Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

QUOTE(bytte @ 2015 01 31, 15:38)
Kažin gal čia labiau prie figūros tipų tiktų diskusija? Aš dabar kažkaip labai pasinešiau į tuos siluetus... Ibo jai aš tas teatrinis variantas, tai aišku ko aš taip prastai dažniausiai atrodau, ir ko ant manęs visos striukės šūdinai atrodo.

Gal ir tiktu, is esmes cia kaip figuros tipu alternatyva. Tik tiek kad ir su spalvom dar kazkiek susije. As tai plaukioju konkreciai. biggrin.gif Pradzioj kai pamaciau norejau rekt kad as as romantikas, paskui kai isigilinau i detales, ir stop. biggrin.gif Man turbut geriau eitu atvirkstiniu budu - pagal tinkanti stiliu apsisprest. blush2.gif

QUOTE(prek @ 2015 01 31, 16:45)
Ačiū, NYX Blush Taupe ir  skaistalus MAC  Harmony tikrai apžiūrėsiu, spalvos panašios į "teisingas".  O tai, ką matau monitoriuje - Too Faced Chocolate Soleil - sakyčiau per rudas, per šiltas.

Cia palyginimui su kitais "garsiais" bronzeriais:

user posted image

user posted image

O cia ne taip senai kazkuriais metais gi Chanel buvo specialiai sukure pudra konturavimui, pilka tokia, va kokia spalva, salciau neber kur biggrin.gif tik ji limituoto leidimo buvo:

user posted image

Kazkas rado panasu seseli pas Catrice:

user posted image

QUOTE(Tynka @ 2015 01 31, 16:46)
Žadėjau, bet...  blush2.gif

įmesiu, ką turiu : http://public.fotki....alviniam-tipui/

Norejau paklaust, o ar jusu plaukai is prigimties ne sviesesni? 4u.gif Kazkodel galvojasi kad esat siltas tipas, gal net ir light spring, bet nezinau del plauku. Idomu kaip ziuretusi koks nors medaus atspalvis tarkim. Va, pamaciau vis tik kad yra ideti nedazyti plaukai. Kai buvot 5 metu kokia plauku spalva turejot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hiver: 31 sausio 2015 - 18:05
Tynka, mano akim žiūrint, softas nesi. Ir tipas iš šiltų. Negali būti WA?
Papildyta:
Čia mano vyresnėlės (WA) akis:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2015 01 31, 19:19)
Tynka, mano akim žiūrint, softas nesi. Ir tipas iš šiltų. Negali būti WA?

Nu... ir aš mąstau, man tos pilkos spalvos taip jau ne ah kvadratu, nebėr jokio grožio, ir iš tokios foto net neįmanoma įtart, kad akys va tokios gražiai žalios, o kamufležas gerai labai. Tos su baltu lapu paskutinė lyg geriausiai? bent į lapą žiūrint, pirmas gelsvas apšvietimas, ir viskas labai gražiai gaunas, o šaltas kur, nors į žemę dėk doh.gif . Vadinas ir rūbai turi būt nušiltinti, nes gi nuo jų šviesa kris ant veido mąstau. Plaukai per tamsūs faktas, lenda bjaurybės į priekį, o reik akis į priekį, ypač tokias gražias ir spalva ir forma... Muščiaus į krūtinę, kad WA jai ne foto su balta, ar tai dėl lapų aplinkos, ar kaip, bet ne baisiai, o WA balta iš visų tipų blogiausiai tinka.
...ir kažkaip man dar į dramatą nešat topsecret.gif , vadinasi blogai būt dramatų softu, nepasilikit čia.
Atsakyti
QUOTE(Hiver @ 2015 01 31, 16:35)
Va cia dar karta keliu tas lenteles kur pagal netinkamas spalvas galima pasiziuret koks galbut tipas nesi:

Dar kartą peržiūrėjau tas lenteles, visiškai pritariu, kad man labai netinka "dulkėtų uogų" spalvos.

Bet į kokį įdomų dalyką atkreipiau dėmesį. Daug čia diskutavom apie juodą, kad čia jos visiems norisi, bet ji mažai kam tinka. Pažiūrėjus į blogiausių spalvų lenteles, matom, kad juoda "griežtai protivopakazano" tik keliems tipams: abiem lightams, abiem softams ir WA. Visiems kitiems - jeigu ir nėra prie geriausiai tinkančių, tai bent jau ne prie didžiųjų nuodėmių smile.gif
Atsakyti
Ir aš parėksiu, kad nu tikrai light summer neturi jokių ten persikų.
Aš į persiką žiūriu kaip į rausvai oranžinę/plytinę skiestą su balta, nu jau nieko oranžinio gyvenime neapsirengsiu. Kad netinka aišku ir nesuprantant apie spalvas biggrin.gif Už rausvai oranžinę blogiau tik rudai oranžinė. Jau juoda tikrai geriau lotuliukas.gif
tikrai bent man atitinka va šitas blogiausių spalvų pavyzdys
user posted image
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2015 01 31, 16:47)

...ir kažkaip man dar į dramatą nešat topsecret.gif , vadinasi blogai būt dramatų softu, nepasilikit čia.

Reik pasigilinti apie dramatus....
su plaukais tai bėda - jie lyg ir ner šviesesni natūraliai (mane visad vadindavo maža juoda), bet pilkesni. Šviesinti nlb galiu -bijau kad nukris, o ir taip maźai turiu. Dažau, nes daug žilų, o dažau natūr žolėm.
pasigilinsiu, ką parašėr. Tas soft autumn man nlb prie širdies. Gal labiau wa...
Atsakyti
QUOTE(Hiver @ 2015 01 31, 18:56)
Gal ir tiktu, is esmes cia kaip figuros tipu alternatyva. Tik tiek kad ir su spalvom dar kazkiek susije. As tai plaukioju konkreciai. biggrin.gif  Pradzioj kai pamaciau norejau rekt kad as as romantikas, paskui kai isigilinau i detales, ir stop. biggrin.gif Man turbut geriau eitu atvirkstiniu budu - pagal tinkanti stiliu apsisprest. blush2.gif

Nu su spalvom tik kiek raštai susiję. Šiaip gi sako pagal kūno linijas, tai ir galvoju, jai jau linijos... tai pagal figūrą kaip ir skirstoma drinks_cheers.gif varau ten.
Mane kiek blaško, kad va romantikas, tai su gėlytėm, išties romantikas tai su raukinukais, saulės kliošais ir visokios lenktos rūbo silueto linijos. Aš tarkim kiek durnai atrodau, be to kažkaip lyg atrodo, kad storina. Man reik, visgi su saiku tų lenktų linijų, bet tiesus siluetas, kur perlenki paklodę ir skyles iškerpi irgi man niekaip.
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2015 01 31, 18:47)
Muščiaus į krūtinę, kad WA jai ne foto su balta, ar tai dėl lapų aplinkos, ar kaip, bet ne baisiai, o WA balta iš visų tipų blogiausiai tinka.

O ten tikrai švari sniego baltumo balta? Nes tose pačiose lentelėse prie geriausių WA spalvų nurodoma cream - kuri sėkmingai tarnauja už baltą ir atrodo balta, kol nesustatai šalia tikros baltos.

Aišku, gali būti gražu ir nuo lapų biggrin.gif Kaip Noa džiūgavo, kad žalios žolės fone juoda jai gražiai tinka smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erszebeth: 31 sausio 2015 - 19:16
QUOTE(Erszebeth @ 2015 01 31, 17:14)
O ten tikrai švari sniego baltumo balta?

Aišku, gali būti gražu ir nuo lapų

Nea,ne sniego. Tokia link grietinėlės, pašildyta šiek tiek. Skaisčiai balta man netinka
Atsakyti
ne į temą kokią Jolie plaukų spalvą radau smile.gif
user posted image
Atsakyti
Prek,o kas jūsų nuomone yra Evangeline Lilly ?user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tynka: 31 sausio 2015 - 19:43
WA variantas, smile.gif kazkaip apie tai nepagalvojau, gal todel kad Tynka vis sakydavo jog mustard jai netinka... Ar mustard tik soft autumn priklauso?

Bet kokiu atveju, Tynka, ivertinkit tikima siu spalvu:

Если Вам не подходит облепиховый, яичный, грязно-салатовый, болотный, то Вы вряд ли «осень». Это самые теплые осенние цвета, которые являются максимально диагностичными.

Jeigu jums netinka saltalankiu, kiausinio trynio, murzinai salotine, pelkiu spalva, tai vargu ar jus "ruduo".

Man atrodo true autum neabejotinai turetu tikti:
saltalankiu spalva - tokia kaip 5 is desines apatineje eiluteje.
silta zalia - 5 nuo virsaus zalu spalvu eiluteje.
rudziu spalva (taip vadinama "rust") - trecia nuo virsaus raudonu spalvu eiluteje.
user posted image

saltalankiu (medaus, gintaro..)
user posted image
user posted image

chartreuse, arba dar galima vadint wasabi spalva biggrin.gif
user posted image
user posted image

rust
user posted image

user posted image

Kuriam rudeneliui sios spalvos priklauso?

zaliu alyvuogiu, arba samanine
user posted image

cia tas rusiskas pelkiu spalvos pavyzdys
user posted image

user posted image

Papildyta:
QUOTE(Erszebeth @ 2015 01 31, 18:58)
Bet į kokį įdomų dalyką atkreipiau dėmesį. Daug čia diskutavom apie juodą, kad čia jos visiems norisi, bet ji mažai kam tinka. Pažiūrėjus į blogiausių spalvų lenteles, matom, kad juoda "griežtai protivopakazano" tik keliems tipams: abiem lightams, abiem softams ir WA. Visiems kitiems - jeigu ir nėra prie geriausiai tinkančių, tai bent jau ne prie didžiųjų nuodėmių smile.gif

Taip, drinks_cheers.gif tikrai yra uz ja blogiau tinkanciu, bent jau as pati ta tikrai ant saves pastebiu, bet kai daugumai labai norisi juodos tai labiausiai tas matyt ir akcentuojasi.
Papildyta:

Cia parodyti gintaro atspalviai, visi jie priklauso true autumn ar ne?

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hiver: 31 sausio 2015 - 20:29