QUOTE(Hiver @ 2015 01 22, 12:53)
Jeigu netinka balta tuomet clear winter kaip ir atkrenta, nes jai balta turetu tikti ypatingai gerai. Del tos priezasties man atrodo ir Mute buvo nepriskirta prie clear winter... Clear spring yra siltas tipas tik su 15 proc. saltumo, o ji mano akim arba saltas arba saltas su 15 proc. silumos.
O vat tu man paimk ir paaiškink, kodėl kam nors - kad ir bright/clear winter - balta aplamai tinka. Kodėl? Juk vis viena tos žiemos dantys nebus idealiai balti, jeigu ji ne Cicinas ir ne Drakula. Akių vyzdžiai irgi nebus. Tai kaip išeis, vis tiek dantys rūbo fone atrodys geltoni kaip nutrijos, tai kam taip rengtis tada?
Ir jau šnekėjom, kad balta "kelia" visokius murzinumus. Aišku, gerai, jei ta bright winter yra idealios odos ir jokių defektų neturi, tada oda gal atrodys gerai. O jei turi? Kur parašyta, kad Bright winter visada būna pailsėję, išsimiegoję, nerūko, nebūna papilkėję, neturi jokių juodų paakių ir ten panašių reikalų, kurie prie baltos išryškės?
Va, kodėl tradicija yra tekėti jaunai ir su balta suknia. Kad jaunikis neišsigąstų, netikėtai išvydęs, kad jo išrinktoji yra iš tikro sena tarka
Arba - jei tada neišsigąs, tai jau tada ir niekada nebeišsigąs
Cia suprask kaip nori tas baltas
Mane tokie įvaro į isteriją
Kokio bb tatai išvis rašyt ir paišyt?
Nu vat nueik į parduotuvę, ir pareikalauk 2 baltos, bet ginkdie ne 3
Visi, kas turi automobilius, žino, kad įdaužus baltą automobilį, atitaikyti atspalvį sunkiausia iš visų spalvų, už visus raudonus/mėlynus sunkiau. Bet autodažų tai pasirinkimas irgi didelis, didesnis, negu rūbų konkretaus modelio konkrečioj parduotuvėj. Ir vis tie plika akim neatskirsi, kokio atspalvio tie kabantys marškiniai, pirmo, antro ar trečio. tai koks tada skirtumas, kuriuos pirkti?