Takko turėjo visko daug mėlyno šilto . Dabar lyg nieko nebeturi.
Bet man negraži ta mėlyna, iš visų mėlynų mažiausiai patinka. Ir derint sunku ją, spalva pro šoną - ir nedera. Pirkau pėtkelnes kad sujungt rudus batus su kt. rūbais. Nes ir tie tokie pat - derint sunku. Nešioju rudą tokia artima plaukų spalvai ir tik batų pavidalu... dar kepurę rudą turėjau... daugiau sakiau šyš, nebepirsiu rudų batų .
Jo mano pavasarinė lūpa, pirštas gyvas toks labiau kaip pavasarių apskritimas, bet toks riba ant žiemos. Nei tarp vasarų, nei tarp rudenių nematau sau vadinamos nude spalvos. Beja vargo vakarienė sau tinkamą rast buvo, kai tekėjau, ir foto kai žiūriu visgi šiek tiek ni to. Kur jau prie stalo, nusivalgius tuos lūpdažius, geresnis vaizdas
QUOTE(prek @ 2015 02 10, 11:03)
*Kur čia taip viską pagal pageidavimus dalina? Gal ir aš galėčiau užsakyt?
**Čia nesutinku. Taip galima tik atmesti, kas baisausia atrodo.
Tarkim aš imu vasaros spalvas. Šalta - gerai, murzina - blogai.
***Aišku to "šilta-šalta" ir "švaru-murzina" laipsniai bus visiems skirtingi. Bet tendencija lieka.
O dėl Bytte - man gaunasi neutraliai šilta ir ne itin švaru
**Čia nesutinku. Taip galima tik atmesti, kas baisausia atrodo.
Tarkim aš imu vasaros spalvas. Šalta - gerai, murzina - blogai.
***Aišku to "šilta-šalta" ir "švaru-murzina" laipsniai bus visiems skirtingi. Bet tendencija lieka.
O dėl Bytte - man gaunasi neutraliai šilta ir ne itin švaru
*O gal kas nors išgirs
**Tai arba taip. Bet įsivaizduok, duoda tau vasaros lūpdažių krūvą ir sako - nagi, imk vieną, kuris tau patinka Tai tu arba atmeti visus murziniausius ir šiltokus, arba griebi šaltą ir švariausią. Žėk, va tas pats dešiniausias, arba tas pats apatinis iš vasaros visai tau kaip ir būtų gerai O va aš bandyčiau tą šiltą greta apatinio, arba tą rudą, kur vos besimato, arba dar iš bėdos tą cenrinį ružavą, manau, kad aš jį išvežčiau, o va koks warmas jau nebe
*** Tada reiktų testuoti tarp soft autumn ir light spring. Skirtumas tik dulkėtume. Tam greičiausiai tiktų tas pats morkos testas - kokia morka geriau, paprasta ar kepta?
Man regis, kad jai paprasta morka žymiai geriau, o ruda lūpdažių krūva per sunki
Aš pati mielai būčiau soft autumn, nes man dulkėtos spalvos labai gražios. Bet kaip jos mane varguolina, užsidėjai, ir drožk ubagaut Užsidedi kažką netgi prabangaus, pas kokią Januš (o man ten gražu labai), ji gi tokias spalvas mėgsta. Bože bože, kaina daikto triženklė - keturženklė, o vaizdas ant manęs - kad aš jį konteinery radau
QUOTE(prek @ 2015 02 10, 00:33)
Šita paletė Jums akivaizdžiai per sunki. Bet jei šita yra DA, tai kokia tuomet WA?
(aš šitą suvokiu kaip WA ) Toks tikras tikras ruduo...
(aš šitą suvokiu kaip WA ) Toks tikras tikras ruduo...
WA lengvesnė, ta prasme šviesesnė, ryškesnė, ji gi yra su pavasario įtaka. Tokios pat nesu mačius, bet tarkim palyginimui iš artimos parapijos:
QUOTE(Noa @ 2015 02 10, 11:20)
Aš pati mielai būčiau soft autumn, nes man dulkėtos spalvos labai gražios. Bet kaip jos mane varguolina, užsidėjai, ir drožk ubagaut Užsidedi kažką netgi prabangaus, pas kokią Januš (o man ten gražu labai), ji gi tokias spalvas mėgsta. Bože bože, kaina daikto triženklė - keturženklė, o vaizdas ant manęs - kad aš jį konteinery radau
Čia rimtas reikalas. Aš kai irgi tų SA spalvų megėja... žo kai susipažinau su MB, jis mano glamūro visai nesuprato, manė kad aš iš asocialios šeimos, valgyt neturiu ko (aš vis galvodavau fyg jis mane pas save valgyt tempias )... na jau super varguolė tokia O va pats tais grindų skudurais apsirėdo - ir gražus, sveikai atmaitintas, akys tik blizga.
Papildyta:
Dėl švarumo... aš turiu skiautę įdentišką tam plum eubergine, kur aš sau patinku, tik švarų, iš BSp paletės. Minusas kad blizgi medžiaga (kažkoks poliesteris, imitacija šilko), bet pasifotkinsiu kada galėsiu. Man pačiai lyg ir gerai, tiesa kažką rasti iš rūbų neteko.
QUOTE(Noa @ 2015 02 10, 08:20)
....
Aš pati mielai būčiau soft autumn, nes man dulkėtos spalvos labai gražios....
Aš pati mielai būčiau soft autumn, nes man dulkėtos spalvos labai gražios....
QUOTE(bytte @ 2015 02 10, 08:38)
Čia rimtas reikalas. Aš kai irgi tų SA spalvų megėja...
nu kokios jūs mielos, kad jums patinka SA spalvos
kaži ko jos man nepatinka. Nu negražu man tos įvairių stadijų trydos. Ant nieko nemačiau gražiai. Na kur jau raudoni, mėlyni žali atspalviai, tai gal ir nieko, bet jau tie tikrieji SA
va, tie negražūs man išimti, tai gal gražu
nors nesu tikra, kad čia tikrai SA, nors ir prie tų įdėta
QUOTE(Noa @ 2015 02 10, 11:20)
**Tai arba taip. Bet įsivaizduok, duoda tau vasaros lūpdažių krūvą ir sako - nagi, imk vieną, kuris tau patinka Tai tu arba atmeti visus murziniausius ir šiltokus, arba griebi šaltą ir švariausią. Žėk, va tas pats dešiniausias, arba tas pats apatinis iš vasaros visai tau kaip ir būtų gerai O va aš bandyčiau tą šiltą greta apatinio, arba tą rudą, kur vos besimato, arba dar iš bėdos tą cenrinį ružavą, manau, kad aš jį išvežčiau, o va koks warmas jau nebe
*** Tada reiktų testuoti tarp soft autumn ir light spring. Skirtumas tik dulkėtume. Tam greičiausiai tiktų tas pats morkos testas - kokia morka geriau, paprasta ar kepta?
Man regis, kad jai paprasta morka žymiai geriau, o ruda lūpdažių krūva per sunki
Apie konteinerius - situacija mirtinai pažįstama...
Dėl morkos - visgi įtariu kad tokia šilta spalva tiesiog netiks. O bjauriai atrodo dėl murzinumo ar dėl švarumo - kažin ar eis atskirti.
Dėl lūpdažių.
https://img-fotki.ya..._b38f0256_L.png
2 spėju visgi būtų geriau nei 1. 3 ko gero prasčiausiai - toks, kokį aš jį čia matau. Ir ką tai apie mane pasakytų? Manau viena - kad aš jokiu būdu ne ruduo, nes iš rudens paletės na niekaip spalvos išsirinkt negaliu. (vasaros dešiniausias ir apatinis tas tamsus man bus tragiški dėl savo murzinumo - padažai ir galima laidot )
Papildyta:
QUOTE(bytte @ 2015 02 10, 11:22)
WA lengvesnė, ta prasme šviesesnė, ryškesnė, ji gi yra su pavasario įtaka. Tokios pat nesu mačius, bet tarkim palyginimui iš artimos parapijos:
Kaip čia tiksliau pasakyt... Čia skirtingos "gamybos" paletės, geriau būtų lygint analogiškas - bet turbūt tokių analogiškų tai nėra? . Nes DA ši:
http://4.bp.blogspot...n dot chart.png bei DA ta su pavadinimais mano požiūriu smarkiai skiriasi švarumo aspektu.
Dabar gaunasi kad lyginam ne tik skirtingus spalvinius tipus, bet ir skirtingus gamintojus, tai mano požiūriu nėra teisinga.
Ir jei tos numeruotos paletės ant Jūsų nedėčiau, tai bent pusę spalvų iš tos kitos (švaresnės) paletės tikrai matuočiau - jos nėra tiek murzinos, kad Jūs neatlaikytumėt.
QUOTE(prek @ 2015 02 10, 12:53)
Dėl morkos - visgi įtariu kad tokia šilta spalva tiesiog netiks. O bjauriai atrodo dėl murzinumo ar dėl švarumo - kažin ar eis atskirti.
Brt žinok, kartais užtenka nustatyt, kas bjauriau Aš, tarkim, kartą buvau supsichavus, kad mutavau į LSu. Tai nusistačiau, kad vis tik ne, su PC maišeliais Norfos (oranžinis) ir Rimi (ružavas) Aišku, jie abu man bjauriai, bet Norfos mažiau bjauriai
O Bytte, manau, nebereik testuot, nes jeigu ją dulkėtos spalvos varguolina, tai šūds iš jos, o ne ruduo... Galima nebent pastumdyt per pavasarius, bet kad ir ten tos vietos ne kažką... Mums per monitorius gali atrodyt visaip, bet jei su glamūriškom spalvom tave vedasi ne šampės gert, o valgyt - tai aiškus nerudens požymis
QUOTE(prek @ 2015 02 10, 12:53)
Ir jei tos numeruotos paletės ant Jūsų nedėčiau, tai bent pusę spalvų iš tos kitos (švaresnės) paletės tikrai matuočiau - jos nėra tiek murzinos, kad Jūs neatlaikytumėt.
Švari oranžinė nėra taip baisiai, kaip surudyjus. Net yra, kuri mane puošia.
Nesu radus WA, bet jos nesiskiria taip jau baisiai iš pačio principo žiūrint, tiesiog kada bumbuliukais ant balto spalvos atrodo švariau. Toje eilutėmis paletėje pora spalvų net švaresnės/ryškesnės nei bumbulinėje: purple ir turquoise. Man iš bumbulinės paletės netiktų tikrai pirmam stulpelyje nuo viršaus: 5 eilutė nuo visa; 6 eilutė trys paskutinės; 7-ta dvi paskutinės, antrame stulpelyje nuo višaus: viršutinėje eilutėje paskutinė; sekančios trys paskutinės; apatinėje eilutėje trys priekinės. Kai kurių nežinau, nesu matavus. Tinka mėlynos, žydros, violetinės, bet ar tikrai tinka, ar vaizdo negadina nesu apsisprendus.
Papildyta:
QUOTE(Tynka @ 2015 02 10, 11:56)
nu kokios jūs mielos, kad jums patinka SA spalvos
kaži ko jos man nepatinka. Nu negražu man tos įvairių stadijų trydos. Ant nieko nemačiau gražiai.
kaži ko jos man nepatinka. Nu negražu man tos įvairių stadijų trydos. Ant nieko nemačiau gražiai.
Nu labai gražiai ant žvejų pavyzdžiui
... dar būna zamša man tų trydinių spalvų graži, arba ant kokio baordinio raštukas trydinis labai šiltai ir mielai atrodo.
O jei žiūrėt iš tokių spalvų - ar iš viso kažkas tiktų?
https://www.pinteres...19295498336643/
Dėl dešinės pusės darau prielaidą, kad taip. O kitoj pusėj?
Arba dar variantas
https://www.pinteres...09944791223669/
( aš čia greičiau matau rudenį be visų terakotinių ir garstyčių)
https://www.pinteres...19295498336643/
Dėl dešinės pusės darau prielaidą, kad taip. O kitoj pusėj?
Arba dar variantas
https://www.pinteres...09944791223669/
( aš čia greičiau matau rudenį be visų terakotinių ir garstyčių)
QUOTE(bytte @ 2015 02 10, 13:44)
Man iš bumbulinės paletės netiktų tikrai pirmam stulpelyje nuo viršaus: 5 eilutė nuo visa; 6 eilutė trys paskutinės; 7-ta dvi paskutinės, antrame stulpelyje nuo višaus: viršutinėje eilutėje paskutinė; sekančios trys paskutinės; apatinėje eilutėje trys priekinės. Kai kurių nežinau, nesu matavus. Tinka mėlynos, žydros, violetinės, bet ar tikrai tinka, ar vaizdo negadina nesu apsisprendus.
Tos rudenių trydos tai kaip pavasarių ružavos Bjauri spalva iš esmės, bet jiems ji tinka labiausiai Jie su ja atrodo mažiausiai bjauriai
Šiaip jo, jos tokios daugiau akcentams. Ten kokiam rankinukui arba džinsų siūlėms. Tada tokį country ar tribal ar tai romantišką prieskoniuką prideda. Tipo tokios basutės ir raukta gėlėta suknelė tikrai geriau atrodys, negu ta suknelė su kokiais ružavais bateliais - tada gi bus kaip nenutaikius epochos, o su ryžom basutėm - visai nieko
Tik jau jei įsivaizduot kokį garstyčių spalvos kostiumėlį, tai tada jau tikrai ne kažką Tam stiliui ta spalva kažkaip veukt. Šiandien, paskui ateis į madą ir gal bus gražu O garstyčių spalvos timberland batai - visai vartotini
Šiaip jo, jos tokios daugiau akcentams. Ten kokiam rankinukui arba džinsų siūlėms. Tada tokį country ar tribal ar tai romantišką prieskoniuką prideda. Tipo tokios basutės ir raukta gėlėta suknelė tikrai geriau atrodys, negu ta suknelė su kokiais ružavais bateliais - tada gi bus kaip nenutaikius epochos, o su ryžom basutėm - visai nieko
Tik jau jei įsivaizduot kokį garstyčių spalvos kostiumėlį, tai tada jau tikrai ne kažką Tam stiliui ta spalva kažkaip veukt. Šiandien, paskui ateis į madą ir gal bus gražu O garstyčių spalvos timberland batai - visai vartotini
Na taip, kraščiukui ir timberland batams tai tinka tos spalvos