Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

teoriskai SA graziu variantu buna (kaip ir bet kurio kito tipo) o praktiskai sa spalvu drabuziu buna, bet kai pradedi ziureti ne tik i spalva, bet ir i stliu, ar is vis i darbuzio grozi, labai labai retai randu daiktu, kurie butu mano spalvos ir dar grazus. dauguma skiriti uzsimaskuoti minioje, tokie nekokie.
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2015 01 26, 12:44)
Matyt mažai ryžų matei biggrin.gif
Erszebeth mergaitė man irgi be variantų biggrin.gif . Ta rausva nors ir negadina, bet iš spalvinio koteksto kaip ir iškrenta...

Aplamai tai nedaug biggrin.gif Tai kad jų išvis mažai yra. Pvz. kai mokiausi mokykloj, nebuvo nei mano, nei paralelinėse klasėse, nei metais aukščiau, nei metais žemiau... Yra vat tokių "baltaodžių", kur strazdanoti, kur save vadina ryžais, bet tikrai ryžų kad turbūt nė nepažįstu mastau.gif

Aš galvoju. Kad gal dėl to taip sunku vaikų tipą ir nustatyt - kad juos iš esmės sunku "sugadinti". Kaip tu jį sugadinsi, jei jis nėr koks labai ligotas, ką galima būtų ten, sakykim, pabrėžti arba ne? Nu vat Erszebeth mergytė - lygi odytė, sveikas snukelis, kas ją sugadintų? Labai jau ta spalva turi būti ten kažkokia, kad gadintų bendrą vaizdą mažai mergytei. Arba kad ir tas gėlių vainikėlis - atrask tu mergytę, kuriai gėlių vainikėlis būtų, sakykim, per ryškus? biggrin.gif O atskirai tas spalvas paėmus ir ant senų tarkų padėliojus - vat jums ir prašom biggrin.gif

Mano mažius. Vis dar nežinau - ot motina - ar vasarinis, ar pavasarinis. Visa logika sako, kad tikras tata, taigi turi būti vasarinis - o užsimauna kokią oranžinę ar ryškiai raudoną maikę, ir nieko jo ten per daug negadina, ypač vasarą, kai įdegęs. Uždedi mazgotės spalvas - irgi kaip ir labai gerai doh.gif

Neseniai jis labai norėjo "audimo" maikė iš tos olimpinės kolekcijos, kur tokia ryškiai žalia, nes su panašia vaikšto jo treneris, o ką nešioja/daro/sako treneris, tai vienintelė teisinga nuomonė biggrin.gif Aš nesiginčiju, tas treneris sako teisingai, pvz. liepia krosus bėgioti, su tuo sutinku, taigi ir maikę pirkti sutinku, juoab kad ir pats treneris kažkoks laitas, kiek pamenu biggrin.gif Nors stipriai abejoju, ar laitsumeriams labai jau gerai čia tos tautinės spalvos...

http://www.e-audimas...assic-green-xs/

O dabar nešioja - ir ką aš žinau, akių nedrasko biggrin.gif

Taip tai sakyčiau, čia motinos sindromas, savi vaikai visaip gražiausi biggrin.gif Bet kad va, ir su dukterėčia, ir su Erszebeth mergyte tas pats lotuliukas.gif

QUOTE(rytojryta @ 2015 01 26, 13:09)
teoriskai SA graziu variantu buna (kaip ir bet kurio kito tipo) o praktiskai sa spalvu drabuziu buna, bet kai pradedi ziureti ne tik i spalva, bet ir i stliu, ar is vis i darbuzio grozi, labai labai retai randu daiktu, kurie butu mano spalvos ir dar grazus. dauguma skiriti uzsimaskuoti minioje,  tokie nekokie.

Lygiai kaip ir laitams biggrin.gif Teoriškai yra tų nieko drabužių, bet vat nueik ir nusipirk, ir dar taip, kad stilistiškai ir visaip suderint eitų biggrin.gif taigi žinai, kad geriau tamsiai mėlyna, negu juoda, ir už tai ačiū lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 26 sausio 2015 - 12:45
QUOTE(rytojryta @ 2015 01 26, 13:09)
teoriskai SA graziu variantu buna (kaip ir bet kurio kito tipo) o praktiskai sa spalvu drabuziu buna, bet kai pradedi ziureti ne tik i spalva, bet ir i stliu, ar is vis i darbuzio grozi, labai labai retai randu daiktu, kurie butu mano spalvos ir dar grazus. dauguma skiriti uzsimaskuoti minioje,  tokie nekokie.

Rinkis geltonas - tikrai minioje matysies biggrin.gif Dar žydrų būna, lašišinių, rožinių būna... o ir su tokia caramel/camel minioja šviestum... Mano dukra renkasi pastaruoju metu SA spalvas, tai nepastebėjau kad labai ne kas su pasirinkimu. Sutikčiau nebent su tuo, kad labai visi tokie mergaitiški variantai, bet geresni nei kokiem light spring, nes subtilesnės tos spalvytės.
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2015 01 26, 13:41)
Sutikčiau nebent su tuo, kad labai visi tokie mergaitiški variantai, bet geresni nei kokiem light spring, nes subtilesnės tos spalvytės.

Taip, nors kažkas sutinka, kad aš nelaiminga lotuliukas.gif Nes light spring, jei nesi iš Disnėjaus multiko, tai arba sėdėk ir verk, arba nusipirk juodą ir nešiok - jei ir neidealiai atrodysi, tai nors visi bijos, manys, kad esi koks rokeris lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2015 01 26, 13:41)
Rinkis geltonas - tikrai minioje matysies biggrin.gif Dar žydrų būna, lašišinių, rožinių būna... o ir su tokia caramel/camel minioja šviestum... Mano dukra renkasi pastaruoju metu SA spalvas, tai nepastebėjau kad labai ne kas su pasirinkimu. Sutikčiau nebent su tuo, kad labai visi tokie mergaitiški variantai, bet geresni nei kokiem light spring, nes subtilesnės tos spalvytės.

kad subtilesnes tos spalvotosios spalvos ( ne neutralios smile.gif ) - sutinku. is SA as megstu rausvu - bordiniu grupe (pvz gellstelejusi pelenines rozes spalva) ir melynas + zaliai melynas (teal'us)

tik ne taip partasta rasti tu siltu softiniu sudetingu spalvu drabuziu, o dar norisi, kad modelis koks idomesnis butu...
dazniausiai gaunasi va taip...pilkas cepelinas

user posted image
Atsakyti
čia visai ne SA problema, visiems tipams - bėda. ir man kartais atrodo, kad taip va specialiai viskas kas gražu - tinka ne man. Parduotuvėse dažniausiai irgi nėr nei tų BSp paletės spalvų gražaus modelio, nebent patinka sportinis stilius.
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2015 01 26, 14:19)
čia visai ne SA problema, visiems tipams - bėda. ir man kartais atrodo, kad taip va specialiai viskas kas gražu - tinka ne man.

Tiksliai!
Ir modelius tas pats liečia lotuliukas.gif
Ir dydžius lotuliukas.gif Kodėl patys labiausiai ploninantys modeliai būna XS dydžio, o visokie L, XL - tai ten visokie šizonūti su gėlytėm iki bambos biggrin.gif

O dar didesni - vėl gerai biggrin.gif Visada labai susiraukus vaikštau po tą Lindexo storų babcių skyrelį, kur su 3 Xsais, o tokie gražūs modeliai, būtų tokie L - kaip aš juos maloniai pirkčiau lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(bytte @ 2015 01 26, 14:19)
čia visai ne SA problema, visiems tipams - bėda. ir man kartais atrodo, kad taip va specialiai viskas kas gražu - tinka ne man. Parduotuvėse dažniausiai irgi nėr nei tų BSp paletės spalvų gražaus modelio, nebent patinka sportinis stilius.

Kad žinok tikrai taip lotuliukas.gif
Aš kartais dirbu gidu, ir tada esu suinteresuota apranga, kuri neleistų pasimesti minioj - na kad grupė mane matytų. Aišku, didelis pliusas tame yra ūgis, bet vis svajoju įsigyti kokią ryškios spalvos striukę - pvz. tą fluorescensinę žalią, arba geltoną, arba kokią mėlyną, raudoną. Bet aišku, norėčiau, kad modelis tiktų ir plonintų ir kad karvės nekainuotų, ir kad nebūtų visiškai sportiška, nes aš nevedu po kalnus, o po miestus daugiau.

Tai šūdą!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 26 sausio 2015 - 13:32
QUOTE(Noa @ 2015 01 26, 13:41)
Aplamai tai nedaug biggrin.gif Tai kad jų išvis mažai yra. Pvz. kai mokiausi mokykloj, nebuvo nei mano, nei paralelinėse klasėse, nei metais aukščiau, nei metais žemiau... Yra vat tokių "baltaodžių", kur strazdanoti, kur save vadina ryžais, bet tikrai ryžų kad turbūt nė nepažįstu mastau.gif

Aš galvoju. Kad gal dėl to taip sunku vaikų tipą ir nustatyt - kad juos iš esmės sunku "sugadinti". Kaip tu jį sugadinsi, jei jis nėr koks labai ligotas, ką galima būtų ten, sakykim, pabrėžti arba ne? Nu vat Erszebeth mergytė - lygi odytė, sveikas snukelis, kas ją sugadintų? Labai jau ta spalva turi būti ten kažkokia, kad gadintų bendrą vaizdą mažai mergytei. Arba kad ir tas gėlių vainikėlis - atrask tu mergytę, kuriai gėlių vainikėlis būtų, sakykim, per ryškus? biggrin.gif O atskirai tas spalvas paėmus ir ant senų tarkų padėliojus - vat jums ir prašom biggrin.gif

pas mus paralelinėje klasėje buvo raudonplaukė, bet tokia tamsi. Seniai tai buvo, tai nežinau koks ji ten tipas, ale tokia veik kaštoninė. Vyresnėj klasėj buvo totali ryža, plaukai galim sakyt raudoni ir visa strazdanota. Va vaikinus ryžus sutikau jau jaunystėj... tai tokie irgi ryži kvadratu (pyusbroliai) - rudeniai, ne kitaip. O va pavasariai tai kažkokie strazdanoti, bet ne visai ryži, nebent barzdos ryžos vaikinams užauga. Nors į plaukimą eina mergytė be proto miela tokia šviesiai ryža (čia matyt tik vaikystėj įmanoma stravbery plaukus turėt) ir be strazdanų, pavasariukas neabejotinai, nes tokia oda šilta rausva, labai šviesi. Ir dar mamka ją rengia labai tikusiai.

Žinok kitiems vaikams labai spalvos viską gadina g.gif . Va inc minėjo, kad jos mergaitės, ypač brightukė, visai prastai ne su savo spalvom atrodo. Mano dukterėčia irgi kiek žiūriu, tiek prastai atrodo... net taip gal nesu išvis mačius kad gražiai atrodytų, nors yra ryškesnė už savo brolį, bet tas tai neatrodo taip ne kaip visokiose spalvose. Gaunas kažkokia papilkėjus, kaip neprausta, o rūbai lyg nuskalbti ant jos, tai įtariu kad ji brightukė. Gal yra taip, kad vaikai ištempia daug ryškesnes, nei jiems galima spalvas, o va blankesnių ne?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bytte: 26 sausio 2015 - 13:42
QUOTE(bytte @ 2015 01 26, 14:39)
Gal yra taip, kad vaikai ištempia daug ryškesnes, nei jiems galima spalvas, o va blankesnių ne?

Va aš kažkokią tokią versiją keliu. Gi nuo seno yra įprasta mažus vaikus rengti arba pasteliškai, arba ryškiai, o ne juodai kaip nors arba mazgotiškai. Nors gal praktiška būtų, galima būtų niekada neskalbti lotuliukas.gif

Kaip suaugusiškų juodų ir tamsiai mėlynų drabužių vis viena visaip rasi, taip mažų mergyčių raudonų ir ružavų suknyčių smile.gif Mergytė su ružava suknyte yra klasika, kaip paauglys su džinsais ir kaip boba su juodu paltu. Aišku, vis atsiranda tendencija mažas mergaites rengti kaip aš savo diedą, grindų skudurais, bet dažniausiai tai atrodo na gal ir ne baisiai, bet kažkaip... Vis tik dauguma atvejų geriau, man regis, skudurus palikti seniems krienams, o mažoms mergaitėms naudoti vaisių ir ledų spalvas, o ne atvirkščiai biggrin.gif

Tai kaip tik dėl to man ir sunku vikus kažkam priskirti. Aš gal dar galiu atskirti vaikus, kam geriau tinka vaisių spalvos, nuo tų, kam geriau tinka ledų, ir dar yra kam tinka tas ir anas biggrin.gif Bet jau ties tuo ir baigiasi mano vaikų sezono skirstymas biggrin.gif Juolab kad jų ir plaukai dar keičiasi...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 26 sausio 2015 - 17:16
Sveikos 4u.gif niekaip nerandu laiko pasifotkinti su spalvom, bet iškapsčiau senesnę nuotrauką, kur matosi nuaugusi mano natūrali plaukų spalva biggrin.gif gal kartais taip pat bus naudinga tipui nustatyti 4u.gif

user posted image
Atsakyti
VP manau šioje foto matosi tikra odos spalva, ne tik plaukai. Manau čia visi apsigavę dėl jūsų šiltumo ir spalvos sodrumo dėl akių. Pasianalizuokite pagal šį straipsnį - čia apie jūsų akis
Atsakyti
Nu bet oda pas ją vis viena šilta biggrin.gif Nors gabalais rodomų žmonių aš nesuprantu biggrin.gif
Atsakyti