Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

O pas mane irgi žalios...

QUOTE(Erszebeth @ 2015 02 15, 23:46)
Juodos griežtai negalima (ji tarp pačių blogųjų) tik dviems lightams ir dviems softams. Visiems kitiems, jei ir ne pati puikiausia, ji pakankamai normali smile.gif

Nu čia dabar biggrin.gif Man galima, čia kokiems tai kitiems dviem ne lotuliukas.gif Man negalima tamsių dulkėtų, o juoda visai nedulkėta bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2015 02 15, 22:59)
O pas mane irgi žalios...
Nu čia dabar biggrin.gif Man galima, čia kokiems tai kitiems dviem ne lotuliukas.gif Man negalima tamsių dulkėtų, o juoda visai nedulkėta bigsmile.gif

Tai galima tiems kitiems ir iš lightų tiems, kas žino, ką prie jos pasirišti ar pasikabinti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2015 02 16, 00:03)
Tai galima tiems kitiems ir iš lightų tiems, kas žino, ką prie jos pasirišti ar pasikabinti smile.gif

Tai kad man prie jos niekas netinka! Aš dūšioje nindzė biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Ai bet ir pofigu biggrin.gif Reik nuvažiuot į Baltarusiją, gal ir leis man, ot biggrin.gif
Atsakyti
Manau gausit pavasario paletę smile.gif
Tiesa, o dabar kokią turit? BFAS vėduoklę ar kažką kita?

QUOTE(Noa @ 2015 02 16, 00:06)
Tai kad man prie jos niekas netinka! Aš dūšioje nindzė biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Ai bet ir pofigu biggrin.gif Reik nuvažiuot į Baltarusiją, gal ir leis man, ot biggrin.gif

Atsakyti
Prek, ar gali(TE) parodyti savo foto? smile.gif
Atsakyti
Kuklinuosi save demonstruoti smile.gif
Gal galima dalimis? smile.gif
https://img-fotki.ya..._f2cbd8a2_L.png
Čia toks vidutinis įdegimas. Aš tai linkusi laikyt gana šilta spalva.

https://img-fotki.ya..._e40085e0_L.png
maximum įdegimo.

Kokia tai spalva?

QUOTE(Erszebeth @ 2015 02 16, 00:23)
Prek, ar gali(TE) parodyti savo foto? smile.gif

Atsakyti
Na nežinau gal klystu, bet man tai šilta spalva. Net gana akivaizdžiai. Jei nemažai tinkamų spalvų iš žiemų palečių, pergalvočiau BS, nes oda tikrai nešalta.

O kuklintis čia nereikia, nauda didesnė nei žala smile.gif
Atsakyti
Kaip įvardintumėt? smile.gif Rausva su gelsvu atspalviu? Ar kaip kitaip?
QUOTE(Erszebeth @ 2015 02 16, 00:46)
Na nežinau gal klystu, bet man tai šilta spalva. Net gana akivaizdžiai. Jei nemažai tinkamų spalvų iš žiemų palečių, pergalvočiau BS, nes oda tikrai nešalta.

Su BSp pralekiu - netinka beveik jokios šviesios spalvos. Kai testavausi, galvojau - gausiu paletę, bus postūmis su šviesiomis spalvomis. Pasirodė - špyga. Iš visos paletės ir ketvirtadalio šviesių nėra smile.gif

https://www.google.c...i...ml;1600;537
iš pirmo bloko - kur su pilkomis - galiu mėgint šviesiai žalsvas mėlynas (4 eil 3, 4 pozicijos)
paskutinė eilutė 3 ir 5 pozicijos
antrame bloke - pirmą eilutė galiu rizikuot,
antra eilutė - 2 paskutinės, trečia iš bėdos galima, kitos irgi iš bėdos, išskyrus tą tamsesnę mėlyną - va jos neimčiau. T.y. antras blokas iš esmės įmanomas - papuošt nepapuoš, bet išgyvensiu smile.gif Užtat pirmas faktiškai ne.
Beje, auksas ant manęs nesižiūri.

p.s. man labai naudingas šitoks nagrinėjimas smile.gif Savaip viską į vietas sustato. Dėl savo spalvinio tipo neabejoju, gal tiksliau - neabejoju dėl paletės, ji man tikrai gera (nors BFAS nėra analogų kitoms sistemoms, kitose sistemose dar gal nežinia kur patekčiau). Radau savo žalią - esu tikrai patenkinta. Bet visad naudinga žinot savo galimybių ribas - kur lįst, kur jau nebevertėtų.

O ką Jūs matote foto su skaistalais? Dera prie odos ar ne?

Atsakyti
Mano paletė buvo BFAS, tiesa, aš ją išmėžiau - vaikai sutiurlino, paleido tas visas korteles, tai išmečiau biggrin.gif Tačiau kadangi gal 10 metų kaip ją turėjau, tai moku mintinai smile.gif Išmėžiau todėl, kad realybėj ji be praktinės paskirties. Parduotuvėj tokių lygiai identiškai spalvų aplamai rasti neįmanoma, per 10 metų man nepavyko, taigi užtenka žinoti tendencijas, ir tiek... Vis viena reikia žiūrėt į veidrodį.

Atvirai pasakius, iš tokių gabaliukų aš absoliučiai nieko nesuprantu. Kad suprast, reikia matyt kaip minimum visą žmogų ir aplinką (kad būtų galima įvertint, ar ta foto nenušiltinta/nenušaltinta). Kitą sykį netgi geriau spalva matosi, kai dar ir kitas žmogus kadre, palygint galima. O iš tokio lopelio tai čia net rasės nustatyt neina - pasakytų kas, kad kokia kinietė - ir patikėtum žmogus, o ko ne biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 16 vasario 2015 - 00:15
QUOTE(Noa @ 2015 02 16, 01:13)
Atvirai pasakius, iš tokių gabaliukų aš absoliučiai nieko nesuprantu. Kad suprast, reikia matyt kaip minimum visą žmogų ir aplinką (kad būtų galima įvertint, ar ta foto nenušiltinta/nenušaltinta). Kitą sykį netgi geriau spalva matosi, kai dar ir kitas žmogus kadre, palygint galima. O iš tokio lopelio tai čia net rasės nustatyt neina - pasakytų kas, kad kokia kinietė - ir patikėtum žmogus, o ko ne biggrin.gif

blush2.gif Gal ir kinietė... iš kur lietuvių tautoj tokios spalvos??? nėra...

Savo monitoriuje aš matau realias spalvas (gal turi reikšmę, kad pas mane TV-monitorius? Nes leidžia daugiau mažiau savarankiškai nusistatyt spalvas). Fotiką irgi tarsi pareguliavau normaliai.
Save visą visgi dėt vengiu smile.gif Gal dar pribręsiu smile.gif
Juolab šiandieninėj fotosesijoje esu tik dalimis.
Atsakyti
Žėkit, Chromčenka mums visą teoriją griauna biggrin.gif

Пересмотрите свою коллекцию шарфиков, платков и губных помад. Когда шарфик и помада звучат дуэтом, то вы будете прекрасно выглядеть, даже если надели тот цвет, который вам нравится, но не является вашим.

Ale tai gal ir galima taip, vis geriau, negu vieną netinkamą imt biggrin.gif
Atsakyti
Pasakas ana pasakoja...
Itin mažiems vaikams.
Jei mane išdažyt rudais lūpdažiais ir apvynioti rudu šalikėliu - katastrofa bus. Ogi buvo laikas, kai aš ant savęs rudą spalvą derinau lotuliukas.gif Va dėl to paskui ir baidžiausi savęs nukosmetintos lotuliukas.gif
Šitoks būdas tiktų nebent dėl kažkokių priežasčių norint apsimesti mirtinu ligoniu - tikrai niekas nepradės galvot, kad apsimetinėji lotuliukas.gif
http://www.google.co...ed=0CHYQMyg6MDo
Jei paišau tokias lūpas ir vyniojuosi tokiu šalikėliu - per daug nebus? Du atskiri ryškūs lopai ant žmogaus? Ant juodo ar pilko gal ir gerai. Bet ant kitų spalvų... Prie kokios dar spalvos galėčiau tokį šaliką priderint? Lūpdažio tai atsisakyt neketinu smile.gif

QUOTE(Noa @ 2015 02 16, 01:38)
Žėkit, Chromčenka mums visą teoriją griauna biggrin.gif

Пересмотрите свою коллекцию шарфиков, платков и губных помад. Когда шарфик и помада звучат дуэтом, то вы будете прекрасно выглядеть, даже если надели тот цвет, который вам нравится, но не является вашим.

Ale tai gal ir galima taip, vis geriau, negu vieną netinkamą imt biggrin.gif
Atsakyti