Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

QUOTE(Noa @ 2015 01 30, 16:50)
Paminkštinto dramato nerodo. Kur???

man rodo
user posted image
Atsakyti
O man dabar ir paveiksliuko nerodo blink.gif
Atsakyti
O, jau rodo. Nu gal nieko...
Atsakyti
QUOTE(Mute @ 2015 01 29, 14:25)
man labiau tinka švarios ir ryškios spalvos., tos per murzinos Prieš tai nešiodavau daug rusvo , rudo atspalvio rubų, galvojau kad ruduo esu.. deja, rudeniui iš karto duris užtrenkė biggrin.gif
štai mano akys
user posted image

o čia BS akys
user posted image

o mano akys irgi visai panašios, ne?
user posted image
Atsakyti
Tik matau, kad Mute įdėtos antros akys su linzėm lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tynka @ 2015 01 30, 20:53)
user posted image

OMG!!!! Šitaip "skiriasi" vieno pačių ryškiausių (BS) ir vieno pačių murziniausių (Tynka, SS, ar ne?) akys?
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2015 01 30, 19:38)
OMG!!!! Šitaip "skiriasi" vieno pačių ryškiausių (BS) ir vieno pačių murziniausių (Tynka, SS, ar ne?) akys?

Lyg ir soft autumn smile.gif
Atsakyti
Aš kaip visada paakysiu, kad jokių gabalų nepripažįstu irnesakyk.gif Nebent rainelės raštams žiūrėti. O bendrai spalvai, ryškumui - taigi šūdą ten, nei su kuo palygint nėr, nušviestinta ta foto, nutamsinta, nugelsvinta, numelsvinta irnesakyk.gif Spalvinis tipas - reikalas kompleksinis, o jei reikia lygint - stokit šalia, fotografuokitės, kirpkit iš tos pačios foto ir lyginkit.

O tai tuoj savo įdėsiu, paaiškės, kad irgi tokia pati biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Mute @ 2015 01 29, 17:25)
man labiau tinka švarios ir ryškios spalvos., tos per murzinos Prieš tai nešiodavau daug rusvo , rudo atspalvio rubų, galvojau kad ruduo esu.. deja, rudeniui iš karto duris užtrenkė biggrin.gif
štai mano akys
user posted image

o čia BS akys
user posted image

QUOTE(Tynka @ 2015 01 30, 21:53)
user posted image

Nu pasilyginkim lotuliukas.gif
user posted image

Papildyta:
Hm, greta jūsų, jei šiltumą pataikius vienodą, būtų panašiai irnesakyk.gif laugh.gif O jei spjaut į šiltumą, tada aš einu į žiemas, o jūs sau sėdėkit šilumoj, nesukuiskit namų biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 30 sausio 2015 - 23:00
Mano akis labai labai panaši į Noa, net atsidariau šalia foto sudėjau. Užmuškit nepasakyčiau, kurios ta akis yra šiltesnė.
Pas mane tik saulutė geltonesnė, pas Noa rudesnė, vienintelis skirtumas.
Atsakyti
Mano, warm, akis šalia jūsų, neutraliųjų tipų, žalsvų ir rudai margintų akių būtų pati šalčiausia, švari pilkai mėlyna be jokio rudumo ar žalumo biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erszebeth: 31 sausio 2015 - 11:22
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Vienų akių dėliojimas labai informatyvus reikalas biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif warmo akis pati šalčiausia biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Noa, nebanguok smile.gif
gi tik palyginimui tas akis įkėliau smile.gif Kad esi visiškai teisi - iš akių nieko negalima spręsti - vo ir mano ir Mutes akys l panašios, bent jau man taip atrodo, o tipai kardinaliai skirtingi.

Beje, prek, mano nuomone labai įdomiai kalba, tokios truputį kitokios metodikos, jei taip galima sakyti, bet visad smagu nuomonė iš šalies smile.gif
Jei ji dar užsuks, įmesiu savo foto, bais įdomu, kaip jai atrodo smile.gif
Atsakyti