QUOTE(*milka* @ 2015 02 10, 18:11)
Nu pagaliau isejo pasifotkinti .Gal ne taip ,bet jau kaip yra taip.Kai namuos du metinukai tai
As
Jei kas netingit .Kokia nuomone ? Slaptazodi svajone jei prasytu
Aš tai matau garantuotai stopūdovai šiltą žmogų, šilčiau išvis nebūna, taigi arba Warm Spring, arba Warm Autumn. kas dar, akys šiltos, plaukai šilti, oda šilta. Joks laitas negalėtų būti, nes laitai yra neutralūs, o kur čia matyt neutralumas?
Sunku nuspręsti, nes kaip ir Erszebeth, neprastai tinka ir tos, ir anos spalvos. Vasarinės žieminės jau tikrai ne, viską, kas šalta, dera mesti lauk. Bet aš būčiau linus manyti, kad vis tik Warm Autumn, o ne Spring. Kodėl. Todėl, kad tos visos rudeninės spalvos - kad ir kitų rudenų - jos neapsunkina, nevarguolina, jos atrodo pakankamai glamūriškai, o va Erszebeth jos trupučiuką "vargina". Aišku, ne iki konteinerio, kaip "vargintų" mane, bet vat pavasariui skaidrios geriau. O Milkai, mano akimis žiūrint, murzės, sudėtingesnės spalvos geriau.
Žo, manau, kad Warm Autumn čia bus vadovėlinis, kol gynyba neįrodys kitaip
Papildyta:
QUOTE(Erszebeth @ 2015 02 10, 20:38)
Dėl WS ir LS -
švari raudona gražiau už
koralinę (nors ji iš esmės WS irgi gerai, bet būna ir geresnių, o LS ji būtų geriau už raudoną). Šaltesnė rožinė išvis netinka.
Palauk! Tau šita raudona švari? Nes man tai ji rudenių rudeniausia
Ir su žaliom - man atrodo, abi tinka, niekas niekur į antrą planą neina... ta tamsi žalia gal tiesiog kiek tamsoka, bet man iš esmės visai nieko. Nors teisybė, kad ta skaidri irgi gerai.
Be morkos testo nieko nebus