QUOTE(prek @ 2015 02 03, 12:16)
Mane tai ir užmuša - kaip galima daryt paletę pagal dažytus plaukus? Pagaliau jei tų realių beveik nesimato - tai jau geriau pagal nuspėjamą spalvą, nei pagal dažus.
Jūsų akis pagal foto (kur atskirai akis buvo) dėčiau į mėlyną grupę. Ir visgi šiltą. O čia sakyčiau šalta žalia grupė. Kaip yra iš tiesų?
Jūsų akis pagal foto (kur atskirai akis buvo) dėčiau į mėlyną grupę. Ir visgi šiltą. O čia sakyčiau šalta žalia grupė. Kaip yra iš tiesų?
ai nežinau, supaisysi ar čia jau šilta mėlyna, ar šalta žalia... nuo savijautos priklauso, kartais išvis jos labai žalios palieka, kartais visai pilkai mėlynos, tokia kaip antra nuo viršaus. Bet taip lyg šiltos visgi
Galim daryt, būna kad net prideda kokiais plaukais tau galim dažyt, ir kur tu su jais migruosi. Juk nėra taip va kad tik natūralus gali būt ir taškas.
Ta žvilganti vasara nėr iš šaltų grupės, nerandu aš kitokių žalių dabar, tik link chaki:
čia irgi Contrasting Lustrous Summer, todėl paletėje yra ir auksas, ir sidabras (My Webpage), matyt atitiktų SSu pagal 12 tipų.
bet aprašyme yra green, grey green...
kaip minėjau dar kuičiausi pas luminant, nes kiti jau visai netiko aprašymai, nes tarkim azure plaukai visai turi būt šalti be jokių ryžų blikų, o pas mane jie yra.