QUOTE(Noa @ 2015 01 29, 10:01)
Bytte? Ką tu ten minėjai, apie aprangos tipus, kur kalbėjom apie Chromčenką? Turiu norą į ten įsigilint. Ibo turiu labai svarbų ir skubų darbą, kurio nenoriu dirbt
Na mačiau, kad Chromčenko yra flamboyant gamine, tai yra dramatiškas gaminas. Paprastas gaminas, tai jo visos kūmo linijos lašo formos arba smailo ir apvalaus derinys. Nežinau kaip paaiškint, bet ne taip, kad va veidas lašiuko ar širdutės formos... Dramatiškas - tai kai formos ištęstos ir smailais kampais. Jų apibūdinime yra toks momentas - daugelis galvoja, kad jūs aukštesnė nei esate iš tiesų. Gamine - labai smulkus tipas, mergaitės berniuko variantas. dramatiškas gaminas kiek grubesnis, nei paprastas gaminas. Visiems gaminams siūlo gavrošo stilių, jokių ten raukinukų, minkštų linijų ir audinių, jokių ten princesinių suknelių ir t.t. jiems negalim.
Raštai nežinau kokie, bet dramatiški, tai: "Принты должны быть энергичными и геометрическими; полосы, зигзаги, асимметричные и неправильной формы. Лучше всего работают смелые сочетания и высокая цветовая контрастность в образе. Думайте в стиле "Пикассо" и стремитесь к ультрасовременному ощущению" ... na kaip Erszebeth sako, kad jai tinka (šiaip gal ir tinka, man tai archetipas bent veido panašus) Gaminam siūlo tą patį, tik smulkiau (nes jie gi smulkučiai). Be to gaminam siūlo: "Вам нужно использовать яркие и дерзкие цвета, вы можете нарушать все правила в этой области! Многоцветные всплески просто великолепны! Яркие или необычные цвета обыгрываются использованием темного или светлого фона. Высокий контраст и дикие сочетания цветов будут смотреться на вас очень интересно. Разбейте линию силуэта цветом!" Taigi jiems net siūlo laužyti spalvines taisykles.
Romantikai - priešingybė dramatikam (pas juos visos linijos apvalios), o klasikai - visatos balansas (ištęstos apvalios linijos, balansas tarp jin ir jan). Dar yra Natūralai... tai tie kažkokie priešybės gaminam, struktūra dramaticų (aukšti, kampuoti), bet visi kampai užapvalinti, gan stambūs tipai... ir dar jiems anime printai, ir visa gamtai artima šūduva tinka.
Bet vat nepagaunu aš tų kampų anei pas save, anei aplinkiniams, kur tas raktelis nesuprantu. dariau testą, tai gavosi man špygutė - visi tipai po 3, o clasik 4 - ale fyg aš ten balansas, ibo nebūna kriaušių clasikų.
Papildyta:
QUOTE(Noa @ 2015 01 29, 10:25)
Tai sakai, nėr pas tave persikinio undertono, ką??? (skaityti grėsmingu balsu )
Kai bus geras apšvietimas aš prie persikinės sienos nusifotkysiu ot... vat ir matysiu yr tas persikinis urdentonas ar ne