Įkraunama...
Įkraunama...

Spermos kokybė ir tyrima II dalis

QUOTE(tobuliux @ 2016 09 26, 20:19)
Is kokio puslapio uzsisakinejiot?

Kolkas dar neuzsisakiau.parasiau i ta imone kuri yra ju platintoja laukiu atsakymo.
Papildyta:
QUOTE(tobuliux @ 2016 09 26, 20:19)
Is kokio puslapio uzsisakinejiot?

Kolkas dar neuzsisakiau.parasiau i ta imone kuri yra ju platintoja laukiu atsakymo.
Atsakyti
QUOTE(Pagre @ 2016 09 26, 10:59)
o kokius jus tyrimus esate dare? spermograma tik ar dar kazka?
Ar daretes genetinius tyrimus? Tokius kaip Kariotipai ar Y chromosomos mikrodelecija?

Norėjau paklausti o Y mikrodeliacija daroma iš kraujo??????????
Atsakyti
QUOTE(elenija @ 2016 09 27, 07:19)
Norėjau paklausti o Y mikrodeliacija daroma iš kraujo??????????

Sveika, taip is kraujo. Mes daremes santariskese pas genetikus. Tyrimo atsakymas trunka apie 1 menesi ir zinoma, kaip greit pasiseka uzsirasyti pas genetika.
Taip pat maciau, kad ir Synlab daro si tyrima, bet kaina nemaza.
Atsakyti
QUOTE(Pagre @ 2016 09 27, 10:33)
Sveika, taip is kraujo. Mes daremes santariskese pas genetikus. Tyrimo atsakymas trunka apie 1 menesi ir zinoma, kaip greit pasiseka uzsirasyti pas genetika.
Taip pat maciau, kad ir Synlab daro si tyrima, bet kaina nemaza.

Mes irgi Santariškėse (abu kariotipą, vyras ir AZF sričių tyrimą). Gavus šeimos gydytojos siuntimą pas genetiką, mums abiems gavos pigiau nuvažiuoti iš Klaipėdos į Vilnių, nei darytis čia Synlabe. Laiko su viskuo užtrunka apie 2 mėn, bet sutaupysit tikrai.
Atsakyti
QUOTE(nefifi @ 2016 09 27, 11:44)
Mes irgi Santariškėse (abu kariotipą, vyras ir AZF sričių tyrimą). Gavus šeimos gydytojos siuntimą pas genetiką, mums abiems gavos pigiau nuvažiuoti iš Klaipėdos į Vilnių, nei darytis čia Synlabe. Laiko su viskuo užtrunka apie 2 mėn, bet sutaupysit tikrai.

Elenija, patikslinimui: Y chromosomos mikrodeliacijos: AZFa,AZFb ir AZFc, cia tas pat tyrimas 4u.gif sekmes jums 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pagre @ 2016 09 27, 11:04)
Elenija, patikslinimui: Y chromosomos mikrodeliacijos: AZFa,AZFb ir AZFc, cia tas pat tyrimas  4u.gif  sekmes jums  4u.gif

Ačiū ir ką mes darytume be šio forumo.
Atsakyti
Sveikos,

Sakykit ar galima spermos tyrimą pasidaryti su jau " gatavu" produktu? Žodžiu MB nenori, nedrysta ar dar kažkas, darytis šio tyrimo. O aš galvoju, kad gal būt jo pačio visai nereikia tyrimui, gal mėginio pakanka?
Atsakyti
QUOTE(Geiša @ 2016 09 28, 16:07)
Sveikos,

Sakykit ar galima spermos tyrimą pasidaryti su jau " gatavu" produktu? Žodžiu MB nenori, nedrysta ar dar kažkas, darytis  šio tyrimo. O aš galvoju, kad gal būt jo pačio visai nereikia tyrimui, gal mėginio pakanka?

Zinoma jus galite steriliam indelyje vyro turta nuvezti istirti i klonika bet tai reikia padaryti per 30 min.
Atsakyti
QUOTE(viktorija1005 @ 2016 09 28, 16:31)
Zinoma jus galite steriliam indelyje vyro turta nuvezti istirti i klonika bet tai reikia padaryti per 30 min.

Super thumbup.gif gal žinot kur Kaune kokybiškai ir nebrangiai atlieka šį tyrimą? Kaip įsivaizduoju, reikia šiltai laikyti inselį su turtu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Geiša @ 2016 09 28, 19:03)
Super  thumbup.gif gal žinot kur Kaune kokybiškai ir nebrangiai atlieka šį tyrimą? Kaip įsivaizduoju, reikia šiltai laikyti inselį su turtu?  g.gif

Na mes daremes Vaisingumo klinikoj.indeli reikia laikyti siltai prie kuno.
Atsakyti
QUOTE(Geiša @ 2016 09 28, 18:03)
Super  thumbup.gif gal žinot kur Kaune kokybiškai ir nebrangiai atlieka šį tyrimą? Kaip įsivaizduoju, reikia šiltai laikyti inselį su turtu?  g.gif

Man tai liepė įsidėti tarp krūtų ir vežti-tai taip ir darau.
Atsakyti
QUOTE(elenija @ 2016 09 29, 12:17)
Man tai liepė įsidėti tarp krūtų ir vežti-tai taip ir darau.

Aš taip pat pagalvojau, kad tokiu būdu reiks vežti. Dbr reikia susirasti artimiausia kliniką kur atlieką tyrimą, kad tiplti į 30 min.
Atsakyti