Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

QUOTE(prek @ 2015 02 03, 12:16)
Mane tai ir užmuša - kaip galima daryt paletę pagal dažytus plaukus? smile.gif Pagaliau jei tų realių beveik nesimato - tai jau geriau pagal nuspėjamą spalvą, nei pagal dažus.

Jūsų akis pagal foto (kur atskirai akis buvo) dėčiau į mėlyną grupę. Ir visgi šiltą. O čia sakyčiau šalta žalia grupė. Kaip yra iš tiesų? smile.gif

ai nežinau, supaisysi ar čia jau šilta mėlyna, ar šalta žalia... nuo savijautos priklauso, kartais išvis jos labai žalios palieka, kartais visai pilkai mėlynos, tokia kaip antra nuo viršaus. Bet taip lyg šiltos visgi blush2.gif

Galim daryt, būna kad net prideda kokiais plaukais tau galim dažyt, ir kur tu su jais migruosi. Juk nėra taip va kad tik natūralus gali būt ir taškas.

Ta žvilganti vasara nėr iš šaltų grupės, nerandu aš kitokių žalių dabar, tik link chaki:
čia irgi Contrasting Lustrous Summer, todėl paletėje yra ir auksas, ir sidabras (My Webpage), matyt atitiktų SSu pagal 12 tipų.
bet aprašyme yra green, grey green...
kaip minėjau dar kuičiausi pas luminant, nes kiti jau visai netiko aprašymai, nes tarkim azure plaukai visai turi būt šalti be jokių ryžų blikų, o pas mane jie yra.
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2015 02 03, 12:39)
čia gi bordo regiono spalvų ruduo, nieka tu nesupranti irnesakyk.gif

žiek babcė su tom pat spalvom, kaip paletė... o skūros lapelis gaunas tas gelsvas, ne rausvas, rausvas va matau prie rudo škuduriuko irgi ant babcės. Nu ir kuo tau neįtinka ta babcė su tos paletės spalvom? Normaliai ruduo su pavasario įtaka.

Nu ne blyn, gi BFAS pyp tavo 12 sistema, jie turi kiek ten 16-lika vasarų, ir visos gali būt tikros, kontrastingos, šviesios ir ryškios. Va tu nusitamsini plaukus ir gal patampi true, aišku jai akys ir oda šviesūs fyg tau papult į true, nebent nusidažai visai tamsiai plaukus ir patampi contrasting, ale vis vien būsi coraline, ir vis vien su vasaros įtaka. Ten osinkoi tas BFAS paletes kai lygina su tom 12 tipų, tai kartais trijų sezonų spalvas susirenka biggrin.gif . Kaip buvo pasakyta kažkieno, pagal BFAS gali vos ne kas nori būt iš sezonų, ir tas skirtumas labai menkas kartais...

O kuo tai skiriasi nuo Kauno apskrities spalvų rudens? lotuliukas.gif Kam imti vienintelį regioną, kurio pavadinimas sutampa su spalva? lotuliukas.gif

Ne, man babcė tai šita įtinka, nesiginčiju dėl spalvų, nesupratau tik pavadinimo, kas tas naturaljnaja osenj smile.gif

BFAS irgi nesuprantu. Tiksliau, suprantu pirmą ir paskutinį žodį, bet to vidurinio ne ir kuo jis įtakoja paletę ir ką konkrečiai įtakoja. Tiek žinau, kad pas mane kai koralinė, tai tų koralinių ir paletėj labai daug, o naudojami jie tik ant lūpdažio. Bet aplamai kokia ten sistema - nepagaunu. Buvo kartą gi aprašymai, bet aš jų nesuprantu vis viena.

Aš netgi turiu nykų įtarimą, kad tos seniau dirbę konsultantės irgi nežino. Jų darbas - tiktai kuo tiksliau nustatyti odą, akis ir plaukus. Tada tas spalvas siųsdavo į Amerikę, o Amerikė pažiūri į lentelę ir aiškiai pasako ir sezoną, ir paletę... Gal ten programa yra kokia, suvedi spalvų kodus, ir viską gauni.
Gal ir visai protinga, ir nereikia konsultančių labai tobulų. Nes manoji tai irgi daugiausia dirbo rinkdama odos, plaukų ir akių spalvas. Ir tuos skuduriukus dėliojo tuo būtent tikslu. Tipo, pažiūri, ta oda maždaug tokia, ta, ta arba šita. Uždeda skuduriuką ir vėl žiūri... Kažkas ten tokio.
O su akių spalva sakau, užsikniso, nu niekaip neišrenka, jos pas mane margos, tai ar į tą spalvą, ar į aną biggrin.gif Tai davė išsirinkti iš dviejų, kuri man patinka smile.gif Bakstelėjau mėlynesnę, bet realiai labai mažai skyrėsi biggrin.gif
Atsakyti
O kokia spalva "ištraukia akis į paviršių"? Raudona ar geltona? Tarkim apsimūturiuosit galvą geltonu arba raudonu šaliku? Kuris bus geriau?

QUOTE(bytte @ 2015 02 03, 12:57)
ai nežinau, supaisysi ar čia jau šilta mėlyna, ar šalta žalia... nuo savijautos priklauso, kartais išvis jos labai žalios palieka, kartais visai pilkai mėlynos, tokia kaip antra nuo viršaus. Bet taip lyg šiltos visgi  blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(prek @ 2015 02 03, 13:10)
O kokia spalva "ištraukia akis į paviršių"? Raudona ar geltona? Tarkim apsimūturiuosit galvą geltonu arba raudonu šaliku? Kuris bus geriau?

violetinis biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Noa @ 2015 02 03, 13:02)
O kuo tai skiriasi nuo Kauno apskrities spalvų rudens? lotuliukas.gif Kam imti vienintelį regioną, kurio pavadinimas sutampa su spalva? lotuliukas.gif

Ne, man babcė tai šita įtinka, nesiginčiju dėl spalvų, nesupratau tik pavadinimo, kas tas naturaljnaja osenj smile.gif

Bet aplamai kokia ten sistema - nepagaunu. Buvo kartą gi aprašymai, bet aš jų nesuprantu vis viena.

Gal ten programa yra kokia, suvedi spalvų kodus, ir viską gauni.

A ten šilčiau biggrin.gif

Man toks įtarimas, kad tie pavadinimai tam ir skirti, kad nesuprastum, nes kuo žvilganti nuo blizgančios vasaros turėtų skirtis?

Ta programa remiasi munsell spalvų teorija, ir tam jiems reik tų hue skudurėliu, anie apibrėžia kurias galim spalvas imt, o paskui pagal tą teoriją, kaip inc darė pagal Zylą su kuliariu... Viskas paprasta, o va kaip pavadint... ai pavadino pagal nuotaiką.

Atsakyti
foto tas pats lapelis akis, bet skirtingai atrodo... čia GENETIAN Spring, paletės nėr:
My Webpage
Man dažnai atrodo, kad iš tos serijos mano akys, bet nesuprantu... jai jos būna kiek šviesesnės ir pilkesnės lyg tai jau vasarinės. Jai neklystu Hiver panašus popieriukas?
Mačiau inc minėjo, kad jų šeimoje irgi visų moterų tokios akys.
Atsakyti
Nu ir mano panašus. Kiek mėlynesnis gal.
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2015 02 03, 15:38)
Nu ir mano panašus. Kiek mėlynesnis gal.

aha, gi sakei gražesnis buvo mėlynesnis...
Atsakyti
Matau šiltoką žalią?
Bet prie ko tada violetinė?
Ar čia juokais buvo? smile.gif
QUOTE(bytte @ 2015 02 03, 15:23)
foto tas pats lapelis akis, bet skirtingai atrodo... čia GENETIAN Spring, paletės nėr:
My Webpage
Man dažnai atrodo, kad iš tos serijos mano akys, bet nesuprantu... jai jos būna kiek šviesesnės ir pilkesnės lyg tai jau vasarinės. Jai neklystu Hiver panašus popieriukas?
Mačiau inc minėjo, kad jų šeimoje irgi visų moterų tokios akys.

kaip inc darė pagal Zylą su kuliariu...

Gal kažkur įmanoma apie tuos eksperimentus paskaityt? smile.gif Tikrai būtų įdomu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo prek: 03 vasario 2015 - 15:55
QUOTE(prek @ 2015 02 03, 16:54)
Matau šiltoką žalią?
Bet prie ko tada violetinė?
Gal kažkur įmanoma apie tuos eksperimentus paskaityt? smile.gif Tikrai būtų įdomu smile.gif

Nežinau prie ko, bet kai su skudurėliais fotkinaus visos pabrėžė, kad akys kaip su lindzėmis, tokios žydros. O tiek su raudona, tiek su geltona vienodai pilkos. Komplementari gaunas ruda, veik atitinkanti plaukų spalva, nu oranžinė kažkokia.

jai kada inc ateis gal įkels, tatai buvo labai seniai... nerasiu jau
Atsakyti
Taigi violetinė daro akis žalesnes. Šešėliai, pavyzdžiui. O rudi/persikiniai - mėlynesnes. Čia iš kosmetikos pasaulio...
Papildyta:
QUOTE(prek @ 2015 02 03, 16:54)

http://inciute.blogs...lvu-palete.html

Prek, o tu pagal sezonus esi kas? Kažkaip praleidau.
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2015 02 03, 20:23)
Taigi violetinė daro akis žalesnes. Šešėliai, pavyzdžiui. O rudi/persikiniai - mėlynesnes. Čia iš kosmetikos pasaulio...
Papildyta:
http://inciute.blogs...lvu-palete.html

nea, pasmane violetinė į raudonumą, a va pagal kokią teoriją nežinau
Atsakyti

Ačiū, jau atsirinkau smile.gif Violetinė pasirodo greičiau šiltai žaliai spalvai, šaltos žalios - bent manęs - neveikia. Mane super veikia šalta rožinė. Akys veide vos ne kaip žibintai šviest pradeda, nors be tos rožinės akių iš viso nėra smile.gif)

Contrasting Royal Winter smile.gif
Atsakyti