QUOTE(prek @ 2015 02 04, 00:10)
Ne į temą - jei žinot kokią kirpėją, kuri kerpa be priverstinio plaukų tiesinimo ir jų pakėlimo nuo šaknų - keliais eisiu kontaktų maldaut
Mes ir čia turim priešingas problemas, kaip suvokiu, tavo plaukai garbanoti
Bet Kaune žinau tikrai labai gerą kirpėją, jis tikrai nenukerpa taip, kad grįžai namo, fenavimas išsileido, ir atrodo kaip nekirpta...
QUOTE(prek @ 2015 02 04, 01:21)
Šiaip tai man nesakyčiau kad tai kosmosą kainavo
Juolab sau tuo pačiu ir atostogas pasidariau. Mano spėliojimai apie save buvo teisingi, bet tikrai kur kas geriau žinot, nei spėliot. Ir parduotuvėje paprasčiau - kai daikto spalva netinkama, nepradedi galvot "ai, gal aš čia klystu, gal man tik rodosi, kad ta spalva ne mano" - juk kai patinka, tai ir labai norisi. O paskui stovi namie tie "gražūs" drabužiai nenešioti, nes apsirengti nesinori, o išmest - gaila
Aišku yra ir kita medalio pusė - įkiši nosį į parduotuvę, ten pamatai vien rudai oranžinę spalvų gamą ir žygiuoji namo. Pinigai ir laikas tauposi, o va rengtis tai nėra kuo
Stopūdovai sutinku su kiekvienu žodžiu. Kaip čia taip išeina, kai esam visiškai priešingi sezonai, nežinau, bet visi paliudys, kad raudu tą patį jau kelintus metus
O finale niūriai nusiperku ką nors juodo ir einu susiraukus
O ta savitaiga, kad jei man spalva patinka, tai turbūt ir tinka, tai čia šitoj temoj dažnai matomas reiškinys
Aš gi žinau, kas aš, bet va žiūriu į save su juodu - ir galvoju. Ai, galvoju, nu ne taip jau čia ir blogai, gal visai čia bus ir nieko
Ogi žinau, kad netinka
Nu bet tai ką daryt, vat paimk ir rask, kas tinka. Ir pagal spalvą, ir pagal kainą, ir pagal sudėtį, ir pagal dydį, ir pagal madą, ir pagal kitus turimus rūbus...