Mergaites,o jusu vyrai ejo pas urologus ?
QUOTE(tobuliux @ 2016 09 30, 16:08)
Mergaites,o jusu vyrai ejo pas urologus ?
Taip maniskis buvo su tyrimu atsakymais.
QUOTE(viktorija1005 @ 2016 09 30, 20:16)
Taip maniskis buvo su tyrimu atsakymais.
Mes jau ir apsilankem laukia 3 menesiai laukimo bet viskas imanoma
Visai neblogai nuteike,nors ir rezultatai nedziuginantys
Merginos, as turejusi 3 ankstyvus persileidimus. Dariausi n visokiu tyrimu. Viskas gerai.
Siandien vyras pasidare spermogramos tyrima ir gavom atsakyma: oligospermija. Bendras judriu spermatozoidu sk. 15.6 mln is kuriu tik 6 proc. yra be potologiju. Pagal mano paskaiciavimus judriu ir be patologiju spermatozoidu yra tik 936 000 (kiekyje 2.6 ml). Tai 1-am ml ju yra tik 360000. Ar cia jau butinas dirbtinis apvaisinimas?
Siandien vyras pasidare spermogramos tyrima ir gavom atsakyma: oligospermija. Bendras judriu spermatozoidu sk. 15.6 mln is kuriu tik 6 proc. yra be potologiju. Pagal mano paskaiciavimus judriu ir be patologiju spermatozoidu yra tik 936 000 (kiekyje 2.6 ml). Tai 1-am ml ju yra tik 360000. Ar cia jau butinas dirbtinis apvaisinimas?
Sveikos merginos. Prašau pagalbos. Daugiau nei metus nepastojam. Išsityriau, su manim viskas kaip ir tvarkoj. Prieš keletą dienų priverčiau vyrą VK pasidaryti spermogramos tyrimą. Rezultas azoospermija, spermijų visai nėra, visi rodikliai nulis, išskyrus kiekio 0,5. Gal kas galit pakomentuoti? Ar yra susidūrę su tuo? esu visiškai pasimetusi. Ar tai reiškia, kad mano vyras yra absoliučiai nevaisingas? Ar gali kokie būti sutrikimai? Gal žinot tokiu atveju į ką reikia kreiptis konsultacijai ką toliau daryti - urologą ar andrologą? Nes pinigų nesinori dovanai mėtyt, kai ne tūkstančius uždirbam.
QUOTE(JolitaBu @ 2017 01 07, 19:28)
Sveikos merginos. Prašau pagalbos. Daugiau nei metus nepastojam. Išsityriau, su manim viskas kaip ir tvarkoj. Prieš keletą dienų priverčiau vyrą VK pasidaryti spermogramos tyrimą. Rezultas azoospermija, spermijų visai nėra, visi rodikliai nulis, išskyrus kiekio 0,5. Gal kas galit pakomentuoti? Ar yra susidūrę su tuo? esu visiškai pasimetusi. Ar tai reiškia, kad mano vyras yra absoliučiai nevaisingas? Ar gali kokie būti sutrikimai? Gal žinot tokiu atveju į ką reikia kreiptis konsultacijai ką toliau daryti - urologą ar andrologą? Nes pinigų nesinori dovanai mėtyt, kai ne tūkstančius uždirbam.
Reikia specelistų pagalbos.Buvo su tokiom diagnozėm.Išeitis tik IVF.
QUOTE(JolitaBu @ 2017 01 07, 20:28)
Sveika,
Zinau bent keleta su tokia diagnoze, ir vis tiek susilauke vaikuciu. Svarbiausia issitirti, ar azoospermijos priezastys nera genetines. Aisku, su tokia doagnoze vienas kelias-'tik IVF.
Dar svarbu paciam susirasyti tyrimu plana, sutaupysite laiko ir pinigu, nes visokios vaisingumo klinikos tikrai zinokit tik pinigus paims, nzn, bent jau mums tai nieko nepasiule- turejau pati susirasti, ka ir kaip tirti. Kas nuo ko ir prie ko. Buvo tikrai baisu, bet 1as IVF pasiseke Turkijoje, turim dukra. Svarbiausia viska issitirti ir pirmyn. Jei kas domina, rasykit i AZ. Viltis ir iseitis visada yra!
P.s. Dar vienas dalykas- nzn, gal busiu nepopuliari, bet Lietuvoje nei dykai, net jei kas padovanotu pinigu, su tokia diagnoze nebandyciau IVF. Mes pabuvojom visose Kauno ir Vilniaus klinikose,'ir nezinau, ar kad as taip beviltiskai atrodziau, ar manes medikai pasigailejo, buvo ne vienas daktaras, kuris paeme uz rankos man ir pasake, kad Lietuvoje vyrai ir moterys su paprastesnem diagnozem bando metu metus susilaukti IVF pagalba vaiku,'o su tokia diagnoze kaip azoospermija sansu mazai, jie sake, kad labai maza tikimybe, o ivertinant mano amziu (tuomet man buvo 35m), tai praktiskai sunkiai tiketina,'kad pavyks.Siule bandyti kaimynuose su donoru. Tai priverte susiimti, ieskoti geriausiu daktaru ir geriausiu kliniku, priverte viska padaryti, kad IVF butu pirmas ir tas vienintelis sekmingas, nes neturejome del mano amziaus nei laiko, nei pinigu 5 iems IVF. Dideles sekmes!
Merginos gal kuri parduodat ar zinot nuoroda (lietuviškai ar angliškai) kur parduoda kasolin? Norėčiau pabandyti. Kiek del vyro turtu ir kiek del jo pacio libido 🙈🙈
Gal kuriai liko ir man galetum parduoti?
As ne Lt gyvenu...
Aciu labai!!🎂🍷
Labutis JolitaBu,mes su tokia pacia beda. Nelieka nieko kito tik tesa-ivf-icsi. Jums reiktu išsitirti genetinius tyrimus,kad sužinoti ar azoospermija ne genetiska. Pataupyti pinigeliu ir kreiptis i vaisingumo klinika. Svarbiausia,kad rastu nors kažkiek geru spermiuku kai padarys tesa. O toliau viskas Dievo valioje 😘😘😘
Kokius vitaminus jusu vyrai geria spermos kokybei pagerinti mums rekomendavo omega 3 6 9 bet reikia dar kokiu papildomai