Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

Dabar irgi? smile.gif Prisimatuotumėt ir liktumėt įsitikinusi, kad tinka? smile.gif Dabar? Kai jau domitės spalviniais tipais?

QUOTE(Noa @ 2015 01 23, 11:52)
Mergos biggrin.gif Nu jos mat čiūdnos biggrin.gif Duoda žmogui rintis pagal patinkančias spalvas biggrin.gif Jei man kas būtų davęs rinktis, kas gražiau, aš būčiau ramiai dabar bright winter arba nors bright spring lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(prek @ 2015 01 23, 11:36)
Kaip Jūs žiūrit į tokias spalvas? Man jos ant Jūsų patiko.

Ir ant tų ankstesnių foto, kur veido odos spalva kita - irgi kaip ir nesipeša.

Tai kaip suprantu visos labiau linkstat, kad aš WA? biggrin.gif

na, yra tarp jų "mano" spalvų, bet man paletėje trūksta tamsesnių, sodresnių atspalvių biggrin.gif
reikės daryti išvyką po parduotuves, dėti spalvas ir žiūrėti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(VP @ 2015 01 23, 11:56)
Tai kaip suprantu visos labiau linkstat, kad aš WA?  biggrin.gif

na, yra tarp jų "mano" spalvų, bet man paletėje trūksta tamsesnių, sodresnių atspalvių  biggrin.gif
reikės daryti išvyką po parduotuves, dėti spalvas ir žiūrėti  4u.gif

lotuliukas.gif Kaip aš tave suprantu lotuliukas.gif Mano paletėje aplamai Disnėjaus princesių, my little ponny ir iškramtytų kramtūškių spalvos beigi visi sveikuoliškų košių atspalviai biggrin.gif

Nusiperku tą juodą ir nešioju vticharia dry.gif blush2.gif Čia žinai, kaip dietininkas stengiasi, stengiasi, o kartą nutrūksta ir suryja tris snickerius lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2015 01 23, 10:52)
Bet žinok, nėr tik ultramarine spring. Turi būti, tarkim, warm ultramarine spring, iš trijų žodžių. Aš esu light coralline spring, pvz. Tai gal tu toks ir esi?

To pirmo žodžio negalėčiau pasakyti, tai reikštų atsakymą į esminį klausimą biggrin.gif Viena aišku, kad tas žodis ne "light".

QUOTE(VP @ 2015 01 23, 10:56)

na, yra tarp jų "mano" spalvų, bet man paletėje trūksta tamsesnių, sodresnių atspalvių  biggrin.gif

Aš labiau linkstu visgi prie DA. Panašu į mano mamą. Jos akys dvispalvės (rudos per vidurį, pilkos aplink, bendras vaizdas - tamsiai chaki). Plaukai - tamsiai rudi, nepasakysi, kad labai šilti. Oda įdeganti labai raudonai, po to tampanti oranžiniai ruda. Mano vyresnioji dukra WA - ji nepalyginamai šviesesnės odos (na, tiesiog šviesiaodė - gal tai nesvarbu šiuo atveju). Jos akys žalios skaidrios, kiaip pavasario, neturi to tamsumo. Ir plaukai apšviesti gana ryškų varinį atspalvį meta. Tavyje visgi matau daugiau panašumo į savo mamą, daugiau tamsumo, nei šiltumo. Plaukai juk dažyti, tai negalima pagal juos veryinti (taip, jeigu prisumuosim esamą spalvą, tada ko gero reikės pripažinti WA, tai gal ir padės renkantis prie dabartinės išvaizdos garderobą, bet visai nepadės beieškant idealios savęs).
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2015 01 23, 12:02)
lotuliukas.gif Kaip aš tave suprantu lotuliukas.gif Mano paletėje aplamai Disnėjaus princesių, my little ponny ir  iškramtytų kramtūškių spalvos beigi visi sveikuoliškų košių atspalviai biggrin.gif

Nusiperku tą juodą ir nešioju vticharia dry.gif blush2.gif Čia žinai, kaip dietininkas stengiasi, stengiasi, o kartą nutrūksta ir suryja tris snickerius lotuliukas.gif

lotuliukas.gif tikrai taip

tai taip išeina, kad man ir nuo gelsvų/rausvų plaukų nėra ko labai bėgti... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2015 01 22, 23:19)
Bet nieko nesakiau apie tas spalvotas servetėles. Jos 4tam puslapy pateiktos, o aš tik 28tam ateinu, visiems džiugiai pranešu, kad aš light spring, randu Erszebeth, kurią iš kitos temos puikiai žinau, ir sveikinuosi biggrin.gif

Aha... biggrin.gif dar tuomet ir inc dalyvaudavo... verysad.gif

QUOTE(Erszebeth @ 2015 01 23, 01:42)
Bet kokį įdomų variantą ta tema priminė - bytte atkastą deep spring. Tarpinį variantą tarp WS ir BS, pavasarį su rudens ir kartu žiemos įtaka. Kuriam iki BS trūksta ryškumo, iki WS - šiltumo, bet netinka šviesios spalvos, o tinka tamsesnės. Viskas, lyg būtų rašoma apie mane. Bet turbūt per 2 metus ta deep spring teorija nelabai buvo išplėtota?

Neispletota kiek pastebejau, kazkur radau kad kazkokie juodaodziai nutestuoti kaip deep spring.

QUOTE(VP @ 2015 01 23, 09:42)
iš nurodytų nenešiojamų spalvų, labiau norėčiau būti deep autumn, nepatinka man tos blankios pastelinės (ir manau kad netinka) ir DA nudotyti plaukų atspalviai man patinka (tik kad neina kolkas tokių išgauti  lotuliukas.gif ), beto juodą noriai nešioju (nežinau 100% ar man ji tinka, bet dėviu ir jaučiuosi gerai). Prie warm autumn nepatinka man daug rudos (kažkaip vengiu aš rudų atspalvių, nebent labai tamsiai ruda, bet gal be reikalo?  g.gif )

Tai tuomet teks plaukus dazyti saltais tamsiais atspalviais, kad per daug silumos jumyse nebutu. smile.gif
O juoda deep autumn nepriklauso, tongue.gif ja galima tik ziemoms. Bet deep autumn tinka labai labai tamsiai zalia, labai labai tamsiai melyna, labai labai tamsiai ruda, ir pan....

QUOTE(VP @ 2015 01 23, 10:19)
Kiek vartau spalvas, aš linkstu prie deep autumn (man labiau jos patinka) su keliomis išimtimis iš warm autumn...

su smėline keblu - esu turėjus tik vieną, kuri man tikrai tiko (šiltesnę, sakyčiau gal net gintaro labiau), šiaip visi kiti smėlio atspalviai (ypač kreminiai), toks jausmas, kad dingsta veidas, išblankstu. O va tamsios, kaip jus sakot, niūrios tai man labai labai  thumbup.gif violetine man tinka, bet nepatinka, na nebent vyno, sodri.

Su žaliom neeksperimentavau niekad, mažai jų, bet įtariu tamsi žalia man tiktų  smile.gif Oranžinių/geltonų nebandžiau (labai ryškių spalvų privengiu), bet va ta garstyčių tai super, tai gal tiktų ir moliūginės  4u.gif aš net galvoju, kad aš tų oranžinių, ugninių privengiu, nes visada jas nešioju plaukuose, o man tai nepatinka  lotuliukas.gif

pabandysiu paieškot tarp turimų  nuotraukų, jei nieko nerasiu, tada reikės fotosesiją daryt  biggrin.gif

Nu va tokio tipo derinukai deep autumn
user posted image

deep autumn tinka violetines su rudu atspalviu, is zaliu tamsiai samaniniai, zaliu alyvuogiu, raugintu agurku biggrin.gif atspalviai, kareiviskos uniformos, o taip pat tamsiai gili zalia su melynu atspalviu, tokia kaip siam paveikslelyje kairej:
user posted image

OK, lauksim nuotrauku. drinks_cheers.gif

QUOTE(bytte @ 2015 01 23, 11:10)
Man tiek užtamsina monitorius vyrų kostiumų spalvas, kad neįžiūriu, bet nesu garantuota, kad marškinių spalvos eina po apačia kostiumo.

Noa - kodėl gelsvų nenešioja marškinių? tipo nešioja baltus dar kartais mėlsvus? Šiaip čia sudėta manau taip: pirmas baltos variantas, antras gelsvos, kaip sakant tinkančios ale geltonos šviesus variantas, toliau žalios, mėlynos ir raudonos... bet šo to aš įžiūriu labai ne kaip tas spalvas g.gif

Merginos, o jūs ką nors nutuokiat apie tuos raštus? kaip suprantu čia pagal KIBBE, kažkodėl manau kad tai kažkaip susiję su spalviniu tipu, nes man kažkaip niekaip nesipaišo vasara dramatic raštais g.gif :
http://i1325.photobu...zps7104af87.jpg

O tau neatrodo kad rudens ir pavasario kostiumu spalvas reiketu sukeisti. Marskiniai man kaip ir atitinka, bet kostiumai ar nesupainioti vietom? 4u.gif g.gif Pabandyk pavartyt kompa jei pas tave laptopas, o jei stacionarus tai ties apacia paveiksliuka pasidek, nes "vaziuodamas" aukstyn jis kiek pastebejau tamseja.

Apie tuos as kol kas nieko nesupratau, bet pabandziau issiaiskint kas tas KIBBE (rusiskai Кибби), pasirodo tai - liniju ir siluetu teorija. Turima omeny veido ir kuno geometrija. Radau apie tai cia ir cia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hiver: 23 sausio 2015 - 11:25
Kad Jūs šiltas tipas - akivaizdu. Kiek šiltas - reikia gyvai žiūrėt...Paimkit kelias spalvas, kurios Jūsų nuomone Jums garantuotai tinka, paimkit veidrodį, pastatykit jį gerai apšviestoje vietoje, ir saulėtą dieną pradėkit matuotis spalvas. Dedat prie veido tinkančią ir čia pat - kitą, palyginimui. Kai kurios spalvos tokiu būdu atkrenta savaime (reakcija būna "Viešpatie, kur buvo mano akys anksčiau")
Arba dar galima fotografuotis, irgi kartais suveikia analogiškai. Bet reikia, kad fotoaparatas spalvas gerai perduotų.

Dėl sodresnių spalvų - galbūt jos Jums tikrai tinka. Bet kaip atspėt pagal nuotrauką? Vienoje Jūs gavotės pilka. Tokią odą sodresni atspalviai nužudys...

QUOTE(VP @ 2015 01 23, 11:56)

Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2015 01 23, 12:08)
To pirmo žodžio negalėčiau pasakyti, tai reikštų atsakymą į esminį klausimą biggrin.gif Viena aišku, kad tas žodis ne "light".
Aš labiau linkstu visgi prie DA. Panašu į mano mamą. Jos akys dvispalvės (rudos per vidurį, pilkos aplink, bendras vaizdas - tamsiai chaki). Plaukai - tamsiai rudi, nepasakysi, kad labai šilti. Oda įdeganti labai raudonai, po to tampanti oranžiniai ruda. Mano vyresnioji dukra WA - ji nepalyginamai šviesesnės odos (na, tiesiog šviesiaodė - gal tai nesvarbu šiuo atveju). Jos akys žalios skaidrios, kiaip pavasario, neturi to tamsumo. Ir plaukai apšviesti gana ryškų varinį atspalvį meta. Tavyje visgi matau daugiau panašumo į savo mamą, daugiau tamsumo, nei šiltumo. Plaukai juk dažyti, tai negalima pagal juos veryinti (taip, jeigu prisumuosim esamą spalvą, tada ko gero reikės pripažinti WA, tai gal ir padės renkantis prie dabartinės išvaizdos garderobą, bet visai nepadės beieškant idealios savęs).

aš buvau nusprendusi keliais tonais bandyti patamsinti plaukus (tikėjausi, kad rausvumas pasislėps), tai gal vertėtų pabandyti?
Atsakyti
QUOTE(VP @ 2015 01 23, 11:22)
aš buvau nusprendusi keliais tonais bandyti patamsinti plaukus (tikėjausi, kad rausvumas pasislėps), tai gal vertėtų pabandyti?

Manau, protingiau būtų pirma spalvas pasitestuot, o tada jau su tvirtesne nuomone, kas iš tiesų tinka, imtis plaukų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2015 01 23, 12:08)

Aš labiau linkstu visgi prie DA. Panašu į mano mamą. Jos akys dvispalvės (rudos per vidurį, pilkos aplink, bendras vaizdas - tamsiai chaki). Plaukai - tamsiai rudi, nepasakysi, kad labai šilti. Oda įdeganti labai raudonai, po to tampanti oranžiniai ruda. Mano vyresnioji dukra WA - ji nepalyginamai šviesesnės odos (na, tiesiog šviesiaodė - gal tai nesvarbu šiuo atveju). Jos akys žalios skaidrios, kiaip pavasario, neturi to tamsumo.

Tai gal tas žodis "kažkoks" lotuliukas.gif "Kažkoks ultramarine spring" biggrin.gif

Bet žiūrėk. Tu savo mamą pati nutipizavai, ir dukrą, taigi kaip tai ir neitų remtis - o jei suklydai? Vat tavo vyras tai į mano draugę spalviškai tikrai panašus, o draugė nustatyta profesionaliai. O tavo mama į vyrą labai panaši?

QUOTE(Hiver @ 2015 01 23, 12:18)
Neispletota kiek pastebejau, kazkur radau kad kazkokie juodaodziai nutestuoti kaip deep spring.

O juoda deep autumn nepriklauso, tongue.gif  ja galima tik ziemoms.

Tada Erszebeth netiks - jau dėl ko ko, o dėl rasės kažkaip abejonių nekyla lotuliukas.gif gal dėl to ir neišvystėm lotuliukas.gif

Vienok neatsisakyčiau pamatyti juodaodį light spring ar summer biggrin.gif

Aha, va ką tik apie tai kalbėjom, kad plaukus pezina. Netinka visai. Ir ką tik prieš valandą man tą dar kartą patvirtino su pavyzdžiais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Hiver @ 2015 01 23, 12:18)
O tau neatrodo kad rudens ir pavasario kostiumu spalvas reiketu sukeisti. Marskiniai man kaip ir atitinka, bet kostiumai ar nesupainioti vietom? 4u.gif  g.gif Pabandyk pavartyt kompa jei pas tave laptopas, o jei stacionarus tai ties apacia paveiksliuka pasidek, nes "vaziuodamas" aukstyn jis kiek pastebejau tamseja.

Apie tuos as kol kas nieko nesupratau, bet pabandziau issiaiskint kas tas KIBBE (rusiskai Кибби), pasirodo tai - liniju ir siluetu teorija. Turima omeny veido ir kuno geometrija. Radau apie tai cia ir cia

Atrodo.
Varčiau - vis vien š matos, momentais teisingai sudėti marškiniai, momentais neteisingai, kaip paversi lotuliukas.gif

tai jo, bet kai pasižiūri į dramatic raštus, tai supranti, kad tokius ryškumus geriausiai žiemoms palikt. Juolab kad ir Kibbe mini - labai ekspresyvus, ryškus tipas. Ko ne žiema? Bet man ten siluetuose daugiau tokia makalynė doh.gif

QUOTE(VP @ 2015 01 23, 12:22)

Man jūsų akis ryški, šilta, manau gali būt ir deep ir warm, o va oda kažkaip link warm unsure.gif , o plaukai nudažyti gal ir per šviesiai, kaip spring gal labiau, bet šiltumas man nekliūna, manau Deep labiau netiktų tokie plaukai blush2.gif . Galit mėgint su nusiplaunamais pasitamsint, net paskui šviesint tamsintus sunku.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bytte: 23 sausio 2015 - 11:56

O negalima apie tuos raštus aiškiau? Nes toj schemoj tai aš suprantu lygiai nulį biggrin.gif
Atsakyti