QUOTE(bytte @ 2015 02 07, 14:44)
, ui o jai fotografas kokios pavyduolės užsakymą vykdys, tai ir geras kosmetologas nepadės.
Tai betgi ir pačiam galima. Jei sakai fotografui, va tau eurų, padaryk iš manęs gražuolę, o jis sako, kad nu niekaip niekaip, tai gali pamokėt, kad kitus pabjaurintų, o tave paliktų kaip yra
Ne, iš tikro tai bjauru. Yra tokia nerašyta (o gal kur ir parašyta) etika - jei tu kažką sužinai vticharia, tai ir žinai tai vticharia. Ir tikrai labai nemalonu, kai kas nors kokioj visai kitoj aplinkoj peza apie kažką, ką sužinojo kitur, netgi jei tai vieni niekai. Ten tarkim, tau kokiam darbe prie visų užvemia apie tavo vaiko reikalus, nes susižinojo iš kažkur kitur. Net jeigu iš serijos, kaip jam sekasi žurnalistų būrelyje. Dažnai tada išpučiu akis ir sakau - kur?
Mano vaikas nelanko tokio. Ir į tą mokyklą neina, nežinu, apie ką tu
Įdomu žiūrėt, kaip žmogus pasimeta
Kai man kokioj viešoj vietoj koks nors žmogus, su kuriuo aš SM nebendrauju, užmeta apie SM reikalus, mane ima vimdyt, nes aš dažniausiai nežinau, kas jis per vienas. Ne nu, jei tau įdomūs SM reikalai, tai ir šnekėk čia, SM, ko nešt kitur, kur dauguma nežino, kas tas SM? Ir dar plius, labai nemalonu prisipažinti, kad vat aš jam įdomi, jis mane stebi, mato, ką rašau, dedasi galvon, o aš jo aplamai nepastebėjau ir jis man totaliai neįdomus... Čia kaip kažkas tau meilėj prisipažįsta, o tu sakai, o aš tavęs visai nemyliu ir kas tu iš viso toks?
Bet kokiu atveju, taip besielgiantis žmogus arba piktybinis kenkėjas, arba - dažniausiai - tiesiog debilas... Ir tų, ir anų reikia vengti.
Va, ant to kanto aš gerai FB naudoju
Pas mane FB aktyvus, bet viskas - tik katinėliai ir gėlytės ir saulėlydžiai, jokio kompromato
Daugiausia asmeniškumo - tai štai, buvau Rygoj, štai Juodgalvių gildijos pastatas
Na buvau, na ir ką, geras miestas Ryga
Kaip mano katės - gerai mano katės
Ir ką