Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

QUOTE(Noa @ 2015 01 22, 00:04)
Man irgi WP warm autumn smile.gif Iš to, ką matau, tai yra, akių ir plaukų. Nes pačios foto tokios labai jau nugeltonintos, dirbtinio apšvietimo gal. Bet ai, nebus šalta smile.gif Viskas šilta šilta, nieko šalto, ir dar ryškūs plaukai netinka - tai kas čia bus, jei ne warm Autumn smile.gif

Jei kas nors įrodytų kitaip, labai nustebčiau smile.gif

Fotografavau pries langa dienos metu, fotoaparatas matyt koreguoja spalvas siek tiek smile.gif
Atsakyti
Tai dabar gi tos dienos tokios... Nežinai, nė kada fotografuotis...
Bet jei prieš langą, tada tikrai šilta, langas šaltintų, jei būtų ką šaltinti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 22 sausio 2015 - 11:35
QUOTE(Noa @ 2015 01 21, 23:29)
Aha, ir dar oras negeras biggrin.gif

Man tas megztukas labai nemaišė, nes jo raibumas labai stambus - nesusilieja biggrin.gif Susilietų, būtų murzinas, maišytų labiau biggrin.gif

Aš pirmiausia prisikabinau prie tos baltos biggrin.gif Nes man labai už akių užkliuvo - žinai, kas kam aktualu biggrin.gif Man išvis susidarė vaizdas, kad jinai labai gražiai rengiasi, žino tas spalvas, nežino, bet nuojauta jos gera, visur atrodo efektingai - niekur nėra, kad būtų apsirengus visiškai ne į temą. O va ta balta kažkaip taip "ligonina" veidą, kažkokį žalsvą atspalvį meta. Kaip man. Aš irgi su balta maždaug taip atrodau smile.gif

Jeigu netinka balta tuomet clear winter kaip ir atkrenta, nes jai balta turetu tikti ypatingai gerai. Del tos priezasties man atrodo ir Mute buvo nepriskirta prie clear winter... Clear spring yra siltas tipas tik su 15 proc. saltumo, o ji mano akim arba saltas arba saltas su 15 proc. silumos. unsure.gif

bytte, tu daznai osinka paskaitai, ka jos ten raso apie juodu/baltu tikima ziemoms, kurioms kas? Mano ziniomis, jei jos nera klaidingos, deep winter geriau tinka juoda nei balta, clear winter geriau tinka balta negu juoda, o true winter geriausiai tinka derinys juoda/balta negu kiekviena is ju atskirai. Ar as grybauju?

Cia dar is to ka mes turim:
user posted image

Cia suprask kaip nori tas baltas
user posted image

emiliuxas minejo kad planuoja pasifotografuoti su spalvom, tai man vis tik noretusi pamatyt ja su balta ir tamsiais plaukais, be makiazo.

QUOTE(VP @ 2015 01 21, 23:51)
saulėta smėlinė (blankesnė smėlio jau nelabai), neseniai atradau kad gerai jaučiuosi su garstyčių spalva.

**** rinkčiausi paskutinį.

Na, tuomet tampa aisku kad ne soft. Dabar per sita kompa matau kad jusu odoje yra toks vario atspalvis. Jei imant uz pagrinda dabartinius plaukus o ne pilkus tai tempiat ir link warm autumn. Bet neatmetu ir deep.
inc, gal pasakytum nuomone, tu gerai rudeniukuose orientuojiesi. mirksiukas.gif

P.S.:

Gal kuri esat pirkusios Sonia Kashuk tokius seselius? Sudomino spalvos, manau dauguma spalviniu tipu gali prisitaikyt tinkamas:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hiver: 22 sausio 2015 - 12:09
QUOTE(Hiver @ 2015 01 22, 12:53)
Jeigu netinka balta tuomet clear winter kaip ir atkrenta, nes jai balta turetu tikti ypatingai gerai. Del tos priezasties man atrodo ir Mute buvo nepriskirta prie clear winter... Clear spring yra siltas tipas tik su 15 proc. saltumo, o ji mano akim arba saltas arba saltas su 15 proc. silumos. unsure.gif 

O vat tu man paimk ir paaiškink, kodėl kam nors - kad ir bright/clear winter - balta aplamai tinka. Kodėl? Juk vis viena tos žiemos dantys nebus idealiai balti, jeigu ji ne Cicinas ir ne Drakula. Akių vyzdžiai irgi nebus. Tai kaip išeis, vis tiek dantys rūbo fone atrodys geltoni kaip nutrijos, tai kam taip rengtis tada?

Ir jau šnekėjom, kad balta "kelia" visokius murzinumus. Aišku, gerai, jei ta bright winter yra idealios odos ir jokių defektų neturi, tada oda gal atrodys gerai. O jei turi? Kur parašyta, kad Bright winter visada būna pailsėję, išsimiegoję, nerūko, nebūna papilkėję, neturi jokių juodų paakių ir ten panašių reikalų, kurie prie baltos išryškės?

Va, kodėl tradicija yra tekėti jaunai ir su balta suknia. Kad jaunikis neišsigąstų, netikėtai išvydęs, kad jo išrinktoji yra iš tikro sena tarka biggrin.gif
Arba - jei tada neišsigąs, tai jau tada ir niekada nebeišsigąs biggrin.gif

Cia suprask kaip nori tas baltas
user posted image

Mane tokie įvaro į isteriją lotuliukas.gif Kokio bb tatai išvis rašyt ir paišyt? lotuliukas.gif Nu vat nueik į parduotuvę, ir pareikalauk 2 baltos, bet ginkdie ne 3 lotuliukas.gif Visi, kas turi automobilius, žino, kad įdaužus baltą automobilį, atitaikyti atspalvį sunkiausia iš visų spalvų, už visus raudonus/mėlynus sunkiau. Bet autodažų tai pasirinkimas irgi didelis, didesnis, negu rūbų konkretaus modelio konkrečioj parduotuvėj. Ir vis tie plika akim neatskirsi, kokio atspalvio tie kabantys marškiniai, pirmo, antro ar trečio. tai koks tada skirtumas, kuriuos pirkti? biggrin.gif
Atsakyti
pažiūrėjau, kad fotoaparate buvo nustatytas cloudy rėžimas, tad automatiškai užgeltonino, bandau dar kartą kelt, bet čia man per mėlyna atrodo, realiai oda nėra mėlynos spalvos g.gif

user posted image

taigi, kokios išvados? kokių spalvų vengti ir kokios gali būti einamiausios? 4u.gif
Atsakyti
Šita ir akys šiltos ir plaukai šilti biggrin.gif Mano suvokimu, warm autumn smile.gif Eik pažėk pirmam puslay warm autumn paletes, kad geriausiai tinka...

O kas labiausiai netinka, tai va čia žiūrėk, trečia lentelė:
http://cardiganempir...-warm-rich.html
Papildyta:
Pas mus temoje rudeniuose labiausiai, regis, gaudosi Erszebeth, nes buvo svarsymų, ar ji ne WA, in Inc, kuri kažkur pasiplovė biggrin.gif

Tai va Erszebeth viską gali pasakyt biggrin.gif
Atsakyti
Oi ne, nesu rudenų ekspertė, tik kad labai daug jų aplink mane blush2.gif Tokių, kuriems ir rūbus man rinkti tenka. Na, bet dabar VP man jau spalviškai panaši į mano mamą - DA.
Atsakyti
Bet DA turi turėti ką nors šalto. Dažniausiai turbūt plaukus. O pas VP kas šalto? Oda tikrai ne, netgi strazdanos yra, o tai tikras warmo požymis. Akys šiltos, kad net beveik gintarinės, kaip kokio katino smile.gif O apie plaukus nė kalbėt nėr ką smile.gif Ir aišku, kitą sykį galėtum sakyt, kad ai plaukai ne prie ko, nusidažė belekaip. Bet kad ne belekaip, labai harmoningai, sakyčiau, su akim susišaukia...

Be to, mano suvokimu, šita foto kiek nušaltinta. Vos vos. Bet kai aš, poneutralis tipas, taip prie lango fotografavausi ir blioviau, kad aš vasara, mat pasenau ir pasikeitė, tai niekas labai ir nesiginčijo biggrin.gif
Atsakyti
Man kaip tik atrodo plaukai kiek per šilti ir per šviesūs g.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2015 01 21, 21:35)
Kas? Aš? Tas paskutines? tas dvi bordines??? blink.gif Nu ne, negalėjau taip sakyt. Kaip ir Hiver, manau, kad atvirkščiai - ten, kur persikinė ir alyvinė, tai taip, pavasaris.

bordinių nėr ten, bet tikrai apie tą paletę, ibo iš to pačio puslapio. Buvau įkėlus, kaip nesamoninga testavimo variantą pamąstymui, ir sakei, kad pavasario. O paskui dar Erszebeth paporino, kad jai tiktų.

QUOTE(Hiver @ 2015 01 22, 12:53)
bytte, tu daznai osinka paskaitai, ka jos ten raso apie juodu/baltu tikima ziemoms, kurioms kas? Mano ziniomis, jei jos nera klaidingos, deep winter geriau tinka juoda nei balta, clear winter geriau tinka balta negu juoda, o true winter geriausiai tinka derinys juoda/balta negu kiekviena is ju atskirai. Ar as grybauju?

kad taip nepastebėjau apie tikimą. Iš savo patirties... DW gali sau varyt juodai nuo galvos iki kojų apsirengusi ir graži bus, o CW - gal šiaip sau. Bet CW su juoda/balta gražiai atrodo. Dėl baltos nežinau.
Čia tai neaišku, kodėl DW great colors pilka? Ir kuo juodos skiriasi... baltos irgi nelabai eina įžiūrėtkažko matau Darkinę kiek mėlsvą, o Clearinę ekru? pritariu Noa, užtektų paminėt - skaisčiai balta, toliau - išskalbiai su ACE ir baigėsi visi baltos subtilumai.
Atsakyti
čia tos pačios drapiruotės ne medžiagos, bet visai ne tos pačios biggrin.gif . Kuri kuri nerašo, bet manau eilės tvarka gautusi žiema, vasara, pavasaris, ruduo:
va čia ne fotoir foto:
user posted image

o čia vyramskuri kuri čia? bet teisingai darau kad labai nesigilinu į MB tipą - ne super skirtumas biggrin.gif
Papildyta:
kaip suprantu čia ta pati paletė:
user posted image
įdomu, kad visur dar dedamos ir tos drapiruotės kur dėjau pradžioje, nors man kažkoks neatitikimas g.gif
Papildyta:
O čia video drapiruotės su raštais
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2015 01 22, 16:23)
Man kaip tik atrodo plaukai kiek per šilti ir per šviesūs  g.gif

Warmui nebūna per šiltų plaukų unsure.gif Ir dar rudeniui, kur jau šilčiau?

QUOTE(bytte @ 2015 01 22, 17:21)
bordinių nėr ten, bet tikrai apie tą paletę, ibo iš to pačio puslapio. Buvau įkėlus, kaip nesamoninga testavimo variantą pamąstymui, ir sakei, kad pavasario. O paskui dar Erszebeth paporino, kad jai tiktų.

Pavasario tos, kur su alyvine. O tos, kur su dviem bordavom, tai musėt vasaros.
Atsakyti