Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

Problema ta, kad į Lietuvą atveža tai, kas netiko visiems kitiems - man tai toks įspūdis susidaro. Kai pradėjau gilintis į spalvas, pradėjau žiūrėt, kokiam sezonui atiduočiau vieną ar kitą daiktą, kabantį parduotuvėje. Man gavosi - arba vasarai, gal dar kartais rudeniui, arba iš viso niekam. Kam gali tikti terakotinio -juodo derinys? Arba ryški žalia pušies, šalia sudėta su visiškai softine nei tai pilka, nei tai žalia, nei kažkokia nenusakomos spalvos dulkėta. Aš matyt kažko nesuprantu? sad.gif

Plaukai greičiau banguoti, nei garbanoti, keičiu kirpėjas, kiekvienai paaiškinu, kad manęs NEREIKIA tiesinti, paaiškinu, ką norėčiau gauti ant nuosavos galvos ir kas kartą išeinu vienodai ištiesinta ir vienodai išpūsta ir pakelta. Kaip pas automatą būčiau patekusi sad.gif
Kirpėja/-s būtų gerai Vilniuje smile.gif

QUOTE(Noa @ 2015 02 04, 11:17)
Mes ir čia turim priešingas problemas, kaip suvokiu, tavo plaukai garbanoti biggrin.gif Bet Kaune žinau tikrai labai gerą kirpėją, jis tikrai nenukerpa taip, kad grįžai namo, fenavimas išsileido, ir atrodo kaip nekirpta...
Stopūdovai sutinku su kiekvienu žodžiu.  Kaip čia taip išeina, kai esam visiškai priešingi sezonai, nežinau, bet visi paliudys, kad raudu tą patį jau kelintus metus biggrin.gif O finale niūriai nusiperku ką nors juodo ir einu susiraukus lotuliukas.gif

O ta savitaiga, kad jei man spalva patinka, tai turbūt ir tinka, tai čia šitoj temoj dažnai matomas reiškinys biggrin.gif Aš gi žinau, kas aš, bet va žiūriu į save su juodu - ir galvoju. Ai, galvoju, nu ne taip jau čia ir blogai, gal visai čia bus ir nieko lotuliukas.gif Ogi žinau, kad netinka lotuliukas.gif Nu bet tai ką daryt, vat paimk ir rask, kas tinka. Ir pagal spalvą, ir pagal kainą, ir pagal sudėtį, ir pagal dydį, ir pagal madą, ir pagal kitus turimus rūbus... doh.gif

Atsakyti
Aš tai dėl parduotuvių manau, kad gal ne - tiesiog pas mus viskas ateina vėliau biggrin.gif Modeliai, spalvos. Bet manau, kad parduotuvėse yra tik tas, kas madinga arba universalu. O madinga - tai spalvos, kurios žmonėms patinka, gi daugeliui pasižiūrėjus gražiai dizainerių papuoštas vitrinas, gražu pasidaro tai, kas tose vitrinose. O jei tavo atsparumas įtaigai didelis, žinojimas, kas tinka, irgi didelis, tai gali apsišikti užkulnius paieškose...

Vat kaip pernai buvo sugalvota, kad madoj yra boba be talijos, visas asortimentas rūbų, skirtų maskuoti taliją. Jokio liemenuoto daikto! O man reikėjo marškinukų, liemenuotų. Nes mano figūra smėlialaikrodinė, kur yra šikna, papai ir ryški talija, ir reikia ją pabrėžti, nes atrodysi kaip kaladė. Tai nors verk!

Tai ir su spalvom tas pats. Stovi sau visose parduotuvėse tie patys 4 atspalviai, ir jei ne tavo, tada laisvas... Va, gerai prasisukau, prieš pora metų buvomadoj koralinė, tai pasigrobiau porą maikių biggrin.gif Bet šiaip koralinė - viena neinamesnių spalvų, kam jinai, be manęs, dar tinka? biggrin.gif

Užtai aš labiausiai ir mėgstu juodą, tamsiai mėlyną, charchoal, pilką, žo, be spalvų. Nes kur aš su tais jų ryžais balachonais eisiu...
Atsakyti
Viskas, kas ateina vėliau - tai ir yra tas, kas liko nuo kitų smile.gif Ko neišpirko. Juk mums atskirai niekas jokių naujų kolekcijų neišleidžia smile.gif Pas mus sueina visi stock'ai, tik jei kitur jie eina į išpardavimus, tai pas mus deja parduodami kaip naujienos...
Šiaip aišku teisybė, kad ima tipo "universalias", kitaip sakant visiems įprastas spalvas. Paims juodą - net ir pati nupirksi. O va paims kokią magentą - ir kas ją be manęs pirks? smile.gif

Panašu kad kelionės kažkur grynai "šopinimosi" tikslais gali būt visai prasmingas užsiėmimas... Kažin, ar nepribręsim sudaryt tokią grupelę? lotuliukas.gif

QUOTE(Noa @ 2015 02 04, 14:43)
Aš tai dėl parduotuvių manau, kad gal ne - tiesiog pas mus viskas ateina vėliau biggrin.gif Modeliai, spalvos. Bet manau, kad parduotuvėse yra tik tas, kas madinga arba universalu. O madinga - tai spalvos, kurios žmonėms patinka, gi daugeliui pasižiūrėjus gražiai dizainerių papuoštas vitrinas, gražu pasidaro tai, kas tose vitrinose. O jei tavo atsparumas įtaigai didelis, žinojimas, kas tinka, irgi didelis, tai gali apsišikti užkulnius paieškose...

Atsakyti
Hm, nu gal ir tikrai mastau.gif Tada taip ir išeina biggrin.gif

Shopintis važiuot aš neturiu pinigų irnesakyk.gif Pas mane šmutkės atsiranda visai netyčia. Ir blin ne tokios, kaip reikia biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Mes kažkada čia buvom išvartę - gal Bytte arba Hiver, jei pamenu, rašė - kad kai reik pirkt kažką, kas yra sumarmaliotas iš kelių salvų, tai reikia žiūrėti pagrindinę spalvą, o ten kokius raštelius sageles - nekreipti dėmesio, jei jų nedaug.

O vat kai reikia pirkti kažką, kas visas margas, tada reikia žiūrėt, kokia yra bendra spalva, nes tie smulkiai margi daiktai, kad ir iš, tarkim, visiškai žiemos raudonos, mėlynos ir juodos, iš tolo žiūrint susilies, ir gausis vasarinis ar rudeninis škarmalas. Užtai pavasariams ir žiemoms ir pataria tokių išvis nepirkti, o pirkti visokius stambius raštus ir colorblock'us, kad kitokie baisiai murzini visada būna biggrin.gif O visokios vasaros ir rudeniai gali sau ramiai grobti viską su gėlytėmis ir echydnai kikenti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 04 vasario 2015 - 14:08
Tai čia dar ne pabaiga smile.gif Čia jau linijos prasideda ir raštų tinkamumas. Jei ponia bus itin stambių gabaritų su miniatiūrinėmis gėlytėmis, atrodys itin ne kaip. Kaip ir mažytė smulki moteris, ant kurios sėdynės išsidėstys milžiniškų gabaritų kvietkas.
Kažkaip raštuotų audinių aš iš viso privengiu. Su lygiais paprasčiau smile.gif

QUOTE(Noa @ 2015 02 04, 15:06)
Hm, nu gal ir tikrai mastau.gif Tada taip ir išeina biggrin.gif
Shopintis važiuot aš neturiu pinigų irnesakyk.gif Pas mane šmutkės atsiranda visai netyčia. Ir blin ne tokios, kaip reikia biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Mes kažkada čia buvom išvartę - gal Bytte arba Hiver, jei pamenu, rašė - kad kai reik pirkt kažką, kas yra sumarmaliotas iš kelių salvų, tai reikia žiūrėti pagrindinę spalvą, o ten kokius raštelius sageles - nekreipti dėmesio, jei jų nedaug.

O vat kai reikia pirkti kažką, kas visas margas, tada reikia žiūrėt, kokia yra bendra spalva, nes tie smulkiai margi daiktai, kad ir iš, tarkim, visiškai žiemos raudonos, mėlynos ir juodos, iš tolo žiūrint susilies, ir gausis vasarinis ar rudeninis škarmalas. Užtai pavasariams ir žiemoms ir pataria tokių išvis nepirkti, o pirkti visokius stambius raštus ir colorblock'us, kad kitokie baisiai murzini visada būna biggrin.gif O visokios vasaros ir rudeniai gali sau ramiai grobti viską su gėlytėmis ir echydnai kikenti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo prek: 04 vasario 2015 - 14:56
Tai je je, ir dar pagal visus dramatikus chrienmatikus raštus pasiderint biggrin.gif Man vat pagal spalvinį tipą turėtų būt dideli plėmai, kadangi aš iš esmės didelė - na 180 ūgio - tai irgi dideli plėmai, o pagal tuos tenai, kur Bytte sakė - persimainančios juostos, tai man fantazija atsijungia ir aš nežinau, koks čia galėtų būti raštas biggrin.gif

Gal kažkas tokio biggrin.gif

http://fthishype.com...milan-moon-tee/

Atsakyti
QUOTE(prek @ 2015 02 03, 23:35)
O iš praktinės pusės - šiltą rudą bei visas dulkėtas, nes jų kažkodėl pilnos visos parduotuvės.

man SA reikia superdulketu , tai kai ieskai tokiu pasirodo egzotika. nebent koks beformis maisinis megztukas. o normalus daiktai buna normaliu spalvu.

jei domina galiu duoti savo kirpejos kontaktus (parasyk i AZ). as irigi garbanota, plaukai svelnus, grabanos nera negriskos neistiesinamos, o tokios minkstos, spiralem.
kirpeja 10 balu negaleciau ivertint, bet geresnes deja nesu radus, kiek bandziau keist vis grizdavau pas ja. po kirpimo jei paprasau netiesinti plauku netiesina, tik fenu su dizuzeriu isdziovina (bet asiku nori standartiskai tiesinti). del spalvu parinkimo tai ji nelabai man patinka, nes vis per ryskias man siulo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rytojryta: 04 vasario 2015 - 14:57
QUOTE(prek @ 2015 02 04, 14:03)
Viskas, kas ateina vėliau - tai ir yra tas, kas liko nuo kitų smile.gif Ko neišpirko. Juk mums atskirai niekas jokių naujų kolekcijų neišleidžia smile.gif Pas mus sueina visi stock'ai, tik jei kitur jie eina į išpardavimus, tai pas mus deja parduodami kaip naujienos...

Cia kuria konkreciai parduotuve turite omeny? unsure.gif Nes daugumoje kur ieskausi rubu dominuoja lygiai tos pacios sezono kolekcijos kaip ir uzsienyje, neretai tenka uzeiti i firmos internetini puslapi kai neberandu savo dydzio LT, viskas atitinka. Gal tik ne visus to modelio atspalvius atveza, va sitas dalykas mane gerokai liudina.

Atsakyti
Aš tai kažkaip daugely parduotuvių matau. Va tik Seppala, man regis, vienintelė, ir dar gal Benetton atveža visur tuo pačiu metu...

Pamenu, kartą Londone mažiui pirkom džinsus. Vasarį, buvo išpardavimas, na tai jie musėt buvo pasirodę rudenį, nes žiemą išparduoda. Tai LT tokie kaip didi naujiena pasirodė tik vasaros gale, t.y. po metų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2015 02 04, 18:13)
Aš tai kažkaip daugely parduotuvių matau. Va tik Seppala, man regis, vienintelė, ir dar gal Benetton atveža visur tuo pačiu metu...

Pamenu, kartą Londone mažiui pirkom džinsus. Vasarį, buvo išpardavimas, na tai jie musėt buvo pasirodę rudenį, nes žiemą išparduoda. Tai LT tokie kaip didi naujiena pasirodė tik vasaros gale, t.y. po metų biggrin.gif

hm, nu keista... Suprasciau pries 10 metu bet dabar... g.gif Reiks idemiau pastudijuot kitu parduotuviu asortimenta.

Papildyta:

prek, kur jus nusistatet savo spalvini tipa? 4u.gif

Ka manot apie si nustatinetoja? ax.gif Cia Klaipedoje.

O cia siaip stilisto paslaugos, irgi Klaipedoj, spalvinis tipas tik simboliskai paminetas. Kas norit pasikeisti TOTAL? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hiver: 04 vasario 2015 - 19:33
QUOTE(Noa @ 2015 02 04, 15:54)
Tai je je, ir dar pagal visus dramatikus chrienmatikus raštus pasiderint biggrin.gif Man vat pagal spalvinį tipą turėtų būt dideli plėmai, kadangi aš iš esmės didelė - na 180 ūgio - tai irgi dideli plėmai, o pagal tuos tenai, kur Bytte sakė - persimainančios juostos, tai man fantazija atsijungia ir aš nežinau, koks čia galėtų būti raštas biggrin.gif

Gal kažkas tokio biggrin.gif

http://fthishype.com...milan-moon-tee/

Nerodo man rašto...
o šiaip tai tie kur vis sakau kad man patinka, ir pagal savo bambos žiūrėjimą lyg ir tinka: gotika ir azijos raštai, nu kažkas tokio, arba tokio. Man rodos dabar ne madoj.
Atsakyti
Hm, dabar pažiūrėjau Zarą US ir LT. Internete tai tas pats velnias... Lyg ir...
Papildyta:
QUOTE(bytte @ 2015 02 04, 20:36)
Nerodo man rašto...
o šiaip tai tie kur vis sakau kad man patinka, ir pagal savo bambos žiūrėjimą lyg ir tinka: gotika ir azijos raštai, nu kažkas tokio, arba tokio. Man rodos dabar ne madoj.

Visai užtai gražu bigsmile.gif
Atsakyti