Kaip įvardintumėt?
Rausva su gelsvu atspalviu? Ar kaip kitaip?
QUOTE(Erszebeth @ 2015 02 16, 00:46)
Na nežinau gal klystu, bet man tai šilta spalva. Net gana akivaizdžiai. Jei nemažai tinkamų spalvų iš žiemų palečių, pergalvočiau BS, nes oda tikrai nešalta.
Su BSp pralekiu - netinka beveik jokios šviesios spalvos. Kai testavausi, galvojau - gausiu paletę, bus postūmis su šviesiomis spalvomis. Pasirodė - špyga. Iš visos paletės ir ketvirtadalio šviesių nėra
https://www.google.c...i...ml;1600;537iš pirmo bloko - kur su pilkomis - galiu mėgint šviesiai žalsvas mėlynas (4 eil 3, 4 pozicijos)
paskutinė eilutė 3 ir 5 pozicijos
antrame bloke - pirmą eilutė galiu rizikuot,
antra eilutė - 2 paskutinės, trečia iš bėdos galima, kitos irgi iš bėdos, išskyrus tą tamsesnę mėlyną - va jos neimčiau. T.y. antras blokas iš esmės įmanomas - papuošt nepapuoš, bet išgyvensiu
Užtat pirmas faktiškai ne.
Beje, auksas ant manęs nesižiūri.
p.s. man labai naudingas šitoks nagrinėjimas
Savaip viską į vietas sustato. Dėl savo spalvinio tipo neabejoju, gal tiksliau - neabejoju dėl paletės, ji man tikrai gera (nors BFAS nėra analogų kitoms sistemoms, kitose sistemose dar gal nežinia kur patekčiau). Radau savo žalią - esu tikrai patenkinta. Bet visad naudinga žinot savo galimybių ribas - kur lįst, kur jau nebevertėtų.
O ką Jūs matote foto su skaistalais? Dera prie odos ar ne?