Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

QUOTE(prek @ 2015 02 09, 19:24)
Visiškai sutikčiau...
Kadangi Jūsų istorijos nežinau - Jūs DA ant savęs matavot? smile.gif
Papildyta:
Aha - mes čia atkakliai stumiam į šiltą tipą žmogų, mėginantį prisiderint vasarą smile.gif

Mane į vasaras nutipino iš šalies, aš nesipriešinau, nes gražios man ten spalvos, bet vis rėkdavau, kad netinka man tos spalvos, dalis net visai ne kaip atrodo.
DA paletės dar žalią esu sau pritaikius, kuičiausi čia tarp visų tų emerald ir panašių kai madoje buvo, kol radau sau tinkamą, žiūriu - ogi iš DA paletės lotuliukas.gif . Bet vat garstyčios jokiame pavidale netinka, kaip ir rūdžių...
Atsakyti
O žinok, kad mano paletėj viena tokia rudeninė žalia buvo, tokia kažkokia kaip miškas tolumoj. ne tokia intensyvi, kaip va Prek skara, tokia daugiau paglušinta, šiltesnė, bet dar gana tamsi ir dar tikrai žalia, ne chaki - čia jau iš tų basics spalvų, kur tipo pagrindiniams rūbams. Asociacija - koksai įprastinis medis, ąžuolas koks ar liepa rugpjūtį biggrin.gif

Gal sudėjus tas paletes Dark Autumn būtų tamsesnė, bet mano paletėj ji gana tamsi atrodė. Dar piktinausi, kad viena tamsiausių spalvų tokia debiliška biggrin.gif Ir dar buvo viena plytos, bet tokia labai subalansuota, nei per ryža, nei per burokėlinė. Kažkoks bordinis koralo atitikmuo biggrin.gif Koralas - tarp oranžinės ir ružavos, o ta mano plytinė - tarp rūdžių ir burokėlių biggrin.gif Tiesa, koralų - pusė bright paletės, o ta plytinė - vienintelė biggrin.gif

Nei vienos, nei antros standartinėse paletėse neduoda.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 09 vasario 2015 - 19:09
Tai kad rūdys greičiau WA? Kaip ir garstyčios? Nes abi spalvos ir sunkios, ir šiltos, manau mažai jas kas atlaiko. Žmogus turi būt ypatingai šiltas, kad nepermuštų.

QUOTE(bytte @ 2015 02 09, 19:55)
Mane į vasaras nutipino iš šalies, aš nesipriešinau, nes gražios man ten spalvos, bet vis rėkdavau, kad netinka man tos spalvos, dalis net visai ne kaip atrodo.
DA paletės dar žalią esu sau pritaikius, kuičiausi čia tarp visų tų emerald ir panašių kai madoje buvo, kol radau sau tinkamą, žiūriu - ogi iš DA paletės lotuliukas.gif . Bet vat garstyčios jokiame pavidale netinka, kaip ir rūdžių...

Atsakyti
O, žiū, kiek pavasario palečių! Antroj nuo viršaus labai įdomių žalių yr. O ką - vasaros įtaka vienok biggrin.gif O ką, light summer tai geltonų ir koralinių biškį turi biggrin.gif

http://seasonalcolor...ng#.VNjqWOaUdu0

O čia visų kitų palečių yra: http://seasonalcolor...es#.VNjq_uaUdu2
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 09 vasario 2015 - 19:15
user posted imageuser posted imageuser posted image

aš apie tokias spalvas kalbu... jos ne pavasarinė schmoll.gif

nu garstyčių yra pas visus rudenius, tik pas WA labai intensyvi, o DA rusiška biggrin.gif . Bet aš jokiam pavidale garstyčių neišnešu, kaip ir rūdžių, plytų ar kokios murzinos oranžinės, ir šiaip su rudom labai sunkiai draugauju. Buvo pas mane toks rudas periodas... tai teko pastebėt kad pravalas, kol dar apie spalvinius tipus nesidomėjau.
Papildyta:
Dark Autumn palete (su pavadinimais):
user posted image
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2015 02 09, 21:49)

Ir aš apie tokias, pas mane paletėj tik vidurinės nebuvo. Buvo violetinė, bet šviesesnė. Ypač mėlyna tokia, šilta, kai reikia nusipirkt - tragedija. Rask, kad gudrus, šiltą tamsiai mėlyną biggrin.gif
Papildyta:
Ir aplamai ne viena spalva iš tos paletės yra, ten, prie neutralių, musėt jų išvis yra ribotai biggrin.gif Šilta pilka ir ta olive grey, ir biežinė, ir camel, ir ta medium bronze, o salmonų ir peach tai ir tokių, ir visokių biggrin.gif Ir yellow gold, ir tomato, na gal ten ir yra koks mikroskirtumėlis, bet plika ake aš jo neįžiūriu biggrin.gif Parduotuvėj tas spalvas ramiai imčiau biggrin.gif Aišku, tos tamsiosios tai tamsiausios mano spalvos, bet kaip tik dėl to taip gerai jas įsiminiau, jų juk visai mažai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 09 vasario 2015 - 21:42
Ta mėlyna vriedna. Aš pėtkelnes tokias turiu lotuliukas.gif Dar esu turėjus sijona tokį su nedideliais geltonais pamarginimais, toli kvietkos, toli šiaip geltoni kliackai, vat jis man padla prie nieko netiko, ibo mano garderobas buvo tuo momentu vyraujantis dusty lilac, ir ko tą sijoną pasičiupau nežinau, musiet vidinis undertonas prabilęs buvo biggrin.gif .
Atsakyti
romantinės spalvos pagal zylą (ta prasme lūpų arba nuspausto piršto spalva) ir mano lūpų:
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bytte: 09 vasario 2015 - 22:54
Šita paletė Jums akivaizdžiai per sunki. Bet jei šita yra DA, tai kokia tuomet WA?
(aš šitą suvokiu kaip WA sad.gif ) Toks tikras tikras ruduo...
QUOTE(bytte @ 2015 02 09, 21:49)
user posted image

Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2015 02 09, 20:49)
user posted imageuser posted imageuser posted image

nu garstyčių yra pas visus rudenius, tik pas WA labai intensyvi, o DA rusiška biggrin.gif . Bet aš jokiam pavidale garstyčių neišnešu, kaip ir rūdžių, plytų ar kokios murzinos oranžinės, ir šiaip su rudom labai sunkiai draugauju. Buvo pas mane toks rudas periodas... tai teko pastebėt kad pravalas, kol dar apie spalvinius tipus nesidomėjau.
Papildyta:
user posted image

Jėėėė, mano palate!!! Tų raudonų ir violetinių tai nepernešu,nu dar raudona kokia true red or Russian red ok, man pOcinka, bet rūdys ir violetinės tai neeee, o visa kita yesss, dar kai nesupratau nieko apie spalvinius tipus turėjau turbūt jade green, tobulai ant manęs buvo... Garstyčių irgi nemėgstu, nes man tokia spalva tiesiog negraži.
Noa, žinok, aš radau tamsią šiltą mėlyną, sezoninė jin, maikė tokia iš takko, tąsiau vasarą net išsišiepusi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2015 02 09, 23:53)
romantinės spalvos pagal zylą (ta prasme lūpų arba nuspausto piršto spalva) ir mano lūpų:
user posted imageuser posted image

Bet žiūrėk. Irgi yra sutampančių, tokių antribinių. Gal jos nesutampa visai identiškai, gal šalia sudėjus būtų koks nors mikrominimalus skirtumas, bet iš esmės tai nesvarbu, nes tikslumas čia yra be praktinės naudos - vis viena jos reikalingos renkantis rūbus, o ten niekada nebus, kad viską o viską idealiai atitaikysi - svarbu pataikyt nors iš tos serijos ir negriebt iš ne savo krūvos.

Taigi va, jei čia būtų lūpdažiai, tai pažiūrėjus, tarkim, į pavasario lūpdažius, tikrai ką nors rastum tinkančio ir pas žiemą, ir pas vasarą, ir pas rudenį... Kiekvienas rastų kažką sau ir svetimose krūvose. Gerai pasiknisęs biggrin.gif Tik kad reikia knistis ir žinot, į ką žiūrėt. Jei ruduo griebs iš žiemos krūvos nežiūrėdamas, tai greičiausiai šūdą jam ten kas tiks. Bet va jeigu žiūrėdamas - tai visai ir suras. Kaip suvokiu, tokia visos spalvų teorijos ir esmė...

O tendencija taip aiški. Tavo aiškiai pavasarinės smile.gif

QUOTE(akoya_lt @ 2015 02 10, 00:50)
Noa, žinok, aš radau tamsią šiltą mėlyną, sezoninė jin, maikė tokia iš takko, tąsiau vasarą net išsišiepusi biggrin.gif

Ot paguodė biggrin.gif Aš tai palto tokio norėčiau, megztinio, džinsų ir rankinuko biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Na taip, ir dar dviejų maikių, su V iškirpte, ačiū biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 10 vasario 2015 - 09:53
QUOTE(Noa @ 2015 02 10, 10:51)
Ot paguodė biggrin.gif Aš tai palto tokio norėčiau, megztinio, džinsų ir rankinuko biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Na taip, ir dar dviejų maikių, su V iškirpte, ačiū biggrin.gif

Kur čia taip viską pagal pageidavimus dalina? smile.gif Gal ir aš galėčiau užsakyt? smile.gif
QUOTE(Noa @ 2015 02 10, 10:51)
Taigi va, jei čia būtų lūpdažiai, tai pažiūrėjus, tarkim, į pavasario lūpdažius, tikrai ką nors rastum tinkančio ir pas žiemą, ir pas vasarą, ir pas rudenį... Kiekvienas rastų kažką sau ir svetimose krūvose. Gerai pasiknisęs biggrin.gif Tik kad reikia knistis ir žinot, į ką žiūrėt. Jei ruduo griebs iš žiemos krūvos nežiūrėdamas, tai greičiausiai šūdą jam ten kas tiks. Bet va jeigu žiūrėdamas - tai visai ir suras. Kaip suvokiu, tokia visos spalvų teorijos ir esmė...

Čia nesutinku. Taip galima tik atmesti, kas baisausia atrodo.
Tarkim aš imu vasaros spalvas. Šalta - gerai, murzina - blogai.
Pavasaris: švaru gerai, šilta blogai.
Ruduo: šilta blogai, murzina blogai. Va čia man bus tragiškai smile.gif

Aišku to "šilta-šalta" ir "švaru-murzina" laipsniai bus visiems skirtingi. Bet tendencija lieka.

O dėl Bytte - man gaunasi neutraliai šilta ir ne itin švaru smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo prek: 10 vasario 2015 - 10:05