Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

QUOTE(Noa @ 2015 01 29, 10:01)
Bytte? Ką tu ten minėjai, apie aprangos tipus, kur kalbėjom apie Chromčenką? Turiu norą į ten įsigilint. Ibo turiu labai svarbų ir skubų darbą, kurio nenoriu dirbt  lotuliukas.gif

Na mačiau, kad Chromčenko yra flamboyant gamine, tai yra dramatiškas gaminas. Paprastas gaminas, tai jo visos kūmo linijos lašo formos arba smailo ir apvalaus derinys. Nežinau kaip paaiškint, bet ne taip, kad va veidas lašiuko ar širdutės formos... Dramatiškas - tai kai formos ištęstos ir smailais kampais. Jų apibūdinime yra toks momentas - daugelis galvoja, kad jūs aukštesnė nei esate iš tiesų. Gamine - labai smulkus tipas, mergaitės berniuko variantas. dramatiškas gaminas kiek grubesnis, nei paprastas gaminas. Visiems gaminams siūlo gavrošo stilių, jokių ten raukinukų, minkštų linijų ir audinių, jokių ten princesinių suknelių ir t.t. jiems negalim.
Raštai nežinau kokie, bet dramatiški, tai: "Принты должны быть энергичными и геометрическими; полосы, зигзаги, асимметричные и неправильной формы. Лучше всего работают смелые сочетания и высокая цветовая контрастность в образе. Думайте в стиле "Пикассо" и стремитесь к ультрасовременному ощущению" ... na kaip Erszebeth sako, kad jai tinka (šiaip gal ir tinka, man tai archetipas bent veido panašus) Gaminam siūlo tą patį, tik smulkiau (nes jie gi smulkučiai). Be to gaminam siūlo: "Вам нужно использовать яркие и дерзкие цвета, вы можете нарушать все правила в этой области! Многоцветные всплески просто великолепны! Яркие или необычные цвета обыгрываются использованием темного или светлого фона. Высокий контраст и дикие сочетания цветов будут смотреться на вас очень интересно. Разбейте линию силуэта цветом!" Taigi jiems net siūlo laužyti spalvines taisykles.

Romantikai - priešingybė dramatikam (pas juos visos linijos apvalios), o klasikai - visatos balansas (ištęstos apvalios linijos, balansas tarp jin ir jan). Dar yra Natūralai... tai tie kažkokie priešybės gaminam, struktūra dramaticų (aukšti, kampuoti), bet visi kampai užapvalinti, gan stambūs tipai... ir dar jiems anime printai, ir visa gamtai artima šūduva tinka.

Bet vat nepagaunu aš tų kampų anei pas save, anei aplinkiniams, kur tas raktelis nesuprantu. dariau testą, tai gavosi man špygutė - visi tipai po 3, o clasik 4 - ale fyg aš ten balansas, ibo nebūna kriaušių clasikų.

Papildyta:
QUOTE(Noa @ 2015 01 29, 10:25)
Tai sakai, nėr pas tave persikinio undertono, ką??? (skaityti grėsmingu balsu biggrin.gif)

Kai bus geras apšvietimas aš prie persikinės sienos nusifotkysiu ot... vat ir matysiu yr tas persikinis urdentonas ar ne bebe.gif
Atsakyti
Oi iš kur tai, kur tas testas? Noriu ir aš žinoti, na iš manęs šūdas, o ne gaminas tikriausiai, nes priešingai, visi iš foto mano, kad aš mažytė, o pamatę ilgai žiūri į viršų ir stebisi lotuliukas.gif

Noriu žinot, kas aš ir kokie printai man tinka, noriu kokio nors printo kaip šikt, o visi man bjaurūs lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(bytte @ 2015 01 29, 11:13)
Kai bus geras apšvietimas aš prie persikinės sienos nusifotkysiu ot... vat ir matysiu yr tas persikinis urdentonas ar ne bebe.gif

Netikiu aš ta tavo siena biggrin.gif Undertonai nežinau kokie, bet overtonas mėlynas gaunasi biggrin.gif Fotkinkis geriau prie baltos biggrin.gif

Pasižiūrėjau savo foto FB, o ten savo feisą dedu itin retai. Ir kaip tik neseniai įdėjau, žiemos fone, su juodu paltu dargi biggrin.gif
Bet jau tas baltas fonas, regis, kerta kaip turi būt, nes ten persikinis net ne overtonas, o visa fizionomija it persikas, kaip lėlės, arba dar diedukai tokia spalva miegamuosius dažo lotuliukas.gif

Atsakyti
Foto buvo Jūsų? Kur pajūry? Ir tikrai nematau nieko šilto. Kaip yra iš tiesų?
Dėl Erszebeth foto - matosi kad stipriai nubalinta. Bet iš šilto kažkas lyg ir lieka. Jūsų atveju iškraipymas gaunasi vos ne didesnis... O gal taip atrodo dėl sąlyginio odos spalvos neutralumo. Nes kur akivaizdžiai šilta, kryptis lieka. O kur "pasienis" - "siena peržengiama"

Dėl sodrumo - reiks paieškot tinkamesnio apibūdinimo. Nes tai greičiau ne spalva, tai greičiau faktūra.

"ar esate susipažinusi su Munsell spalvų teorija?" - taip smile.gif

QUOTE(bytte @ 2015 01 29, 09:31)
Jai gyvą pamatytum, suprastum, kad pas ją nieko šalto nėr lotuliukas.gif . Man buvo šokas, ji dėjo foto temoje, buvo labai tamsiais plukais, svarstė cool summer varianta, ibo prie dūšios jai juoda ir sidabras. Dėl labai šviesios odos matyt foto visad gan smarkiai iškraipo jos variantą.

Sodri - reiškia daug spalvos, t.y. prisodrintas spalva paviršius, iš savęs lengvos spalvos sodrios būna su  juodos priemaiša (ar esate susipažinusi su Munsell spalvų teorija?). Vasarų oda teoriškai negali būt sodri, nes jų spalvos yra gaunamos maišant su pilka. Maišant su pilka, spalva atrodo matinė, plokščia, už tai vasarų akys apibūdinamos kaip nefokusuoto žvilgsnio. Pavasario spalvose yra baltos visada, todėl jos atrodo švarios, skaidrios, šviečiančios. Na o žiema - tai mažų vaikų piešinių paletė biggrin.gif , ten nėra jokių priemaišų, imi spalva ir tepi.

Atsakyti
Man gaunasi pavasaris, tik dar nesuprantu - kuris. Iš esmės labai neblogai tinka tikro pavasario spalvos.
Einu žiūrėt, iš kur perkrausčiau.
Kur dabar skris prek? smile.gif

QUOTE(Mute @ 2015 01 29, 09:43)
o ne.. cia ir yra visas idomumas, kai nesakai kur nori, nes kai pasakai tai ziurek ir iskraustys biggrin.gif
user posted image

Atsakyti
Taip tai jokiu atveju niekur neskris, čia ne koksai tai uždaras mergelių pensionas su bandomuoju laikotarpiu biggrin.gif
Galimi tik visokie debatai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(prek @ 2015 01 29, 11:27)
Foto buvo Jūsų? Kur pajūry? Ir tikrai nematau nieko šilto. Kaip yra iš tiesų?
O gal taip atrodo dėl sąlyginio odos spalvos neutralumo. Nes kur akivaizdžiai šilta, kryptis lieka. O kur "pasienis" - "siena peržengiama"

Dėl sodrumo - reiks paieškot  tinkamesnio apibūdinimo. Nes tai greičiau ne spalva, tai greičiau faktūra.

"ar esate susipažinusi su Munsell spalvų teorija?" - taip smile.gif

Taip mano, dažniausiai visaip aš gaunuosi foto, saulėje - šaltas tipas, šešėlyje - šiltas ir daug labiau muted, kaip yra iš tiesų? Aš noriu būt šalta, bet neradau nei vienos šaltos vasarinės žalios (turiu mėgiamą lapatyna, su geru dienos apšvietimu per didelius langus, ir kur viskas pagal spalvas sudėliota, tai mėgstu prasitestint), vis šiltesnę, šiltesnę ėmiau, kol nugrybavau iki visai šiltos salotinės ir tokios zelionkos spalvos.

tai faktas, kad ribiniai tipai sunkiausiai atpažįstami, ir labiausiai apgaulingi, jai dar su kontrastu (oda/plaukai) tai išvis biesas juos parautų.

tai gerai 4u.gif
Atsakyti
Aš tiesiog mėginu paaiškinti, kaip man atrodo ir kaip matau - kaip algoritma, nes jau pakankamai sunku papasakot žodžiu, o parašyt suprantamai - dar sudėtingiau smile.gif

Pamėginsiu nesijūsint. Tačiau greitų rezultatų negarantuoju lotuliukas.gif
QUOTE(Noa @ 2015 01 29, 09:54)
gal nesijausk čia kaip mokytoja pas ketvirtokus biggrin.gif Mes čia gal ir plepam beleką sykiais, tikim, kad tu protinga, bet mes čia irgi labai durnos nesam, gal ne orakulai, bet jau pagrindų tai gal mums nebereikia, nebeįdomu biggrin.gif Tiesiog išdiskutavę mes tas venas jau ir netgi žinom, pas kurią kokios biggrin.gif Ir akių kraštelius, ir  vidinius, ir išorinius, mes tą Zylą čia per kelias temas taršėm biggrin.gif Ir undertonus/overtonus taršėm, ir celebrites taršėm, suprantu, kad nuostabu, bet nu. Pasiderinam, sakau, prie kolektyvo ir baigiam jūsintis, ibo man tuoj kils noras gerti kavą iš gėlėto puodelio, mažąjį pirštą atkišus biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2015 01 29, 11:22)
Oi iš kur tai, kur tas testas? Noriu ir aš žinoti, na iš manęs šūdas, o ne gaminas tikriausiai, nes priešingai, visi iš foto mano, kad aš mažytė, o pamatę ilgai žiūri į viršų ir stebisi lotuliukas.gif

Noriu žinot, kas aš ir kokie printai man tinka, noriu kokio nors printo kaip šikt, o visi man bjaurūs lotuliukas.gif
Papildyta:

Netikiu aš ta tavo siena biggrin.gif Undertonai nežinau kokie, bet overtonas mėlynas gaunasi biggrin.gif  Fotkinkis geriau prie baltos biggrin.gif

Pasižiūrėjau savo foto FB, o ten savo feisą dedu itin retai. Ir kaip tik neseniai įdėjau, žiemos fone, su juodu paltu dargi biggrin.gif
Bet jau tas baltas fonas, regis, kerta kaip turi būt, nes ten persikinis net ne overtonas, o visa fizionomija it persikas, kaip lėlės, arba dar diedukai tokia spalva miegamuosius dažo lotuliukas.gif

gaminas ir atrodo mažytis, mažesnis, nes jo kaulų struktūra moteriška (romantiška, priešinga dramatiškai), bet jie padlos klausia prie to kokio esi ūgio ir dar derina tokius dalykus, kaip rankos/kojos trumpos (mol gaminas mažas, trumpom galūnėm). Tai makaliūzėlė.
jai būtum gaminas tai geriausiu atveju koks ten Softinis, t.y. su romantiko įtaka (žo ružava, garbiniuota hihihi.gif , Merlyn Monroe tipas... jai neklystu... berots ji jaunystėj buvo gynas romantikas, o paskui migravo į Soft gamine, bet negarantuoju, man ten nesusikratė viskas)
Testo angliškai ar rusiškai?

nu o tu mano siena netiki, pas mane vaiko kambarys tokis, kaip diedukų miegamųjų - gi susiliesiu, o evertonas bus bendras. Prie to pačio... pas tave ta markerinė žalia kieno akcentinė, ibo pagal Zylos bandymus man gavos tokia skūros papildanti spalva su kuleriu kai žaidžiau. Gal aš tada būsiu koks koralins contrastingas pavasaris pagal BFAS lotuliukas.gif
Atsakyti
Va toje pajūrio foto matau kažką bendro tarp savo ir Jūsų odos.
http://img-fotki.yan..._900d71c2_L.jpg
Man nerealiai gerai ne pušies žalumas bet tas lapelis virš pušies - kuris link melsvo. Jei juodas pirmas, tai šitas dvyliktas. Kaip ant Jūsų tokia spalva?
Anksčiau man draugystė su žalia visiškai nesigavo. Dabar problema tik viena - tokios spalvos parduotuvėse praktiškai neįmanoma rasti.

QUOTE(bytte @ 2015 01 29, 12:02)
Taip mano, dažniausiai visaip aš gaunuosi foto, saulėje - šaltas tipas, šešėlyje - šiltas ir daug labiau muted, kaip yra iš tiesų? Aš noriu būt šalta, bet neradau nei vienos šaltos vasarinės žalios (turiu mėgiamą lapatyna, su geru dienos apšvietimu per didelius langus, ir kur viskas pagal spalvas sudėliota, tai mėgstu prasitestint), vis šiltesnę, šiltesnę ėmiau, kol nugrybavau iki visai šiltos salotinės ir tokios zelionkos spalvos.

:

Atsakyti
QUOTE(prek @ 2015 01 29, 12:07)
Aš tiesiog mėginu paaiškinti, kaip man atrodo ir kaip matau - kaip algoritma, nes jau pakankamai sunku papasakot žodžiu, o parašyt suprantamai - dar sudėtingiau smile.gif

Pamėginsiu nesijūsint. Tačiau greitų rezultatų negarantuoju  lotuliukas.gif

Gerai drinks_cheers.gif Tada vėl gersiu arbatą iš puslitrinio sriubinio puodo sau ramiai biggrin.gif

QUOTE(bytte @ 2015 01 29, 12:13)
gaminas ir atrodo mažytis, mažesnis, nes jo kaulų struktūra moteriška (romantiška, priešinga dramatiškai), bet jie padlos klausia prie to kokio esi ūgio ir dar derina tokius dalykus, kaip rankos/kojos trumpos (mol gaminas mažas, trumpom galūnėm). Tai makaliūzėlė.
jai būtum gaminas tai geriausiu atveju koks ten Softinis, t.y. su romantiko įtaka (žo ružava, garbiniuota hihihi.gif , Merlyn Monroe tipas... jai neklystu... berots ji jaunystėj buvo gynas romantikas, o paskui migravo į Soft gamine, bet negarantuoju, man ten nesusikratė viskas)
Testo angliškai ar rusiškai?

nu o tu mano siena netiki, pas mane vaiko kambarys tokis, kaip diedukų miegamųjų - gi susiliesiu, o evertonas bus bendras. Prie to pačio... pas tave ta markerinė žalia kieno akcentinė, ibo pagal Zylos bandymus man gavos tokia skūros papildanti spalva su kuleriu kai žaidžiau. Gal aš tada būsiu koks koralins contrastingas pavasaris pagal BFAS lotuliukas.gif

O man pofig, kokia kalba testas, gali dar ir lenkiškai būt biggrin.gif Man visaip tinka biggrin.gif

Mano kaulų truktūra bobiška, kaip tik dėl siaurų pečių jaunystėj iš manekenių išmetė lotuliukas.gif Bet jei koks testas pasakys, kad mano rankelės kojelės trumpos, eisiu ir įspirsiu jiems. Mano džinseliai blin 36 ilgelio, blin, tokių rasti, blin, vargo vakarienė... Vakarienėlė, blin biggrin.gif
Aš pusgaminis lotuliukas.gif

Kaip kieno akcentinė? Mano akcentinė biggrin.gif Ten neakcentuota, ką reikia akcentuoti, ten yra paletė akcentams, ir psio. Visa ružava, ir tokia, sakyčiau, echydnai ružava, tokių spalvų galėčiau sau leisti - hm - triusikų mezginį arba ten kokį telefono dėklą (ružavas telefono dėklas labai gerai mamoms, turinčioms paauglių sūnų, tada jie negrobia mamos telefono, o kitaip grobia visose viešose vietose, ten tipo poliklinikose ir kaip mat iškrauna) biggrin.gif O daugiau padorių spalvų ten ne kažką biggrin.gif
Nu va ta markerinė žalia, taip biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(prek @ 2015 01 29, 12:22)
Va toje pajūrio foto matau kažką bendro tarp savo ir Jūsų odos.
http://img-fotki.yan..._900d71c2_L.jpg
Man nerealiai gerai ne pušies žalumas bet tas lapelis virš pušies - kuris link melsvo. Jei juodas pirmas, tai šitas dvyliktas. Kaip ant Jūsų tokia spalva?

Tokio tamsumo man praktiųkai visos gerai, ibo nelabai ten spalvos daug, kuri įtakotu šilta/šalta. Tas pats ir su tokio tamsumo mėlyna ar raudona (bordo tamsiai gaunas).
Bet ne ne tokia mano žalia.

Noa, o tai nedavė tau kur pro skylutę koordinačių popieriuko rodo - va tipo komplementari odai, labiausiai pabrėžianti odos spalvos grožį? Nes aš kai suvedžiau į kulerį savo skūros koordinates, tai išmetė va tokia salotinę, išsigandus nubėgau pasimatuot pamenu su sūnaus stalo įrankiais, nes jie su tokia plastmasės spalva... ir žiūriu tinka doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Noa @ 2015 01 29, 12:26)
Gerai drinks_cheers.gif Tada vėl gersiu arbatą iš puslitrinio sriubinio puodo sau ramiai biggrin.gif
O man pofig, kokia kalba testas, gali dar ir lenkiškai būt biggrin.gif Man visaip tinka biggrin.gif

Mano kaulų truktūra bobiška, kaip tik dėl siaurų pečių jaunystėj iš manekenių išmetė lotuliukas.gif Bet jei koks testas pasakys, kad mano rankelės kojelės trumpos, eisiu ir įspirsiu jiems. Mano džinseliai blin 36 ilgelio, blin, tokių rasti, blin, vargo vakarienė... Vakarienėlė, blin biggrin.gif
Aš pusgaminis lotuliukas.gif

Man ti pagal sudėjimą klasikas... palauk po pietų sudėsiu visus testus, galėsi testuotis. Labiausiai man patiko su paveiksliukais rusiškas.

Ilgakojai šiaip dramaticai, jai būtum kiek "kietesnio" sudėjimo, sakyčiau natūralas, tie irgi ilgakojai. o klasikai tai labai praporcingi ir delikatūs, pavyzdys Greise Kelly My Webpage
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2015 01 29, 12:45)
Noa, o tai nedavė tau kur pro skylutę koordinačių popieriuko rodo - va tipo komplementari odai, labiausiai pabrėžianti odos spalvos grožį? Nes aš kai suvedžiau į kulerį savo skūros koordinates, tai išmetė va tokia salotinę, išsigandus nubėgau pasimatuot pamenu su sūnaus stalo įrankiais, nes jie su tokia plastmasės spalva... ir žiūriu tinka doh.gif
Papildyta:

Man ti pagal sudėjimą klasikas... palauk po pietų sudėsiu visus testus, galėsi testuotis. Labiausiai man patiko su paveiksliukais rusiškas.

Ilgakojai šiaip dramaticai, jai būtum kiek "kietesnio" sudėjimo, sakyčiau natūralas, tie irgi ilgakojai. o klasikai tai labai praporcingi ir delikatūs, pavyzdys Greise Kelly My Webpage

Nea. Man davė popieriukus su skylutėmis savo akių, odos ir plaukų spalvų, anų plaukų, priešgimdyminių, jie nesmarkiai nuo odos skyrėsi lotuliukas.gif O komplementarių nedavė, ir išvis nieko apie tai nesakė, o sakė tik Inc savo bloge. Ten su fotožopos pagalba išsivedžiau, kad mano odai komplementari kažkokia panaši į policininko uniformą, bet kadangi tiksliai ten nustatyti neina, tai taip ir žinau vokrug - da - okolo biggrin.gif

Klasikas? Nu tai labą dieną zdresti. Ta prasme, man dera vaikščioti mažais žingsniukais su kostiumėliais, tip tip tip, o vorą pamačius - cypti? Ir dar turėčiau tai daryti, ant savo gigantiškos šiknos apsitempus rožinį kostiumėlį? Tada jau žinau, į ką būčiau panaši - kas matė ar skaitė "Harį Poterį", į Ambridž lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 29 sausio 2015 - 12:02