Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

QUOTE(bytte @ 2015 01 27, 11:30)
VP manau šioje foto matosi tikra odos spalva, ne tik plaukai. Manau čia visi apsigavę dėl jūsų šiltumo ir spalvos sodrumo dėl akių. Pasianalizuokite pagal šį straipsnį - čia apie jūsų akis

na mano ta oranžinė - tikrai ta plytų, o ne butelio, nes gan šviesi, ryški. Bet ir pati žalia spalva nėra šviesi, o aplink yra tamsus apvadas biggrin.gif aš išvis nebesuprantu kas aš lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2015 01 27, 11:44)
Nu bet oda pas ją vis viena šilta biggrin.gif Nors gabalais rodomų žmonių aš nesuprantu biggrin.gif

Bet tikrai ne deep ir ne warm, jai ruduo tik soft... o pavasaris, tai jau biesas ten jį žino... nors dėl šiltumo aš abejočiau, čia iš serijos - visos tos odos šiltos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2015 01 27, 11:44)
Nu bet oda pas ją vis viena šilta biggrin.gif Nors gabalais rodomų žmonių aš nesuprantu biggrin.gif

na, gal bus viskas aškiau kai pabandysiu su spalvom įkelt foto g.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2015 01 27, 11:56)
Bet tikrai ne deep ir ne warm, jai ruduo tik soft... o pavasaris, tai jau biesas ten jį žino... nors dėl šiltumo aš abejočiau, čia iš serijos - visos tos odos šiltos biggrin.gif

Manai? Tipo, buvo soft, perėjo į warm plaukus persidažius?
O ką, gali būt. Akys vis viena šiltos, oda šilta, į pavasarį neneša, tai pasirinkimas vis tiek ne kažkoks biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2015 01 27, 11:58)
Manai? Tipo, buvo soft, perėjo į warm plaukus persidažius?
O ką, gali būt. Akys vis viena šiltos, oda šilta, į pavasarį neneša, tai pasirinkimas vis tiek ne kažkoks biggrin.gif

Kodėl neneša? Kaip tik dėjau straipsnį apie tokias akis, tai pagal jas, labiau man į pavasarį neša. Beja ir žiemų yra su tokiom akim... Nors gali būt ir softas, gal mes blogai matom per savo monitorius, fyg te įžiūtėsi oranžiniai spinduliai ar labiau rūdžių.
Papildyta:
QUOTE(VP @ 2015 01 27, 11:55)
na mano ta oranžinė - tikrai ta plytų, o ne butelio, nes gan šviesi, ryški. Bet ir pati žalia spalva nėra šviesi, o aplink yra tamsus apvadas  biggrin.gif aš išvis nebesuprantu kas aš  lotuliukas.gif

ta šukė dėl skaidrumo įdėta, pavasarių - skaidrios, rudenių - matinės. Labiau matosi skirtumas pavyzdį, kur tamsioji akis BW, šviesioji Soft.
Papildyta:
QUOTE(VP @ 2015 01 27, 11:56)
na, gal bus viskas aškiau kai pabandysiu su spalvom įkelt foto  g.gif

Šiaip dažyti plaukai dažnai labai viską balamūtina, tai jai prisiruošit su spalvom, gal be plaukų tada?
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2015 01 27, 12:09)

ta šukė dėl skaidrumo įdėta, pavasarių - skaidrios, rudenių - matinės. Labiau matosi skirtumas pavyzdį, kur tamsioji akis BW, šviesioji Soft.
Papildyta:

Šiaip dažyti plaukai dažnai labai viską balamūtina, tai jai prisiruošit su spalvom, gal be plaukų tada?

na man panašiau kad skaidri, ne matinė, nes ta matinė ir tokia tamsesnė atrodo, "stipresnė".

Ok, bandysiu komponuot be plaukų biggrin.gif
Atsakyti
Kodėl neneša? Kaip tik dėjau straipsnį apie tokias akis, tai pagal jas, labiau man į pavasarį neša.

Man toks "dulkinumas" matosi. Aišku, gal čia monitoriaus reikalas, gal ir ta plaukų spalva klaidina, kelmas žino... Bet vat man atrodo, kad jos spalvos yra tos iš kelių žodžių, ne iš vieno biggrin.gif

Akių struktūromis netikiu lotuliukas.gif Man tai mistika lotuliukas.gif Kaip ir ten subinės forma, antro kojos piršto ilgis ar dar kokiais panašiais reikalais. Man tik spalvos lemia biggrin.gif
Atsakyti
Aš visgi linkusi laikytis nuomonės, kad sezonas priklauso grynai nuo odos spalvos/faktūros ir odos reakcijos į spalvas. Ir niekaip kitaip. O akys, plaukai nurodo kontrastingumą, ryškumą/švelnumą, t.y. nukreipia į vieną ar kitą jau nustatyto sezono grupę.
Nes pagal akis ar plaukus nustatinėt švarumą-murzinumą ir šiltumą -šaltumą... Gal ir įmanoma. Tačiau kaip nustatyt tą ribą, kad štai ši akių spalva jau yra pakankamai švari ir šilta, kad būtų tarkim pavasaris?

Kodėl neneša? Kaip tik dėjau straipsnį apie tokias akis, tai pagal jas, labiau man į pavasarį neša. Beja ir žiemų yra su tokiom akim... Nors gali būt ir softas, gal mes blogai matom per savo monitorius, fyg te įžiūtėsi oranžiniai spinduliai ar labiau rūdžių.

Atsakyti
Ir man atrodo, kad oda svarbiausia. Pati esu ištyrus! Periodiškai nešioju tonuojančias spalvotas linzes, ogi jų yra visokių. Jos tas akis tikrai ryškina, na kardinaliai nekeičia, bet ryškina. Ir aš anksčiau tikėjau, kad jei pakankamai išsiryškini tas akis, tai gali pyst ir pasidaryt braitu. O ką? Mano oda šilta link neutralios, ką,braitui netiktų? Tiktų! Plaukus galima stumt kur nori, o ir šviesūs braitui visai gerai.

Tai žinot ką? Špygutę biggrin.gif Na gal ten jau tas visai drastiškas linzes, kur kardinaliai keičia spalvą ir galima nešioti 2 val., įsidėjus kas ir pasikeistų. Bet kol imu tik tonuojančias, tol vis tiek - laitas ir laitas biggrin.gif

Atrodo, kad viena vieta, kur galbūt galėčiau numigruot - tai į kokius softus rudenius... Ten gaaaal gal dar kažkas išeitų, čia plaukus nusiryžinus. O braitas iš manęs net prie visų pribombasų - itin nevykęs, nekokybiškas, nebrendinis ir skalbtas prastais skalbimo milteliais biggrin.gif

Užtai irgi manau, kad esmė odoj ir tamsumuose.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 27 sausio 2015 - 12:15
Mano supratimu - neišeis. Turim konkretų žmogų - kaip puodą, kur sumestos ir sumaišytos įvairios spalvos. Jei mes tą puodą perdažysim kita spalva, juk puodo turinio spalva nepasikeis? Tik va jei mūsų dažų spalva išorei labai neatitiks turinio, tiesiog visas puodas atrodys bjauriai.
O va puodo ir dugne, ir paviršiuje spalvos turės vieną kryptį. Ar šiltą, ar šaltą, ar murziną, ar švarią - tai priklausys nuo sudėtų dažų. Bet kryptis vis vien bus ta pati.

QUOTE(Noa @ 2015 01 27, 13:14)
IAtrodo, kad viena vieta, kur galbūt galėčiau numigruot - tai į kokius softus rudenius... Ten gaaaal gal dar kažkas išeitų, čia plaukus nusiryžinus. O braitas  iš manęs net prie visų pribombasų - itin nevykęs, nekokybiškas, nebre

Atsakyti
Bet yra gi kad spalva odos sutampa, o tipas kitas. Yra tikrai tikrai, kad ir BFAS konsultantės sako, kad būna kad sutampa koordinatės. Juk tada imtų tik odos koordinates spalviniam tipui nustatyti. Va yvori oda gali būt ir soft ir deep autum, bet kokis tu deepas su šviesiai pilkom akim ir šiaudiniais plaukais?

Dabar nebepamenu, VP minėjo, kad jos antakiai tamsūs nedažyti?

Aš joje nematau itin didelio dulkėtumo g.gif . Išvis nepasitikiu tom foto... kad ir mano tarkim foto saulėtą dieną lauke ir saulėta dieną patalpoje, abi be blico... o spalviškai kits žmogus.

Noa va aš sugalvojau, kodėl Hromčenko su juoda gerai atrodo - ji pagal Kibbe turi būt ekspresyvi. Žiek kaip ją prastina minkšti siluetai bei romantiškos garbanėlės, pypt kad spalva gera, ir ne juoda:
My Webpage
My Webpage

ir va tinkama linija ir siluetas:
My Webpage
My Webpage
Atsakyti
Nusifotkinau akį prie pat fotiką prikišus... he he visos jos pilkos
...ir dar radau seną foto, vat labai labai gerai matosi spalvos, taip gyva ir atrodau. Ir lauke vaizdas.
Abi foto tais pačiais metais daryti, tik viena liepa, kita rugsėji (įdegis pas mane nusiplauna maždaug lapkritį ir tai taip negalutinai).
Atsakyti