Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

t.y. tokią daryt trečią spalvą? O kokią tuomet antrą?
QUOTE(Noa @ 2015 02 07, 23:53)
O tu žinai ką rask? Auskarus. Arba apyrankę. Arba nagų laką.

Atsakyti
Nu ir tempai pas jus, mielos mano ponios doh.gif blink.gif Tik dabar perskaičiau smile.gif
Faina,kad atsirado dar viena aktyvi dalyvė su savo nuomone- prek smile.gif Būtų nieko ją gyvai foto pamatyti smile.gif Jūsų šalikas tobulos spalvos, aš taip įsivaizduoju, kad jis labiau tokio ssodrios smaragdo spalvos. Pasaka smile.gif
Ir labai gaila, kad inc prapuolė... Gal dar grįš į namus smile.gif Nes man trūksta patarimų, kaip ką derina mano spalvinė sesė ax.gif
Tynka man atrodo visiškas ruduo, tik nenusprendžiau, kuris, kažkaip į WA linkstu, kodėl, nežinau, tiesiog taip jaučiu 4u.gif
Nu bet ta tamstelė,kur apie Erzbeth pakomentinus nu tai aš be žodžių, šakės, tipiškas lietuviškas pavydas ir durnumas, ne kitaip.
Atsakyti
Aš kai spalvų bijau, tai daryčiau neutralias. Juodą, pilką, baltą. O nebijantiems - tai ir bordo, pvz. juoda/bordo/žalia. Arba tamsiai mėlyna/balta/žalia.

Bet kad mano spalviniai deriniai dažniausiai juoda/pilka, juoda/džinsai, džinsai/tamsiai mėlyna, tai iš manęs prastas patarėjas ryškiuose reikaluose biggrin.gif Ir kas, kad pavasaris irnesakyk.gif Užtai dūšioj aš - kažkur prie Adamsų šeimynėlės biggrin.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Čia gražu:
http://blogs.yahoo.c...h/31659839.html

Čia kažkokio Kate Middletown giminaičio merga:
user posted image

O čia jau ir aplamai celebritės, gal ne tokia žalia, bet koks skirtumas, čia bet kokia tinka biggrin.gif
user posted image

user posted image

Atsakyti
Ačiū smile.gif

Spalva labai panaši į šitą, gal net dar žaliau.
user posted image

Šitas labai patiko:

QUOTE(Noa @ 2015 02 08, 00:34)

O pagal plotį - matyt gausis daugiau toks nešiojimo būdas, nes kitaip ant kaklo greičiau kaip paklodė mazgu smile.gif (audinys neplonas ir jo daug)
user posted image

p.s. beje aš irgi anksčiau ryškių spalvų bijojau. O dabar man jos kažkaip gerai. Juoda gerai, bet nuobodu. O kai dar matai, kad kitos spalvos duoda veidui geresnį efektą, nei juoda, tai irgi manau veikia smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo prek: 08 vasario 2015 - 00:53
Aš svajoju apie tokį didelį šaliką, net svarstau nusimegzti, bet nežinau, ar užtektų kantrybės. O ta žalia spalva iš tiesų labai graži thumbup.gif Man, aišku, per šalta, turėtų būti labiau link teal, arba nedideliu kiekiu smile.gif

Nors čia ne moteris, man labai patinka toks principas:

user posted image

Atsakyti
QUOTE(akoya_lt @ 2015 02 07, 21:32)
...
Tynka man atrodo visiškas ruduo, tik nenusprendžiau, kuris, kažkaip į WA linkstu, kodėl, nežinau, tiesiog taip jaučiu  4u.gif
...

ačiū už nuomonę
Atsakyti
papildžiau truputi albumą su spalvom
...bet nežinau... reiks vasarą kada iš naujo pasifotkint susirinkus škuduriukų kaip drapiruočių.
Beja spalva su kuria aš sau patinku yra iš deep serijos:
dešinys stulpelis, nuo apačios natroje eilutėje priešpaskutinė,
nors ir pas vasaras kažkas tokio yr
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bytte: 09 vasario 2015 - 14:32
Mano monitoriuj tai tu nešalta, ir nors šikna žemę rėžk biggrin.gif Į tuos visus aqua net nežiūriu, nes nežinau, kam jie netinka taip jau, kad sakytum, visai prastai. Rudeninių testuot ten nėr su kuo. Būtum vasara, tai geltonos tragiškai netiktų, o dabar - visai nieko. Tamsios - ne kažką, o ryškios - visai gerai. Murzinos, tamsesnės daro našlaitę, esu tokį pavyzdį regėjus, pala, kur - ai, taip, veidrody biggrin.gif
Manau, pavasaris kažkuris smile.gif laitu pavadint gyvo žmogaus liežuvis neapsiverčia, bet jei kas pavadins, aš prieš nerėksiu biggrin.gif
Nors ir ta 14 oranžinė man visai atrodo neblogai. Nors aš tokios neturiu. Kita vertus, gal visokie nekoraliniai turi biggrin.gif

Bet ir koralai/arbūzai normaliai, o retai kam jie normaliai, va ką pasakysiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 09 vasario 2015 - 16:36
žo pagal foto čia sužinau odos, akių, lūpų spalvą ir plaukų spalvą, viskas iš vienos foto, kur sau plius minus realiai atrodau... tai va gaunam kažkokį tokį vaizdelį biggrin.gif :
user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
pridedam analogines, triadines ir complementarias:
user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
Nu ir ką, nu ir sveika atvykus biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Aš atsiprašau, aišku biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Kas pas mus šiltas, bet į neutralumą ir panašus į vasarą? Spėk lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 09 vasario 2015 - 16:39
user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
Tu čia visą mano paletę sudėt susiruošei, ar ką? biggrin.gif Tik pora spalvų pro šalį biggrin.gif
Atsakyti