QUOTE(bytte @ 2015 01 31, 15:38)
Kažin gal čia labiau prie figūros tipų tiktų diskusija? Aš dabar kažkaip labai pasinešiau į tuos siluetus... Ibo jai aš tas teatrinis variantas, tai aišku ko aš taip prastai dažniausiai atrodau, ir ko ant manęs visos striukės šūdinai atrodo.
Gal ir tiktu, is esmes cia kaip figuros tipu alternatyva. Tik tiek kad ir su spalvom dar kazkiek susije. As tai plaukioju konkreciai. Pradzioj kai pamaciau norejau rekt kad as as romantikas, paskui kai isigilinau i detales, ir stop. Man turbut geriau eitu atvirkstiniu budu - pagal tinkanti stiliu apsisprest.
QUOTE(prek @ 2015 01 31, 16:45)
Ačiū, NYX Blush Taupe ir skaistalus MAC Harmony tikrai apžiūrėsiu, spalvos panašios į "teisingas". O tai, ką matau monitoriuje - Too Faced Chocolate Soleil - sakyčiau per rudas, per šiltas.
Cia palyginimui su kitais "garsiais" bronzeriais:
O cia ne taip senai kazkuriais metais gi Chanel buvo specialiai sukure pudra konturavimui, pilka tokia, va kokia spalva, salciau neber kur tik ji limituoto leidimo buvo:
Kazkas rado panasu seseli pas Catrice:
QUOTE(Tynka @ 2015 01 31, 16:46)
Norejau paklaust, o ar jusu plaukai is prigimties ne sviesesni? Kazkodel galvojasi kad esat siltas tipas, gal net ir light spring, bet nezinau del plauku. Idomu kaip ziuretusi koks nors medaus atspalvis tarkim. Va, pamaciau vis tik kad yra ideti nedazyti plaukai. Kai buvot 5 metu kokia plauku spalva turejot?