Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

QUOTE(VP @ 2015 01 22, 15:14)
taigi, kokios išvados? kokių spalvų vengti ir kokios gali būti einamiausios?  4u.gif

Zinokit kol kas neapsisprendziu ar jusu tipas warm autumn ar dark autumn. blush2.gif Kazkuris is tu dvieju. Realiai kadangi jums kaip raset tinka sauleta smeline ir garstyciu spalvos, tai panasu i warm autumn. Bet deep autumn gerai tinka gilios net niurokos spalvos. Tuo tarpu warm autumn reikia tokiu siltu sauletu spalvu. Kaip jums tinka oranzine, geltona moliugu atspalvio spalva? Ar tinka zaliu alyvuogiu spalva? Kaip jums raudona kaip manot kuri jus labiau papuostu, ar tokia ugnine su rudziu atspalviu ar pvz. tamsi gili link vyno atspalvio?
Jeigu nesunku, gal galetumet su kokia spalva nusifotografuot? Pvz su kokia oranzine?

Stai du aprangos kolorito pasiulumai:

sis warm autumn (rudens maisyto su pavasariu)
user posted image

o sis deep autumn (rudens maisyto su ziema)
user posted image

O cia pasiulymai visiems trims rudeneliams:

user posted image

QUOTE(bytte @ 2015 01 22, 17:21)
Iš savo patirties... DW gali sau varyt juodai nuo galvos iki kojų apsirengusi ir graži bus, o CW - gal šiaip sau. Bet CW su juoda/balta gražiai atrodo. Dėl baltos nežinau.
Čia tai neaišku, kodėl DW great colors pilka? Ir kuo juodos skiriasi... baltos irgi nelabai eina įžiūrėtkažko matau Darkinę kiek mėlsvą, o Clearinę ekru? pritariu Noa, užtektų paminėt - skaisčiai balta, toliau - išskalbiai su ACE ir baigėsi visi baltos subtilumai.

CW - cia cool winter, ar clear winter? blush2.gif

QUOTE(bytte @ 2015 01 22, 17:21)
bordinių nėr ten, bet tikrai apie tą paletę, ibo iš to pačio puslapio. Buvau įkėlus, kaip nesamoninga testavimo variantą pamąstymui, ir sakei, kad pavasario. O paskui dar Erszebeth paporino, kad jai tiktų.

Va cia isknisau ta sena pokalbi, galima atsekt bus kas ka sake biggrin.gif Erszebeth dar savo tipo tada ieskojo. biggrin.gif

QUOTE(bytte @ 2015 01 22, 18:18)
čia tos pačios drapiruotės ne medžiagos, bet visai ne tos pačios biggrin.gif . Kuri kuri nerašo

Issaugojau ir sukeliu kad but aiskiau 4u.gif

pavasaris
user posted image

vasara
user posted image

ruduo
user posted image

ziema
user posted image

Labai aiskios paletes, vien i violetines paziurejus esminiai skirtumai matosi. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2015 01 22, 18:18)
o čia vyrams   kuri kuri čia?

Cia kaip suprantu kostiumu ir marskiniu deriniai - bazines spalvos?

Nesu tikra kuri kuriam, bet pameginau suskirstyt taip:

pavasaris
user posted image

user posted image

vasara
user posted image

user posted image

ruduo
user posted image

user posted image

ziema
user posted image

user posted image

Ar teisingai nusprendziau?

O gal ruduo ir pavasaris atvirksciai? Pavasariams is esmes labiau turetu tikti sviesus kostiumai. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hiver: 22 sausio 2015 - 21:51
QUOTE(Hiver @ 2015 01 22, 20:58)

Va cia isknisau ta sena pokalbi, galima atsekt bus kas ka sake biggrin.gif  Erszebeth dar savo tipo tada ieskojo. biggrin.gif

Oooi, kaip juokinga dabar skaityti, kokia apstulbusi buvau, kas nesu soft summer lotuliukas.gif doh.gif

QUOTE(Hiver @ 2015 01 22, 21:27)

Ar teisingai nusprendziau?

O gal ruduo ir pavasaris atvirksciai? Pavasariams is esmes labiau turetu tikti sviesus kostiumai. g.gif

Man atrodo, kad teisingai, neatvirkščiai drinks_cheers.gif

Dėl šviesių kostiumų bent jau aš prieštaraučiau, bet gal tik WS jie netinka, visi kiti - prašom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Hiver @ 2015 01 22, 21:58)
Va cia isknisau ta sena pokalbi, galima atsekt bus kas ka sake biggrin.gif  Erszebeth dar savo tipo tada ieskojo. biggrin.gif

Jetus, kokia gluša buvau, kaip juokinga skaityt lotuliukas.gif

Bet nieko nesakiau apie tas spalvotas servetėles. Jos 4tam puslapy pateiktos, o aš tik 28tam ateinu, visiems džiugiai pranešu, kad aš light spring, randu Erszebeth, kurią iš kitos temos puikiai žinau, ir sveikinuosi biggrin.gif
Papildyta:
Niekaip nesuvokiu, kodėl vasariniams diedams reiktų nešioti geltonus marškinius. Ir šiaip jau retai kas geltonus nešioja, o čia - visiems po kelis!
Atsakyti
Dar aną seną temą paskaitinėjau, blyn, beveik visa prašnekėta apie mane doh.gif lotuliukas.gif Bet vienas svarbus klaustukas iš to laiko išlikęs ir iki dabar - kodėl man tinka vyšninė (burgundiška) spalva, kurios nėra WS paletėje? 100 proc. tikra dėl WS aš visgi nesu, nuolat tų abejonių iškyla. Galima vienintelė alternatyva - BS - atpuola dėl šviesių spalvų, dėl rožinių - sunku pasakyti, kartais atrodo, kad tinka. Bet kokį įdomų variantą ta tema priminė - bytte atkastą deep spring. Tarpinį variantą tarp WS ir BS, pavasarį su rudens ir kartu žiemos įtaka. Kuriam iki BS trūksta ryškumo, iki WS - šiltumo, bet netinka šviesios spalvos, o tinka tamsesnės. Viskas, lyg būtų rašoma apie mane. Bet turbūt per 2 metus ta deep spring teorija nelabai buvo išplėtota?

Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2015 01 22, 15:27)
Šita ir akys šiltos ir plaukai šilti biggrin.gif Mano suvokimu, warm autumn smile.gif Eik pažėk pirmam puslay warm autumn paletes, kad geriausiai tinka...

O kas labiausiai netinka, tai va čia žiūrėk, trečia lentelė:
http://cardiganempir...-warm-rich.html
Papildyta:
Pas mus temoje rudeniuose labiausiai, regis, gaudosi Erszebeth, nes buvo svarsymų, ar ji ne WA, in Inc, kuri kažkur pasiplovė biggrin.gif

Tai va Erszebeth viską gali pasakyt biggrin.gif

iš nurodytų nenešiojamų spalvų, labiau norėčiau būti deep autumn, nepatinka man tos blankios pastelinės (ir manau kad netinka) ir DA nudotyti plaukų atspalviai man patinka (tik kad neina kolkas tokių išgauti lotuliukas.gif ), beto juodą noriai nešioju (nežinau 100% ar man ji tinka, bet dėviu ir jaučiuosi gerai). Prie warm autumn nepatinka man daug rudos (kažkaip vengiu aš rudų atspalvių, nebent labai tamsiai ruda, bet gal be reikalo? g.gif )
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2015 01 23, 01:42)
Dar aną seną temą paskaitinėjau, blyn, beveik visa prašnekėta apie mane  doh.gif  lotuliukas.gif Bet vienas svarbus klaustukas iš to laiko išlikęs ir iki dabar - kodėl man tinka vyšninė (burgundiška) spalva, kurios nėra WS paletėje? 100 proc. tikra dėl WS aš visgi nesu, nuolat tų abejonių iškyla. Galima vienintelė alternatyva - BS - atpuola dėl šviesių spalvų, dėl rožinių - sunku pasakyti, kartais atrodo, kad tinka. Bet kokį įdomų variantą ta tema priminė - bytte atkastą deep spring. Tarpinį variantą tarp WS ir BS, pavasarį su rudens ir kartu žiemos įtaka. Kuriam iki BS trūksta ryškumo, iki WS - šiltumo, bet netinka šviesios spalvos, o tinka tamsesnės. Viskas, lyg būtų rašoma apie mane. Bet turbūt per 2 metus ta deep spring teorija nelabai buvo išplėtota?

lotuliukas.gif
Man atrodo, dėl to BFAS ir turi tą "sudėtingesnę" sistemą, kad per 12 tipų žmones suskirstyt nelabai eina, vis viena yra tam tikri nuo - iki.

Apie bordo - pas mane paletėj yra buvus viena bordo. Nelabai tamsi, tokia greičiau gal tamsiai plytinė. Man atrodo, tamsiai plytinė galėtų tikti ir warmui. O va burokėlinė bordinė - jau tiksliai ne.

Tipo kažkas tokio, bet greičiau gal reikia pagal pavadinimus įsivaizduoti, nes čia tie vaizdai mano monitoriuj kažkokie nušviesinti atrodo.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Hiver @ 2015 01 22, 21:58)
Zinokit kol kas neapsisprendziu ar jusu tipas warm autumn ar dark autumn. blush2.gif Kazkuris is tu dvieju. Realiai kadangi jums kaip raset tinka sauleta smeline ir garstyciu spalvos, tai panasu i warm autumn. Bet deep autumn gerai tinka gilios net niurokos spalvos. Tuo tarpu warm autumn reikia tokiu siltu sauletu spalvu. Kaip jums tinka oranzine, geltona moliugu atspalvio spalva? Ar tinka zaliu alyvuogiu spalva? Kaip jums raudona kaip manot kuri jus labiau papuostu, ar tokia ugnine su rudziu atspalviu ar pvz. tamsi gili link vyno atspalvio?
Jeigu nesunku, gal galetumet su kokia spalva nusifotografuot? Pvz su kokia oranzine?

Kiek vartau spalvas, aš linkstu prie deep autumn (man labiau jos patinka) su keliomis išimtimis iš warm autumn...

su smėline keblu - esu turėjus tik vieną, kuri man tikrai tiko (šiltesnę, sakyčiau gal net gintaro labiau), šiaip visi kiti smėlio atspalviai (ypač kreminiai), toks jausmas, kad dingsta veidas, išblankstu. O va tamsios, kaip jus sakot, niūrios tai man labai labai thumbup.gif violetine man tinka, bet nepatinka, na nebent vyno, sodri.

Su žaliom neeksperimentavau niekad, mažai jų, bet įtariu tamsi žalia man tiktų smile.gif Oranžinių/geltonų nebandžiau (labai ryškių spalvų privengiu), bet va ta garstyčių tai super, tai gal tiktų ir moliūginės 4u.gif aš net galvoju, kad aš tų oranžinių, ugninių privengiu, nes visada jas nešioju plaukuose, o man tai nepatinka lotuliukas.gif

pabandysiu paieškot tarp turimų nuotraukų, jei nieko nerasiu, tada reikės fotosesiją daryt biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VP: 23 sausio 2015 - 09:20
Man tiek užtamsina monitorius vyrų kostiumų spalvas, kad neįžiūriu, bet nesu garantuota, kad marškinių spalvos eina po apačia kostiumo.

Noa - kodėl gelsvų nenešioja marškinių? tipo nešioja baltus dar kartais mėlsvus? Šiaip čia sudėta manau taip: pirmas baltos variantas, antras gelsvos, kaip sakant tinkančios ale geltonos šviesus variantas, toliau žalios, mėlynos ir raudonos... bet šo to aš įžiūriu labai ne kaip tas spalvas g.gif

Merginos, o jūs ką nors nutuokiat apie tuos raštus? kaip suprantu čia pagal KIBBE, kažkodėl manau kad tai kažkaip susiję su spalviniu tipu, nes man kažkaip niekaip nesipaišo vasara dramatic raštais g.gif :
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2015 01 23, 08:58)
lotuliukas.gif
Man atrodo, dėl to BFAS ir turi tą "sudėtingesnę" sistemą, kad per 12 tipų žmones suskirstyt nelabai eina, vis viena yra tam tikri nuo - iki.

Apie bordo - pas mane paletėj yra buvus viena bordo. Nelabai tamsi, tokia greičiau gal tamsiai plytinė. Man atrodo, tamsiai plytinė galėtų tikti ir warmui. O va burokėlinė bordinė - jau tiksliai ne.

Tipo kažkas tokio, bet greičiau gal reikia pagal pavadinimus įsivaizduoti, nes čia tie vaizdai mano monitoriuj kažkokie nušviesinti atrodo.

Pagal BFAS buvau atrinkusi, kad mano variantas yra ultramarine spring. Vakar anoj senoj temoj atradau, kad ultramarine bytte yra paminėjusi tarp deep spring variantų biggrin.gif

Toje lentelėje esančios spalvos turėtų būti bendros ir tinkamos visiems pavasariams? Ta "dark wine" panaši, kaip aš nešiodavau.
Atsakyti
Kaip Jūs žiūrit į tokias spalvas? Man jos ant Jūsų patiko.
http://www.google.co...ed=0CCYQMygFMAU
Ir ant tų ankstesnių foto, kur veido odos spalva kita - irgi kaip ir nesipeša.

QUOTE(VP @ 2015 01 22, 15:14)
pažiūrėjau, kad fotoaparate buvo nustatytas cloudy rėžimas, tad automatiškai užgeltonino, bandau dar kartą kelt, bet čia man per mėlyna atrodo, realiai oda nėra mėlynos spalvos  g.gif

user posted image

taigi, kokios išvados? kokių spalvų vengti ir kokios gali būti einamiausios?  4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo prek: 23 sausio 2015 - 10:38
Mergos biggrin.gif Nu jos mat čiūdnos biggrin.gif Duoda žmogui rintis pagal patinkančias spalvas biggrin.gif Jei man kas būtų davęs rinktis, kas gražiau, aš būčiau ramiai dabar bright winter arba nors bright spring lotuliukas.gif

Va, inc irgi taip nutarė, kad yra dark, nors aš tai nebūčiau įsitikinus, kad ne soft jinai smile.gif tada nesiginčijau, bet dabar vis atrodo, kad gal jinai save pervertino biggrin.gif Ką tik pas mane sėdėjo draugė dark autumn - nu tikrai kitas bendras vaizdas. Va, į Erszebeth vyrą tai panašu, o ar inc panaši į jos vyrą - nebūčiau tikr biggrin.gif Toks išraiškingesnis, sakyčiau, vaizdas, akys ryškios ryškios, tamsios ir aiškiai šiltos, dar ryškiau, negu VP, jei ne šiluma, duotum žiemą. O inc dar gali ir su vasara supainiot...

Aišku, vis viena mes norim tų tamsių spalvų, visi biggrin.gif Ir aišku, warmui ar softui darko spalvos geriau tiks, negu kokios light summer, lygiai kaip ir man jau geriau bright spring, negu kokios kūlsumerės, bet tai visai nereiškia, kad aš tas sezonas, kurio spalvas mėgstu smile.gif

QUOTE(Erszebeth @ 2015 01 23, 11:29)
Pagal BFAS buvau atrinkusi, kad mano variantas yra ultramarine spring. Vakar anoj senoj temoj atradau, kad ultramarine bytte yra paminėjusi tarp deep spring variantų  biggrin.gif

Toje lentelėje esančios spalvos turėtų būti bendros ir tinkamos visiems pavasariams? Ta "dark wine" panaši, kaip aš nešiodavau.

Bet žinok, nėr tik ultramarine spring. Turi būti, tarkim, warm ultramarine spring, iš trijų žodžių. Aš esu light coralline spring, pvz. Tai gal tu toks ir esi?

Nu lyg ir. Tai juolab, kad tu kartais nublūsti į rudenį, tai gal ten dar ir iš tos paletės... Jau rudenims tai šilta bordo, sakyčiau, stačiai privaloma biggrin.gif Ir vat kažkaip tau tas lašas rudenio jei ne prie veido, tai prie dūšios tinka, ir finale visai gerai atrodo lotuliukas.gif

Kažkaip man atrodo, kad dūšia vis viena turi būti skaičiuojama, ne spalvas nustatant, bet rengiantis biggrin.gif Reikia labai vidurkį įderint, kad tiktų ir prie tipo, ir prie charakterio biggrin.gif Nu aprenk tu kokį rokerį pastelėm - spalviškai derės, bet visumoj atrodys kaip debilas lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 23 sausio 2015 - 10:56