Ale tikrai, vasara su geltonom akim
Kažkaip keistai ten nutestuota, nebent su dark winter gal sutikčiau
QUOTE(Erszebeth @ 2015 02 01, 21:52)
Kai kurios atrodo tiesiog netinkamai plaukus nusidažiusios (winter su geltonais ir pan.). Bet kai kurie atrodo kaip testuotojų darbo brokas... Ar nebūna, kad testuotojai suklystų?
Man tai atrodo, kad jie dažnai klysta. Kas kaip nori, tas taip testuoja... Aplamai čia nėr gi toks konkretus pačiupinėjamas reikalas, kurį paimsi ir patikrinsi. Ypač tais visais "tarpiniais" atvejais, nes visada yra žmonių kur, tarkim, aiškiai tas tipas, o yra visokių ir ant ribos. Vat ta spalva tinka geriau ar ana? Softas ar laitas? Dark autumn ar winter? Čia gi skonis pirmiausia suveikia. Spalva tinka ar netinka - taigi vat žiūri, ir pagrindinis kriterijus yra atrodymas. O jei tau atrodo vienaip, o man kitaip? Kas gali pasakyti, kaip gražiau, grožis juk subjektyvu
Vienam atrodys, tinka tas, kitam - anas, o kad čia ir nepasakysi, kuris teisus, nebent balsuot
QUOTE(Tynka @ 2015 02 01, 21:54)
Tai niekur aš iš to rudens nepabėgau, nors ir nesitikėjau
Norėčiau būti WA... nes nu tas SA, tai toks S...
acha, man irgi toks klausimas
Nu bet jeigu tau imt "atsarginį" sezoną, tai turbūt WA ir bus. Nes makijažo pagalba "pašaltint" visą mordografiją, o dar kaklą ir rankas, yra gerokai sunkiau, negu ją paryškint.