Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

QUOTE(prek @ 2015 01 29, 12:48)
Man gaunasi pavasaris, tik dar nesuprantu - kuris. Iš esmės labai neblogai tinka tikro pavasario spalvos.
Einu žiūrėt, iš kur perkrausčiau.
Kur dabar skris prek? smile.gif

Prek niekur neskris mirksiukas.gif cča aš norėjau pažiūrėt, ar duris kas pravers į kitą tipą ar ne... bet turiu negerą nuojautą, kad jų ne tik kad neatidarys, bet dar ir užrakint gali biggrin.gif bus man po visų čiumadanų doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Ir į kurį spalvinį tipą šitaip norėtumėt persikraustyt? smile.gif Tikrai smalsu

QUOTE(Mute @ 2015 01 29, 13:39)
aš norėjau pažiūrėt, ar duris kas pravers į kitą tipą ar ne... bet turiu negerą nuojautą, kad jų ne tik kad neatidarys, bet dar ir užrakint gali  biggrin.gif  bus man po visų čiumadanų doh.gif  lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(prek @ 2015 01 29, 14:44)
Ir į kurį spalvinį tipą šitaip norėtumėt persikraustyt? smile.gif Tikrai smalsu

karts nuo karto mėginu koją kelti į BW ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
Aš paspėliosiu, o Jūs matuokitės smile.gif Panašias (ta prasme - mėlyna mėlyna, žalia-žalia) spalvas iš BW ir TSpr paletės. Pačias spalvas turėtumėt beveik ištempt. Tik mano požiūriu - pagal tai, ką matau foto - BW Jus turėtų "nuvargint", o raudona grupė - dar ir uždėt tokį ligotą raudonį. Nes tokį pat raudonį turėtų dėt ir BSpr paletė. Kaip yra iš tiesų? Kaip atlaikot visą rožinių grupę?

QUOTE(Mute @ 2015 01 29, 14:03)
karts nuo karto mėginu koją kelti į BW  ax.gif  biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(prek @ 2015 01 29, 15:24)
Aš paspėliosiu, o Jūs matuokitės smile.gif Panašias (ta prasme - mėlyna mėlyna, žalia-žalia) spalvas iš BW ir TSpr paletės. Pačias spalvas turėtumėt beveik ištempt. Tik mano požiūriu - pagal tai, ką matau foto -  BW Jus turėtų "nuvargint", o raudona grupė - dar ir uždėt tokį ligotą raudonį. Nes tokį pat raudonį turėtų dėt ir BSpr paletė. Kaip yra iš tiesų? Kaip atlaikot visą rožinių grupę?

va čia yra dalis spalvų testavimo, kai nustatinėjo mano tipą smile.gif

http://public.fotki.com/limma/plaukai/
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2015 01 29, 13:02)
Klasikas? Nu tai labą dieną zdresti. Ta prasme, man dera vaikščioti mažais žingsniukais su kostiumėliais, tip tip tip, o vorą pamačius - cypti? Ir dar turėčiau tai daryti, ant savo gigantiškos šiknos apsitempus rožinį kostiumėlį?

Nu ne, čia aprašei romantikus, clasikas tai pusiausvyra tarp vyriško (dramatiškas) ir moteriško (romantiškas). Dramatiškas turi ištemtą siluetą, ilgom galūnėm, todėl ten visas aukštas kiša (kas virš 175), plius aiškų raumenyną, smailius kampus, didelius veizolus ir tiesias lūpas. Romantiškas - maža moterėlė, su putlumais visais, visai nesimato raumenyno, gan maži veizolai ir putlios apvalios lūpos, pilni skruostai. Clasikas yra ištemtas ovalas, t.y. ilgas kaip dramatikas, apvalus, kaip romantikas. Jie labai proporcingi, turi delikačią struktūra (kas do biasas nežinau, matyt ne grubę, ta prasme ne iš plytų), normalaus ilgio galūnės, bet gan smulkios plaštakos ir pėdos. Kadangi jie visi tokie proporcingi ir išlaikyti, tai jau rožinis kostiumėlis jiems nelabai, va ką light spring clasik siūlo: My Webpage Ilgakojai dar būna naturalai... dabar nežinau koks, bet galva guldau kad naturalas - Julia Roberts.

Šiaip neberandu poros testų, tiesa pačiam reik rezultatus išsiaiškint...
čia vienas
čia man geras, nes rusiškai geriau suprantu, be to dar su iliustracijom... čia pradžia, toliau 2, 3, 4-5 ir rezultatai
Atsakyti
Man gaunasi, kad į BW emigruot Jums niekaip nepavyks smile.gif Šilta akivaizdžiai geriau, nei šalta. Patiko:
59 463500350337352 150281838 n-vi - galva atskirai nuo suknelės, ir galva gerai. Tik turbūt kosmetikuota? smile.gif
SAM 1118 - su tamsiais plaukais puikiausiai ištraukiat.Beje - plaukų spalva tikra?
SAM 1139 - veidas ir audinys kaip ir viena kryptimi "žaidžia"
SAM 1136 - kaip ir nesipyksta.
Jei jau emigruot, tai į BSpr - man taip gaunasi smile.gif

QUOTE(Mute @ 2015 01 29, 14:41)
va čia yra dalis spalvų testavimo, kai nustatinėjo mano tipą smile.gif

http://public.fotki.com/limma/plaukai/

Atsakyti
žo paprastai:
romantikas
dramatikas
ir visi kiti:
My Webpage
Atsakyti
QUOTE(prek @ 2015 01 29, 16:05)
Man gaunasi, kad į BW emigruot Jums niekaip nepavyks smile.gif Šilta akivaizdžiai geriau, nei šalta. Patiko:
59 463500350337352 150281838 n-vi - galva atskirai nuo suknelės, ir galva gerai. Tik turbūt kosmetikuota? smile.gif
SAM 1118 - su tamsiais plaukais puikiausiai ištraukiat.Beje - plaukų spalva tikra?
SAM 1139 - veidas ir audinys kaip ir viena kryptimi "žaidžia"
SAM 1136 - kaip ir nesipyksta.
Jei jau emigruot, tai į BSpr - man taip gaunasi smile.gif

tikroji plauku spalva yra tamsi, nors ir ne juoda. 1118, 1139, 1136 plaukai dažyti artima naturaliai spalvai, gal siek tiek tamsesni, nebepamenu tiksliai tikrosios spalvos smile.gif ir šiose foto esu be jokios kosmetikos smile.gif
na va.. čiumadanų taip ir neteks krautis, psio... verysad.gif biggrin.gif nes mane ir nutestavo kaip BS smile.gif
Atsakyti
Pagal foto man gaunasi, kad BSpr Jums trūksta vėsumo. Aš visgi greičiau pasisakyčiau už tikrą pavasarį - gera reakcija į šiltas spalvas. 1139 patinka labiau, nei 1136. Linkusi palikt klausimą atvirą smile.gif
Bet jau kad pavasaris - Jums išsigint nepavyks smile.gif

Pakomentuokit, kodėl patekot į BSpr? smile.gif

QUOTE(Mute @ 2015 01 29, 15:45)
na va.. čiumadanų taip ir neteks krautis, psio... verysad.gif  biggrin.gif  nes mane ir nutestavo kaip BS smile.gif

Atsakyti
Įdomiai diskutuojat biggrin.gif
Jau su kūno tipais tai mistika man ten visiška. Figūra su visais moteriškais privalumais (gausiais biggrin.gif ) aukšta, kojos rankos ilgos, visi 20 pirštų irgi ilgi. Kampuotumų mano akim nėra, vieni apvalumai lotuliukas.gif Šiaip pagal proporcijas į smėlio laikrodžius taikyčiau jei giliau nekapstant. Eisiu tą anglišką testą pavartysiu, gal nušvis man kas nors rolleyes.gif
Papildyta:
pamiršau, palyginimui džinsai 34ilgio, su 36 tikrai manau gyvent problematiška sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilukai @ 2015 01 29, 16:09)

pamiršau, palyginimui džinsai 34ilgio, su 36 tikrai manau gyvent problematiška sad.gif

prie 34 ilgio dar ugi nurodyk kad butu aiskiau kokiu proporciju zmogus.

pvz as 34 ilgi nesioju su 170
mes cia aisku ta ilgi turim omenyje su lygiapadziais, be kablu
Atsakyti