Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

QUOTE(Erszebeth @ 2015 01 28, 21:22)
Man tai gražiau būtų su ta kuprine, ne su kostiumu  blush2.gif

lotuliukas.gif Tai jis su ta kuprine jau antrus metus, su džinsais trejus, o su kostiumu pabus dvi dienas: per šimtadienį ir per išleistuves biggrin.gif Ir tai gal tik su švarku. Ir dar be jokių ten šlipsų biggrin.gif
Atsakyti
Kad šilta - akivaizdu. Pavasario spalvos sakyčiau bus per "skambios", bus "iš pradžių suknelė, o paskui panelė". Man gaunasi tikras/šiltas ruduo smile.gif
https://www.google.c...n...our;570;456
http://www.google.co...ed=0CCsQMygOMA4

Dabar einu žiūrėt, kur save priskyrėt smile.gif

QUOTE(Erszebeth @ 2015 01 28, 21:13)
Tai gal ne warm anas, o su vasaros įtaka ruduo, softas? Murzinos, sakei, irgi neblogai tinka, bet, pasirodo, tinka ir šiltos murzinos. O gal vasara su rudens įtaka?
Papildyta:
Man prek spėjimai tokie... keisti, sakyčiau, ir kartu įdomūs. Matosi, kad žmogus pasidomėjęs spalvomis, bet pamato kažką kitaip, nei dauguma. Nesakau, kad neteisingai - tai variantai, kuriuos visai verta apsvarstyti, nors iš pirmo įspūdžio jie neatrodo svarstytini. Net įdomu pasidarė, prek, o koks tipas atrodau aš?

Čia be jokio makiažo, plaukai, antakiai ir absoliut viskas natūralūs:

user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo prek: 28 sausio 2015 - 21:11
QUOTE(prek @ 2015 01 28, 21:10)
Kad šilta - akivaizdu. Pavasario spalvos sakyčiau bus per "skambios", bus "iš pradžių suknelė, o paskui panelė". Man gaunasi tikras/šiltas ruduo smile.gif

Dabar einu žiūrėt, kur save priskyrėt smile.gif

WS, tik ne aš pati priskyriau, o po ilgų svarstymų mane priskyrė blush2.gif Aš savo vyresniąją dukrą skiriu prie WA, ji už mane aiškiai labiau "muted" odos, ir akys žalio atspalvio, o plaukai meta raudonumo atspalvį (maniškiai tik geltoną).
Atsakyti
Vėlgi gausit "matuotis" realiai. Kodėl sakau, kad ruduo man labiau patinka?
https://www.google.c...g...tml;554;399
imkit šviesią mėlyną - man gaunasi, kad ji gesins Jūsų akis, nes mėgins "pertempt kaldrą ant savęs".
O mėlyna iš šitų - http://www.google.co...ed=0CCsQMygOMA4
atvirkščiai, turėtų pabrėžt ir veido spalvą, ir akis.
Bet matuotis tai būtina. Gal man viskas ne taip atrodo, kaip yra realiai smile.gif

QUOTE(Erszebeth @ 2015 01 28, 22:18)
WS, tik ne aš pati priskyriau, o po ilgų svarstymų mane priskyrė  blush2.gif Aš savo vyresniąją dukrą skiriu prie WA, ji už mane aiškiai labiau "muted" odos, ir akys žalio atspalvio, o plaukai meta raudonumo atspalvį (maniškiai tik geltoną).

Atsakyti
QUOTE(prek @ 2015 01 28, 22:29)
https://www.google.c...g...tml;554;399
imkit šviesią  mėlyną  - man gaunasi, kad ji gesins Jūsų akis, nes mėgins "pertempt  kaldrą ant savęs".

Bet žiū. Čia kažkokia sistemos klaida toks požiūris. Imam visų absoliučiai žmonių akis. Jos visos yra mūtnos. Jeigu taip konkrečią spalvą paėmus, kad ir melsvą, tai netgi žiemai jinai bus ryškesnė, negu akys, ir "temps" kaldrą. Tai kaip čia išeina? Visi žmonės yra vasaros ir rudenys?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 28 sausio 2015 - 21:41
QUOTE(prek @ 2015 01 28, 21:29)

imkit šviesią  mėlyną  - man gaunasi, kad ji gesins Jūsų akis, nes mėgins "pertempt  kaldrą ant savęs".
O mėlyna iš šitų -
atvirkščiai, turėtų pabrėžt ir veido spalvą, ir akis.
Bet matuotis tai būtina. Gal man viskas ne taip atrodo, kaip yra realiai smile.gif

Na, už mane daugiau šitoje temoje turbūt niekas nėra matavęsis. Išsimatavau visus tipus, pradedant soft summer, baigiant clear spring. Ir būtent tų akių negesina jokios spalvos, jei ką negero daro - tai tik odai. Prie pačių ryškiausių akys man yra ryškios, net nėra reikalo kaip nors specialiai pabrėžinėti jų spalvą. Kitas reikalas - yra spalvų, kurios odą daro "sergančią", tai visų pirma šviesios ir šaltos murzinos spalvos, baisiausia - pelenų rožinė. Fuksija, palygint su ja, atrodo visai žmoniškai, tik ant odos meta nepageidaujamą rausvumąm, tačiau akys su ja "kaip lempos", kaip kažkas temoj išsireiškė. Dėl to buvo abejonių tarp WS ir BS, bet visgi sveikiau ant manęs atrodo šiltos sodrios švarios spalvos.
Atsakyti
Ačiū, apžiūrėjau.
Va šitaip - patiko http://www.google.co...ed=0CB8QMygCMAI

O ant šviesios odos - visai ne.
https://www.google.c...&...tml;600;441

Įdomu kaip ant Jūsų bus?

QUOTE(Noa @ 2015 01 28, 20:54)
Dauguma bronzerių tikrai tinka tik šiltiems tipams, o šalti atrodo baisiai. Mačiau užtat teigimų, kad šaltiems tipams tinka va šitas:
http://www.feeluniqu...ma-Bronzer-708g
Nes jis nei kiek neryžas.
Neišmėginau, bet aš jį užsisakius, laukiu smile.gif

Atsakyti
QUOTE(prek @ 2015 01 28, 20:47)
Hot Pink - tai bus toks? https://ru.wikipedia...

Viena išvada - reikia skuduriukų. Ir nebūtinai fotkintis.  Tiesiog mainyt prie veido, atmetant blogiausius.  O iš likusių gal kažkas ir susidėlios? Nes jei ištempia tokią rožinę... Dėl visa ko - o žiemą irgi matavot?

Plaukai natūraliai tamsoki? Fotosesijoje buvo natūralūs?
Visur nuotraukose akys nėra labai ryškios veide, išskyrus tą, kur atskirai buvo fotografuota akis. O kaip yra iš tiesų? Plaukai tamsūs, oda gana sodri, o akys tarsi iš kitos operos būtų  g.gif

Man toks jausmas kad jūs ne viską skaitot, ibo kažkaip kartojuosi g.gif
Fotosesijoje natūralūs, visur natūralūs, blakstienos ir antakiai nedažyti, nieks nedažyta. Oda sodri ką reiškia? Ta prasme tamsi? Mano odos nr pagal pudras visada pats šviesiausias, nežinau kodėl taip tamsiais foto gaunas, lauke foto - aš balta.
Jau minėjau, kad svarstė merginos žiemą, bet aš kategoriškai ją atmetu, juoda per sodri man, nekalbant apie juodos baltos bloką. Kaip ir viena skaisčiai balta ne kaip, irgi minėjau. Dargi ir daugiau žiemos spalvų netempiu. Ir tokios floresuojantčios link fuksijos hot pink netempiu manau, mano rausva ta nuvalkiota kur visur BSp koliažuose dominuoja. Foto, kur tarkim stambiu planu per vestuves kokias, tai akys kažkokios labai tamsios, bet jos ne skaitmeninės, tai biesas žino, gal dėl vyzdžių didelių, neprisiartinsi gi. Be to jos pas mane kaip ir pasikeitė. Dar toks faktas, kad jos nėra didelės, kaip pas kokia tarkim Ščiogolovaitę, tai automatiškai mažiau ryškios.

Erszebeth beja irgi labai šviesios odos.
Atsakyti
Patikėkit manim, tinkamos spalvos akių tikrai negesina smile.gif Todėl jos ir yra tinkamos - tai yra tos pačios spalvos, kurias turi tas spalvinis tipas. O naudojant akcentines to spalvinio tipo spalvas - netgi labai tinkamai paryškina. Jei gesina - vadinasi spalvinis tipas ne tas, nes spalvos tarpusavy užuot "draugavusios", pradeda "ginčytis" ir "pertempinėt".

Dar yra viena spalvinio tipo nustatymo versija - pagal venų spalvą, manau girdėjot. Sakyčiau venų šiltumą- šaltumą nustatyt sudėtinga, nebent šiltumas/šaltumas visai akivaizdus būtų. Bet tos spalvos drabužis atitaikius - nerealiai "sužaidžia" išvaizdos pagerinimo prasme.

QUOTE(Noa @ 2015 01 28, 22:35)
Bet žiū. Čia kažkokia sistemos klaida toks požiūris. Imam visų absoliučiai žmonių akis. Jos visos yra mūtnos. Jeigu taip konkrečią spalvą paėmus, kad ir melsvą, tai netgi žiemai jinai bus ryškesnė, negu akys, ir "temps" kaldrą. Tai kaip čia išeina? Visi žmonės yra vasaros ir rudenys?

Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2015 01 28, 20:54)
Nu vat ten kažkas panašaus... Gal daugiau į slyvų, ružavumo daugiau. Ten kažkas tarp vasaros ir pavasario ta spalva, ir ne tai kad visai negerai, bet būna geriau...

Neišmėginau, bet aš jį užsisakius, laukiu smile.gif

Ai tada nežinau... jai jau visai per viduri, tai ir vasara/ruduo visai nieko... O kaip warmas, tai rudos plaukuose mažoka, nebent parudavo. Ašai pažįstų WA be strazdanų, ir įdega pavydėtinai lygiai ir gan greit, bet plaukai tokie šilti rudi. Dar mintis irgi - teoriškai BSp tokios daugiasluoksnės spalvos netinka. O va tokia keptą morką kai kurie visai nieko tempia, kad ir Mutė, jai pameni fotosesiją. Įdomu kas būtų jai geriau g.gif

Kontūruosi su juo?
Atsakyti
Man susidarė įspūdis, kad prek gana tiksliai atpažįsta šiltumą, bet dėl švarumo/murzinumo vertina per vieną ar kelis laiptelius į murzinumo pusę. Gal monitorius nevalytas biggrin.gif Tai jeigu tau sako soft summer, išeina, kad vidutinis šiltumas, labiau link šaltos pusės, o švarumo pridėk per kelis. Išeis švari vasara (cool summer) arba kiek mažiau švarus švariuoju laikomas tipas - vasaros įtakotas pavasaris. Gal tu visgi nutamsėjęs LS?
Papildyta:
QUOTE(prek @ 2015 01 28, 22:21)
Patikėkit manim, tinkamos spalvos akių tikrai negesina smile.gif Todėl jos ir yra tinkamos - tai yra tos pačios spalvos, kurias turi tas spalvinis tipas. O naudojant akcentines to spalvinio tipo  spalvas - netgi labai tinkamai paryškina.  Jei gesina - vadinasi spalvinis tipas ne tas, nes spalvos tarpusavy užuot "draugavusios", pradeda "ginčytis" ir "pertempinėt".

Dar yra viena spalvinio tipo nustatymo versija - pagal venų spalvą, manau girdėjot. Sakyčiau venų šiltumą-  šaltumą nustatyt sudėtinga, nebent šiltumas/šaltumas visai akivaizdus būtų. Bet tos spalvos drabužis atitaikius - nerealiai "sužaidžia" išvaizdos pagerinimo prasme.

Pagal venų spalvą turiu vieną itin idealų šaliką, teal smile.gif

Man geriausiai tinka va tokio tipo ryškumas - čia matuojamas lūpdažis, visa kita nedažyta. Akys irgi nedažytos, bet ir lūpdažis, ir tas siūlų kamuolys tik dar labiau jas paryškina. O siūlai yra iš WS paletės, ne rudens. Ir ne BS - jam per šilti.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(prek @ 2015 01 28, 23:21)
Dar yra viena spalvinio tipo nustatymo versija - pagal venų spalvą, manau girdėjot. Sakyčiau venų šiltumą-  šaltumą nustatyt sudėtinga, nebent šiltumas/šaltumas visai akivaizdus būtų. Bet tos spalvos drabužis atitaikius - nerealiai "sužaidžia" išvaizdos pagerinimo prasme.

Aha, ir vadinasi tatai teorija pagal D. Zyla, o ta spalva atseit dramatiška asmeninė spalva. Va mums su Noa tada lieka tokia bliedna mėlsvai žalsvą, su kuria visai nesigauni Dramatiška biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Erszebeth @ 2015 01 28, 23:29)
Man susidarė įspūdis, kad prek gana tiksliai atpažįsta šiltumą, bet dėl švarumo/murzinumo vertina per vieną ar kelis laiptelius į murzinumo pusę. Gal monitorius nevalytas biggrin.gif Tai jeigu tau sako soft summer, išeina, kad vidutinis šiltumas, labiau link šaltos pusės, o švarumo pridėk per kelis. Išeis švari vasara (cool summer) arba kiek mažiau švarus švariuoju laikomas tipas - vasaros įtakotas pavasaris. Gal tu visgi nutamsėjęs LS?

Man LSp versija kliūva dėl to undertono, pas juos tokis persikinis, o pas mane kiek žiūriu visgi riužavas. Nors berots LSu irgi riužavas. Šiaip net nežinau pagal ką reiktų skirt tas paletes. Vat pagal Zyla tamsiausia spalva pagal veizolus, tai išeitų ašai lightas biggrin.gif
Atsakyti