QUOTE(soledada @ 2015 02 10, 23:09)
-nuo išnešimo į operacinę iki parnešimo pas mane, užtruko gerąs 30 min. Tai baisiausias dalykas buvo, ko nežinojau, tai parnešus į lovą tas miegojimas - apie gerą pusvalandį tai gargaliavo, tai knarkė baisiai vaikas, tai dar visokius garsus leido. Tai normalus dalykas, kitas berniukas vėmė, spjaudėsi. Tai normalu, bet tiesiog reikia žinoti,kad taip bus, nes man be proto buvo baisu, pačiai labai silpna paliko, kone alpau, tai turėjau gulet šalia vaiko...
-mamytės, būtinai įsidėkit ir gert ir užkąst sau, aš neturėjau maisto, vandens ir spurgą suvalgiau. Ir man labai negerai buvo, pasiruoškit ir dėl savęs .
Manęs dėl to ir neperspėjo, baisiai atrodė - bet čia, manau, visom mamom kerta kojas o dukrytė ir kosėjo, žiaukčiojo, nosis truputį kraujavo, kol nenuraminau ir vėl neužmigo.. Ir tas miegas antras jau buvo tylus tylus - tada ir supratau, jog operuoti buvo verta..
QUOTE(JonVytė @ 2015 02 10, 23:42)
niu viskas, operuosim ir mes maze. Man kazkodel 2 daktarai liepe neoperuoti nu nesuprantu kodel???
katems ir sunims tik siaip alergiska, darze nera, bet aciu Dievui ir cesnakai baigesi pagaliau
dabar miega, tai baisu klausyt, po kelis kartus ikvept turi, kad gautu oro kvepuoja per burna, tada dirgina gerklyte, tada sausai kosti ir t.t. Gavau vieta pas Sakainska Kardiolitoje vasario 23, vis greiciau nei santariskese kovo gale
del to negirdejimo, tai mazytei visada tikrina ausytes ir sako, kad viskas gerai, bet pastebejau, kad ikrai dazniau sako "ka sakei"? pakartoju ir vel klausia, tai nesuprasdavau ar del to, kad issidirbineja lygiai taip pat kaip su tuo savo klausimu "kodel" po 100 kartu ar tikrai negirdi. Bet turbut tikrai negirdi
katems ir sunims tik siaip alergiska, darze nera, bet aciu Dievui ir cesnakai baigesi pagaliau
dabar miega, tai baisu klausyt, po kelis kartus ikvept turi, kad gautu oro kvepuoja per burna, tada dirgina gerklyte, tada sausai kosti ir t.t. Gavau vieta pas Sakainska Kardiolitoje vasario 23, vis greiciau nei santariskese kovo gale
del to negirdejimo, tai mazytei visada tikrina ausytes ir sako, kad viskas gerai, bet pastebejau, kad ikrai dazniau sako "ka sakei"? pakartoju ir vel klausia, tai nesuprasdavau ar del to, kad issidirbineja lygiai taip pat kaip su tuo savo klausimu "kodel" po 100 kartu ar tikrai negirdi. Bet turbut tikrai negirdi
Laiko yra dar ir pas trečią pasikonsultuoti, mažiau nuomonių nebūna Po operacijos mums gydytojas sakė, jog adenoidai buvo operuotini, tik dar plius - labai siaura nosies pertvara, kas kartu su adenoidais ir sukeldavo komplikacijas..
Gal neseniai tesergat slogom, kad gydytojai abejoja?
Česnakas - tai nesąmonė, geriau muilu panosius tepliotų..