QUOTE(Ania1981 @ 2015 08 25, 13:38)
Labas, mano vyrui yra azoospermija(spermos nera ir lytiniai hormonai nekokie, isskirus testesterona). plius skidliaukes problemos. Buvome apsilanke pas du andrologus: Sruogi ir Zilaitiene. Ne vienas is gydytoju nesiule jokio gydymo, nei stimuliacijos. tik viena ka pasiule tai diagnostine TESA. nors visi giria Zilaitiene man ji nepatiko, pasirode erogantiska ir veikianti pagal schema be fantazijos. Pvz, jeigu musu tyrimai lb prasti kam daryti UG (svaistyti pinigus) (be to kazkoks aprasas UG buvo atnestas is poliklinikos). Sruogis buvo paprastesnis, pasake tik reikia TESA. vienintelis dalykas kuris man nepatinka klinikoje, kur jis dirba TESA kainoja 600 eur. o pvz usonienes klinikoje tik 450 eur. kaip jums atrodo kur geriau daryti TESA
Manau Usonienės, nes jie ten specializuojsi, o Sruogis pala, kur dirba? Grybo g.? Čia kuris, kaip jo vardas?
O kas liečia UG, tai Žilaitienė privalėjo įsitikinti, kad nėra jokių auglių pas TB, tad labai jau nepyk.
Man ji patiko, mums pagerino spermiukų kiekį ženkliai, bet vis tiek aš nepastoju. Taip jau su tais vyrais yra....
O jūsų atveju tikrai nieko nebus be TESA. O jei ir ras sveikų spermiukų ir nuspręsite darytis IVF, tai primygtinai siūlyčiau apsilankyti pas genetikus ir nuodugniai vyrą ištirti... Nes tokia diagnozė nebūna šiaip sau... Deja....
Nesupykit labai, jei čia per aštriai, bet kadangi patys jau 7 metus kovojame su vyro nevaisingumu, tai todėl jau taip drąsiai rašau viską... Mano atveju man gydytoja ginekologė sakė nedėti daug vilčių ir galvoti apie IVF, aš baisia buvau supykusi ant jos, bet, pasirodo, ji buvo teisi. Šaltas dušas, bet tai geriau, nei n metų tikėti ir likti be vaikų....
Papildyta:
QUOTE(orya @ 2015 08 25, 14:41)
O hormonų reguliuoti neišeina? Kaip ir aiški priežastis, keista, kad jokio gydymo nesiūlo.
Jei Sruogis vis dar dirba Bogdanskienės vaisingumo centre, tai ten tikrai nieko nesiūlau darytis pagal komentarus, kuriuos anksčiau skaičiau apie tą įstaigą. Beje mano vyrui Sruogis pasakė, kad viskas ok, kai judrumas A+B buvo 4%. Tai nežinau ir ką sakyt.
O koks jo vardas?
Kažkoks Sruogis pasakė, kad MB su spermiukais viskas gerai, nieko baisaus, kai koncentracija buvo 1,5 mln....