Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

Bet turėtų būt kažkoks būdas įkelti foto, kur jas paskui galima būtų ištrint?

QUOTE(bytte @ 2015 02 07, 12:36)
Man nejauku kelt foto, nes jos dar klaidžioje ilgai po neta. Iki dabar ieškant kažkokių paveikslėlių išmeta google paieška mano mordografijas, keltas dar 2010 metais. Paskui man vaidenasi, kad mane atpažįsta kokiam ten tėvų susirinkime ir nužiūrinėja. O po tokio fakto... dar labiau nejauku.

Atsakyti
QUOTE(prek @ 2015 02 07, 12:51)
Bet turėtų būt kažkoks būdas įkelti foto, kur jas paskui galima būtų ištrint?

Tai ištrini foto, kur ji įkelta, bet kažkurį laiką ją rodo per google vaizdų paiešką, paspaudus foto neatidaro, sako prarasta, bet mažą dar teberodo. Kurį laiką pašalinus dar rodo ir atidarant, nors mamose neberodo. Todėl aš nebekeliu nuotraukų, o tik nuorodas į jas. Ten tai išimi foto ir nuoroda nebeveikia.
Beja radau foto su vasaros spalvom kitam kompe, įmesiu sulyginimui. Įdomu, kaip tau atrdodys, ir kitiems po tam tikro laiko, ibo - žiūriu visų nuomonės skiriasi.
Atsakyti
Tai betgi ten nekeli kažkokių tų foto tokių, kur su vienais trauzais. Keli tokias, kaip atrodai, žmonės ar šiaip, ar taip tave tokią mato. Anokia čia bėda...

O Erszebeth atveju tai sakyčiau išvis - seka, susieja, reiškia, pirmas žvaigždės požymis. Juolab, kad nerašo ji čia jokių kažkokių kompromatų. Baisus čia kompromatas, kokia spalva pagal kažkokią teoriją tinka, o kokia ne? Tai kaip tik ir aktualiau, kokia tinka, jeigu tavo foto į laikraštį deda.

O yra kas pavydi, tai ką dabar daryt biggrin.gif Nes kitaip tai to parašymo neina suprasti. Jis visai ne apie straipsnį, akivaizdu, kad žmogus neskaitė, apie ką tenai, o tik pavadinimą ir foto nužiūrėjo...
Papildyta:
QUOTE(bytte @ 2015 02 07, 12:36)
Taigi ne viena kart, bus foto kurias žiūrės, ir žiūrės ne tik tie kurie buvo, bet kurie ir nebuvo. Ir šiaip malonu kai gražiai foto atrodai, nes jai ten ta dūšia ir plati, vis vien kai pamatai realų tos dūšios įpakavimą, nelinksma, ypač kai šalia kokia prabangi pakuotė šmėžuoja. Be to nereik pamiršt lietuviškų giminių, aš tai neturiu, bet vat MB giminė mėgsta foto po baliaus nagrinėtis... kaip, kas, kodėl, už kiek... baisiau nei kokį eksą susitikt prastai atrodant biggrin.gif

O tada žinai ką? Tada fotožopa padės biggrin.gif Vietoj to, kad mokėt už kosmetiką, pamoki tam konkrečiam fotografui, kad tavo konkretų snukį foto padarytų labai gražų ir prašmatnų biggrin.gif
Atsakyti
Įmeskit smile.gif

QUOTE(bytte @ 2015 02 07, 13:25)
Beja radau foto su vasaros spalvom kitam kompe, įmesiu sulyginimui. Įdomu, kaip tau atrdodys, ir kitiems po tam tikro laiko, ibo - žiūriu visų nuomonės skiriasi.

Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2015 02 07, 13:33)
Tai betgi ten nekeli kažkokių tų foto tokių, kur su vienais trauzais. Keli tokias, kaip atrodai, žmonės ar šiaip, ar taip tave tokią mato. Anokia čia bėda...

O tada žinai ką? Tada fotožopa padės biggrin.gif Vietoj to, kad mokėt už kosmetiką, pamoki tam konkrečiam fotografui, kad tavo konkretų snukį foto padarytų labai gražų ir prašmatnų biggrin.gif

...ne esmė kaip foto atrodai.
Tarkim gaunasi, kad aš lyg ir išsakau viešai savo nuomonę, bet lyg ir ne visai viešai, ir ne konkrečiam asmeniui. Va temoje su kuo bendrauji, kad pamatytų, atpažintų, dzin... bet kad šiaip kokia bobela (kokia nemėgiama kaiminka užsitiharinus) imtu spręst apie mano personą nenoriu... ypač už nugaros.

lotuliukas.gif , ui o jai fotografas kokios pavyduolės užsakymą vykdys, tai ir geras kosmetologas nepadės.
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2015 02 07, 14:44)
lotuliukas.gif , ui o jai fotografas kokios pavyduolės užsakymą vykdys, tai ir geras kosmetologas nepadės.

Tai betgi ir pačiam galima. Jei sakai fotografui, va tau eurų, padaryk iš manęs gražuolę, o jis sako, kad nu niekaip niekaip, tai gali pamokėt, kad kitus pabjaurintų, o tave paliktų kaip yra biggrin.gif

Ne, iš tikro tai bjauru. Yra tokia nerašyta (o gal kur ir parašyta) etika - jei tu kažką sužinai vticharia, tai ir žinai tai vticharia. Ir tikrai labai nemalonu, kai kas nors kokioj visai kitoj aplinkoj peza apie kažką, ką sužinojo kitur, netgi jei tai vieni niekai. Ten tarkim, tau kokiam darbe prie visų užvemia apie tavo vaiko reikalus, nes susižinojo iš kažkur kitur. Net jeigu iš serijos, kaip jam sekasi žurnalistų būrelyje. Dažnai tada išpučiu akis ir sakau - kur? blink.gif Mano vaikas nelanko tokio. Ir į tą mokyklą neina, nežinu, apie ką tu unsure.gif Įdomu žiūrėt, kaip žmogus pasimeta tongue.gif

Kai man kokioj viešoj vietoj koks nors žmogus, su kuriuo aš SM nebendrauju, užmeta apie SM reikalus, mane ima vimdyt, nes aš dažniausiai nežinau, kas jis per vienas. Ne nu, jei tau įdomūs SM reikalai, tai ir šnekėk čia, SM, ko nešt kitur, kur dauguma nežino, kas tas SM? Ir dar plius, labai nemalonu prisipažinti, kad vat aš jam įdomi, jis mane stebi, mato, ką rašau, dedasi galvon, o aš jo aplamai nepastebėjau ir jis man totaliai neįdomus... Čia kaip kažkas tau meilėj prisipažįsta, o tu sakai, o aš tavęs visai nemyliu ir kas tu iš viso toks? biggrin.gif

Bet kokiu atveju, taip besielgiantis žmogus arba piktybinis kenkėjas, arba - dažniausiai - tiesiog debilas... Ir tų, ir anų reikia vengti.

Va, ant to kanto aš gerai FB naudoju biggrin.gif Pas mane FB aktyvus, bet viskas - tik katinėliai ir gėlytės ir saulėlydžiai, jokio kompromato biggrin.gif Daugiausia asmeniškumo - tai štai, buvau Rygoj, štai Juodgalvių gildijos pastatas biggrin.gif Na buvau, na ir ką, geras miestas Ryga biggrin.gif Kaip mano katės - gerai mano katės biggrin.gif Ir ką biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 07 vasario 2015 - 14:13
Jums tokios situacijos nieko neprimena? smile.gif Man tai primena - ankstyvą vaikystę, kai vaikai kieme pradėdavo istorijas "o štai ką aš žinau!". Na kai kas niekaip neišauga iš tos vaikystės... lotuliukas.gif
QUOTE(Noa @ 2015 02 07, 15:11)
Ir tikrai labai nemalonu, kai kas nors kokioj visai kitoj aplinkoj peza apie kažką, ką sužinojo kitur, netgi jei tai vieni niekai.

Grįžtant prie spalvų - pasigirsiu smile.gif Nusipirkau nerealios spalvos palantiną, pagal mane visiškai pataiko į mano paletę (reiks susirast paletę, nepamenu, kur nuo savęs paslėpiau). Prie ko derinsiu, dar neįsivaizduoju, bet spalva tai nenusakoma smile.gif Tik foto blogai perduoda

https://img-fotki.ya..._75f79c38_L.jpg

https://img-fotki.ya..._70c2e409_L.jpg

Atsakyti
prek. l graži spalva. O kas yra palantinas?

apie Ersebeth fanus nėr ką ir kalbėt - graudūs žmonės
Atsakyti
Didžiulis didžiulis šalikas smile.gif

O aš noriu tokios spalvos suknelės... Gana tankaus ir standaus trikotažo... Įsisvajojau lotuliukas.gif

QUOTE(Tynka @ 2015 02 07, 19:37)
prek. l graži spalva. O kas yra palantinas?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo prek: 07 vasario 2015 - 18:49
Labai graži spalva, šiaip, objektyviai graži smile.gif Ir derint ją prie visko galima. Prie juodo, pilko, tamsiai mėlyno, balto, violetinio, bordinio, rudo - o prie ko ji netinka?
Atsakyti
Ačiū smile.gif Dėl spalvos tai pritiks prie daug ko, tik va dydis to šaliko toks... virš metro pločio, 2 m. ilgio, nežinau kaip apsimuturiuot smile.gif Grynai kaip šalikas su visokiais mazgais nelabai gaunasi (per platu), reikia kažkokią drapiruotę sugalvot.
Foto gavosi labiau mėlyna, realiai spalva visiškai žalia, turėtų taikyt į odos intensifikatorių.
Va kad taip daugiau daiktų tokios spalvos parduotuvėse rast... Bet tai misija neįmanoma smile.gif

QUOTE(Noa @ 2015 02 07, 20:21)
Labai graži spalva, šiaip, objektyviai graži smile.gif Ir derint ją prie visko galima. Prie juodo, pilko, tamsiai mėlyno, balto, violetinio, bordinio, rudo - o prie ko ji netinka?

papildau: labai gražūs rišimo būdai, gal kam pravers:
https://www.youtube....h?v=6_73IEtEodI
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo prek: 07 vasario 2015 - 22:49
QUOTE(prek @ 2015 02 07, 23:37)
Va kad taip daugiau daiktų tokios spalvos parduotuvėse rast... Bet tai misija neįmanoma smile.gif

O tu žinai ką rask? Auskarus. Arba apyrankę. Arba nagų laką.
Atsakyti