QUOTE(Noa @ 2015 01 23, 11:52)
Bet žinok, nėr tik ultramarine spring. Turi būti, tarkim, warm ultramarine spring, iš trijų žodžių. Aš esu light coralline spring, pvz.
warm nera pas juos... yra light, true, vivid ir contrasting.
Va, ziurekit, koki dar idomu skirstyma radau! Pagal menesius:
http://indigotones.c...onal-tones.html
Pvz.:
bright winter (february)
The dominant characteristic of Bright Winter is Bright, the bright winter swatch book indigo tonessecondary characteristics are Cool and Dark. Bright Winter is sometimes referred to as Clear Winter, Vivid Winter, or Contrasting Winter.
QUOTE(prek @ 2015 01 23, 12:21)
Arba dar galima fotografuotis, irgi kartais suveikia analogiškai. Bet reikia, kad fotoaparatas spalvas gerai perduotų.
Fotografuotis yra labai labai gerai. Nebutina net det i tema kas nenori, bet tai labai, kaip sakant, "atmerkia akis." As va tarkim nustatyta kad esu vasara, bet vis buvo idomu kuris buciau potipis pagal sita 12 rusiu sistema, linkau link soft summer spalvu, ir kazkada cia pasifotkinau su vienu, su kitu rubu, ir ziuriu visi kurie skaidresniu, gyvesniu spalvu ant manes atrodo gerai, o su tais visais pilkairudaivioletiskairuzavais gaunuosi virta bulve. Ir nesvarbu net kad fotikas iskreipia spalvas, ar nusaltina, ar nusiltina, bet jis viska nusaltina, ir tave, ir ta spalva kur matuojiesi. Ir kai visas spalvas matuojiesi ta pacia diena, prie to paties apsvietimo, tada labai aiskiai pasimato kas netinka, reikia tik neskubet iskart vertinti, o po kokios valandos, ar pusdienio, ar net savaites ramiai perziuret. Va kas mano nuomone netikroviskai parodo tinkancias spalvas, tai kai imam spalvas is interneto ir ikomponuojam savo nuotrauka su veidu salia.