Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

QUOTE(Noa @ 2015 02 09, 17:38)
Nu ir  ką, nu ir sveika atvykus biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Aš atsiprašau, aišku biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Kas pas mus šiltas, bet į neutralumą ir panašus į vasarą? Spėk lotuliukas.gif

čia tos šviesios pagal skūrą gavosi, pagal akį - pilkos, pagal plaukus ... išvis... o šiaip link SA tempia?
Atsakyti
Man atrodo, kad ne. Kodėl. Todėl, kad imant akių, odos, plaukų spalvas jos nei pas nieką nesigaus idealiai skaidrios, nes žmonės gi ne lėlės Barbės. Mano visoj paletėj mūtniausi ir buvo akių/plaukų/odos tonai. Bet čia su ta intencija, kad kitų dar mūtnesni biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2015 02 09, 17:40)
Tu čia visą mano paletę sudėt susiruošei, ar ką? biggrin.gif Tik pora spalvų pro šalį biggrin.gif

ane? tada normaliai busiu lightas tamsiaplaukis - škia bais retas paukštis biggrin.gif
Atsakyti
O kas ten sakė, kad buvo aplamai laitas - negrė? Baisiai įdomu būtų pamatyt biggrin.gif

Nu nežinau, būk koks pusbraitis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2015 02 09, 17:44)
Man atrodo, kad ne. Kodėl. Todėl, kad imant akių, odos, plaukų spalvas jos nei pas nieką nesigaus idealiai skaidrios, nes žmonės gi ne lėlės Barbės. Mano visoj paletėj mūtniausi ir buvo akių/plaukų/odos tonai. Bet čia su ta intencija, kad kitų dar mūtnesni biggrin.gif

vat tas spalvas į kurią pusę toliau kabint reik neaišku, nes ta va žalia sakyčiau visai ne light... ir net ne pavasario.
Atsakyti
Man Jūs irgi su ta spalva patinkat smile.gif
Tikėsit ar netikėsit - užrašų nežiūrėjau, Jūsų teksto irgi neskaičiau. Pradžioje peržiūrėjau foto, ir tai vienintelė foto, kuri man tikrai patiko. Nesigavusių žaliu neskaičiuoju, apie jas jau sakiau, kad irgi patinka.
O jau paskui pradėjau žiūrėt, kuri spalva Jums miela smile.gif

Įtariu, kad ši spalva gana universali - man ji irgi tinka.
Vasara man ant Jūsų nepatinka... Vasarai tie šaltibarščiai turėtų būt super. O va nesižiūri...

Muškit nemuškit - man vis vien gaunasi šiltas tipas. Gal tiksliau "greičiau šiltas, nei šaltas" - toks iš neutraliai šiltų. Bet jokiu būdu ne link šaltų.

QUOTE(bytte @ 2015 02 09, 15:29)
papildžiau truputi albumą su spalvom
...bet nežinau... reiks vasarą kada iš naujo pasifotkint susirinkus škuduriukų kaip drapiruočių.
Beja spalva su kuria aš sau patinku yra iš deep serijos:
dešinys stulpelis, nuo apačios natroje eilutėje priešpaskutinė,
nors ir pas vasaras kažkas tokio yr

Atsakyti
Jei muš, tai mus muš kolektyviai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(prek @ 2015 02 09, 18:54)
Man Jūs irgi su ta spalva patinkat smile.gif

Įtariu, kad ši spalva gana universali - man ji irgi tinka.

Ta spalva... pas pavasarius nėra, bet ji įdėta prie universalių spalvų, ir aš kiek žiūriu, ji man labai neutrali pagal šiltą/šaltą. Man patinka taip pat ir kitos tokio tamsumo, šiltumo spalvos, arba tokios visai bliednos, kaip jogurtiniai ledai. Beja su šiltom geriau, nei šaltom, šviesiai mėlyna, vadinama baby blue visai šiaip sau. Ryškios kažkaip... nežinau kodėl, bet man jos lyg svetimos... aš sau, jos sau.
Atsakyti
Visiškai sutikčiau...
Kadangi Jūsų istorijos nežinau - Jūs DA ant savęs matavot? smile.gif

QUOTE(bytte @ 2015 02 09, 19:12)
Man patinka taip pat ir kitos tokio tamsumo, šiltumo spalvos, arba tokios visai bliednos, kaip jogurtiniai ledai. Beja su šiltom geriau, nei šaltom, šviesiai mėlyna, vadinama baby blue visai šiaip sau.  Ryškios kažkaip... nežinau kodėl, bet man jos lyg svetimos... aš sau, jos sau.

Papildyta:
Aha - mes čia atkakliai stumiam į šiltą tipą žmogų, mėginantį prisiderint vasarą smile.gif
QUOTE(Noa @ 2015 02 09, 18:58)
Jei muš, tai mus muš kolektyviai biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2015 02 09, 19:12)
Ta spalva... pas pavasarius nėra, bet ji įdėta prie universalių spalvų, ir aš kiek žiūriu, ji man labai neutrali pagal šiltą/šaltą. Man patinka taip pat ir kitos tokio tamsumo, šiltumo spalvos, arba tokios visai bliednos, kaip jogurtiniai ledai. Beja su šiltom geriau, nei šaltom, šviesiai mėlyna, vadinama baby blue visai šiaip sau.  Ryškios kažkaip... nežinau kodėl, bet man jos lyg svetimos... aš sau, jos sau.

Bet nėr jos tau blogai biggrin.gif Aš suvokiu, kad psichologiškai netinka - man irgi ne, niekam ne. Kas gali, durnas nebūdamas, su ružavu paltu vaikščiot biggrin.gif Nu bet vat koks maudymosi kostiumėlis ryškus - visai ir nieko biggrin.gif
Atsakyti
Vaikštau lotuliukas.gif Gal ne su visai ružavu, greičiau - ciklameniniu, ne visai paltu, o paltuku, bet man visvien super lotuliukas.gif
Ir jei rasčiau pirkt, dar kažką panašaus pasiimčiau smile.gif
QUOTE(Noa @ 2015 02 09, 19:29)
Bet nėr jos tau blogai biggrin.gif Aš suvokiu, kad psichologiškai netinka - man irgi ne, niekam ne. Kas gali, durnas nebūdamas, su ružavu paltu vaikščiot biggrin.gif

Atsakyti
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Aš niekaip, nu niekaip, nu niekaip biggrin.gif Ir man reikia vienam reikalui ryškaus - ranka pirkt nekyla biggrin.gif
Atsakyti