QUOTE(prek @ 2015 01 28, 20:47)
Hot Pink - tai bus toks?
https://ru.wikipedia...
Viena išvada - reikia skuduriukų. Ir nebūtinai fotkintis. Tiesiog mainyt prie veido, atmetant blogiausius. O iš likusių gal kažkas ir susidėlios? Nes jei ištempia tokią rožinę... Dėl visa ko - o žiemą irgi matavot?
Plaukai natūraliai tamsoki? Fotosesijoje buvo natūralūs?
Visur nuotraukose akys nėra labai ryškios veide, išskyrus tą, kur atskirai buvo fotografuota akis. O kaip yra iš tiesų? Plaukai tamsūs, oda gana sodri, o akys tarsi iš kitos operos būtų
Man toks jausmas kad jūs ne viską skaitot, ibo kažkaip kartojuosi
Fotosesijoje natūralūs, visur natūralūs, blakstienos ir antakiai nedažyti, nieks nedažyta. Oda sodri ką reiškia? Ta prasme tamsi? Mano odos nr pagal pudras visada pats šviesiausias, nežinau kodėl taip tamsiais foto gaunas, lauke
foto - aš balta.
Jau minėjau, kad svarstė merginos žiemą, bet aš kategoriškai ją atmetu, juoda per sodri man, nekalbant apie juodos baltos bloką. Kaip ir viena skaisčiai balta ne kaip, irgi minėjau. Dargi ir daugiau žiemos spalvų netempiu. Ir tokios floresuojantčios link fuksijos hot pink netempiu manau, mano rausva ta nuvalkiota kur visur BSp koliažuose dominuoja. Foto, kur tarkim stambiu planu per vestuves kokias, tai akys kažkokios labai tamsios, bet jos ne skaitmeninės, tai biesas žino, gal dėl vyzdžių didelių, neprisiartinsi gi. Be to jos pas mane kaip ir pasikeitė. Dar toks faktas, kad jos nėra didelės, kaip pas kokia tarkim Ščiogolovaitę, tai automatiškai mažiau ryškios.
Erszebeth beja irgi labai šviesios odos.