Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

Tynka aš nesupratau kas... labai prieštaringai tinka/netinka kai kurios artimos spalvos, reik giliau pasižiūrėt, ale nėr kada prisėst - visa šeima serga verysad.gif .
Bet DA atmesčiau - gi plaukai per tamsūs atrodo, o jie toli gražu iki juodų, plius ir atspalvis toks DA tinkamas. O ant Tynkos vos ne kaip perukas... juoba žolėm dažyti neatro taip. kadangi nežinom kas yra Tynka, tai nesiūlysių kaip tą spalvą gerint, bet SA galim gaut spalvą, WA tai dar lengviau, BSp irgi nusidažyt gali tinkamai, o va vasaroms - šyš, nebent plaukas gerai ima tuos žolinius pigmentus, tai su kokia juoda arbata dažant kaskart po plovimo, nusidažytų, ir tai netolygiai.

Čia tas testuotas matyt specialiai taip sudeda, kad mol akių/ plaukų spalvos nesvarbu, reik testintis, ateikit pratestinsim... pavyzdžiais įrodinėja, kad svarbiausia oda ir jos reakcija į spalvą, bet vat nerodo gi kaip ta oda reaguoja į kitų sezonų spalvas. Žo durnina manau.
O su tais testintojais... vis galvoju kaip taip gali, prisimenu atvejį iš osinkos: viena testuotoja į žiemas (pagal BFAS), kita su tokiais va škuduriukais į vasaras, trečia (irgi pagal BFAS) į pavasarius moterį nustestavo g.gif . Kaip suprantu artimiausia paletė buvo visgi pavasarių, ibo kam tai moteriai reikėjo kitaip bėgt iš žiemų? Pamenu skųsdavosi osinkoi, kad žiemos asmeninė gauta paletė kažkokia jai ne tokia, lyg per aštrios spalvos, nu nepatiko sau su jomis.
Papildyta:
user posted image
user posted image
user posted image

Man ta ruda ant tos LSu gerai, o va dėl kitų abejoju... sugalvojau kad ji turėtų būt soft winter, o ne light summer g.gif , tada viskas klijuojas... pilkumas, šaltumas/šiltumas būtų labai panašiai kaip light summer, ale kokia ji light??? net pagal įtakas nesigauna, ibo light su pavasario įtaka, o pavasariu man čia nekvepia, labiau jau rudeniu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bytte: 02 vasario 2015 - 09:58
Žiūrėjau geltonas Tynkos... ir žinot... nei viena nepatiko g.gif panašiai aš atrodau su tokiom geltonom... labiausiai nepatiko garstyčių, toliau bliedna.
Iš žalių labiausiai patiko tamsi, mažiausiai purvina salotų... jau kyla mintis - ne ruduo...
Raudonos... labiausiai patiko 32 foto, arba taip gavosi nes kažkokia ryškesnė ji (žiūrint į paklodę) arba ji ities labiausiai tinkama(įdomu kokia ji), labiausiai nepatiko 30-ta ir 29-ta, ir pasakyčiau kad 29-ta labiau nepatiko.
visos tos pižaminės bliednos spalvos visos kažkaip... žut kaip tamsina odą, faktas kad softinės spalvos netinka, reik sodresnių (ta prasme ryškesnių, su daugiau spalvos).
... nu paskui dar kitas išnagrinėsiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2015 02 02, 10:53)
Čia tas testuotas matyt specialiai taip sudeda, kad mol akių/ plaukų spalvos nesvarbu, reik testintis, ateikit pratestinsim...

lotuliukas.gif Išvis spalvos nesvarbu, galima ten eiti kaip pas kokius bioenergetikus, pasakys, kad tau prie tos spalvos čakros susigarankščiuoja, o reikia nešioti tokią, atsibašliuoji ir drožk sau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2015 02 02, 08:26)
Žiūrėjau geltonas Tynkos... ir žinot... nei viena nepatiko g.gif panašiai aš atrodau su tokiom geltonom... labiausiai nepatiko garstyčių, toliau bliedna.
Iš žalių labiausiai patiko tamsi, mažiausiai purvina salotų... jau kyla mintis - ne ruduo...
Raudonos... labiausiai patiko 32 foto, arba taip gavosi nes kažkokia ryškesnė ji (žiūrint į paklodę) arba ji ities labiausiai tinkama(įdomu kokia ji), labiausiai nepatiko 30-ta ir 29-ta, ir pasakyčiau kad 29-ta labiau nepatiko.
visos tos pižaminės bliednos spalvos visos kažkaip... žut kaip tamsina odą, faktas kad softinės spalvos netinka, reik sodresnių (ta prasme ryškesnių, su daugiau spalvos).
... nu paskui dar kitas išnagrinėsiu 4u.gif

O ta 32 raudona gan realiai ir gavosi, nors šiaip to šaliko aš nlb mėgstu, man jis per ryškus visad atrodė.
Na labai įdomu, kur mane bytte priskirs.

geltonų aš vengiu, garstyčios man netinka, kaip ir minėjau...
Atsakyti
Sakykit, o Jūsų strazdanėlės - kiek jos rudos? Gal tiksliau - jos labai šiltos ar vidutiniškos? Ir ar nėra taip, kad kažkiek papilkina bendrą vaizdą?
QUOTE(Tynka @ 2015 02 02, 14:25)
geltonų aš vengiu, garstyčios man netinka, kaip ir minėjau...

Atsakyti
QUOTE(prek @ 2015 02 02, 11:31)
Sakykit, o Jūsų strazdanėlės - kiek jos rudos? Gal tiksliau - jos labai šiltos ar vidutiniškos? Ir ar nėra taip, kad kažkiek papilkina bendrą vaizdą?

na man rodos šiltos. Ant rankų tai tikrai tokios "ryžos". ant veido gal šiek tiek pilkesnės, bet mano nuomone - šiltos. Jos gal labiau murzina bendrą vaizdą, nei kad pilkina, nors gal...
Atsakyti
Va man toks įtarimas ir kyla - kad strazdanėlės mėgina numušt Jus į kitą sezoną. Man visgi gaunasi, kad Jūsų oda "lengva", t.y. greičiau švari, nei murzina. Bet galbūt ta riba labai neryški.
O su mažiau murzinais skudurėliais jokių foto neturit? Nes mano požiūriu tie sunkūs rudeniniai užmušantys sad.gif
Ir kokia natūrali plaukų spalva, jei dar galit atsekt? smile.gif

QUOTE(Tynka @ 2015 02 02, 14:35)
na man rodos šiltos. Ant rankų tai tikrai tokios "ryžos". ant veido gal šiek tiek pilkesnės, bet mano nuomone - šiltos. Jos gal labiau murzina bendrą vaizdą, nei kad pilkina, nors gal...

Atsakyti
QUOTE(prek @ 2015 02 02, 12:07)
Va man toks įtarimas ir kyla  - kad strazdanėlės mėgina numušt Jus į kitą sezoną. Man visgi  gaunasi, kad Jūsų oda "lengva", t.y. greičiau švari, nei murzina. Bet galbūt ta riba labai neryški.
O su mažiau murzinais skudurėliais jokių foto neturit? Nes mano požiūriu tie sunkūs rudeniniai užmušantys sad.gif
Ir kokia natūrali plaukų spalva, jei dar galit atsekt? smile.gif

čia mano dukros plaukai, bet mano tokie buvo, kol buvo natūr

user posted image

o su mažiau murzinais neturiu, nes man ir šitie atrodo visai ne murzini smile.gif rimtai, atrodo, gan vaiskios spalvos daugelis - man net per daug atrodo - aš ne viską nešioju iš rodytų
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tynka: 02 vasario 2015 - 14:51
Ar negalvojat kiek keisti plaukų spalvą? smile.gif Nes man dabar gaunasi šitaip:
dar kartą peržiūrėjau skudurėlius, man gaunasi, kad labiausiai patiko gana neutralios spalvos (ne per aktyviai šiltos, ypač uždengus plaukus). Jūsų dukros plaukų spalva irgi nėra aktyviai šilta. Jūsų dabartinė plaukų spalva - aktyviai šilta, automatiškai reikalauja šiltesnių/piktesnių spalvų drabužiuose. Bet mano požiūriu tai nepagražina odos.
Gaunasi toks loginis išmąstymas - reikia ne itin šiltos (kategorija "greičiau šilta, nei šalta"), pavasario spalvų purtotės, lieka Dark Autumn, nes SA murzinumas manau nebūtų gerai, visos aktyviai šiltos fotosesijoje tikrai nepatiko...
Šitos:
http://1.bp.blogspot...ight Spring.png
kur kas priimtinesnės, nei šitos:
http://4.bp.blogspot...n dot chart.png

QUOTE(Tynka @ 2015 02 02, 15:46)
čia mano dukros plaukai, bet mano tokie buvo, kol buvo natūr

user posted image

o su mažiau murzinais neturiu, nes man ir šitie atrodo visai ne murzini smile.gif rimtai, atrodo, gan vaiskios spalvos daugelis - man net per daug atrodo - aš ne viską nešioju iš rodytų

Atsakyti
Ar negalvojat kiek keisti plaukų spalvą?

o kokią siūlytumėt?

kategorija "greičiau šilta, nei šalta"

- va čia man rodos tiksliai apie mane smile.gif
Atsakyti
Grįžt prie savos (dažymo būdu, greičiau šilta, nei šalta), juolab šalia savęs turit gyvą pavyzdį - dukrą smile.gif
Manau tada ir paveiksliukas susidėliotų, nes plaukų spalva labai daug lemia, žinau pagal save smile.gif
Minėjot, kad iš tų fotosesijos spalvų ne visas nešiojat. Kurių nenešiojat? smile.gif( Foto numeriukai?)
QUOTE(Tynka @ 2015 02 02, 17:07)
o kokią siūlytumėt?
- va čia man rodos tiksliai apie mane smile.gif

Atsakyti
Dėl šiltumo ir dėl "murzinumo" iš esmės visų nuomonės sutampa, taigi ruduo. Ir ne warm, nes per ryžos tikrai netinka. O vat kuris ruduo - klausimas. Nes man priešingai, atrodo, kad jai netinka tos pačios šviesiausios (ne baisiai, beje), bet netinka ir tos labai tamsios. O tokiu atveju darkas neišeina, tik softas.

Kad gal plaukus padažius ir pati pasišpakliavus ji pereitų į darką, tai gali būt. Bet kad taip, kaip dabar būtų darkas - mano monitorius nesutinka smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 02 vasario 2015 - 16:58