalvų. Bet ta išblukus SA paletė ... avižinė košė ne jiems.

O man kaip tik atrodo neteisinga lietuviškus tipažus, kurie visada bus kažkiek bent minimaliai pilki, sprausti į softus, nepaisant, kad tinkamiausios jų spalvos yra deep paletėje, tačiau pirštu pabaksnojant į italus, ispanus ar kokius turkus. Taip, šalia sustačius anie bus tamsesni ir gilesni. Tačiau mes supratingai maksime galvomis, kai visokios juodaodės pripažįstamos ir clear, ir net light, nors turėtume šaukti - kaip čia dabar, juk tai mulatei gviazdai kaip light trūksta šviesumo, štai pastatyk šalia švedę ir matysi, kokie būna tikri light!!! Žodžiu, noriu pasakyti, kad visgi negalima kaip ryškių ar tamsių tipų orientyro imti pietiečių ir lygint saviškių deep'ų ar brightų su jais.
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2015 01 24, 14:32)
Žodžiu, noriu pasakyti, kad visgi negalima kaip ryškių ar tamsių tipų orientyro imti pietiečių ir lygint saviškių deep'ų ar brightų su jais.

Aš ir neimu petiečių... tą skirtumą pastebėjau ant lietuvių. Vienai - daug baisiau su pilkšvom spalvom, kitai - su juoda... taip supaprastinus. T.y DA gan sekmingai su makiažu gali migruot į WA, ir dar užsidėt BSp paletę, o SA - negali, bet netyčia gali užsidėt daug tamsesnę nei savo SS paletę ir neatrodys kažkaip super varguoliškai. Nekalbu apie makiažą... DA stebėtinai ištempia savo paletės tamsias šešėliu pavidalu ir neatrodo nei kaip pamuštom akim, nei perspaudusios su makiažu. Be to skiriasi DA ir SA odos atspalviai, pas DA nėra neutral peige, pas juos golden peige, sutampa tik ivory.
Taigi aš būtent skirtumą matau ne tamsume/gilume, o pilkume.

Papildyta:

user posted image
Papildyta:
ir visgi radau TONED (soft deep arba kitaip tamsiai pilkos spalvos colorito) autumn paletę clap.gif:
user posted image
Atsakyti