cha maniau esu ilgagalūnė
mano ūgis 175, na kartais būna trumpi tie 34, bet tokių kaip 34,5-35 nebūna gi, kaip ir 36 jie neegzistuoja
QUOTE(prek @ 2015 01 29, 17:08)
Pagal foto man gaunasi, kad BSpr Jums trūksta vėsumo. Aš visgi greičiau pasisakyčiau už tikrą pavasarį - gera reakcija į šiltas spalvas. 1139 patinka labiau, nei 1136. Linkusi palikt klausimą atvirą
Bet jau kad pavasaris - Jums išsigint nepavyks
Pakomentuokit, kodėl patekot į BSpr?
Bet jau kad pavasaris - Jums išsigint nepavyks
Pakomentuokit, kodėl patekot į BSpr?
akių spalva ir rainelė tokia, kaip kad BS, akių ryškumas ir kontrastas. Pas WS tas kontrastas mažesnis. dar dėl odos spalvos, nes ji labai šviesi, balta, turi šaltumo. Dažnai klausdavo ar nesergu, nes atrodau išblyskus ir visokias pudras perku tik pačia šviesiausią, kitos netinka
o 1139 yra BS paletėje - ugninė raudona
pas WS yra rusvu spalvų, kas man netinka visdėlto.
per "murzinos" ?(kiek jos gali būt murzinos pavasario tipe)
QUOTE(Mute @ 2015 01 29, 17:10)
pas WS yra rusvu spalvų, kas man netinka visdėlto.
QUOTE(prek @ 2015 01 29, 18:14)
per "murzinos" ?(kiek jos gali bųt murzinos pavasario tipe)
man labiau tinka švarios ir ryškios spalvos., tos per murzinos Prieš tai nešiodavau daug rusvo , rudo atspalvio rubų, galvojau kad ruduo esu.. deja, rudeniui iš karto duris užtrenkė
štai mano akys
o čia BS akys
Akys gražios Ir tikrai nėra kad itin šiltos. Ale Jus ir buvo užnešę - su tokia oda ir tokiomis akimis, ir į rudenius
QUOTE(Mute @ 2015 01 29, 17:25)
man labiau tinka švarios ir ryškios spalvos., tos per murzinos Prieš tai nešiodavau daug rusvo , rudo atspalvio rubų, galvojau kad ruduo esu.. deja, rudeniui iš karto duris užtrenkė
štai mano akys
štai mano akys
QUOTE(prek @ 2015 01 29, 18:31)
Akys gražios Ir tikrai nėra kad itin šiltos. Ale Jus ir buvo užnešę - su tokia oda ir tokiomis akimis, ir į rudenius
kai apie spalvinius tipus nieko negirdėjęs ir neišmanai, dar pakeiti plaukų spalvą, tai ir blūdinėji ne ten kur reikia
atradau šią temą, tai ir sugražino i doros kelią
Bet iš kitos pusės - savo šiltumą aiškiai matėt. Nes juk galėjo ir dar labiau nunešt Pvz i kokias dulkėtas vasaras
QUOTE(Mute @ 2015 01 29, 18:00)
kai apie spalvinius tipus nieko negirdėjęs ir neišmanai, dar pakeiti plaukų spalvą, tai ir blūdinėji ne ten kur reikia
piešinukas geras
Ten figūras gal labiau optiškai vertint reikia .
Aš tarkim turiu ilgesnes kojas, nei mama, ūgio mes vienodos, bet visi galvoja kad aš už ją mažesnė, ir kad kojos jos ilgos, o mano normalios .
Man gavosi kad aš esu teatralinis romantikas... ir dar parašė, kad smėlio laikrodis
Šiaip stilistiškai artimas variantas, patinka ypač istorinių kostiumų visokie įjungimai į šiuolaikinį garderobą, ale ar tinkamas nežinau, gal jaunystėj...
Ten figūras gal labiau optiškai vertint reikia .
Aš tarkim turiu ilgesnes kojas, nei mama, ūgio mes vienodos, bet visi galvoja kad aš už ją mažesnė, ir kad kojos jos ilgos, o mano normalios .
Man gavosi kad aš esu teatralinis romantikas... ir dar parašė, kad smėlio laikrodis
Šiaip stilistiškai artimas variantas, patinka ypač istorinių kostiumų visokie įjungimai į šiuolaikinį garderobą, ale ar tinkamas nežinau, gal jaunystėj...
Theatrical Romantic arba (vienu tašku mažiau) Soft classic. Žo, dvi priešingybės, jei gerai suvokiu
O tai kaip ten rengtis tuo Theatrical Romantic?
kažkaip taip?
Ai pala, taigi aš taip ir rengiuosi, taip laitai su juoda ir atrodo, tik dar persikinis undertonas
O jei soft classic? Nesugalvoju. Ai ne, sugalvojau. Taip?
QUOTE(bytte @ 2015 01 29, 15:45)
O tai kaip ten rengtis tuo Theatrical Romantic?
kažkaip taip?
Ai pala, taigi aš taip ir rengiuosi, taip laitai su juoda ir atrodo, tik dar persikinis undertonas
O jei soft classic? Nesugalvoju. Ai ne, sugalvojau. Taip?
Šyš, ne vienu tašku... labiau derinys gal kaip soft gamin, tik šikna didesnė . Ai taip nepagaunu aš tų linijų siluete nors ką.
Teatralic romantic - gotiškos rokerės, boho stilius, tinka ten visokie linijiniai persipinantys raštai, tas pats gipiūras... jam priklauso tokios man labai patinkančios (va klaustukas ir kyla ar tokia, ibo aš neįsivaizduoju kad galėčiau tokį įvaizdį ištempt, kažkokia per daug mikimauzas aš sau... įdomu kas jis ten pagal kibbe) dyvos kaip Dita Von Teese ar nepatinkančios kaip Celine Dion.
Kiek ieškau ne žiemoms, viskas blyn Softinis... nėr kramtūškės spalvų teatre, jos prie teatrinio apšvietimo netinka
Teatralic romantic - gotiškos rokerės, boho stilius, tinka ten visokie linijiniai persipinantys raštai, tas pats gipiūras... jam priklauso tokios man labai patinkančios (va klaustukas ir kyla ar tokia, ibo aš neįsivaizduoju kad galėčiau tokį įvaizdį ištempt, kažkokia per daug mikimauzas aš sau... įdomu kas jis ten pagal kibbe) dyvos kaip Dita Von Teese ar nepatinkančios kaip Celine Dion.
Kiek ieškau ne žiemoms, viskas blyn Softinis... nėr kramtūškės spalvų teatre, jos prie teatrinio apšvietimo netinka
va polyvore theatrical romantic light spring, bet taip sakyčiau su tokiu pat pasisekimu ir soft autumn: