QUOTE(Noa @ 2015 01 22, 23:19)
Bet nieko nesakiau apie tas spalvotas servetėles. Jos 4tam puslapy pateiktos, o aš tik 28tam ateinu, visiems džiugiai pranešu, kad aš light spring, randu Erszebeth, kurią iš kitos temos puikiai žinau, ir sveikinuosi
Aha...
dar tuomet ir inc dalyvaudavo...
QUOTE(Erszebeth @ 2015 01 23, 01:42)
Bet kokį įdomų variantą ta tema priminė - bytte atkastą deep spring. Tarpinį variantą tarp WS ir BS, pavasarį su rudens ir kartu žiemos įtaka. Kuriam iki BS trūksta ryškumo, iki WS - šiltumo, bet netinka šviesios spalvos, o tinka tamsesnės. Viskas, lyg būtų rašoma apie mane. Bet turbūt per 2 metus ta deep spring teorija nelabai buvo išplėtota?
Neispletota kiek pastebejau, kazkur radau kad kazkokie juodaodziai nutestuoti kaip deep spring.
QUOTE(VP @ 2015 01 23, 09:42)
iš nurodytų nenešiojamų spalvų, labiau norėčiau būti deep autumn, nepatinka man tos blankios pastelinės (ir manau kad netinka) ir DA nudotyti plaukų atspalviai man patinka (tik kad neina kolkas tokių išgauti
), beto juodą noriai nešioju (nežinau 100% ar man ji tinka, bet dėviu ir jaučiuosi gerai). Prie warm autumn nepatinka man daug rudos (kažkaip vengiu aš rudų atspalvių, nebent labai tamsiai ruda, bet gal be reikalo?
)
Tai tuomet teks plaukus dazyti saltais tamsiais atspalviais, kad per daug silumos jumyse nebutu.
O juoda deep autumn nepriklauso,
ja galima tik ziemoms. Bet deep autumn tinka labai labai tamsiai zalia, labai labai tamsiai melyna, labai labai tamsiai ruda, ir pan....
QUOTE(VP @ 2015 01 23, 10:19)
Kiek vartau spalvas, aš linkstu prie deep autumn (man labiau jos patinka) su keliomis išimtimis iš warm autumn...
su smėline keblu - esu turėjus tik vieną, kuri man tikrai tiko (šiltesnę, sakyčiau gal net gintaro labiau), šiaip visi kiti smėlio atspalviai (ypač kreminiai), toks jausmas, kad dingsta veidas, išblankstu. O va tamsios, kaip jus sakot, niūrios tai man labai labai
violetine man tinka, bet nepatinka, na nebent vyno, sodri.
Su žaliom neeksperimentavau niekad, mažai jų, bet įtariu tamsi žalia man tiktų
Oranžinių/geltonų nebandžiau (labai ryškių spalvų privengiu), bet va ta garstyčių tai super, tai gal tiktų ir moliūginės
aš net galvoju, kad aš tų oranžinių, ugninių privengiu, nes visada jas nešioju plaukuose, o man tai nepatinka
pabandysiu paieškot tarp turimų nuotraukų, jei nieko nerasiu, tada reikės fotosesiją daryt
Nu va tokio tipo derinukai deep autumn
deep autumn tinka violetines su rudu atspalviu, is zaliu tamsiai samaniniai, zaliu alyvuogiu, raugintu agurku
atspalviai, kareiviskos uniformos, o taip pat tamsiai gili zalia su melynu atspalviu, tokia kaip siam paveikslelyje kairej:
OK, lauksim nuotrauku.
QUOTE(bytte @ 2015 01 23, 11:10)
Man tiek užtamsina monitorius vyrų kostiumų spalvas, kad neįžiūriu, bet nesu garantuota, kad marškinių spalvos eina po apačia kostiumo.
Noa - kodėl gelsvų nenešioja marškinių? tipo nešioja baltus dar kartais mėlsvus? Šiaip čia sudėta manau taip: pirmas baltos variantas, antras gelsvos, kaip sakant tinkančios ale geltonos šviesus variantas, toliau žalios, mėlynos ir raudonos... bet šo to aš įžiūriu labai ne kaip tas spalvas
Merginos, o jūs ką nors nutuokiat apie tuos raštus? kaip suprantu čia pagal KIBBE, kažkodėl manau kad tai kažkaip susiję su spalviniu tipu, nes man kažkaip niekaip nesipaišo vasara dramatic raštais
:
http://i1325.photobu...zps7104af87.jpg
O tau neatrodo kad rudens ir pavasario kostiumu spalvas reiketu sukeisti. Marskiniai man kaip ir atitinka, bet kostiumai ar nesupainioti vietom?
Pabandyk pavartyt kompa jei pas tave laptopas, o jei stacionarus tai ties apacia paveiksliuka pasidek, nes "vaziuodamas" aukstyn jis kiek pastebejau tamseja.
Apie tuos as kol kas nieko nesupratau, bet pabandziau issiaiskint kas tas KIBBE (rusiskai Кибби), pasirodo tai - liniju ir siluetu teorija. Turima omeny veido ir kuno geometrija. Radau apie tai
cia ir
cia