Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

QUOTE(Erszebeth @ 2015 01 27, 22:37)

g.gif , aš geriau niekad neatrodau. Patikslinimui aš ten atsirėmus į šviesiai geltoną sieną, kuri kiek įžiūriu nelabai geltona... tai gal visgi iškraipytas vaizdas, bet aš save va tokia matau.
Atsakyti
Imam ir paeksperimentuojam? smile.gif Juk už tai niekas nemuš? smile.gif
http://www.google.co...CEAQMyg4MDg4rAI

p.s. šaltos spalvos Jus turėtų pilkinti. Neženkliai, tačiau - visgi pilkinti.

QUOTE(bytte @ 2015 01 27, 22:34)
Aš rudeniui - nikaip, nieko nėr baisiau kaip rudens plytinės, rudžių, garstyčių ir visas kitas šiltasis lobis. Šiaip man visos paletės neįtinka, tai tas, tai anas...

Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2015 01 27, 22:50)
Žinom mes tave, visi tau kūlsumeriai irnesakyk.gif  biggrin.gif O aš irgi šiltą matau. Hm, šiltai mėlyną lotuliukas.gif
Dėjo, daug skudurėlių dėjo visokių biggrin.gif

Tokią mėlyną lotuliukas.gif

Tai matai ir susimokėjai kaip už karvę, ale dabar negali sakyt kad gal kažką ne taip iki galo atitaikė. O aš visad galiu bambėt biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(prek @ 2015 01 27, 23:06)
Imam ir paeksperimentuojam? smile.gif Juk už tai niekas nemuš? smile.gif
p.s. šaltos spalvos Jus turėtų pilkinti. Neženkliai, tačiau - visgi pilkinti.

Aš jau tiek eksperimentavau doh.gif , dieve dieve...
Atsakyti
Va radau senas foto kažkurios fotosesijos
Atsakyti
Bet jei nemėginsit, tai taip ir nesužinosit smile.gif
Siūlyčiau imti panašias soft autumn ir soft summer spalvas (žalia-žalia arba mėlyna-mėlyna) - bent jau atsirinksit, ar šaltas, ar šiltas tipas esat. Tiesiog jas dėliot pamainomis prie savęs - kuri geriau, kuri prasčiau.
QUOTE(bytte @ 2015 01 27, 23:12)
Aš jau tiek eksperimentavau doh.gif , dieve dieve...

Papildyta:
ir kur čia softas? wink.gif (atidžiai nežiūrėjau, bet užmetus žvilgsnį - nerandu)

QUOTE(bytte @ 2015 01 27, 23:29)

Ir dar - jei plaukų spalva fotosesijoje perduota teisingai - tai visgi šiltas tipas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo prek: 27 sausio 2015 - 22:38
Kad bytte šiltas tipas, taigi matosi iš tos sesijos. Softo gal ta pilka būtų, 18 foto...
Atsakyti
Aš palikčiau tas žalias, kurios "nesigavo". Visa kita ramiai galima pramest. Dar tiesa taupe įmanoma.
QUOTE(Noa @ 2015 01 27, 23:40)
Kad bytte šiltas tipas, taigi matosi iš tos sesijos. Softo gal ta pilka būtų, 18 foto...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo prek: 27 sausio 2015 - 22:44
QUOTE(prek @ 2015 01 27, 23:34)
Bet jei nemėginsit, tai taip ir nesužinosit smile.gif
Siūlyčiau imti panašias soft autumn ir soft summer spalvas (žalia-žalia arba mėlyna-mėlyna) - bent jau atsirinksit, ar šaltas, ar šiltas tipas esat. Tiesiog jas dėliot pamainomis prie savęs - kuri geriau, kuri prasčiau.

Papildyta:
ir kur čia softas? wink.gif (atidžiai nežiūrėjau, bet užmetus žvilgsnį - nerandu)
Ir dar - jei plaukų spalva fotosesijoje perduota teisingai - tai visgi šiltas tipas smile.gif

Mauve šilta - softas rudeninis ir kakava šalta softinė vasarinė yra.
Šiaip nereik čia... be to pas mane namie vasaros softinių nė su žiburiu nerasčiau.

Aš tiesiog nebeturiu senesnių fotosesijų. Pirma mergai žiūrėjo visas spalvas ką tik radau pas save, tai svarstė labiausiai cool vasara ar žiema, ibo šiltos pas mane spalvos po ranka buvo tik iš rudens paletės, šaltos softinės irgi buvo išbrokuotos, tik švarios šaltos tiko, o va su juoda ir balta baisiai. Tai nusprendė kad esu visgi Cool Summer. Ašai kaip ir neprieštaravau, visai man prie dūšios ta paletė. Bet vat paskui su vasarinėm drapanėlėm išbrokyjo vėl mane, sako pilkėju. Tai labai išsigandau, ibo pilka aš visai nesijaučiau, ir ėmiau ieškot sau tinkančios vasarinės paletės, kol nugrybavau iki pavasario. Ten mane ir pametė, sakė tupėk čia. Tai jai jau ir testuosiuos su drapanėlėm, tai pas konsultantą nebent.

Žalios iš BSp paletės, bet gavosi šaltesnės ant foto, bet aš ten sau tai šiaip sau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bytte: 27 sausio 2015 - 23:02
Mauve atiduočiau vasarai, bent pagal tai, ką matau foto.
Kad su vasaros spalvomis pilkėjat, visai nesistebiu, taip ir turėtų būt.
Dėl pavasario - sakyčiau Jūsų spalvos "sunkesnės", pavasarinės bus per ryškios ir pernelyg "skambančios".
O dėl konsultantų... Bijau kad jų Lietuvoje nėra arba beveik nėra. Mano liūdna patirtis - buvau pas vizažistę, kuri skelbėsi, jog nustatinėja spalvinius tipus. Ką aš galiu pasakyt... Aš žinau kur kas daugiau už ją. Tačiau pasiskelbt, jog štai viens du nustatysiu spalvinį tipą, tikrai nesiryžčiau. Galiu paspėliot smile.gif

Tad geriau pavaikščiokit po parduotuves ir padėliokit ant savęs softą. Anksčiau ar vėliau pati turėtumėt pamatyt kryptį.

p.s. dėl "nesigavusių žalių" - man monitorius nerodo BSp. Kažkoks vėsokas softas.

QUOTE(bytte @ 2015 01 27, 23:59)
Mauve šilta - softas rudeninis ir kakava šalta softinė vasarinė yra.
Šiaip nereik čia... be to pas mane namie vasaros softinių nė su žiburiu nerasčiau.
<...>
Bet vat paskui su vasarinėm drapanėlėm išbrokyjo vėl mane, sako pilkėju. Tai labai išsigandau, ibo pilka aš visai nesijaučiau, ir ėmiau ieškot sau tinkančios vasarinės paletės, kol nugrybavau iki pavasario. Ten mane ir pametė, sakė tupėk čia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo prek: 27 sausio 2015 - 23:35
taigi užtai ir nesigavusios žalios, atitinka vienas prie vieno šios paletės trečios eilutės žalias.
Jau aš tų palečių peržiūrėjus matyt daugiau negu reikia, ir dar kai aš apie jokius tipus nė girdėt nebuvau girdėjus pastebėjau kad tos SA paletės spalvos ant manęs atrodo baisiai. Jau esu net šioje temoje minėjus, kad ji man prie dūšios, esu turėjus nemažai tos paletės.

O jūsų kokia praktika nustatinėjant tipus? Aš tarkim dėjau foto, kad matytus kaip fotoaparatas išdraiko spalvas, o jūs man siūlot pasimėginti kažką, ką aš esu šimtą kartų darius, ir tai jau minėjau.
beja man dažniausiai atrodod, kad tos fotosesijos su drapiruotėm nieko vertos, dėl spalvų iškraipymo ir prasto vaizdo be makiažo. Tai yra mes žiūrim į veidą kuris gali būti ir su paakiais pajuodusiais, ir kapiliarais sutrukinėjusiais, ir su chloazma, ir kiekvienai vis skirtingi dalykai užkliūva ar priešingai nepasistebi. Taip kad odos reakciją reiktų žiūrėt ant kaklo, kaip ir renkantis krempudrą. O veidas tada visai net nereikalingas. Iš esmės ir rankos pakanka (beja kažkurioj pokalbių svetainėj mačiau kad taip testavosi, dar paglvojau čia pasiūlyt)

Atsakyti
Trečią eilutę man rodo ganėtinai vėsią ir aišku ryškią - kaip ir dera braitui. Foto lieka nebe braitas, o kažkas link softo.

Fotosesijos - jei jos kryptinės (t.y. nesurinktos pirmos pasitaikiusios spalvos iš visų pakampių) tikrai turi prasmę. Šilta-šalta ir švaru-murzinoka dažniausiai įmanoma nustatyt. O jau paskui - savarankiškas darbas. "Tai yra mes žiūrim į veidą kuris gali būti ir su paakiais pajuodusiais, ir kapiliarais sutrukinėjusiais" - žinoma. Bet su vienomis spalvomis tas pats veidas atrodys geriau, su kitomis - blogiau. Pažiūrėkit savo fotosesiją, kurią aukščiau įdėjot - kai kurios spalvos ant veido uždeda ligotą raudonį. Bet ne visos gi smile.gif O veidas tai tas pats.

Dėl veido-rankos-kaklo odos - jei aš rinkčiausi krempudrą pagal kaklo spalvą, tai vaikščiočiau kaip japonų teatro herojė smile.gif (kaklas kur kas šviesesnis, veido odą jau sugadinau verysad.gif )
Ir kiek žinau, visur testuoja pagal veido odą, beje, pageidautina pagal neįdegusią (juk paprastai sutikę žmogų, matom veidą, ne kurią kitą vietą.)

http://www.google.co...ed=0CCUQMygEMAQ

http://www.google.co...ed=0CCYQMygFMAU
http://www.google.co...ed=0CC4QMygNMA0
http://www.google.co...ed=0CCQQMygDMAM

Visos šitos paletės - SA. Tačiau jos juk nevienodos, kai kur netgi gana ženklūs skirtumai. Tai apie kurias SA spalvas mes kalbam? smile.gif

Dėl manęs - aš šitą žaidimą žaidžiu jau keturi metai smile.gif Pradėjau žinoma dėl grynai asmeninių priežasčių - kai vieną kartą pamačiau, jog man netinka jokios (!!!) spalvos (kur jau čia tiks, kai pati besispalvindama buvau viską išreguliavus lotuliukas.gif ) Visgi nemažas šokas, kai spalvos, kurios visada tiko (beje, tinka ir dabar) ant savęs atrodo kraupiai.

QUOTE(bytte @ 2015 01 28, 01:31)
taigi užtai ir nesigavusios žalios, atitinka vienas prie vieno šios paletės trečios eilutės žalias.
Jau aš tų palečių peržiūrėjus matyt daugiau negu reikia, ir dar kai aš apie jokius tipus nė girdėt nebuvau girdėjus pastebėjau kad tos SA paletės spalvos ant manęs atrodo baisiai. Jau esu net šioje temoje minėjus, kad ji man prie dūšios, esu turėjus nemažai tos paletės.

O jūsų kokia praktika nustatinėjant tipus? Aš tarkim dėjau foto, kad matytus kaip fotoaparatas išdraiko spalvas, o jūs man siūlot pasimėginti kažką, ką aš esu šimtą kartų darius, ir tai jau minėjau.
beja man dažniausiai atrodod, kad tos fotosesijos su drapiruotėm nieko vertos, dėl spalvų iškraipymo ir prasto vaizdo be makiažo. Tai yra mes žiūrim į veidą kuris gali būti ir su paakiais pajuodusiais, ir kapiliarais sutrukinėjusiais, ir su chloazma, ir kiekvienai vis skirtingi dalykai užkliūva ar priešingai nepasistebi. Taip kad odos reakciją reiktų žiūrėt ant kaklo, kaip ir renkantis krempudrą. O veidas tada visai net nereikalingas. Iš esmės ir rankos pakanka (beja kažkurioj pokalbių svetainėj mačiau kad taip testavosi, dar paglvojau čia pasiūlyt)

Atsakyti
Pirmos dvi įdėtos SA paletės deja identiškos, tik spalvos vietomis sukeistos. Beja trečia irgi ta pati paletė, tik sudėta į veduoklę ir nupaveiksluota. Keista kad įžvelgiat ženklius skirtumus. Dar galiu pridėti, kad su mėlinu kraštu skirta moterims, o su tuo žalsvai pilku - vyrams. Ketvirta įtariu (nes tingiu labai ten nagrinėt) irgi ne prūdai skiriasi, tik uždėtas ant spalvų rėmelis iš šešėlio.

Aš tai prisimenu, kaip testavo vieną osinkoi merginą su labai pajuodusiais paakiais, kol visgi nusprendė kad š gaunas... dar prisimenu n merginų kurias testavo osinkoi kaip vasaras ar SA, ir kaip jos paskui migruodavo į pavasarius, ar kaip nutestuotos kaip cool žiemos migruodavo į neutralius šiltus tipus. Ir testavo tikslingai, be makiažo, be plaukų... Net tos kur skelbiasi kad nustato pagal foto, dažniausiai su temperatūra prašauna. Šitoje fotosesijoje pagrinde buvo pavasarinių spalvų rūbai ir šis bei tas ką radau kitokių spalvų. Tikslinė buvo daryta maždaug prieš net jau nebepamenu ... prieš kelis metus biggrin.gif , ir niekas net nepagalvojo kad esu šiltas tipas, o šiltų pavasarinių tada neturėjau. Tai apie mano šiltumą/šaltumą buvo sprendžiama pagal softines spalvas, su kuo blogiau atrodžiau, tai vienareikšmiškai visiems atrodžiau šaltas tipas, tik kilo klausimas kokio lygio kontrastas, nes bliednos pižaminės spalvos mane prastino. Jau rašiau gi... ar jūs galvojat kad čia temą analfabetai užvedė?
Atsakyti