Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

QUOTE(Hiver @ 2015 01 28, 11:48)

Prisiminiau! Kokybe tikiu kad gera ju, drinks_cheers.gif  as savaisiais irgi dar vis dziaugiuosi neatsidziaugiu. Bet sitie konkreciai prasosi ir kitu spalvu salia turet, bent jau man, matiniu neutraliu atspalviu, kad kartu juos kombinuot, nes vien tik su jom vienom sudetinga butu dazytis. Tynka, ar patenkinta jais? 4u.gif

Neblogi smile.gif tik viena spalva - pilka, žymiai prasčiau dengiasi. Būtent derinu su neutraliais matiniais.
Atsakyti
QUOTE(prek @ 2015 01 28, 14:54)
Bet jei Jūs derinsit spalvas prie kaklo odos - kaip jos derės prie veido?

Taigi tu, jei teisingai pasiderinti krempudrą ir bronzerius, suvienodinsi kaklą ir veidą. Žiemą bus veidas kaip kaklas, o vasarą, kai visas kūnas rudas, tik vienas kaklas baltas, gali kokiu šytinčiu bronzeriu skruostikaulius ir tuo pačiu kaklą brūkštelėt. Kas tiks prie vieno, tas ir prie kito. Kaklas prie veido turi derėti pirmiausia, nes būna, kad, tarkim, megztuko nesimato, o su kaklu tai visuomet esi! biggrin.gif

QUOTE(prek @ 2015 01 28, 15:33)
Bet kūnas tai buvo saulėje lygiai tiek pat, kiek veidas smile.gif Ir saulės nepaliestų (arba beveik nepaliestų - kaip kad kaklas) vietų ant to kūno... Pati suprantate kiek smile.gif Vadinasi gausis prie vienos spalvos kūno priklijuota kabuki artisto galva smile.gif

Dažnai kaklas neįdega, nes yra šešėlyje, nuo tos pačios galvos biggrin.gif Tada vasarą reikia patvarkyt kaklą truputį. O dabar gi nereikia, nebent jūs soliariumų maniakė. O jeigu taip, tada reikia priimti ten kokią pozą ir padegint tą kaklą biggrin.gif Arba vengti soliariumų biggrin.gif Aš kažkaip jaunystėj irgi nedegindavau veido, soliariumuose irgi užsiklodavau jį, ir dabar tuo labai džiaugiuosi smile.gif Paskutinį kartą tuo apsidžiaugiau vakar, kai mano nuosava kosmetologė, pas kurią vaikštau gal 4 metus, neatspėjo, kiek man metų, o davė 7 metais mažiau. Oi kaip pasikėliau, kokia kieta pasijaučiau biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

QUOTE(bytte @ 2015 01 28, 16:09)
Šiaip tas šiltumas/šaltumas nesuprantamas man taip ir liko. Nukirpau foto, kad nesimatytų akivaizdaus spalvos atšvaito ir dažytų lūpų (pamenat tą lūpdažį kur visos tepėm?), įdomu kuris variantas taip .

Blin, Bytte, niekada nenorėjau to garsiai ištarti, bet man tu į mane panaši čia lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:

Apturėjau šiandien su savo vyresniu bernu įdomią spalvinę patirtį. Primenu, kad jis iškart buvo griežtai čia nutipizuotas į kūlsumerius be teisės išeiti lygtinai, o paskui, man užburbuliavus, kad akys tai žalios, buvo permestas į softus - to-li-vasara, to-li-ruduo, nesupaisysi.

Nu žo, foto tai ten buvo mažo, o dabar jau jis abiturientas, ir ėjom pirkti kostiumo. O tai kaip būna perkant kostiumą - o gal dar maškinių reiktų? Jis kaip ir turi, bet ko nepažiūrėt, kaip tik Baltmane išpardavimas. Aš tai žinau, ko jam reikia, teoriškai. O ta babcė konsultantė apie spalvų teoriją neišmano, bet išmano apie diedus, kostiumus ir kas kam tinka. Ir atneša jinai vienus slyvinius tokius, o kitus plytinės spalvos marškinius. Aš, aišku, už slyvinių, žiūrėjau, žiūrėjau, nu nežinau, kažkaip ta spalva tokia. Sako, pasimatuokit plytinius. Nu baikit, sakau, čia tikrai ne jo spalva, kur jau, ryži, nu. Gi matavosi su broliu ryžą maikutę, jam netiko tragiškai. Sako, nu pamėginkit!
Pamėgino. Žiūriu, akim netikiu - gi visai neblogai biggrin.gif
Vot tie kūlsumeris, su tokiais marškiniais gerai atrodąs biggrin.gif https://baltman.andm...marskiniai.html Čia ir į deep autumn galima biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Bet kodėl tada jam ir kakavinė tiko?

Vot te nustatinėt pagal foto, vot te nustatinėt vaiką, kurio veidukas lygus ir jam viskas tinka... Iš mažo kūlsumeriuko išaugo didižaaausias kažkoks vos ne ruduo biggrin.gif

O va šitie - totali ant jo nesąmonė: https://baltman.andm...marskiniai.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 28 sausio 2015 - 18:25
QUOTE(Noa @ 2015 01 28, 19:14)
Blin, Bytte, niekada nenorėjau to garsiai ištarti, bet man tu į mane panaši čia lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

A tai manei viena tokia esi biggrin.gif
Tai ką dabar daryt? Juolab pas mane nėr nuotaikos nei špakliui, nei ryškiem šalikams, išvis galiu pasakyt man nuo sirgimo, garbė žodis, negaliu į savo mardonomiją net pažvelgt - nepatinka kaip atrodau su visom spalvom ir su visais siluetais. Tai bent kažkas pasakytu vat eik ir daryk taip ir taip, ir būsi nesusvietiško grožio bis.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2015 01 28, 19:38)
A tai manei viena tokia esi biggrin.gif
Tai ką dabar daryt? Juolab pas mane nėr nuotaikos nei špakliui, nei ryškiem šalikams, išvis galiu pasakyt man nuo sirgimo, garbė žodis, negaliu į savo mardonomiją net pažvelgt - nepatinka kaip atrodau su visom spalvom ir su visais siluetais. Tai bent kažkas pasakytu vat eik ir daryk taip ir taip, ir būsi nesusvietiško grožio bis.gif

Taip tai pažiūrėjus su laitspringo spalvom tu atrodai gerai. Tos visos aqua, šviesi pilka, gelsva.

Prek, vat kas pas Bytte įdomu, kad jinai taip iš bėdos ir stenėdama išveža tą fuksiją kažkokiu tai būdu. O Hot Pink tai išveža net ir neblogai. Užtai labai paabejoję ją prie braitų ir palikom. O iš rudenų išmetėm, joks ruduo taip elgtis neturėtų.

Ale mergos, o negali jinai rimtai būt laitas? Ot būtų bajeris lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 28 sausio 2015 - 18:42
Čia inc pribūrė... sakė vai vai panaši į Noa, kur blondinė buvau biggrin.gif
Pagal viską kaip ir turėčiau būt lightas, ibo pas mane vasaros įtaka stipri, o ne kokios ten žiemos ir dar švarios. Tik kontrastas ne lightinis. Be to mano bruožų linijos tokios gan švelnios, ne ekspresyvios, tai man ir iš tos pusės šūdeliu, o ne brightu būt.

Noa sūnui ne amethyst iš apačios bandei?
Atsakyti
Hot Pink - tai bus toks? https://ru.wikipedia...

Viena išvada - reikia skuduriukų. Ir nebūtinai fotkintis. Tiesiog mainyt prie veido, atmetant blogiausius. O iš likusių gal kažkas ir susidėlios? Nes jei ištempia tokią rožinę... Dėl visa ko - o žiemą irgi matavot?

Plaukai natūraliai tamsoki? Fotosesijoje buvo natūralūs?
Visur nuotraukose akys nėra labai ryškios veide, išskyrus tą, kur atskirai buvo fotografuota akis. O kaip yra iš tiesų? Plaukai tamsūs, oda gana sodri, o akys tarsi iš kitos operos būtų g.gif

QUOTE(Noa @ 2015 01 28, 19:41)
Taip tai pažiūrėjus su laitspringo spalvom tu atrodai gerai. Tos visos aqua, šviesi pilka, gelsva.

Prek, vat kas pas Bytte įdomu, kad jinai taip iš bėdos ir stenėdama išveža tą fuksiją kažkokiu tai būdu. O Hot Pink tai išveža net ir neblogai. Užtai labai paabejoję ją prie braitų ir palikom. O iš rudenų išmetėm, joks ruduo taip elgtis neturėtų.

Ale mergos, o negali jinai rimtai būt laitas? Ot būtų bajeris  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Papildyta:
Čia situacija sudėtinga smile.gif Bronzeriai ant manęs atrodo tarsi 3-4 dienų senumo mėlynės (maždaug mušė, bet neužmušė lotuliukas.gif ), ir šiaip spalvas prisitaikyt sunku - visos dažniausiai eina į geltoną, o man reikia į lengvą rausvą. Jei imant, kad šviesiausia 1 (nežinau, gal ir atvirkščiai kur būna?), tai ant manęs galima tept ne daugiau 2. 3 jau atrodys kaip mėlynė.
Va šitą visą aš ir norėjau atrinkt su vizažistės pagalba verysad.gif

Bet - šnekant apie spalvinius tipus, kosmetiką kaip tokią aš atmetu. Mane visgi domina kaip su savomis spalvomis gerai atrodyt beveik niekuo nesimozojant. Arba vos vos. Su soliariumais neprasidedu, ir šiaip praktiškai įdegu neženkliai. Tiesiog per pragyventus metus kaklo ir veido bei kūno oda skiriasi - nuo saulės poveikio.

QUOTE(Noa @ 2015 01 28, 19:24)
Taigi tu, jei teisingai pasiderinti krempudrą ir bronzerius, suvienodinsi kaklą ir veidą. Žiemą bus veidas kaip kaklas, o vasarą, kai visas kūnas rudas, tik vienas kaklas baltas,  gali kokiu šytinčiu bronzeriu skruostikaulius ir tuo pačiu kaklą brūkštelėt. Kas tiks prie vieno, tas ir prie kito. Kaklas prie veido turi derėti pirmiausia, nes būna, kad, tarkim, megztuko nesimato, o su kaklu tai visuomet esi! biggrin.gif
Dažnai kaklas neįdega, nes yra šešėlyje, nuo tos pačios galvos biggrin.gif Tada vasarą reikia patvarkyt kaklą truputį. O dabar gi nereikia, nebent jūs soliariumų maniakė. O jeigu taip, tada reikia priimti ten kokią pozą ir padegint tą kaklą biggrin.gif Arba vengti soliariumų biggrin.gif Aš kažkaip jaunystėj irgi nedegindavau veido, soliariumuose irgi užsiklodavau jį, ir dabar tuo labai džiaugiuosi smile.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo prek: 28 sausio 2015 - 19:48
QUOTE(bytte @ 2015 01 28, 19:58)
Noa sūnui ne amethyst iš apačios bandei?

Nu vat ten kažkas panašaus... Gal daugiau į slyvų, ružavumo daugiau. Ten kažkas tarp vasaros ir pavasario ta spalva, ir ne tai kad visai negerai, bet būna geriau...

Tai dabar ir nežinau - ar man tiesiog derinys patiko, ar mano vaikas iš kažkur išsiraugė rudeniškas. O tai būtų tragedija, nes tada išeitų, kad mano tėvas irgi toks, taigi sužinoti tiesą apie nuosavą tėvą tokiam amžiuj lotuliukas.gif Tiesa, jis pats to aplamai nežino iki šiol, ir jam px, bet man gi trauma lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(prek @ 2015 01 28, 20:47)
Čia situacija sudėtinga smile.gif Bronzeriai ant manęs atrodo tarsi 3-4 dienų senumo mėlynės (maždaug mušė, bet neužmušė  lotuliukas.gif ), ir šiaip spalvas prisitaikyt sunku  - visos dažniausiai eina į geltoną, o man reikia į lengvą rausvą. Jei imant, kad šviesiausia 1 (nežinau, gal ir atvirkščiai kur būna?), tai ant manęs galima tept ne daugiau 2. 3 jau atrodys kaip mėlynė.
Va šitą visą aš ir norėjau atrinkt su vizažistės pagalba  verysad.gif

Dauguma bronzerių tikrai tinka tik šiltiems tipams, o šalti atrodo baisiai. Mačiau užtat teigimų, kad šaltiems tipams tinka va šitas:
http://www.feeluniqu...ma-Bronzer-708g
Nes jis nei kiek neryžas.
Neišmėginau, bet aš jį užsisakius, laukiu smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2015 01 28, 19:54)
Tai dabar ir nežinau - ar man tiesiog derinys patiko, ar mano vaikas iš kažkur išsiraugė rudeniškas. O tai būtų tragedija, nes tada išeitų, kad mano tėvas irgi toks, taigi sužinoti tiesą apie nuosavą tėvą tokiam amžiuj lotuliukas.gif Tiesa, jis pats to aplamai nežino iki šiol, ir jam px, bet man gi trauma lotuliukas.gif

Na klausyk lotuliukas.gif O ar ne aš bambėjau, kad man tavo vaikis į mano dukrą (WA) spalviškai užneša? Išdurninai tada, motin biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2015 01 28, 20:55)
Na klausyk  lotuliukas.gif O ar ne aš bambėjau, kad man tavo vaikis į mano dukrą (WA) spalviškai užneša? Išdurninai tada, motin  biggrin.gif

Nu ***** doh.gif lotuliukas.gif Nu kaip ir išdurninau lotuliukas.gif O va šiandien mane pačią išdurnino lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Parėjau keistu snukiu ir iki šiol tokiu vaikštau lotuliukas.gif

Nu bet neturi jis ryžumo anei kiek. Anei strazdanų, anei kokio atspalvio, dega normaliai, jokiu baltaodiškumu nepasižymi... Kokia čia rudens vieta, nesuvokiu.

Bobų vasara? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2015 01 28, 19:58)
Nu ***** doh.gif  lotuliukas.gif Nu kaip ir išdurninau lotuliukas.gif O va šiandien mane pačią išdurnino lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Parėjau keistu snukiu ir iki šiol tokiu vaikštau lotuliukas.gif

Nu bet neturi jis ryžumo anei kiek. Anei strazdanų, anei kokio atspalvio, dega normaliai, jokiu baltaodiškumu nepasižymi... Kokia čia rudens vieta, nesuvokiu.

Bobų vasara? lotuliukas.gif

Tai gal ne warm anas, o su vasaros įtaka ruduo, softas? Murzinos, sakei, irgi neblogai tinka, bet, pasirodo, tinka ir šiltos murzinos. O gal vasara su rudens įtaka?
Papildyta:
Man prek spėjimai tokie... keisti, sakyčiau, ir kartu įdomūs. Matosi, kad žmogus pasidomėjęs spalvomis, bet pamato kažką kitaip, nei dauguma. Nesakau, kad neteisingai - tai variantai, kuriuos visai verta apsvarstyti, nors iš pirmo įspūdžio jie neatrodo svarstytini. Net įdomu pasidarė, prek, o koks tipas atrodau aš?

Čia be jokio makiažo, plaukai, antakiai ir absoliut viskas natūralūs:

user posted image

O čia truputį pasidažius sau įprastu būdu:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2015 01 28, 21:03)
Tai gal ne warm anas, o su vasaros įtaka ruduo, softas? Murzinos, sakei, irgi neblogai tinka, bet, pasirodo, tinka ir šiltos murzinos. O gal vasara su rudens įtaka?

Nu va ir aš jau susimėčiau. Murzinai plytinė, tokia kepta morka visiška.
Nu negali jis būti visiškas kūlsumeris, gi akys žalios. Ir dar su auksiuku aplinkui vyzdį, kaip pas mane, tik pas jį daygiau ryžos, mažiau mėlynos.

Dar viena versija - kad man, kaip motinai, mano aniuolėlis su viskuo baisiai gražus... O kai dar įsivaizduoju apsikirpusį ir nusiskutusį nors prieš kokią dieną, o ne apšepusį kaip Dėdulė Girinis! lotuliukas.gif
Ateina, įsivaizduok sau, į Baltmaną, ten visur kostiumukai kabo, o tas visas toks, morda niebrytaja, batai to paties gear tipo, džinsai paplyšę, kuprinė tokia tipo štai:
http://maspormenos.n...ien-escape.html

Ir sukiša jį man į kostiumuką tokį stiliovą liemenuotą!
Tai gal aš nuo grožio spalvų nuovoką praradau... lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 28 sausio 2015 - 20:15
QUOTE(Noa @ 2015 01 28, 20:14)
Nu va ir aš jau susimėčiau. Murzinai plytinė, tokia kepta morka visiška.
Nu negali jis būti visiškas kūlsumeris, gi akys žalios. Ir dar su auksiuku aplinkui vyzdį, kaip pas mane, tik pas jį daygiau ryžos, mažiau mėlynos.

Dar viena versija - kad man, kaip motinai, mano aniuolėlis su viskuo baisiai gražus... O kai dar įsivaizduoju apsikirpusį ir nusiskutusį nors prieš kokią dieną, o ne apšepusį kaip Dėdulė Girinis! lotuliukas.gif
Ateina, įsivaizduok sau, į Baltmaną, ten visur kostiumukai kabo, o tas visas toks, morda niebrytaja, batai to paties gear tipo, džinsai paplyšę, kuprinė tokia tipo štai:
http://maspormenos.n...ien-escape.html

Ir sukiša jį man į kostiumuką tokį stiliovą liemenuotą!
Tai gal aš nuo grožio spalvų nuovoką praradau... lotuliukas.gif

Man tai gražiau būtų su ta kuprine, ne su kostiumu blush2.gif
Atsakyti