Su svente
QUOTE(prek @ 2015 02 15, 18:38)
Nyx taupe neradau, Douglas konsultantės žiūri akis išpūtę ir nesupranta ko aš noriu. Kas dar prekiauja Nyx?
Mano oda sausa, jautri ir dehidratuota. Kilo toks įtarimas, kad lukštas gaunasi, nes oda išsiurbia iš kosmetikos viską, kas bent kiek skysta - lieka molinės kaukės vaizdas. Na jei aš uždėčiau kosmetinę kaukę ir po 20 min ją nulupinėčiau, manau atrodytų panašiai.
As Sarmoj radau.
Reikia konsultanciu prasyt kad parodytu kur yra Nyx skaistalai, o paskui tarp ju ieskot spalvos su pavadinimu Taupe.
Panasu i tai kad oda nepakankamai sudrekinama pries darant makiaza. Nes tada ji bando is kosmetikos dregme pasiimt. Ir pudros geriau butu sausai odai skirtos.
O jus MAC tik harmony matavotes?
Siaip MAC ir kitu atspalviu saltu priemoniu konturavimui turi nemaza pasirinkima...
QUOTE(Erszebeth @ 2015 02 15, 22:09)
Jeigu gražiai tinka šitos raudonos, aš suabejočiau ir dėl kažkurio pavasario
Man jos irgi nieko, nors aš atseit be įtakų (ar su šilto tipo - rudens įtaka) pavasaris.
As tai atvirksciai, suabejociau kodel tau tinka salta i melynima raudona, jei esi visiskai siltas tipas?
Tuo labiau kad prek nustatyta profesionalo, o mes cia juk tik namudiniu budu nustatinejam.
Kaip ir ji turetu buti atskaitos taskas siuo atveju.
QUOTE(prek @ 2015 02 16, 00:08)
O ką Jūs matote foto su skaistalais? Dera prie odos ar ne?
As manau kad ziemoms turetu tikti toks atspalvis, ypac bright winter, man toks nelabai tinka nors ir noretusi, as jam per "murzina".
Kiek iziuriu atrodo lyg ir tinka, tik reiktu nepadaugint.
QUOTE(Noa @ 2015 02 16, 00:38)
Žėkit, Chromčenka mums visą teoriją griauna
O as va kokia blogere radau, panasu ivaizdi i Chromcenko naudojancia. Tik prie tu akiniu tas drabuzis jai nezinau ar tinka.
Kaip nesubobeti
QUOTE(Erszebeth @ 2015 02 16, 11:09)
Cia tai taip, salta rozine, bet ne salta - neutrali raudona.
Papildyta:
Va cia kazkada buvau dejus pusiau juokais, bet man atrodo galima ivairiems spalviniams tipams pritaikyt:
Nuo virsaus i apacia is kaires i desine:
deep, light, bright, true, warm, soft.
Papildyta:
Dar, raudoni lupdaziai, byttes ankciau deta: