Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

QUOTE(Erszebeth @ 2015 01 31, 22:52)
Ta tikroji garstyčių gal tokia turėtų būti, murzinoka?
http://www.artfire.c...or_ed5f080b.jpg

Taip, butent tokia manau. drinks_cheers.gif

QUOTE(aina1979 @ 2015 01 31, 23:01)
Va kažkas panašaus yra mano. Ar čia nebus rudenėlių spalva? g.gif

http://cs10056.vkont.../z_8f02dd74.jpg

Panasu i rudeneliu. smile.gif

QUOTE(bytte @ 2015 01 31, 23:13)
Jau kėliau, pasikartosiu...
Spalvas parinkau iš colorexo, (pelkių toč toč nukopinta iš jandeksio), čia tos kur atseit diagnozuojančios kaip rudenį, IMHO visos visiems turėtų tikt.  Eilės tvarka: šaltalankio uogų, kiaušinio trynio, purvina salotinė (ėmiau salotinę iš jandekso ir pridėjau juodos), na ir paskutinė pelkių (tikrai tokia visai švelni, labai panaši yra negyvos varlės biggrin.gif , kuri yra jau soft vasarų spalva)

Labai nebloga testinė liniuotė gavos, reiktų ir kitiems sezonams tokios.

Tikrai gera liniuote gavosi. smile.gif As dar tik labai noreciau ja papildyti rudziu spalva, rust color arba цвет ржавчины jeigu rusiskai. Nu man ji tokia isskirtinai rudens, su niekuo nesupainiosi ir zmonems asociacijas su sia spalva sukurt nesudetinga. Kad ir ta pati plytu spalva (кирпичный цвет).

O kitiems sezonams butu irgi gerai tokias turet drinks_cheers.gif bendras visam sezonui, testines, kurios jeigu netinka nepatenki i ta sezona.

QUOTE(bytte @ 2015 01 31, 23:41)
Dar rudenių, esu dėjus, bet patiko man jos:

gal reiktų testavimui imt tas kur parašyta su kokio sezono įtaka?

Testavimui tos turbut ir tiktu. O idomu kaip pas warm spring, nesikartotu tos pacios kaip ir pas warm autumn? Nes realiai turetu but kitkios. Bandysiu paieskot kitu sezonu.

Papildyta:
QUOTE(Noa @ 2015 02 01, 09:57)
Tai tokia ir yr biggrin.gif
teisingai, meskit man daugiau laitspringų, užkniso vienai vargą vargt biggrin.gif

Priimtum Tynka i light spring? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Hiver @ 2015 02 01, 11:12)
Priimtum Tynka i light spring? smile.gif

Neturėjau kada pasigilint, bet visas priimčiau lotuliukas.gif Žinosit tada tyčiotis lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Na štai, WS su garstyčių spalvomis. Ir trečioji (dryžuota) - kontrolinė, ne visai savo tipo, pamatyti skirtumui.

user posted image

Tynka man jokiu būdu neatrodo LS - stipriai trūksta šviesumo ir švarumo. Kokiu pagrindu ją ten kišti? Kad kažkoks tinklaraštis Lilly ten keistu pagrindu nutipizavo, net potipio nenurodydamas, tik kad pavasaris? Tada greičiau WS ji būtų (nors ir trūksta švarumo), bet tik ne LS.

Būtų gerai fotosesija su rudens ir pavasario skudurėliais. Man geriausiai pavasarį nuo rudens padėjo atskirti oranžinės testas - kepta morka (ruduo) prieš šviežią pirmąją vasaros morkytę (pavasaris). Nors WS ir kepta morka blogai neatrodo, šviežia morka visgi daug geriau.
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2015 02 01, 09:18)

Tynka man jokiu būdu neatrodo LS - stipriai trūksta šviesumo ir švarumo. Kokiu pagrindu ją ten kišti? Kad kažkoks tinklaraštis Lilly ten keistu pagrindu nutipizavo, net potipio nenurodydamas, tik kad pavasaris? Tada greičiau WS ji būtų (nors ir trūksta švarumo), bet tik ne LS.

Būtų gerai fotosesija su rudens ir pavasario skudurėliais. Man geriausiai pavasarį nuo rudens padėjo atskirti oranžinės testas - kepta morka (ruduo) prieš šviežią pirmąją vasaros morkytę (pavasaris). Nors WS ir kepta morka blogai neatrodo, šviežia morka visgi daug geriau.

man irgi atodo, kad aš per "murzina" pavasariui, gi jie tai tokie vaiskūs.

Prisifotografavau, kviečiu diskutuoti, labai laukiu nuomonių, kas tinka, kas ne. Atvirai prisipažinsiu, kad man ant savęs labai sunku tą matyti. Kažkaip į kitą žiūrint lyg ir matau, kas kaip, o vat su savim - bėda.

Foto su spalvom

Atsakyti
QUOTE(Tynka @ 2015 02 01, 13:58)

Prisifotografavau, kviečiu diskutuoti, labai laukiu nuomonių, kas tinka, kas ne. Atvirai prisipažinsiu, kad man ant savęs labai sunku tą matyti. Kažkaip į kitą žiūrint lyg ir matau, kas kaip, o vat su savim - bėda.
Foto su spalvom

Man pasirodė, kad Jums visgi gražiausiai tos tamsios violetinės, baklažaninės, bordo ir ta ryški sodriai geltona 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tynka @ 2015 02 01, 12:58)

Foto su spalvom

Aš linkstu prie WA. Kitas variantas būtų nebent WS, bet nelabai panašu. Apie LS nėra net ką diskutuoti. Ypač gražiai atrodo raudona link rūdžių spalva. Ant manęs tokia atrodo neblogai, bet, lyginant su švaresnėmis spalvomis, pernelyg užmurzina.

Kad nešaltas ir ne neutralus, o warm tipas, rodo šaltos rausvos ir rožinės, atrodančios net kaip vienos prasčiausių - ši ir dar labiau - ši.

Labai gražiai tinka dauguma žalių, žydra, bet netinka juoda, šviesesnė ir šaltesnė geltona.

Už WA, bet ne WS, liudija drumstos violetinės spalvos, kurių aš neišvežu - kad ir tamsios, jos man per murzinos ir mane daro pavargusią, o tu tiesiog žydi. Man va šita būtų iš tavo matuotų violetinių gražiausiai, o tau ji viena blogiau tinkančių. O ši pavasariui būtų per sunki, bet tau - nė kiek.

Labai negerai atrodo pastelinė melsva, taip pat tokia.

O ši iš viso nereali biggrin.gif

user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erszebeth: 01 vasario 2015 - 13:41

Tynka, pasakysiu kurios man graziai ant jusu. 4u.gif Nuotrauka nr. 3 - oranzine, 4 - plytine, labai gaila kad vaizdas susiliejes, itariu kad ziuretusi neblogai, 8c - neutrali tamsi zalia su melynu atspalviu, 8a - silta zalia alyvuoge, 8 - sviesiai zalia, 8b- rami zalia, 7 - geltona, ypatingai graziai, 23 - sviesi plytine su rausvumu labai gerai ziurisi, 24 - zydras atspalvis geras bet pati spalva truputi per svari jums , 25 - povo plunksnos zaliai melyna, truputi issiliejus bet matosi kad tinka, 34 - silta violetine labai gerai, 36 rudai violetine irgi graziai.

Mano isvada - sviesios murzinos ypac soft summer netinka, visiskai saltos irgi ne, tinka siltos bet ne per svarios ir kai kurios neutralios spalvos.
Atsakyti
Man gavosi, kad dauguma spalvų arba per sunkios/per šiltos, arba kai kurios aiškiai per šaltos. Pvz kai kurias violetines, raudonas, rožines laisvai galėčiau pasiimt sau smile.gif
Pirmas skaičiukas bus nuotraukos eiliškumas, antras - skaičiukas kurį matau po foto (nežinau kaip surašyt, kad nesipainiot su identifikavimu smile.gif )
13-8c - visai patiko. Galbūt gali būt mažiau aktyvi spalva.
14-8d - sunkoka, bet egzistuot lyg ir gali
15-9 - geriau nei 14-8d
23-19a - visai įmanoma
31- 25 - patiko

QUOTE(Tynka @ 2015 02 01, 13:58)

Foto su spalvom

Atsakyti
Įkeliu porą testinių spalvų, kurios, mano manymu, labai tinka atskirti WA nuo WS:

user posted image

user posted image
Atsakyti
Man tai Tynka vis viena kažkos rudenėlis, toks pats subtliausias. Soft, o gal ir warm... Nu vat kaip tas nuostabingas sutvėrimas iš paskutinės foto, jie to pačio sezono biggrin.gif
Aš kodėl į soft. Nes yra spalvų, kurios per ryžos ir per sunkios, o tai ar warmui būtų per ryžų? Pvz. 21 ryža daug geriau už 20 (pavasarinę) ir už 22 (warm autumn).
Tamsios spalvos ne itin, taigi darkas neišeis. Bet visai šviesios irgi ne kažką, taigi ir laitas neišeis. Subtilumas čia turi būt. Užuojauta biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 01 vasario 2015 - 16:58
Aš už tai , kad Tynka DA arba WA, bet tikrai ne SA ir tikai, kad ne Spring. O Erszebeth netinka ta ryškiai mėlyna ar schmoll.gif violetinė schmoll.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Papildyta: