Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

QUOTE(prek @ 2015 02 10, 14:23)
O jei žiūrėt iš tokių spalvų - ar iš viso kažkas tiktų?
https://www.pinteres...19295498336643/
Dėl dešinės pusės darau prielaidą, kad taip. O kitoj pusėj? smile.gif

Arba dar variantas
https://www.pinteres...09944791223669/
( aš čia greičiau matau rudenį be visų terakotinių ir garstyčių)

nežinau, aš labai nesinagrinėjau žiemos palečių, bet laikaus nuomonės, kad jai netinka pagrindinės sezono savybės, tai negali būt tas sezonas. Ruduo - rudas, žemės spalvos jo pagrindas, aš čia matau geriausiu atveju kažkiek pažemintas spalvas. Viena iš pagrindinių rudens spalvų - ochra, ji dominuoja visuose rudens spalvose, taip pat ir geltonoje, rudoje, raudonoje, žalioje ar mėlynoje, visos kitos spalvos atsiranda dėl kitų sezonų įtakų. Būtent ta grupė spalvų man ir netinka.
O ta deep winter soft paletė neša į man netinkančių spalvų rinkinėlį bendrai. DW taip labai nesigilinant atrodo imama paletė, bet čia matyt dėl simpatijų tokioms spalvoms.
Atsakyti
Aš žiema smile.gif
Tačiau tų spalvų - bent pusės paletės - dėvėt negalėčiau. Labai jau netipinė tai žiema.
https://www.pinteres...48486920010148/
QUOTE(bytte @ 2015 02 10, 15:31)
nežinau, aš labai nesinagrinėjau žiemos palečių, bet laikaus nuomonės, kad jai netinka pagrindinės sezono savybės, tai negali būt tas sezonas.

Atsakyti
O jūs nesvarstot to varianto, kad ten tiesiog paletės durnos? biggrin.gif Kur jūs jas imat, parodykit man laitspringo biggrin.gif
Papildyta:
A, radau. Podurnės biggrin.gif Man atrodo, čia eksponuojamos tos spalvos, kuriomis labiausiai nuo kitų sezonų skiriamasi, realiai tinkamų yra daug daugiau ir padoresnių.

Ir dar spalvų reikia skaityt pavadinimą, o ne žiūrėt į vaizdą, nes vaizdai kažkaip pas mane ne visi atitinka...

http://www.gr84colou...on/light-spring

Jau ir šiaip ta laitspringų paletė ne kažką, o čia tai aplamai gėjų vėliava, o ne paletė lotuliukas.gif Ne, tendencija, žinoma, matyt - spalvos praskiestos baltu, skaidrios, džiaugsmingos, bet kai žmogus esi ne gėjus ir ne my little ponny ir ne Disnėjaus princesė, tai eina jie su savo tokiom paletėm nakui biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(prek @ 2015 02 10, 15:38)
Aš žiema smile.gif
Tačiau tų spalvų - bent pusės paletės - dėvėt negalėčiau. Labai jau netipinė tai žiema.

Kažkokia ta žiema vasario galo, tokia jau po šildymo otrabotke sezono, su visais suodžiais iškritusiais lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 10 vasario 2015 - 14:48
QUOTE(Tynka @ 2015 02 10, 14:39)
Na taip, kraščiukui ir timberland batams tai tinka tos spalvos  biggrin.gif

Kad vat kaip ir netinka aplamai Softams vientisa spalva. Jiems reik kad būtų marga, panašiai kaip medinės grindys, iš esmės paimk kokį lašą ir išdidink tos spalvos - baisu, o kai su rievėmis - gražu. tarkim čia man gražu, o paimk bet kurią vieną spalvą iš to palantino, pasiūk kostiumėlį... ir bus manau... na gal koks mėgėjas ir susižavės.
Atsakyti
Oi blin tiksliai, aš ne čia pataikiau biggrin.gif Čia kaip mano katinai papjovė pelę, atsitiktinai patekusią į namus, o lavonas mane mirtinai išgąsdino biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 10 vasario 2015 - 15:36
QUOTE(prek @ 2015 02 10, 15:38)
Aš žiema smile.gif
https://www.pinteres...48486920010148/

O čia ne DW?

QUOTE(Noa @ 2015 02 10, 15:48)
A, radau. Podurnės biggrin.gif Man atrodo, čia eksponuojamos tos spalvos, kuriomis labiausiai nuo kitų sezonų skiriamasi, realiai tinkamų yra daug daugiau ir padoresnių.

Ir dar spalvų reikia skaityt pavadinimą, o ne žiūrėt į vaizdą, nes vaizdai kažkaip pas mane ne visi atitinka...

drinks_cheers.gif sutinku, eksponuojamos spalvos, kurios labiausiai ne bendros, ir dėl skaitymo sutinku, bet nežinau kiek ta spalva iškraipyta, dėl šalia esančių. Reiktų pasidaryt kitokią.

Ačių dievui radau iš kur jos thumbup.gif ... man clear spring paletėje visos tinkamos taip labiau mažiau, išskyrus Bright clear red, bent jau kokią aš ją įsivaizduoju, na arba matau paletėje.
Papildyta:
na light yellow green tikrai ne yellow green cool.gif
Papildyta:
QUOTE(Noa @ 2015 02 10, 15:58)
Maniškiai pamylėjo savaip lotuliukas.gif  doh.gif

Nežinau jokių tokių laidų unsure.gif

temas sumaišiai hihihi.gif
Atsakyti
Aha pataisiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2015 02 10, 12:54)
Kad vat kaip ir netinka aplamai Softams vientisa spalva. Jiems reik kad būtų marga, panašiai kaip medinės grindys, iš esmės paimk kokį lašą ir išdidink tos spalvos - baisu, o kai su rievėmis - gražu. tarkim čia man gražu, o paimk bet kurią vieną spalvą iš to palantino, pasiūk kostiumėlį... ir bus manau... na gal koks mėgėjas ir susižavės.

tas tai tikra tiesa
Atsakyti
Ir taip mes natūraliai pereinam prie raštų. Kadangi BFAS tuo klausimu man nesakė nieko, tai aš vis viena čia ne itin suprantu biggrin.gif

Žinau tik, kad pavasariniai ir žieminiai raštai turi būti nesmulkūs, nes smulkūs kaip tas Bytte rodytas pledas - susilieja ir iš tolo atrodo murzius. Kad nors tos spalvos po vieną būtų ir tinkamos, bet iš tolo susimurzina ir gūvnas, dovanokitės, išeina.

O va vasaroms ir rudenims visokie posmulkiai kaip tik labai vau, ir tai iš tikro yra kiauliška biggrin.gif
Atsakyti
DW. Juk nelabai ir šalta?
QUOTE(bytte @ 2015 02 10, 16:09)
O čia ne DW?

Atsakyti
Nu pagaliau isejo pasifotkinti .Gal ne taip ,bet jau kaip yra taip.Kai namuos du metinukai tai biggrin.gif
As
Jei kas netingit .Kokia nuomone ? Slaptazodi svajone jei prasytu
Atsakyti
Patiko lengvos ne super šiltos. Bet šiltos. Vakare pažiūrėsiu daugiau smile.gif
QUOTE(*milka* @ 2015 02 10, 18:11)
Nu pagaliau isejo pasifotkinti .Gal ne taip ,bet jau kaip yra taip.Kai namuos du metinukai tai  biggrin.gif
As
Jei kas netingit .Kokia nuomone ? Slaptazodi svajone jei prasytu

Atsakyti