Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

Pažiūrėjau dar kartą - beveik viskas patiko. Išskyrus tas kelias šaltas spalvas. Ir ta geltona kažkaip nelabai. Labai patiko 12 smile.gif
Oda pažiūrėjus kaip ir lengva, bet puikiai atlaiko visas sunkesnes spalvas.
Sakyčiau WA smile.gif WSpr irgi gerai, bet čia iš tos situacijos kai "gerai" yra "geriausio" priešas smile.gif T.y. WSpr gerai, bet būna ir dar geriau.
QUOTE(*milka* @ 2015 02 10, 18:11)
Nu pagaliau isejo pasifotkinti .Gal ne taip ,bet jau kaip yra taip.

Atsakyti
QUOTE(aina1979 @ 2015 02 10, 22:19)
Gal ir man galit truputuką pagelbėt ax.gif Įdedu foto. Gal ir nekokios kokybės ir spalvos kiek iškreiptos, bet... pasakykit : Ar ta žalia nėra rudenų spalva? Man atrodo, kad visai neblogai ji ant manes??? blush2.gif O ta mėlyna galvojau, kad tokia kaip buvo įdėjusi  Erszebeth. Bet turbūt nelabai pataikiau? blush2.gif
My Webpage

Man ten rudą rodo g.gif Jeigu tai žalia, tai visiškai, visiškai rudeninė.

O ten aš įdėjusi violetinę (kurią siūlau testuoti su burgundiška ar panašia)

Va tokią

user posted image
Atsakyti
Mėlyna ta manau bus mano, ne Jūsų smile.gif
Dėl žalios - mėginčiau kažką lengvesnio. Gal turit save su lengvesnėmis spalvomis? smile.gif
QUOTE(aina1979 @ 2015 02 10, 23:19)
pasakykit : Ar ta žalia nėra rudenų spalva? Man atrodo, kad visai neblogai ji ant manes??? blush2.gif O ta mėlyna galvojau, kad tokia kaip buvo įdėjusi  Erszebeth. Bet turbūt nelabai pataikiau? blush2.gif
My Webpage

Atsakyti
Na bandysiu svaitgalį kokybiškesnių foto pasidaryt. Turiu panašią violetinę ir dar bandysiu savo žalią kuo natūraliau pateikti ax.gif
Atsakyti
Aina, man spalva rudeninė, o tikimas toks... Nebaisu, bet būna ir geriau. Varguolina kažkiek biggrin.gif Tokia, žinai, kaip iš karo filmų, kur visi nusikariavę kulkosvaidžius tampo biggrin.gif Teik tu ją kaip nori, vis viena matosi, kad murzina ir rudeninė.

Bet šiaip labai tragiškai nėr, aš irgi tokios noriu. Neturiu, tik noriu biggrin.gif Žinau, kad irgi varguolins, bet noriu.
Ir kulkosvaidžio biggrin.gif
Diena tokia biggrin.gif
Papildyta:
Mėlyna tai nafig smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 11 vasario 2015 - 10:11
Nu va siandien jau vel apsiniaukus pas mus. Vat radau tokias morkinesmorkine1 ir morkine2
Atsakyti
Labai patiko smile.gif
QUOTE(*milka* @ 2015 02 11, 13:21)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo prek: 11 vasario 2015 - 12:46
QUOTE(*milka* @ 2015 02 11, 10:21)
Nu va siandien jau vel apsiniaukus pas mus. Vat radau tokias morkinesmorkine1 ir morkine2

manau WA, ne WS smile.gif
Atsakyti
Man irgi rudenėlis smile.gif WA man atrodo visiškas, nors WS spalvos irgi ne blogiausiai, vis tik giminingi tipai, bet WA visgi geriau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(prek @ 2015 02 11, 00:12)
Sakyčiau WA smile.gif WSpr irgi gerai, bet čia iš tos situacijos kai  "gerai" yra "geriausio" priešas smile.gif T.y. WSpr gerai, bet būna ir dar geriau.

Taigi, ir aš taip manau. Nėr jokios tragedijos, jei WA nusiperka, pvz. kokį maudymuką ar sportinę aprangą WS spalvų - tokių rudeninių glamūrinių spalvų sportinis stilius nelabai propaguoja. Lygiai kaip ir WS "numigruoja" biskutuką rudenin glamūro ir stiliaus dėlei. Bet šiltos ir padulkėję spalvos čia bus geriausias variantas.

O tragiškas variantas būtų šaltos ir nepadulkėję spalvos, pvz. kokia fuksija. Bėk nuo tokių biggrin.gif
Atsakyti
Aisku , tai tada keliauju i WA biggrin.gif
Atsakyti
Man irgi atrodo milka WA... tai ką pirmas WA?
Papildyta:
aina1979 aš žalios nematau blush2.gif , nelabai suprantu kas per spalva ten...
Atsakyti
*milka* man isilta ir svarios spalvos tinka. pagal mane wsp arba lsp

QUOTE(aina1979 @ 2015 02 10, 23:19)
Gal ir man galit truputuką pagelbėt ax.gif Įdedu foto. Gal ir nekokios kokybės ir spalvos kiek iškreiptos, bet... pasakykit : Ar ta žalia nėra rudenų spalva? Man atrodo, kad visai neblogai ji ant manes??? blush2.gif O ta mėlyna galvojau, kad tokia kaip buvo įdėjusi  Erszebeth. Bet turbūt nelabai pataikiau? blush2.gif
My Webpage

spalva rudeneliu ir man regis nelabi tinka ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rytojryta: 11 vasario 2015 - 16:39