Laba diena, esat kas nors skaite Penkiasdešimt pilkų atspalvių knygą ? Aš perskaičiau visas dvi dalys, dabar ieškau trečios ir tik čia radau https://www.knyga.lt...-atspalviu.html nei vienam fiziniam knygyne nebera
Kaip knygą trečia įdomi ? Eisit kas nors į filmą ?
Aš labai užsidegusi buvau nueit, bet pamačiau trailerį kine ir noras praėjo. Visai nesudomino. O knygas noriu perskaityt, bet kai knyga 50 lt, nekyla ranka pirkt gal Maximoj per nuolaidas, nors pigiau pirkt iš tų, kurios jau perskaitė, turbūt
Skaičiau dainininkės Mijos pasisakymą apie šią knygą. Ji perskaitė pusę knygos ir padėjo į lentyną. Dainininkės nuomone, tai nuobodi, stačiokišku stiliumi parašyta knyga. Viskas dirbtina, nieko stilingo, nieko intelektualaus. Lova, lova, tas pats per tą patį....
[quote=giedruole,2015 02 15, 13:01]
Skaičiau dainininkės Mijos pasisakymą apie šią knygą. Ji perskaitė pusę knygos ir padėjo į lentyną. Dainininkės nuomone, tai nuobodi, stačiokišku stiliumi parašyta knyga. Viskas dirbtina, nieko stilingo, nieko intelektualaus. Lova, lova, tas pats per tą patį....
neskaičiau, ir, turbūt neskaitysiu. Kažkaip nuvalkiotai viskas ten skamba. Pagal ištraukas niekaip nesuprantu kas ten tokio, kad išnešė knygą į tokias aukštumas. Tokių knygų pilni kampai, tik skaityk filmo žiūrėt neisiu, kada nors namie pažiūrėsiu, jei nuotaika bus