QUOTE(Erszebeth @ 2015 01 31, 22:52)
Taip, butent tokia manau.
QUOTE(aina1979 @ 2015 01 31, 23:01)
Panasu i rudeneliu.
QUOTE(bytte @ 2015 01 31, 23:13)
Jau kėliau, pasikartosiu...
Spalvas parinkau iš colorexo, (pelkių toč toč nukopinta iš jandeksio), čia tos kur atseit diagnozuojančios kaip rudenį, IMHO visos visiems turėtų tikt. Eilės tvarka: šaltalankio uogų, kiaušinio trynio, purvina salotinė (ėmiau salotinę iš jandekso ir pridėjau juodos), na ir paskutinė pelkių (tikrai tokia visai švelni, labai panaši yra negyvos varlės , kuri yra jau soft vasarų spalva)
Labai nebloga testinė liniuotė gavos, reiktų ir kitiems sezonams tokios.
Spalvas parinkau iš colorexo, (pelkių toč toč nukopinta iš jandeksio), čia tos kur atseit diagnozuojančios kaip rudenį, IMHO visos visiems turėtų tikt. Eilės tvarka: šaltalankio uogų, kiaušinio trynio, purvina salotinė (ėmiau salotinę iš jandekso ir pridėjau juodos), na ir paskutinė pelkių (tikrai tokia visai švelni, labai panaši yra negyvos varlės , kuri yra jau soft vasarų spalva)
Labai nebloga testinė liniuotė gavos, reiktų ir kitiems sezonams tokios.
Tikrai gera liniuote gavosi. As dar tik labai noreciau ja papildyti rudziu spalva, rust color arba цвет ржавчины jeigu rusiskai. Nu man ji tokia isskirtinai rudens, su niekuo nesupainiosi ir zmonems asociacijas su sia spalva sukurt nesudetinga. Kad ir ta pati plytu spalva (кирпичный цвет).
O kitiems sezonams butu irgi gerai tokias turet bendras visam sezonui, testines, kurios jeigu netinka nepatenki i ta sezona.
QUOTE(bytte @ 2015 01 31, 23:41)
Dar rudenių, esu dėjus, bet patiko man jos:
gal reiktų testavimui imt tas kur parašyta su kokio sezono įtaka?
gal reiktų testavimui imt tas kur parašyta su kokio sezono įtaka?
Testavimui tos turbut ir tiktu. O idomu kaip pas warm spring, nesikartotu tos pacios kaip ir pas warm autumn? Nes realiai turetu but kitkios. Bandysiu paieskot kitu sezonu.
Papildyta:
QUOTE(Noa @ 2015 02 01, 09:57)
Tai tokia ir yr
teisingai, meskit man daugiau laitspringų, užkniso vienai vargą vargt
teisingai, meskit man daugiau laitspringų, užkniso vienai vargą vargt
Priimtum Tynka i light spring?