Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

O jergutėliau maliavotas! Taip apsirengt nesugalvočiau niekada gyvenime biggrin.gif Dar vat kai aprašymą sakei, tipo, boho, tai man gal būtų arčiau dūšos. Bet čia tai jolki matalki, kažkokia Stepfordo žmona doh.gif Kaip išvis vairuot taip apsirengus? Nė nusikeikt neišeitų unsure.gif O kaip žinia, mašina nesikeikiant nevažiuoja, kiekvienas vežikas tai žino biggrin.gif

O tiksliai negalima kaip Voldemortas? Jis irgi boho, skaitau biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Iš manęs tyčiojasi dry.gif
Papildyta:
Noriu, kad kas nors pasakytų, kad laitspringui dramatiškajam labiausiai tinka padrožti džinsai, kerzavoti batai, koks tamsiai pilkas oversized v megztinis, juoda striukė ir po 6 apyrankes ant kiekvienos rankos. Ir kad tai baisiai glamūriška, stilinga, mados klyksmas, ir Lagerfeldas, mane galvėj sutikęs, pirštu parodytų ir sakytų - štai dėl ko mes kovojome! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 30 sausio 2015 - 10:43
... jo aš irgi pagalvojau, jau šunį vedžiodama niekaip TR stiliaus neišgausiu. Tikrai mėgau jaunystėj kartais taip išsidabint, tai po gero vakarėlio amžiais karoliukai nutrukinėję, padelkos suplyšę, kai tapau mama visi norai taip rėdytis išgaravo.

va tau Soft Clasik - sakyčiau irgi ne komfortas biggrin.gif :
user posted image

O LSp dramatišką pamečiau koliažą, bet atrodė tai baisiai... aniems gi tiesūs siluatai, spalviniai blokai... matyt nerado nieko, ibo koliažas taip sakyt neskoningas gavosi.

taip sakyčiau padrožti džinsai, kerzai, oversaizinis megztinis, ir ant viršaus vyriška striukė ar švarkas - naturalų stilius. Va pvz Soft Natural Light Spring (čia nekreip dėmesio, jaučiu LSp kitų spalvų nežino, todėl tokie visi "spalvingi" variantai, dabar jau negaliu tyčiotis, gal mane į tą patį rožinį vežimą reik sodint... ranka visgi su siena veik vienspalvės verysad.gif )
user posted image
Atsakyti
Vo, čia jau padabniau, čia jau gali žmogus naudot. Spalvas pakeitus biggrin.gif ne nu, gali ir spalvas iš tikro tai, bet tik iki 7 metų biggrin.gif

Nors vat aš įtariu, kad vyrams tai tie laitspringo outfitų variantai labai patiktų biggrin.gif Tokia ideali, pastelinė, be charakterio, akutės mėlynos, klingt klingt (pasižiūrėjau į veidrodį ir susiraukiau kaip naginė) biggrin.gif

Kaip ten prie Vasiljevo kolekcijos gidė sakė, kad per karą/po karo (II pasaulinio, man regis) buvo užėjus tokia 'suknelių- gėlių' mada, pastelinės spalvos, nes čia gavosi tokia įkūnyta kareivių svajonė. Tipo, apkase sėdi ir svajoja apie tokias babces, o ne ten kokias su kerzokais, tatuiruotėm ir žvengiančias kaip kumelės biggrin.gif
Atsakyti
Nu jo derinukai... prie nuotaikos tinkamos gal ir apsirengčiau "vyrams patinkančią plėvesuojančią, gėlėtą" suknelę. Bet labiausiai tikėtina, kad kabinčiaus masyvius akuliorius, kokią grubią avalynę ir dar duriančios išvaizdos auskarus lotuliukas.gif
Šiaip man boho stilius nelabai, visokie moto/biker elemantai užuominom nebent. Labiausiai tai eitų toks minimalistinis, urban, švarus stiliukas... su light summer spalvelėm lotuliukas.gif

seniau maniau, kad tas rock chick labai man patinka, nu bet pamatavau ir man per daug kostiuminė drama gaunasi, geriau kokie originalesni kirpimai be aiškių užuominų į konkrečias sroves ir judėjimus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dilukai: 30 sausio 2015 - 11:36
Ašai tai nepastebėjau kad maniškiui tos tokios spalvytės žavėtų, o kiti tai man pyp blush2.gif Ir dar turiu įtarimą, kad tiems kuriems tokios spalvytės labai jau patinka, man visai nepatiktų g.gif . Vat turiu draugę tokią visiškai LSp, tai neišvengiamai kartais apsirengdavo tokiom spalvom, ypač pliažiniu laikotarpiu, tai amžinais turėdavo bėdų su kokiu apsiseilėjusiu diedu, kuris jai visai visai ne prie dūšios, o tokio kuris va jai patiktų taip ir nesusirado... senmergiauja žo.
va radau tą Dramatic LSp:
user posted image

Šita va pagalvojau išsirankam paprasčiausiai akinius, kurie pagal viziomordiją tinka, ir aišku kas kas?
user posted image
Atsakyti
koks čia būtų sudėjimo tipas jeigu taip rengiasi? (formos tokios ne spalvos)
apačioj net du deriniai beveik LSu tinka biggrin.gif
http://www.allsaints...014/september/#
Papildyta:
mano akiniai dabar būtų DC ir TR hibridas
o kas turėtų avietorius nešioti? niekas? smile.gif
Atsakyti
a kokie tie aviatoriai, jai tikri, tai gaminas ir daugiau niekas.
aš kaip tik pagalvojau, ar ne tas kirpimas:
user posted image
Atsakyti
turbut uzjuoksit mane ax.gif bet mano didzioji dalis drabuziu butent kaip tam koliaze su geleta suknele. tik kelniu nenesioju, bet tokio tipo sukneliu turiu ir sijono su kardiganais ax.gif ir l patogu taip rengtis, svarbiasia valyne ploksciapade. bet net ir koliaze balerinos parodytos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rytojryta: 30 sausio 2015 - 12:41
Akiniai man tinka visi, visų formų. Man aplamai didžioji dalis akinių, tiek tamsių, tiek netamsių tinka.
Aš - Voldemortas biggrin.gif
Bendrai jam akiniai kaip tik netinka, jis gi be nosies biggrin.gif
Atsakyti
Man tai ne, išsimatuoju visą optiką ir išeinu be nieko, kas dėl dioptrinių akinių. Va nuo saulės daug kas tinka tikrai smile.gif
Atsakyti
Tai ne esmė yra tas stilius ten kaip vadina ten klasika, vadinas su kostiumėliais, romantiškas su gėlytėm. Pagal kibbe galim gėlytes visiems, tik skirtingas.
Va TR gėlėta suknelė būtų: kažkas tokio, o Gamine jau tokia. kaip ne spece kažkaip tai atrodo, va dramatišką sunku ką rast... faktas kad ne bus pūsta, o tokio (negarantoju, gal čia visgi jau paminkštintas dramatas arba išvis aptemta.
Atsakyti
Paminkštinto dramato nerodo. Kur???
Atsakyti