Įkraunama...
Įkraunama...

Spermos kokybė ir tyrima II dalis

QUOTE(1EVA @ 2015 04 25, 16:02)
oho. tai ka daret? gydet, ar vaistus vyrui girdet? ar tiesiog stebuklas ivyko? smile.gif

Patys nesuprantam... turbūt stebuklas, prie kurio šiek tiek ir patys prisidėjom..
Vyras beveik metė rūkyt (tik prie kompanijos darbe vieną kitą). Alkoholio visiškai minimaliai ir jokių stipriųjų.
Seniau rašiau, kd daug metų dirba prie kenksmingų medžiagų - sumažino buvimą tose patalpose iki minimumo. Kavos nebegėrė - susapnavo, kaip moteris klausia: turi vaikų? Jis sako - ne. Moteris sako - tai negerk kavos, nes kenkia. Nuo to ryto - kavos schmoll.gif
O gėrėm wellman conception, paprastus new nordic vyrams ir kasolin.
Netikiu kad jau ten taip gerai, nes kiekis spermiukų net normą nurodytą viršija.. kaip kažkas sakė, kd kompu gali būti geresni atsakymai nei iš tikrųjų yra. Bet jau iki tokio lygio sumeluoti manau negalėtų...
Atsakyti
Sveikos, merginos 4u.gif

Čiolienei žadėjau parašyti, kai pasidarysime tą spermos tyrimą už 2,11 EUR smile.gif

Tai PAGALIAU MB nuėjo, gavome rezultatus. Ištikrųjų ten yra beveik tas pats, kaip ir VK mes darėmė - visi rodikliai, tik kai kurie yra kitaip pažymėti. Bet galima palaukti rezultatpačioje poliklinikoje, tada vedėja pakomentuos. O mes laaabai skubėjome, tad gavome tiesiog atsakymą el. paštu, be komentarų, telefonu nelabai komentuoja.

Tai va, tai dabar likau nesupratusi ar čia viskas gerai su tais rezultatais, ar ne doh.gif Kadangi MB visada turėjo ypatingai blogus rezultatus ir tik 1 kartą buvo labai stiprus pagerėjimas (spermijų kiekis padidėjo nuo 2 iki 16 mln. 1 ml), tai aš dabar abejoju sad.gif

Dabar gavome rezultatą, jog koncentracija net 29 mln. 1 ml, o visame ej. - 52 mln... Neįtikėtina...

MB dabar geria papildus kokius jau 2-3 mėn.: FertilAid ir Tribulus Terestris, tai negi taip padėjo? g.gif

*****, nežinau ką ir galvoti...
Atsakyti
QUOTE(Nuojauta @ 2015 04 30, 09:32)
Sveikos, merginos  4u.gif

Laba, mes irgi ten pasidarėm tyrimus, tai dar neanalizavau ir nelyginau su VK rezultatais, bet kiekis geresnis nei VK.. Aš nežinau arba sperma yra laaaaabai kintatntis dalykas, arba čia laboratorijos š.. mala. Ir nesupranti kuom tikėti doh.gif Ir aš nesuprantu ar vaisingumo specai visus tyčia siunčia, kur belen kiek mokėti reikia, ar tos privačios klinikos tikrai tikslesnius rezultatus pateikia g.gif bet va radau ir Santariškėse daro spermos tyrimą, kainos litais dar surašytos 8,30 Lt rolleyes.gif tai kokio velnio tas pats Klimas dirbantis Santariškėse siunčia ten, kur 50 Eur kaštuoja? Argi ten kažkokius stebuklus išradinėja, ar dirba kitokie biologai, ar dar kas ar grynas pinigų kalimas??? g.gif blink.gif

Va, išsiliejau.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(aviniuke_m @ 2015 04 30, 10:51)
Laba, mes irgi ten pasidarėm tyrimus, tai dar neanalizavau ir nelyginau su VK rezultatais, bet kiekis geresnis nei VK.. Aš nežinau arba sperma yra laaaaabai kintatntis dalykas, arba čia laboratorijos š.. mala. Ir nesupranti kuom tikėti  doh.gif  Ir aš nesuprantu ar vaisingumo specai visus tyčia siunčia, kur belen kiek mokėti reikia, ar tos privačios klinikos tikrai tikslesnius rezultatus pateikia  g.gif  bet va radau ir Santariškėse daro spermos tyrimą, kainos litais dar surašytos 8,30 Lt  rolleyes.gif  tai kokio velnio tas pats Klimas dirbantis Santariškėse siunčia ten, kur 50 Eur kaštuoja? Argi ten kažkokius stebuklus išradinėja, ar dirba kitokie biologai, ar dar kas ar grynas pinigų kalimas???  g.gif  blink.gif

Va, išsiliejau..  blush2.gif

Avinuke,

Jūsų irgi geri rezultatai??? blink.gif *****...

Aš sumaišiau, aš tau žadėjau atrašyti smile.gif

Aš dabar galvoju, gal dar kur nors bandyti darytis...

Šiaip sperma kintantis dalykas... Bent jau pas MB tame pačiame VK visą laiką skirtingi rezulktatai būdavo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nuojauta: 30 balandžio 2015 - 10:07
QUOTE(Nuojauta @ 2015 04 30, 10:06)
Avinuke,

Jūsų irgi geri rezultatai???  blink.gif  *****...

Aš sumaišiau, aš tau žadėjau atrašyti smile.gif

Aš dabar galvoju, gal dar kur nors bandyti darytis...

Šiaip sperma kintantis dalykas... Bent jau pas MB tame pačiame VK visą laiką skirtingi rezulktatai būdavo.

Ne, mūsų nėra geri rezultatai, su judrumu blogai ir leukocitai padidėję verysad.gif Galima rezultatus kartot, bet gal ne 50 Eur mokėt doh.gif Žvėriški pinigai juk.. gal tose pačiose Santariškėse bandyt..
Atsakyti
QUOTE(Nuojauta @ 2015 04 30, 09:32)
Dabar gavome rezultatą, jog koncentracija net 29 mln. 1 ml, o visame ej. - 52 mln... Neįtikėtina...

MB dabar geria papildus kokius jau 2-3 mėn.: FertilAid ir Tribulus Terestris, tai negi taip padėjo?  g.gif

Labas smile.gif

Tai turbūt galima sveikinti smile.gif Nors Jūsų abejones tikrai suprantu.
Kaip rašiau, pas mus irgi toks žymus pagerėjimas, kad net nesitiki... blink.gif
O visos SG pas Jus darytos VK? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MariDona: 30 balandžio 2015 - 13:40
Mes turėjom 4 SG "Jolsanoj" - prastoki rezultatai, ir darėmės 2 IUI VK - tai visus kartus visur labai panašiai. Neįsivaizduoju spermos tyrimo už 8 LT.
Atsakyti
QUOTE(MariDona @ 2015 04 30, 14:37)
Labas smile.gif

Tai turbūt galima sveikinti smile.gif Nors Jūsų abejones tikrai suprantu.
Kaip rašiau, pas mus irgi toks žymus pagerėjimas, kad net nesitiki... blink.gif
O visos SG pas Jus darytos VK? g.gif

Tai butent, kad ta paskutine ne VK. Bet kadangi jau buvo viena karta pagerejimas, as linkusi tiketi, kad paskutinis tyrimas geras. As skambinau tao vedejai ir kalbejau ar tikrai negalo buti klaidos, sake tikrai ne ir judrumas labai geras, bet jis visada budavo tik labai geras. Kiekio nebuvo.

Kadangi MB turi vaika, Zilaitiene mums sake, kad turetu atsistatyti sperma, reikia tik bandyti ka nors daryti. Linkusi tiketi, kad tribulus terestris labai galejo padeti mums.
Atsakyti
QUOTE(Nuojauta @ 2015 04 30, 16:02)
Tai butent, kad ta paskutine ne VK. Bet kadangi jau buvo viena karta pagerejimas, as linkusi tiketi, kad paskutinis tyrimas geras. As skambinau tao vedejai ir kalbejau ar tikrai negalo buti klaidos, sake tikrai ne ir judrumas labai geras, bet jis visada budavo tik labai geras. Kiekio nebuvo.

Kadangi MB turi vaika, Zilaitiene mums sake, kad turetu atsistatyti sperma, reikia tik bandyti ka nors daryti. Linkusi tiketi, kad tribulus terestris labai galejo padeti mums.

Niu tai reiškia tikrai pagerėjimas thumbup.gif
Mes irgi pasidarysim tą pigųjį SG variantą artimiausiu metu, pažiūrėsim ką ji.
Tai aš tada prisiduodu, kad mums Kasolin (nemanau kd wellman..) padėjo ax.gif
Bet įsitikinimui rajono poliklinikoj pasidarysim.
Atsakyti
Nuojauta,manau galit tikėti rezultatais. Rašiau jau kad MB po dviejų mėnesių vit gėrimo irgi rezultatai stebuklingai geri. Kadangi po tyrimo darėmės IUI,tai antrą kartą įsitikinome kad klinika nesuklydo.. Net laborantė išsižiojo palyginus senus rezultatus ir dabartinius bigsmile.gif

Ale nestuke.gif nėra..gal dar ne laikas? Bet kiek gi galima laukti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Čiolienė @ 2015 04 30, 18:25)
Nuojauta,manau galit tikėti rezultatais. Rašiau jau kad MB po dviejų mėnesių vit gėrimo irgi rezultatai stebuklingai geri. Kadangi po tyrimo darėmės IUI,tai antrą kartą įsitikinome kad klinika nesuklydo.. Net laborantė išsižiojo palyginus senus rezultatus ir dabartinius bigsmile.gif

Ale   nestuke.gif nėra..gal dar ne laikas? Bet kiek gi galima laukti doh.gif

Būtent, kad nestuke.gif nėra! *****...

O dar žadat darytis IUI? Natūraliam cikle, ar skatintam darėt?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nuojauta: 01 gegužės 2015 - 22:11
QUOTE(nefifi @ 2015 04 30, 15:00)
Mes turėjom 4 SG "Jolsanoj"  - prastoki rezultatai, ir darėmės 2 IUI VK - tai visus kartus visur labai panašiai. Neįsivaizduoju spermos tyrimo už 8 LT.

Mes darėm siauliuose ligoninėj du kartus ir jolsanoj ir du kartus rezultatai visi labai panašus.
Atsakyti