QUOTE(prek @ 2015 01 28, 14:54)
Bet jei Jūs derinsit spalvas prie kaklo odos - kaip jos derės prie veido?
Taigi tu, jei teisingai pasiderinti krempudrą ir bronzerius, suvienodinsi kaklą ir veidą. Žiemą bus veidas kaip kaklas, o vasarą, kai visas kūnas rudas, tik vienas kaklas baltas, gali kokiu šytinčiu bronzeriu skruostikaulius ir tuo pačiu kaklą brūkštelėt. Kas tiks prie vieno, tas ir prie kito. Kaklas prie veido turi derėti pirmiausia, nes būna, kad, tarkim, megztuko nesimato, o su kaklu tai visuomet esi!
QUOTE(prek @ 2015 01 28, 15:33)
Bet kūnas tai buvo saulėje lygiai tiek pat, kiek veidas
Ir saulės nepaliestų (arba beveik nepaliestų - kaip kad kaklas) vietų ant to kūno... Pati suprantate kiek
Vadinasi gausis prie vienos spalvos kūno priklijuota kabuki artisto galva
Dažnai kaklas neįdega, nes yra šešėlyje, nuo tos pačios galvos
Tada vasarą reikia patvarkyt kaklą truputį. O dabar gi nereikia, nebent jūs soliariumų maniakė. O jeigu taip, tada reikia priimti ten kokią pozą ir padegint tą kaklą
Arba vengti soliariumų
Aš kažkaip jaunystėj irgi nedegindavau veido, soliariumuose irgi užsiklodavau jį, ir dabar tuo labai džiaugiuosi
Paskutinį kartą tuo apsidžiaugiau vakar, kai mano nuosava kosmetologė, pas kurią vaikštau gal 4 metus, neatspėjo, kiek man metų, o davė 7 metais mažiau. Oi kaip pasikėliau, kokia kieta pasijaučiau
QUOTE(bytte @ 2015 01 28, 16:09)
Šiaip tas šiltumas/šaltumas nesuprantamas man taip ir liko. Nukirpau foto, kad nesimatytų akivaizdaus spalvos atšvaito ir dažytų lūpų (pamenat tą lūpdažį kur visos tepėm?), įdomu kuris variantas taip .
Blin, Bytte, niekada nenorėjau to garsiai ištarti, bet man tu į mane panaši čia
Papildyta:
Apturėjau šiandien su savo vyresniu bernu įdomią spalvinę patirtį. Primenu, kad jis iškart buvo griežtai čia nutipizuotas į kūlsumerius be teisės išeiti lygtinai, o paskui, man užburbuliavus, kad akys tai žalios, buvo permestas į softus - to-li-vasara, to-li-ruduo, nesupaisysi.
Nu žo, foto tai ten buvo mažo, o dabar jau jis abiturientas, ir ėjom pirkti kostiumo. O tai kaip būna perkant kostiumą - o gal dar maškinių reiktų? Jis kaip ir turi, bet ko nepažiūrėt, kaip tik Baltmane išpardavimas. Aš tai žinau, ko jam reikia, teoriškai. O ta babcė konsultantė apie spalvų teoriją neišmano, bet išmano apie diedus, kostiumus ir kas kam tinka. Ir atneša jinai vienus slyvinius tokius, o kitus plytinės spalvos marškinius. Aš, aišku, už slyvinių, žiūrėjau, žiūrėjau, nu nežinau, kažkaip ta spalva tokia. Sako, pasimatuokit plytinius. Nu baikit, sakau, čia tikrai ne jo spalva, kur jau, ryži, nu. Gi matavosi su broliu ryžą maikutę, jam netiko tragiškai. Sako, nu pamėginkit!
Pamėgino. Žiūriu, akim netikiu - gi visai neblogai
Vot tie kūlsumeris, su tokiais marškiniais gerai atrodąs
https://baltman.andm...marskiniai.html Čia ir į deep autumn galima
Bet kodėl tada jam ir kakavinė tiko?
Vot te nustatinėt pagal foto, vot te nustatinėt vaiką, kurio veidukas lygus ir jam viskas tinka... Iš mažo kūlsumeriuko išaugo didižaaausias kažkoks vos ne ruduo
O va šitie - totali ant jo nesąmonė:
https://baltman.andm...marskiniai.html