Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

palyginimui mano (L Su) spalvos pasiurbtos iš foto
plaukai plaukai, lūpos, odos kažkodėl nepasidariau
user posted image
akys kažkas per vidurį tarp šių dviejų, čia iš dviejų foto paimta
user posted image
user posted image

QUOTE(bytte @ 2015 02 09, 16:37)
žo pagal foto čia sužinau odos, akių, lūpų spalvą ir plaukų spalvą, viskas iš vienos foto, kur sau plius minus realiai atrodau... tai va gaunam kažkokį tokį vaizdelį biggrin.gif :
user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image

Atsakyti
*milka* man tokie variantai light ir warm spring, ir gal gal light summer
Atsakyti
Bet tikrai keistos tos paletės g.gif Warm spring siūlo net kelias rožines. Ir visai nėra teal. Ir iš viso kažkokia pernelyg šviesi paletė.

QUOTE(*milka* @ 2015 02 10, 17:11)
Nu pagaliau isejo pasifotkinti .Gal ne taip ,bet jau kaip yra taip.Kai namuos du metinukai tai  biggrin.gif
As
Jei kas netingit .Kokia nuomone ? Slaptazodi svajone jei prasytu

Lieku prie savo nuomonės - kolegė, WS smile.gif

Šilta žalia labai tinka.

Šita rudeninė pelkių žalia - neblogai, bet matom, kad akys nueina į antrą planą. Jei būtų ruduo, tiktų labiau.

Dėl WS ir LS - švari raudona gražiau už koralinę (nors ji iš esmės WS irgi gerai, bet būna ir geresnių, o LS ji būtų geriau už raudoną). Šaltesnė rožinė išvis netinka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erszebeth: 10 vasario 2015 - 19:39
QUOTE(*milka* @ 2015 02 10, 18:11)
Nu pagaliau isejo pasifotkinti .Gal ne taip ,bet jau kaip yra taip.Kai namuos du metinukai tai  biggrin.gif
As
Jei kas netingit .Kokia nuomone ? Slaptazodi svajone jei prasytu

Aš tai matau garantuotai stopūdovai šiltą žmogų, šilčiau išvis nebūna, taigi arba Warm Spring, arba Warm Autumn. kas dar, akys šiltos, plaukai šilti, oda šilta. Joks laitas negalėtų būti, nes laitai yra neutralūs, o kur čia matyt neutralumas?

Sunku nuspręsti, nes kaip ir Erszebeth, neprastai tinka ir tos, ir anos spalvos. Vasarinės žieminės jau tikrai ne, viską, kas šalta, dera mesti lauk. Bet aš būčiau linus manyti, kad vis tik Warm Autumn, o ne Spring. Kodėl. Todėl, kad tos visos rudeninės spalvos - kad ir kitų rudenų - jos neapsunkina, nevarguolina, jos atrodo pakankamai glamūriškai, o va Erszebeth jos trupučiuką "vargina". Aišku, ne iki konteinerio, kaip "vargintų" mane, bet vat pavasariui skaidrios geriau. O Milkai, mano akimis žiūrint, murzės, sudėtingesnės spalvos geriau.

Žo, manau, kad Warm Autumn čia bus vadovėlinis, kol gynyba neįrodys kitaip biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(Erszebeth @ 2015 02 10, 20:38)
Dėl WS ir LS - švari raudona gražiau už koralinę (nors ji iš esmės WS irgi gerai, bet būna ir geresnių, o LS ji būtų geriau už raudoną). Šaltesnė rožinė išvis netinka.

Palauk! Tau šita raudona švari? Nes man tai ji rudenių rudeniausia g.gif
Ir su žaliom - man atrodo, abi tinka, niekas niekur į antrą planą neina... ta tamsi žalia gal tiesiog kiek tamsoka, bet man iš esmės visai nieko. Nors teisybė, kad ta skaidri irgi gerai.

Be morkos testo nieko nebus schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 10 vasario 2015 - 20:13
QUOTE(Noa @ 2015 02 10, 20:11)
Palauk! Tau šita raudona švari? Nes man tai ji rudenių rudeniausia g.gif
Ir su žaliom - man atrodo, abi tinka, niekas niekur į antrą planą neina... ta tamsi žalia gal tiesiog kiek tamsoka, bet man iš esmės visai nieko. Nors teisybė, kad ta skaidri irgi gerai.

Be morkos testo nieko nebus schmoll.gif

Normalesnės raudonos tarp testuojamų nėra, tai šią ėmiau sulyginimui ir parodymui, kad rožinė tinka blogiau. Bet šiaip - tiesa, ji nėra ta geroji mano raudona, kur iš vėliavos.
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2015 02 10, 21:16)
Normalesnės raudonos tarp testuojamų nėra, tai šią ėmiau sulyginimui ir parodymui, kad rožinė tinka blogiau. Bet šiaip - tiesa, ji nėra ta geroji mano raudona, kur iš vėliavos.

Taigi, rožinė laitų, ji tinka blogiau.

Man idealiai atrodo 22 ir 21 raudonos ir 12 žalia, ta pelkių. Ir dar kažkaip labai gražu ta 6, kur nei melsva, nei violetinė. Nors ji lyg ir pavasarinė.

Nors va 14 geltona - ne itin. Man garstyčios čia labiau norėtųsi. O pavasariams visiems turėtų tikt labai gerai.
Atsakyti
Aciu uz svarstymus 4u.gif as nieko pries but ws ir wa biggrin.gif Tokios raudonos neturiu nebent prie veliavos nusifotkint biggrin.gif O morkinis tai cia oranziniu reiktu kokiu ?
Atsakyti
QUOTE(*milka* @ 2015 02 10, 20:54)
O morkinis tai cia oranziniu reiktu kokiu ?

Oranžinė švari lengva ir oranžinė sunkesnė, link rudumo.

Buvau įdėjusi, mano manymu, geriausiai WS ir WA atskiriančias artimas spalvas, iš naujo čia nebeįkėlinėsiu, kad mano fotkių vėl nebūtų kam nors per daug, bet gali pasižiūrėti šitame puslapyje. Kas tau geriau tinka iš tų variantų?
Atsakyti
Paprasta oranžinė, arba tokia rusva murzė oranžinė. Žo, paprasta morka arba kepta morka biggrin.gif Čia, regis, Erszebeth tas spalvas sugalvojo, labai gerai testavimui biggrin.gif

Nu va morka:
http://www.orlybeaut...ush-on-you.html
http://www.orlybeaut...-mentality.html

O va maždaug kepta morka:
http://www.orlybeaut...licker-262.html
http://www.orlybeaut...e-password.html
http://grapefizz.blo...ling-bling.html
Atsakyti
Ne aš, bytte sugalvojo morkas.
Atsakyti
Aha, tada Bytte sugalvojo morkas, labai naudingas geras reikalas biggrin.gif
Atsakyti
Gal ir man galit truputuką pagelbėt ax.gif Įdedu foto. Gal ir nekokios kokybės ir spalvos kiek iškreiptos, bet... pasakykit : Ar ta žalia nėra rudenų spalva? Man atrodo, kad visai neblogai ji ant manes??? blush2.gif O ta mėlyna galvojau, kad tokia kaip buvo įdėjusi Erszebeth. Bet turbūt nelabai pataikiau? blush2.gif
My Webpage
Atsakyti